Jeg har fundet 8 webshops der sælger gulvspånplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 6.991 kr. Det er 54 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 gulvspånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.991 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
7.933 kr.Køb
10.962 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vådrum til gulvvarme

Størrelser: 13 mm 12 mm 40 mm 28 mm 22 mm 15 mm16 mm 25 mm 19 mm 10 mm 30 mm 5 mm 20 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af gulvspånplader.
Der er ikke lighed i prisen på billige gulvspånplader fra byggekæde til byggekæde. En del har billige priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Ifald du skal bruge varerne med det samme eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare gulvspånplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og som følge af det har folk tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige producenter, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af gulvspånplader online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som tit er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at handle gulvspånplader online på deres side.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en lavere pris.
Størsteparten af niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Altså kan du forvente super nyttig vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis gulvspånplader.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

gulvspånplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gulvspånplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gulvspånplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

gulvspånplader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må på ingen måde mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have grejet til disposition inden du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
2Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må have en klar køreplan, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du udarbejder din handlingsplan.
3Der præsenterer sig som regel utidige bump på vejen i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og på grund af det vurderes det væsentligt at man har afsat god plads i kalenderen, som vil medvirke til at man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
4Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beklædning som hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor potentielle skader. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke har professionel assistance.
5Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et regnskab for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive rationelt at tage noter til hver eneste udgift, og bagefter notere prisen på dem enkeltvis.
6I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås hvis byggeriet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at renoveringen har betydning for miljøet.
7Du har adgang til rigelige mængder af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube faciliterer temmelig meget udbytterig oplysning, særligt ifald du benytter engelske søgeord.
8Det vil vise sig vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible inden du begynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne notere en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer der skal bruges, og som det næste efterse punkterne, således at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
9Du burde måske tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Ifald du søger hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige virksomheder.
10Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er omfattende byggerier. Flere byggeprojekter gør krav på flere personer. Samtidig vil det være hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
11Forinden du påbegynder byggeprocessen må det være ufatteligt meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette bør du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne når du lige arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er temmelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål om gulvspånplader

 • Hvordan lægges gulvspånplader?
 • Hvordan lægger man gulvspånplader?
 • Gulvspånplader hvordan?
 • Hvad vejer gulvspånplader?
 • Hvilken leveringsform er bedst?

  En masse internet webshops udlover i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsmidler til gulvspånplader. Et hit er p.t. udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente bestillingen når du har lyst. Den er nemlig vældig praktisk, og mange gange endvidere den mest letkøbte form for levering.

  Du kan omvendt beslutte dig for at bestille varerne til levering til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Den er i mange tilfælde et hak mere bekostelig, men også rigtig simpel med gulvspånplader online. Den mest letkøbte form for levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du har bopæl nærved internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på gulvspånplader kan være ultra betydningsfuld i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye varer om kort tid, så herved er det forholdsvis passende at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på gulvspånplader. En række online outlets – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, hvilket er påkrævet at du når at bestille inden et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få dit nye produkt klargjort inden pakkemedarbejderne tager hjem.

  Nogle få internet selskaber frembyder gebyrfri levering på gulvspånplader online, men tit under forudsætning af at man aftager for et konkret beløb. Desuden burde man tage den billigste leveringstype, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

  Masser af byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig gulvspånplader online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår fx klik-og-hent på gulvspånplader i følgende byer:

  Virum, Horsens, Aabenraa, Stenløse, Ballerup, Hedensted, Sønderborg, Værløse, Hvidovre, Dragør, Ringsted, Vordingborg, Gentofte, Rudersdal, Herlev, Risskov, Brønshøj, Thisted, Vanløse, Tilst, Ikast, Holstebro, Frederikshavn, Odder, Hedehusene, Åbyhøj, Kalundborg, Birkerød, Helsingør, Aalborg, Struer, Viborg, Hillerød, Charlottenlund, Haderslev, Nørresundby, Kokkedal, Hørsholm, Brønderslev, Kolding, Køge, Slagelse, Odense, Varde, Roskilde, Grenaa, Brabrand, Aarhus, Fredericia, Glostrup, Middelfart, Solrød Strand, Hjørring, Allerød, Greve, Tårnby, Esbjerg, Lystrup, Nyborg, Hobro, Jyllinge, Frederiksberg, Svendborg, Søborg, Skive, Ølstykke, Nakskov, Herning, Lyngby, Nærum, Korsør, Haslev, Vejle, Nykøbing Falster, Frederikssund, Brøndby, Ishøj, Gladsaxe, Albertslund, Skanderborg, Vallensbæk, Silkeborg, Randers, Farum, Rønne, Valby, Taastrup, Næstved, Lillerød, Frederiksværk, København, Holbæk, Højbjerg, og Rødovre, .

  Afhentning ift. gulvspånplader er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at folk ofte søger efter for eksempel gulvspånplader priser og billig gulvspånplader. Derudover oplever vi jævnligt folk søge bl.a. gulvspånplader online, gulvspånplader tilbud samt køb gulvspånplader, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

  Rabat på gulvspånplader

  Det er jo vældig praktisk for almindelige dødelige at prissammenligne på billige gulvspånplader online i blandt forskellige e-handler, og herved har en lang række internet webshops været tvunget til at stampe prisen på gulvspånplader enormt, og endda byde på levering uden betaling.

  Det kan immervæk være rentabelt at tjekke en række forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på gulvspånplader online forinden du handler, således at du er usvigeligt sikker på at få den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

  Man skal dog ikke overse, at i tilfælde af at en butik forhandler billige gulvspånplader online for en pris der virker utrolig billig, så burde det tit være en varsel om en falsk e-forhandler. Betalinger med kort er trods alt omfattet af Indsigelsesordningen, der beskytter køber imod falske internet forhandlere.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du higer efter at honorere omkostningerne til gulvspånplader af flere omgange. Dette tilbydes typisk i nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Når man ser på tallene er det markant, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis gulvspånplader priser og køb gulvspånplader. Man ser desuden jævnligt folk søge blandt andet gulvspånplader tilbud, billig gulvspånplader samt gulvspånplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gulvspånplader er 6378 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til vådrum til gulvvarme

  Størrelser: 13 mm 30 mm 10 mm 5 mm 25 mm 28 mm 40 mm 22 mm 12 mm 19 mm 15 mm16 mm 20 mm

  Tjek andre menneskers oplevelser

  Trustpilot byder på uden sammenligning fornemme muligheder for at finde ud af ret mange forhenværende konsumenters evalueringer og af den grund rekommanderer vi, at du efterforsker e-butikkens omtaler forinden du placerer din ordre på billige gulvspånplader online.

  Facebook frembringer på samme måde en del ærlige løsninger til at få kendskab til online firmaets troværdighed. Her ser vi endda online firmaer hvor kunder kan notere en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige bør anvendes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen shopper billige gulvspånplader online i en internet webshop behøver man i reglen skimme forhandlerens regler, det er dog gerne ikke videre interessant, særligt hos de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  En nemmere løsning kan være at bemærke hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det længe har været et signal om at netshoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, samt at den nu og da evalueres af sagkyndige der forstår de gældende regulativer.

  Desuden giver det dig mulighed for hjælpende service, såfremt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din handel med gulvspånplader. I øvrigt anbefaler vi at man er obs på de mest relevante regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af gulvspånplader online, eksempelvis den ombytningsret internet shoppen tilbyder.

  I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bevarer sin faktura, så man fremadrettet kan vidne om sin bestilling af gulvspånplader, hvad end man køber ved Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen eller Harald Nyborg.

  Lars B gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Poul Petersen gav 4 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Thomas D gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Anne Nielsen gav 4 stjerner

  Hurtig ekspedition

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Før nogen handler billige gulvspånplader i en online shop burde man ideelt set sætte sig ind i webshoppens forretningsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde. Derudover anbefales det at køber er obs på de mest relevante forhold der har betydning for bestillingen af billige gulvspånplader online, for eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen lover.
  2Leveringshastigheden kan være temmelig væsentlig om man mangler ordren omgående, så i det øjemed er det relativt på sin plads at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for gulvspånplader. Størstedelen af webshops reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, men glem ikke at det er underforstået at handlen laves før et nøjagtigt klokkeslæt.
  3Nogle få e-handler i Danmark sikrer billig fragt på gulvspånplader, men ofte stiller det krav om at man shopper for en bestemt sum. Derudover burde du vælge den mest prisbevidste form for fragt, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig i regelen derudover i høj grad simpel. Den mest billige form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  4Trustpilot resulterer i adskillige passende genveje til at gennemstøve flere andre brugeres vurderinger og på grund af dette er det at foretrække, at du eksaminerer internet butikkens vurderinger før du shopper billige gulvspånplader online. Facebook leverer på samme måde temmelig udmærkede metoder til at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed.
  5Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en retningslinje, hvilket bistår køberen imod snydagtige internet forhandlere. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere pengene ude i fremtiden.
  6Det er jo ret så nemt for alle at finde information om priser online på billige gulvspånplader i blandt diverse online butikker, og altså lover utallige online butikker portofri levering. Til gengæld kan det stadigvæk være nyttigt at efterse forskellige netshops efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at opnå den bedste pris.
  7Vi anbefaler at undersøge hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det kan være en forsikring om at e-forhandleren adlyder de danske love, og at online forhandleren hyppigt monitoreres af eksperter der kender vedtægterne på området. Før folk køber billige gulvspånplader på en e-shop behøver man i og for sig få overblik over webshoppens vilkår.
  8En masse internet shops frembyder i vore dage diverse forskellige billige fragtformer til gulvspånplader. Den mest almindelige er for nærværende levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når du har tid. Fragtmetoden er altså særdeles smart, samt ofte ligeledes den mindst kostelige leveringsmodel.
  9Den prisbilligste form for levering vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du har bopæl nærved internet virksomhedens lager. Den løsning til levering kan være særligt udslagsgivende ifald vi mangler gulvspånplader inden for kort tid. Alternativt så yder indtil flere internet outlets fragtfri levering, men undertiden påkræves det at du indkøber for en bestemt pris.