Jeg har fundet 15 webshops der sælger granitsten, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg granitsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsted til væg til trædesten til haven til trappe til bede til belægning til indkørsel til bålplads

Varianter: sprængte store runde sorte savede flade små

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undvære fragten, så kan du overveje at hente materialerne personligt. Det er i særdeleshed muligt hos de store byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige granitsten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder lave priser, imens øvrige tilbyder service. Du må tænke over hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge en webshop, som kan tilbyde hjælp til valg af granitsten.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggecentre sælger et enormt produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot granitsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder varer fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af granitsten online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og derigennem har flertallet chancen for at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. Af den grund kan du overveje at undvære fragten, samt sågar skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og kendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du handler granitsten online på deres side.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du modtage super kyndig vejledning fra nogle som er eksperter i netop granitsten.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online får du billigere priser.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

granitsten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

granitsten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

granitsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

granitsten silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Således kan du jævnligt se vejrberetningerne når du nærmer dig arbejdets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit store projekt.
2Inden du optager arbejdet kan det blive vanvittigt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Måske kan det blive essentielt at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition i god tid før du begynder byggeriet. Du har fordel af at notere en enkel oversigt som indeholder alt det der skal bruges, og efterfølgende granske oversigten, så du er tryg ved at du har det hele.
4Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor eventuelle skader. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt når du ikke får hjælp fra en fagperson.
5Der kommer næsten altid pludselige problemstillinger i forbindelse med svære projekter, og derfor er det meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
6Det kan vurderes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal tilkøbe assistance fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert anbefales det at søge uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
7Du bør ikke mangle værktøj. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at du har det ved hånden inden du begynder på byggeriet. Det er derudover en fordel at medregne de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
8Forberedelse vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må udarbejde en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver køreplanen.
9Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når det er store byggeopgaver. Omfattende projekter behøver flere personer. Samtidig bør det blive mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Du har adgang til utallige instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube faciliterer rigelig anvendelig oplysning, navnligt hvis du leder på engelsk.
11Det kan vise sig at være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fornuftigt at notere samtlige poster, og dernæst gennemgå eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
12Nogle gange kan man hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. Bidraget forudsætter altså at renoveringen påvirker planeten.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er enormt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er utrolig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Mange internet outlets foreslår i øjeblikket alverdens billige metoder til levering til granitsten. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig i høj grad smart, samt endda endvidere den prisbilligste leveringsudgave.

Du kan også udse dig at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen viser sig i mange tilfælde en smule mindre billig, men ydermere super ligetil for granitsten online. Den mest prisbevidste fragtmetode er uden tvivl selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du er lige ved internet webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på granitsten kan i nogle tilfælde være yderst vigtig ifald man står og skal bruge pakken nu og her, så med det formål er det selvfølgelig essentielt at vi finder det forventede leveringstidspunkt på granitsten. En masse byggemarkeder – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at bestillingen anbringes forinden et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få pakken betjent forud for at personalet får fri.

Flere byggeforretninger garanterer portofri levering på granitsten online, men i reglen er det betinget af at der købes for en bestemt pris. Desuden skulle du beslutte sig for den billigste leveringsmåde, som mange gange vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig granitsten hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma. De tilbyder bl.a. afhentning af granitsten i følgende områder:

Odder, Hobro, Ikast, Kalundborg, Roskilde, Skive, Grenaa, Glostrup, Fredericia, Odense, Korsør, Sønderborg, Herning, Tilst, Ballerup, Farum, Nærum, Helsingør, Ringsted, Lystrup, Gladsaxe, Brønshøj, Højbjerg, Nykøbing Falster, Lillerød, Frederikssund, Rødovre, Svendborg, Randers, Brønderslev, Horsens, Vordingborg, Aalborg, Slagelse, Haslev, Ølstykke, Dragør, Stenløse, Middelfart, Jyllinge, Kokkedal, Holbæk, Køge, Næstved, Birkerød, Charlottenlund, Søborg, Greve, Albertslund, Varde, Aarhus, Allerød, Gentofte, Hørsholm, Solrød Strand, Silkeborg, Haderslev, Åbyhøj, Frederiksberg, Lyngby, København, Viborg, Rudersdal, Hedensted, Hjørring, Nakskov, Kolding, Nyborg, Esbjerg, Taastrup, Virum, Nørresundby, Holstebro, Herlev, Valby, Tårnby, Vanløse, Struer, Ishøj, Vejle, Skanderborg, Værløse, Thisted, Brabrand, Frederiksværk, Vallensbæk, Hedehusene, Hillerød, Frederikshavn, Aabenraa, Risskov, Brøndby, Hvidovre, og Rønne, .

Klik-og-hent af granitsten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland).

Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet billig granitsten og granitsten priser. Man ser desuden mange gange mennesker efterspørge for eksempel granitsten online, køb granitsten samt granitsten tilbud, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Bedste tilbud på granitsten

Det har vist sig at være yderst overkommeligt for købere at sammenligne tilbud på billige granitsten online hos forskellige e-butikker, og altså har utallige e-forretninger været tvunget til at sænke priserne på granitsten kolossalt, og ydermere præstere portofri levering.

Dog kan det imidlertid blive tiden værd at tjekke et par forskellige e-forhandlere efter billige priser på granitsten online forinden du handler, så man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad være så påvagt, at ifald en e-butik annoncerer billige granitsten online på tilbud til en udsalgspris der virker uendeligt fremragende, bør det undertiden være et fingerpeg om en uærlig e-butik. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af en ordning, som skærmer os imod fup webshops.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale omkostningerne til granitsten over tid. Dette foreslåes ofte i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når der ses på data bliver det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter blandt andet granitsten online og billig granitsten. Derudover oplever vi typisk mennesker kigge efter fx granitsten tilbud, køb granitsten og granitsten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg granitsten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til væg til trappe til gravsted til belægning til haven til bålplads til indkørsel til trædesten til bede

Varianter: sprængte savede små runde flade store sorte

Tjek tidligere brugeres meninger

Trustpilot genererer adskillige tiltalende muligheder for at blive klogere på en lang række andre konsumenters omtaler og af den grund foreslår vi, at du gennemgår online firmaets kritik forud for at du køber billige granitsten online.

Facebook medfører derudover super troværdige genveje til at få et kig ind i e-forretningens troværdighed. Derudover er der faktisk internet virksomheder som tilbyder folk at frembringe en kritik af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige granitsten online hos en e-butik burde man helt sikkert bese e-butikkens forretningsaftale, men det er naturligvis ikke super spændende, særligt hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

En anden løsning kunne være at kontrollere om e-forhandleren er e-mærket, da det er en indikation om at online shoppen anerkender gældende dansk lovgivning, udover at online shoppen nu og da overværes af fagfolk som forstår lovgivningen.

Det giver dig genvej til opbakning, såfremt du forvoldes problemer med dit køb af granitsten. Tilsvarende rekommanderer vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vitale reglementer der indvirker på bestillingen af granitsten online, som fx den ombytningsret internet forhandleren kører med.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, så man altid kan bekræfte sit køb af granitsten, uanset om man handler ved Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

Lone K gav 5 stjerner

Udmærket

Jesper Møller gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Peter M gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lars Olsen gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til online indkøb
1En masse netshops yder nu til dags en hel del forskellige billige fragtmetoder til granitsten. Det mest almindelige er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare din bestilling når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo super let, og typisk også den prisbilligste metode til levering.
2Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af en bestemmelse, hvilket begunstiger dig som kunde imod uoprigtige netbutikker. Alternativt kan du bruge en løsning som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at afbetale beløbet ude i fremtiden.
3Leveringsdygtigheden er særligt betydningsfuld hvis du har behov for din pakke inden for få dage, så i det øjemed er det komplet fornuftigt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på granitsten. De fleste internet selskaber præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære produkter, men som imidlertid antager at bestillingen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt.
4Nogle enkelte online butikker præsterer fragt uden beregning på granitsten, men ofte er det påkrævet at du handler for et præcist beløb. Derudover bør man foretrække den mindst kostelige fragtløsning, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig i regelen endvidere ret så smart. Den mest letkøbte fragtmetode er dog at hente produkterne selv.
5Vi går generelt ind for at kontrollere om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en tilkendegivelse af at online shoppen følger de danske love, og at forretningen undertiden tilses af specialister som har ekspertise inden for vedtægterne på området. Forud for at folk handler billige granitsten hos en online butik kunne de utvivlsomt granske webshoppens handelsaftale.
6Trustpilot leverer i højeste grad fine løsninger til at besigtige flere aktuelle køberes observationer og herved anbefaler vi, at du gransker internet forretningens ratings forinden du bestiller billige granitsten online. Facebook fører til tilsvarende visse relevante løsninger til at få indblik i e-forhandlerens troværdighed.
7Den billigste metode til levering vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men det er betinget af at du er med kort afstand til e-forhandlerens bopæl. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig forudsat vi står og skal bruge granitsten om kort tid. Alternativt så sikrer visse online outlets fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der indkøbes for en bestemt pris.
8Inden folk køber billige granitsten hos en internet butik kan de når alt kommer til alt studere forhandlerens forretningsvilkår, dog er det oftest et omfattende projekt. Dertil er det smart at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der influerer på shopping af billige granitsten online, eksempelvis hvilken returret online firmaet tilsikrer.
9Det er jo efterhånden ret problemfrit for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige granitsten fra diverse internet firmaer i Danmark, og følgelig garanterer flere forretninger på nettet levering uden beregning. Det kan dog imidlertid blive fordelagtigt at sammenligne nogle få e-shops efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at du er sikker på at indhente den skarpeste pris.