Husejeren.dk

Gratfræser

Festool Grat-/sinkefræser HS, skaft 8 mm, HS S8 D14,3/13,5/15°
170 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm HW S8 D16/13,5/15°
360 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D14,3/16/10°
310 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm HW S8 D14,3/13,5/15°
350 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D14,3/13,5/15°
300 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HS, skaft 8 mm, HS S8 D20/17/15°
255 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D20/26/10°
365 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et bredt sortiment af varer, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot gratfræser.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
For en del er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af gratfræser.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige gratfræser fra webshop til webshop. Enkelte har gode tilbud, og øvrige vil have kompetent sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder findes i store dele af landet, og dermed har man mulighed for at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Dermed har du chancen for at undgå fragten, samt ovenikøbet få fat i produkterne på kortere tid.
De udbredte byggekæder køber varer fra flere specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af gratfræser online.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker har meget ekspertise i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså bør du få ekstra brugbar hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis gratfræser.
Alverdens nichespecifikke webshops er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du handler gratfræser online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
gratfræser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

gratfræser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gratfræser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

gratfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer altid uforudsete udfordringer i tilfælde med omfangsrige projekter, og på grund af det viser det sig væsentligt at man har afsat en del plads i køreplanen, så man er sikker på at nå i mål.
2For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således skal du regelmæssigt kigge på vejrprognosen i perioden for byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på dit store projekt.
3Før du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig vanvittigt meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
4Man bør på ingen måde gå ned på grej. Typisk vil det være strategisk at have det klar til brug akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at indkalkulere de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
5Du har adgang til en hel række artikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube giver dig adgang til overvældende meget anvendelig viden, særligt når man benytter engelske ord i din søgning.
6Det er en god idé at søge assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed i tilfælde af væsentlige projekter. Nogle byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Desuden må det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk arbejdstøj såsom arbejdshjelm der hjælper dig imod hændelige skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
8Forberedelse vedbliver at være nøglen til succes med byggeriet. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet agenda, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du udarbejder tidsplanen.
9Det bør overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du med fordel kan købe hjælp fra en ekspert til områder af det. Forudsat at du fremskaffer professionel hjælp er det en god idé at tage imod priser fra flere leverandører.
10Man kan søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet betinges altså af at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
11I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være rationelt at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kunne undersøge den billigste pris på dem enkeltvis.
12Det kan vise sig værdifuldt at have de presserende byggematerialer klar til brug inden du starter håndværket. Du kan med fordel notere en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og derefter tjekke materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig flot. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Mange internet firmaer udlover til alt held alverdens billige metoder til levering til gratfræser. En der er meget anvendt er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig meget praktisk, samt ofte endda den billigste fragtmulighed.

Du burde derudover udse dig at vælge afsending hjem til dig eller ud på dit arbejde. Den bliver en gang i mellem en sjat mere pebret, men ydermere super praktisk med gratfræser online. Den prisbilligste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af netshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på gratfræser kan vise sig at være meget relevant i tilfælde af at du skal bruge pakken nu og her, så af den grund er det helt meningsfuldt at man kigger nærmere på leveringstiden ved gratfræser. En hel del internet outlets – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig 1 hverdags levering på en hel del produkter online, men vær obs på at det er påkrævet at handlen laves forud for et givent klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varerne afsendt inden de pakkeansatte har fri.

Flere netbutikker tilbyder portofri fragt på gratfræser online, men undertiden er det forbeholdt når der købes for et bestemt beløb. I øvrigt skulle du vælge den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket mange gange vil blive at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

En hel del webbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig gratfræser på nettet og afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne foreslår bl.a. afhentning af gratfræser i følgende områder:

Ikast, Ballerup, Allerød, Odder, Vallensbæk, Ølstykke, Roskilde, Gentofte, Risskov, Frederikssund, Greve, Grenaa, Virum, Valby, Vejle, Tårnby, Tilst, Struer, Frederiksværk, Hobro, Rønne, Køge, Brønshøj, Aabenraa, Nakskov, Frederiksberg, Charlottenlund, Herlev, Birkerød, Fredericia, Viborg, Højbjerg, Taastrup, Dragør, Glostrup, Sønderborg, Holstebro, Lyngby, Odense, Nørresundby, Aalborg, Åbyhøj, Lystrup, Solrød Strand, Varde, Rødovre, Holbæk, Horsens, Silkeborg, Vanløse, Lillerød, København, Hedehusene, Kalundborg, Nyborg, Farum, Haderslev, Stenløse, Skive, Nykøbing Falster, Søborg, Randers, Gladsaxe, Nærum, Næstved, Brøndby, Kokkedal, Vordingborg, Svendborg, Hillerød, Ringsted, Hørsholm, Ishøj, Korsør, Frederikshavn, Aarhus, Jyllinge, Brønderslev, Albertslund, Thisted, Helsingør, Kolding, Esbjerg, Brabrand, Rudersdal, Hvidovre, Haslev, Hjørring, Slagelse, Herning, Hedensted, Skanderborg, Middelfart, og Værløse, .

Klik-og-hent ift. gratfræser er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster).

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker tit efterspørger fx billig gratfræser og gratfræser priser. Foruden dette ser man tit online shoppere lede efter fx gratfræser online, køb gratfræser samt gratfræser tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og 10-4.

Priser på gratfræser

Det har vist sig at være ret så smart for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige gratfræser online på flere e-shops, og derved har en hel del online selskaber set sig nødsaget til at presse salgspriserne på gratfræser en hel del, og i øvrigt tilbyde levering uden beregning.

Derfor kan det til hver en tid blive lønnende at checke nogle enkelte internet butikker efter tilbud og udsalg på gratfræser online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest billige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Man bør ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en webbutik udbyder billige gratfræser online for en pris som virker urealistisk gunstig, kan det i nogle tilfælde være et bevis på en uægte online butik. Bestillinger med kort er imidlertid omfattet af et reglement, som bistår folk overfor bedrageriske online shops.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du benytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale betalingen af gratfræser ude i fremtiden. Det fås normalt ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Ved kig i statistikkerne står det markant, at mennesker typisk søger fx gratfræser priser og gratfræser tilbud. Man ser desuden typisk netshoppere kigge efter eksempelvis billig gratfræser, gratfræser online samt køb gratfræser.

Udforsk eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot fører til nogle fremragende muligheder for at dechifrere en længere række andre konsumenters ratings og herved tilråder vi, at du ser nærmere på online firmaets vurderinger før du færdiggør din shopping med billige gratfræser online.

Facebook medfører for øvrigt en del fordelagtige genveje til at få indsigt i internet forretningens kundefokus. Tilmed ser vi mange netbutikker hvor det er muligt at offentliggøre en kritik af ordreforløbet, som tillige burde benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen bestiller billige gratfræser online i en e-butik kunne man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår, men det er undertiden ikke særlig sjovt, især med de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

En anden mulighed kan derfor være at kigge hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, som kan være en sikring om at online shoppen lever op til de gældende danske regler, og at online forretningen løbende evalueres af eksperter som er indført i retningslinjerne.

Dette er desuden en god lejlighed til assistance, hvis du skulle få besvær i forbindelse med din shopping med gratfræser. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er sat ind i de væsentligste vedtægter der kan have indvirkning på købet af gratfræser online, som fx hvilken returret forretningen lover.

Derfor er det samtidig relevant, at man stadigvæk bevarer ens kvittering, således man senere kan bevise sin bestilling af gratfræser, uanset om man shopper fra Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Poul B gav 5 stjerner

Fremragende!

Camilla D gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Per gav 5 stjerner

I gør det super godt

Marianne gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til online shopping
1Leveringshastigheden er selvfølgelig ret bestemmende i tilfælde af at vi har behov for ordren lige om lidt, så med det formål er det sandelig vigtigt at du studerer den forventede leveringstid for gratfræser. Mange internet webshops udlover billig levering på næste hverdag på utallige varenumre, men som trods alt er betinget af at ordren køres igennem forud for et aftalt klokkeslæt.
2Den prisbilligste løsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du lever med kort afstand til internet virksomhedens adresse. Den leveringsmåde kan vise sig at være ret væsentlig i tilfælde af at man står og skal bruge gratfræser med det samme. Alternativt så frembyder en række online forretninger levering uden betaling, men ofte kun såfremt der aftages for et præcist beløb.
3Enkelte online forhandlere præsterer gratis levering på gratfræser, men undertiden kun ifald der handles for en fastsat sum. Derudover skulle du udvælge den mest prisbevidste slags levering, der gerne vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Fragtløsningen er desværre tillige ultra praktisk. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid være selv at hente ordren.
4Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en orden, der skærmer dig som køber overfor bedrageriske online selskaber. Som et alternativ kan du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale pengene over en længere periode.
5Det har vist sig at være super smertefrit for os alle at sammenholde priser online på billige gratfræser på flere netshops, og så yder adskillige internet butikker portofri fragt. Det kan imidlertid blive smart at granske forskellige e-shops efter billige priser forud for at du køber, således at man er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
6Trustpilot byder på evigt pålidelige chancer for at se nøjere på ret mange andre kunders kritik og på grund af dette er det klogt, at du kigger nærmere på online forretningens ratings før du køber billige gratfræser online. Facebook fører til tillige super udmærkede chancer for at få et kig ind i online forhandlerens pålidelighed.
7Før folk køber billige gratfræser hos en netbutik kunne man når alt kommer til alt tage stilling til webbutikkens vilkår, dog er det typisk et tidskrævende arbejde. Tillige kan det være til hjælp at du er obs på de mest centrale retningslinjer der influerer på shopping af billige gratfræser online, fx hvilken returrettighed internet forhandleren anvender.
8En hel del outlets på nettet tildeler nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmuligheder til gratfræser. En yndling er for øjeblikket udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når du har tid. Muligheden er nemlig meget smertefri, samt ofte endvidere den mest letkøbte leveringsmodel.
9Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en indikation om at internet virksomheden overholder de officielle regler, foruden at online butikken nu og da revurderes af fagmænd som kender vedtægterne på området. Inden folk shopper billige gratfræser i en shop på nettet kunne de sådan set løbe igennem dens handelsaftale.