Jeg har fundet 7 webshops der sælger græsarmeringssten, og skrevet deres priser ned for 50 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 50 m2 for kun 6.840 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 50 m2 græsarmeringssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.840 kr.Køb
10.896 kr.Køb
10.950 kr.Køb
11.163 kr.Køb
11.794 kr.Køb
13.117 kr.Køb
15.510 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 50 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man tjekke forretningens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring græsarmeringssten.
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare græsarmeringssten.
Det er absolut meget relevant at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige græsarmeringssten fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på de bedste priser, og nogle satser på faglig rådgivning. Du bør vide hvad du helst vil have.
Hvis du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er særligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derigennem har kunderne chancen for at handle online og fragte byggematerialerne selv. Derved har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggecentre tilbyder varer fra alverdens specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af græsarmeringssten online.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette bør du få mere god vejledning fra folk som er eksperter i lige præcis græsarmeringssten.
Størsteparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du en lavere pris.
Alverdens specialiserede netbutikker er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber græsarmeringssten online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

græsarmeringssten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Længe før du opstarter arbejdet kan det vise sig yderst betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der være begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
2Du bør aldrig mangle udstyr. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have det klar til brug forinden du påbegynder byggeriet. Glem ikke at påregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
3Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at renoveringen påvirker miljøet.
4Godt forarbejde vil altid være nøglen til at komme i mål med projektet. Du er nødt til at nedskrive en struktureret tidsplan, som viser hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din køreplan.
5Det kan give mening at tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde fremskaffe eksperthjælp til noget af byggeprocessen. Ifald du indhenter assistance fra en fagmand er det fornuftigt at indhente tilbud fra flere selskaber.
6Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have de fornødne materialer klar til brug i god tid før du indleder arbejdet. Du bør forfatte en hurtig note med hver eneste ting som er nødvendige, og så granske hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed ift. omfattende byggerier. Flere byggerier gør krav på flere personer. Derudover bør det være hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
8Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
9Der findes en verden af guides og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube tilbyder betydelige mængder anvendelig information, især når du bruger engelske søgeord.
10Det kan vise sig at være vigtigt at lave et budget for arbejdet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive økonomisk at nedskrive alle poster, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved dem en ad gangen.
11For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Derfor bør du tit lægge mærke til vejrvarslen i tiden op til byggeprocessen, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop er midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Der præsenterer sig ofte ubelejlige vanskeligheder når det gælder krævende opgaver, og herved vurderes det meningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er yderst flot. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er bedst?

En lang række online outlets tilbyder i dag et hav af forskellige billige fragttyper til græsarmeringssten. Den mest anvendte er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare ordren præcis når det passer dig. Denne er nemlig yderst simpel, og mange gange også den mindst kostelige leveringsløsning.

Du burde ydermere planlægge at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt et hak mere bekostelig, men omvendt yderst uproblematisk ift. græsarmeringssten online. Den mest betalelige leveringsmetode er dog at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på græsarmeringssten kan vise sig at være ret central ifald man behøver ordren om et øjeblik, så af den grund er det rigtig på sin plads at vi undersøger tidshorisonten for levering for græsarmeringssten. En stor portion internet forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men som imidlertid er betinget af at ordren laves inden et givent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken ekspederet forinden personalet får fri.

Nogle enkelte e-forhandlere garanterer levering uden betaling på græsarmeringssten online, men for det meste kræves det at der aftages for et fastslået beløb. Ellers bør man overveje den mest billige leveringsmulighed, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

Størstedelen af byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du køber billig græsarmeringssten online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Stark. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af græsarmeringssten i disse områder:

Holstebro, Vejle, Lystrup, Fredericia, Næstved, Virum, Aarhus, Lillerød, Hørsholm, Vanløse, Gentofte, Herning, Nyborg, Frederiksværk, Odense, Kalundborg, Allerød, København, Hobro, Tårnby, Kolding, Risskov, Haderslev, Roskilde, Aabenraa, Åbyhøj, Frederikssund, Struer, Frederikshavn, Silkeborg, Gladsaxe, Haslev, Køge, Holbæk, Hjørring, Ikast, Skanderborg, Esbjerg, Slagelse, Brønderslev, Helsingør, Værløse, Brønshøj, Brabrand, Vallensbæk, Ishøj, Greve, Skive, Søborg, Taastrup, Ølstykke, Middelfart, Vordingborg, Solrød Strand, Horsens, Varde, Nærum, Jyllinge, Albertslund, Højbjerg, Svendborg, Grenaa, Ringsted, Viborg, Aalborg, Hedehusene, Ballerup, Nakskov, Lyngby, Rudersdal, Odder, Dragør, Hillerød, Kokkedal, Rødovre, Tilst, Hedensted, Birkerød, Brøndby, Farum, Sønderborg, Nykøbing Falster, Glostrup, Frederiksberg, Stenløse, Herlev, Nørresundby, Rønne, Hvidovre, Randers, Valby, Thisted, Korsør, og Charlottenlund, .

Click-and-collect af græsarmeringssten er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger bl.a. græsarmeringssten priser og billig græsarmeringssten. Foruden dette ser vi ofte online shoppere lede efter for eksempel græsarmeringssten online, græsarmeringssten tilbud og køb græsarmeringssten, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Spar penge på græsarmeringssten

Det er ualmindeligt praktisk for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige græsarmeringssten online på forskellige netbutikker, og derfor har massevis af netbutikker fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på græsarmeringssten betydeligt, og i øvrigt yde gratis levering.

Det kan dog imidlertid vise sig gunstigt at sammenligne nogle firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på græsarmeringssten online før du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man skal blot være så påpasselig, at i tilfælde af at en online virksomhed reklamerer billige græsarmeringssten online til en salgspris der er uendeligt billig, kunne det for det meste være en varsel om en snydagtig butik. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en anordning, der bistår dig som kunde overfor falske internet forhandlere.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere regningen på græsarmeringssten over tid. Dette foreslåes som regel ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

Ved indkig i data fremstår det klart, at mennesker som regel søger bl.a. græsarmeringssten online og billig græsarmeringssten. Derudover oplever man typisk mennesker søge bl.a. køb græsarmeringssten, græsarmeringssten priser samt græsarmeringssten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 50 m2 kg græsarmeringssten er 6840 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere køberes ratings

Trustpilot indebærer temmelig troværdige genveje til at dechifrere forskellige eksisterende forbrugeres kritik og af den grund foreslåes det, at du beser internet selskabets omtaler inden du placerer din ordre på billige græsarmeringssten online.

Facebook præsterer tillige nogenlunde uafhængige muligheder for at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed. Derudover ser vi nogle forretninger på nettet hvor du kan forfatte en kritik af virksomhedens service, som desuden bør anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige græsarmeringssten online på en internet virksomhed burde man altid tage stilling til virksomhedens handelsaftale, det er dog ofte ikke videre interessant, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Et nemt alternativ kunne være at tjekke hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, som generelt er en erklæring om at netbutikken forsvarer de opstillede regler, foruden at e-forhandleren fra tid til anden tilses af fagfolk der behersker de gældende love.

Desuden får du mulighed for assistance, når du udsættes for udfordringer med dit køb af græsarmeringssten. Ligeså tilrådes det at køber er vaks omkring de mest aktuelle betingelser der har betydning for bestillingen af græsarmeringssten online, som for eksempel den returpolitik e-shoppen benytter.

I den relation er det desuden vigtigt, at man altid bevarer sin ordremail, således man til enhver tid kan bevidne købet af græsarmeringssten, hvad end man bestiller fra Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Bygma.

Anders gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Morten Hansen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Inger Thomsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Martin O gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 tips til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af et lovbud, der begunstiger køberen imod fup internet forretninger. Som et alternativ bør du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil klare pengene over en længere periode.
2Trustpilot resulterer i super anstændige løsninger til at studere adskillige eksisterende brugeres anmeldelser og herved foreslår vi, at du gennemgår internet firmaets vurderinger forinden du køber billige græsarmeringssten online. Facebook frembringer ligeledes stort set fornemme metoder til at få indsigt i e-forretningens popularitet.
3Nogle få webshops frembyder billig levering på græsarmeringssten, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der indkøbes for en bestemt pris. Som alternativ burde man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtløsning, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Metoden bliver uheldigvis endda meget ukompliceret. Den mest betalelige type af levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
4Generelt går vi ind for at bemærke om internet shoppen er e-mærke godkendt, eftersom det bør være et bevis på at online forretningen føjer de danske regler, tillige med at internet butikken nu og da monitoreres af fagfolk der har indsigt i reglerne. Forud for at folk shopper billige græsarmeringssten på en e-forretning kunne man egentlig gennemløbe dens handelsbetingelser.
5Det er jo efterhånden usædvanlig smart for forbrugerne at prissammenligne online på billige græsarmeringssten hos diverse online forhandlere, og så frembyder masser af firmaer på nettet levering uden beregning. Dog kan det trods alt være lønsomt at efterprøve flere internet selskaber efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at opnå den billigste pris.
6Den billigste leveringsløsning vil altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens adresse. Den leveringsmåde er jo usædvanlig vital om man skal bruge græsarmeringssten omgående. Alternativt så sikrer indtil flere internet selskaber gratis levering, men typisk er det kun gældende hvis man shopper for en fastsat sum.
7Leveringstiden kan være meget central når man mangler produktet inden for få dage, så herved er det relativt væsentligt at vi undersøger den anslåede leveringstid ved græsarmeringssten. Størstedelen af e-shops stiller garanti om billig 1 dags levering på deres favorit varer, som trods alt betinges af at ordren placeres forinden et fastsat klokkeslæt.
8Forud for at folk bestiller billige græsarmeringssten hos en e-shop burde de utvivlsomt gennemgå e-shoppens handelsaftale, det er dog undertiden ikke super spændende. Ligeledes tilråder vi at du er oppe på mærkerne omkring de primære bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af billige græsarmeringssten online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik online virksomheden garanterer.
9Mange internet outlets tildeler til alt held mange forskellige billige leveringsmodeller til græsarmeringssten. En af de populære er nu om dage pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig super enkel, og endda endvidere den mest betalelige leveringsversion.