Husejeren.dk

Gulvsliber

Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Læs mere
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Læs mere
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man kende butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort produktudvalg, og øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare gulvsliber.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage gode råd til valg af gulvsliber.
Der er forskel på prisen på billige gulvsliber fra byggekæde til byggekæde. En del giver gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er specielt muligt hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort sortiment af gulvsliber online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan give øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder finder du nær dig, og hermed har folk mulighed for at købe online og hente varerne personligt. Takket være dette kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du køber gulvsliber online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Af den grund forventes det at du får mere anvendelig hjælp fra medarbejdere som er specialister i lige præcis gulvsliber.
Flertallet af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online får du gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
gulvsliber harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

gulvsliber jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

gulvsliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

gulvsliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vurderes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør hente eksperthjælp til opstarten af det. Såfremt du benytter hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra flere selskaber.
2Forud for at du optager byggeprojektet kan det være aldeles meningsfuldt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Der præsenterer sig jævnligt utidige udfordringer ved krævende byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, således at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
4Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den årsag bør du tit se vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uventet starter med at piske ned når du lige er gået i gang med det komplekse projekt.
5Du kan finde et bredt udvalg af guides og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er kilde til betydelige mængder konstruktiv viden, specielt ifald du kigger i hele verden.
6Det er aktuelt at du har alle materialer klar til brug før du går i krig med din byggeproces. Du kan med fordel sammensætte en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
7Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive en fordel at beskrive alle udgifter, og bagefter nedfælde online tilbud på dem alle sammen.
8Man bør aldrig mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at du har udstyret parat idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i økonomien.
9Du skal for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
10Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver strategien.
11Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, ikke mindst hvis det er større projekter. Omfattende opgaver behøver flere end en enkelt person. Samtidig bliver det bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
12I visse tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives såfremt byggeprojektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at projektet forbedrer klimaet.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Flere online forhandlere frembyder i vore dage alverdens billige former for levering til gulvsliber. En af de mest populære er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Løsningen er jo vældig praktisk, og oftest tilmed den billigste fragttype.

Du kunne også udse dig at få pakken bragt til din bopæl eller til dit arbejde. Fragtformen bliver uheldigvis et hak mere bekostelig, men tillige særligt smart ift. gulvsliber online. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på gulvsliber kan vise sig at være ret væsentlig i tilfælde af at du har behov for dine nye varer om kort tid, så herved er det virkelig meningsfuldt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for gulvsliber. En masse forretninger på nettet – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver billig 1 dags fragt på mange af deres varer online, som alligevel er påkrævet at ordren indsendes tidligere end et fast klokkeslæt, så at de kan nå at få pakken skippet afsted forinden de logistikansatte får fri.

En række online firmaer frembyder fragt uden omkostninger på gulvsliber online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man aftager for en konkret sum. Alternativt kan man vælge den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En lang række kæder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig gulvsliber online men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på gulvsliber i følgende byer:

Dragør, Albertslund, Esbjerg, Valby, Hørsholm, Åbyhøj, Søborg, Nakskov, Nykøbing Falster, Randers, Frederiksberg, Risskov, Odense, Thisted, Viborg, Tårnby, Herning, Hjørring, Kalundborg, Holstebro, Hedehusene, Haslev, Taastrup, Ringsted, Frederikssund, Vallensbæk, Nærum, Kokkedal, Kolding, Gladsaxe, Hvidovre, Hedensted, Aabenraa, Tilst, Ølstykke, Vordingborg, Lillerød, Middelfart, Svendborg, Aalborg, Fredericia, Silkeborg, Brøndby, Charlottenlund, Glostrup, Grenaa, Sønderborg, Køge, Brabrand, Ishøj, Næstved, Allerød, Farum, Rønne, Brønderslev, Aarhus, Slagelse, Lystrup, Solrød Strand, Varde, Ikast, Haderslev, Holbæk, Greve, Gentofte, Stenløse, Vejle, Roskilde, Vanløse, Korsør, Rødovre, Horsens, Frederiksværk, Hillerød, Skive, Helsingør, Nyborg, Lyngby, Nørresundby, Jyllinge, Skanderborg, Struer, Højbjerg, Ballerup, Hobro, Frederikshavn, Odder, Værløse, Birkerød, København, Herlev, Virum, Rudersdal, og Brønshøj, .

Click-and-collect for gulvsliber er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden).

Ved indkig i søgedata er det markant, at netshoppere jævnligt søger efter fx gulvsliber tilbud og billig gulvsliber. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere søge blandt andet køb gulvsliber, gulvsliber online og gulvsliber priser, plus de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Gode tilbud på gulvsliber

Det har vist sig at være vældig smertefrit for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige gulvsliber online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har utallige netshops fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på gulvsliber en hel del, og ydermere tilbyde portofri fragt.

Det kan dog til hver en tid være smart at kontrollere flere forretninger på nettet efter billige priser på gulvsliber online forinden du gennemfører din bestilling, så du er sikret at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma og Stark.

Du skal bare være klar over, at ifald en online forretning forhandler billige gulvsliber online til en tilbudspris der virker usædvanlig attraktiv, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en fup butik. Bestillinger med kort er heldigvis omfattet af et reglement, der bistår køberen overfor uoprigtige e-butikker.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt burde du bruge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage pengene til gulvsliber senere. Det fås som regel ved nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel gulvsliber tilbud og gulvsliber online. Foruden dette ser man tit online shoppere søge efter bl.a. gulvsliber priser, køb gulvsliber samt billig gulvsliber.

Analyser nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer faktisk fordelagtige chancer for at tolke flere nuværende forbrugeres synspunkter og derfor foreslåes det, at du sonderer online forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller billige gulvsliber online.

Facebook genererer derudover sådan set fine chancer for at få indblik i online shoppens kundefokus. Foruden det møder vi en del e-forretninger som tilbyder kunderne at nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed må drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige gulvsliber online hos en e-handler behøver man helt sikkert læse forhandlerens forretningsaftale, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde, særligt hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, som er en erklæring om at internet forretningen opretholder gældende dansk lovgivning, og at internet forretningen hyppigt undersøges af fagmænd der har indsigt i reglerne.

Desuden får du genvej til at blive hjulpet, for så vidt du skulle få problemstillinger ved din ordre på gulvsliber. Herudover kan det være til hjælp at kunden er sat ind i de mest vedkommende retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af gulvsliber online, f.eks. den returneringsret e-shoppen bruger.

Her er det samtidig vigtigt, at man når som helst sikrer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne bevise sin bestilling af gulvsliber, uagtet om man har købt ved Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Ole gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Kim gav 4 stjerner

Rigtig god service

Susanne S gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Poul gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til køb på nettet
1Leveringstidspunktet er selvfølgelig temmelig vigtig forudsat du behøver pakken inden for kort tid, og med det formål er det virkelig vigtigt at man finder leveringstidspunktet ved gulvsliber. En stor portion online selskaber garanterer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen køres igennem inden et givent tidspunkt.
2En del outlets på nettet giver i øjeblikket diverse billige fragtformer til gulvsliber. En af de mest moderne er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig super praktisk, samt endda derudover den billigste leveringsløsning.
3Vi går generelt ind for at bemærke om internet selskabet er e-mærket, eftersom det almindeligvis er en sikring om at e-forhandleren efterkommer de danske love, tillige med at online virksomheden tit gennemses af sagkyndige der er meget bekendte med reglerne på området. Før nogen køber billige gulvsliber hos en e-forhandler bør de i virkeligheden studere webbutikkens forretningsaftale.
4Flere outlets på nettet frembyder fragt uden gebyr på gulvsliber, men for det meste kræver det at du køber for en konkret sum. Ellers skulle du gribe den billigste leveringsform, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver af og til lige så vel vældig bekvem. Den prisbilligste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
5Den mest letkøbte slags levering vil utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du er tæt på internet selskabets adresse. Den leveringsudgave kan være ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at man står og skal bruge gulvsliber inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle e-handler i Danmark levering uden betaling, men oftest er det under betingelse af at man aftager for en bestemt sum.
6Trustpilot leverer temmelig ønskværdige løsninger til at finde ud af mange eksisterende forbrugeres bedømmelser og derved er det fornuftigt, at du udforsker online forretningens ratings forinden du bestiller billige gulvsliber online. Facebook leverer desuden ganske udmærkede muligheder for at få kendskab til online shoppens troværdighed.
7Det er jo efterhånden ultra fremkommeligt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige gulvsliber hos forskellige webshops, og så yder en hel del online firmaer billig fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre være smart at kontrollere diverse online shops efter tilbud før du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.
8Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en orden, som skærmer kunden overfor snydagtige internet foretagender. Som en anden løsning kan du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du vil honorere betalingen i flere bidder.
9Forud for at folk shopper billige gulvsliber på en internet butik burde de i virkeligheden sætte sig ind i dens regler, det er dog ofte ikke super spændende. Udover dette tilrådes det at køberen er vaks omkring de mest relevante forhold der er gældende for bestillingen af billige gulvsliber online, til eksempel hvilken returret online firmaet har.