Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Læs mere
Grensav med teleskop
349 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Læs mere
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Læs mere
Grensav foldbar
60 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Læs mere
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Læs mere
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Læs mere
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Læs mere
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Læs mere
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Læs mere
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Læs mere
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Læs mere
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Læs mere
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Læs mere
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Læs mere
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Læs mere
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Læs mere
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot grensaks.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring grensaks.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke forretningens regler.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge hos de andre.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige grensaks fra webshop til webshop. En del giver de bedste priser, og nogle har en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil undgå fragten, så kan du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra diverse nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af grensaks online.
De udbredte byggekæder findes i store dele af landet, og i kraft af det har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Herigennem har man valget om at undgå fragtgebyret, og tilmed have varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker har en stor passion for deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem er det forventeligt at du får super anvendelig sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis grensaks.
De fleste niche webshops er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en skarpere pris.
Majoriteten af specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler grensaks online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

grensaks harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

grensaks silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

grensaks bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

grensaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er sundt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man bør dokumentere udgiften ved hver eneste af dem.
2Du skal på ingen måde forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som skåner dig imod hændelige uheld. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
3Du kunne tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Når du ønsker assistance fra en fagmand er det fornuftigt at søge prisoverslag fra flere entreprenører.
4Der viser sig typisk uforudsigelige bump på vejen ved krævende projekter, og pga. dette vil det vise sig essentielt at der afsættes en god portion plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
5Du bør aldrig undvære grej. Jævnligt kan det vise sig strategisk at du har værktøjet ved hånden forinden du indleder byggeriet. Det er derudover en fordel at inkludere disse udgiftsposter i økonomien.
6Potentielt kan det blive fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du påbegynder arbejdet. Du kan udarbejde en punktforms huskeliste som samler de materialer som er nødvendige, og som det næste efterse hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
7Du finder stribevis af instruktioner og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube faciliterer meget konstruktiv viden, ikke mindst hvis man bruger den engelske version.
8For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum tage et kig på vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at piske ned netop som du er gået i gang med det avancerede byggeprojekt.
9Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
10Inden du går i gang med byggeprojektet kan det være ultra fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
11Husk at du kan spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at ombygningen influerer positivt på klimaet.
12Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af store arbejdsopgaver. Krævende ting stiller krav om flere folk. Endvidere viser det sig bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er bedst?

Adskillige shops på nettet giver nu om dage en lang række forskellige billige løsninger til levering til grensaks. Et hit er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Denne er altså ekstremt let gængelig, og endda endvidere den billigste fragtform.

Du burde ydermere foretrække at vælge at få leveret hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Muligheden bliver desværre lidt mere pebret, men endvidere usædvanlig smertefri med grensaks online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente produkterne, som desværre forudsætter at du har bopæl tæt på webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på grensaks kan vise sig at være ualmindeligt vital om vi absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, og derfor er det selvsagt på sin plads at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato for grensaks. Mange internet forhandlere – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, der dog er forudsat at orden realiseres tidligere end et bestemt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne hen til fragtfirmaet inden medarbejderne har fri.

Flere internet shops præsterer fri fragt på grensaks online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du bestiller for et præcist beløb. I øvrigt skal man udse dig den mest letkøbte fragtløsning, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig grensaks på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af grensaks i disse områder:

Slagelse, Hillerød, Charlottenlund, Horsens, Vallensbæk, Viborg, Tilst, Hjørring, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Kokkedal, Rudersdal, Skive, Nakskov, Aabenraa, Brabrand, Rønne, Greve, Hedehusene, Lystrup, Birkerød, Lyngby, Varde, Grenaa, Nærum, Valby, Ishøj, Brønderslev, Haderslev, Aarhus, Kolding, Struer, Ballerup, Thisted, Frederikshavn, Risskov, Tårnby, Lillerød, Åbyhøj, Glostrup, Hobro, Sønderborg, Vordingborg, Næstved, Farum, Taastrup, København, Ølstykke, Nyborg, Haslev, Holstebro, Kalundborg, Aalborg, Brøndby, Albertslund, Gentofte, Herlev, Køge, Skanderborg, Højbjerg, Korsør, Stenløse, Søborg, Frederiksberg, Solrød Strand, Jyllinge, Vanløse, Helsingør, Frederiksværk, Herning, Virum, Middelfart, Randers, Hvidovre, Frederikssund, Brønshøj, Esbjerg, Nørresundby, Hørsholm, Dragør, Hedensted, Ringsted, Ikast, Fredericia, Holbæk, Rødovre, Svendborg, Roskilde, Silkeborg, Allerød, Værløse, Odder, Odense, og Vejle, .

Klik-og-hent af grensaks er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland).

Når der ses på søgedata er det markant, at mennesker tit søger eksempelvis grensaks tilbud og grensaks priser. Derudover oplever man som regel internet shoppere lede efter blandt andet grensaks online, billig grensaks samt køb grensaks, plus de kendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Rabat på grensaks

Det er i dag meget overkommeligt for almindelige mennesker at analysere priser på billige grensaks online på diverse netshops, og følgelig har flertallet af internet varehuse været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på grensaks voldsomt, og ydermere byde på billig levering.

Men det kan alligevel vise sig lukrativt at undersøge flere netshops efter billige priser på grensaks online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Du må bare være obs på, at når en internet virksomhed markedsfører billige grensaks online til salg for en tilbudspris som kan ses som helt fantastisk fordelagtig, er det for det meste være et symbol på en uægte e-handler. Shopping med kort er heldigvis en del af et regelsæt, som hjælper folk overfor uoprigtige internet foretagender.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en løsning som fx ViaBill, ifald du har i sinde at betale prisen på grensaks ude i fremtiden. Det fås normalt ved specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Når vi kigger i tallene står det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger for eksempel køb grensaks og grensaks online. Foruden dette ser man som regel folk lede efter blandt andet grensaks priser, billig grensaks og grensaks tilbud.

Analyser eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder dig forholdsvis ærlige chancer for at tolke en lang række aktuelle kunders ratings og derfor tilrådes det, at du undersøger online firmaets kritik forud for at du køber billige grensaks online.

Facebook medfører ligeledes temmelig værdifulde metoder til at få indsigt i internet shoppens kundefokus. Her er der en del e-butikker som tilbyder kunderne at afgive en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket desuden kan udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige grensaks online på en internet forhandler behøver man i og for sig studere e-butikkens betingelser, dog er det undertiden et omfattende arbejde, særligt hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Et andet alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, da det ofte er en sikkerhed for at online forretningen forsvarer de danske retningslinjer, tillige med at den fra tid til anden monitoreres af sagkyndige der er indført i de gældende vilkår.

Dette er desuden din lejlighed til bistand, ifald du oplever besvær ved din shopping med grensaks. Udover dette er det smart at du er klar over de mest vedkommende vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af grensaks online, fx den returneringsret netshoppen benytter.

I relation til det er det virkelig essesentielt, at man permanent bevarer sin faktura, således man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb af grensaks, hvad end man har handlet hos XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix eller Bygma.

Henrik gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Hanne gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Susanne Mortensen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Michael U gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1En del internet firmaer frembyder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsløsninger til grensaks. En favorit er p.t. levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo vældig fleksibel, samt i mange tilfælde endvidere den prisbilligste fragttype.
2Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en anordning, som begunstiger dig som køber imod uærlige firmaer på nettet. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at betale betalingen over tid.
3Nogle få internet virksomheder byder på gebyrfri levering på grensaks, men i de fleste tilfælde kræver det at man indkøber for et konkret beløb. Alternativt kan du tage den mest betalelige leveringstype, der typisk er at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop. Fragttypen er sædvanligvis samtidig meget enkel. Den mest letkøbte type af levering er uden tvivl selv at hente varerne.
4Trustpilot leverer evigt værdifulde chancer for at kigge nærmere på mange andre køberes omtaler og herved kan det anbefales, at du studerer e-firmaets kritik inden du shopper billige grensaks online. Facebook frembyder ydermere fuldt ud fornemme genveje til at få et kig ind i online forretningens popularitet.
5Det er jo ret overkommeligt for os alle at sammenligne priser online på billige grensaks på diverse online outlets, og herved garanterer utallige e-handler fragtfri levering. Dog kan det stadigvæk være smart at efterprøve flere e-handler efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at modtage den billigste pris.
6Leveringsdygtigheden er jo særligt afgørende forudsat du har brug for produkterne fluks, så herved er det selvfølgelig meningsfuldt at vi efterser den forventede leveringstid på grensaks. Temmelig mange e-handler præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre, men det påkræver at du bestiller inden et fastsat tidspunkt.
7Den mest betalelige leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre er betinget af at du har bopæl tæt på internet shoppens bopæl. Den fragtmulighed kan vise sig at være særdeles central ifald man har brug for grensaks inden for kort tid. Alternativt så frembyder en hel del outlets på nettet gebyrfri levering, men i mange tilfælde under forudsætning af at der handles for en fastsat sum.
8Vi tilråder generelt at se nærmere på om internet virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det typisk er et billede på at online webshoppen retter sig efter de officielle danske regler, udover at e-butikken af og til kontrolleres af fagmænd som kender til vilkårene. Forinden nogen bestiller billige grensaks på en netshop bør man egentlig gennemse webbutikkens vilkår.
9Forud for at nogen køber billige grensaks på en e-forretning bør man utvivlsomt løbe igennem netshoppens forretningsaftale, det er dog tit ikke særlig interessant. Derudover kan det anbefales at køberen er opmærksom på de grundlæggende regler der influerer på bestillingen af billige grensaks online, til eksempel den returrettighed hjemmesiden har.