Husejeren.dk

Gradmåler

Gradmåler Diesella 80 x 120 mm med dobbel skala
181 kr.
Læs mere
Gradmåler 400 x 800 mm m/dobbel skala
849 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 200 x 300 mm med dobbel skala
359 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 120x150 mm aflæsing: 0,05°
576 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 150 x 200 mm med dobbel skala
261 kr.
Læs mere
Gradmåler 500 x 1000 mm m/dobbel skala
1.376 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 120 x 150 mm med dobbel skala
218 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 300 x 500 mm med dobbel skala
625 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have varerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er særligt muligt hos de kendte byggecentre.
Du bør kende de regler der gælder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende firmaets betingelser.
Der er forskel på prisniveauet på billige gradmåler hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have billige priser, og nogle tilbyder faglig sparring. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For nogle er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor bør du købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af gradmåler.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt produktsortiment, og nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot gradmåler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og på grund af det har du tilbuddet om at købe online og køre materialerne på egen hånd. Derigennem kan du overveje at spare leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra talrige producenter, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af gradmåler online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du handler gradmåler online på deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det får du formentlig en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra folk der er eksperter i netop gradmåler.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

gradmåler bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gradmåler harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gradmåler silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

gradmåler jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kommer typisk utidige problemer når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og ergo vil det være afgørende at man har afsat en god portion plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
2Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder tidsplanen.
3Du skal ikke glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst når du ikke får eksperthjælp.
4Forud for at du opstarter dit byggeprojekt kan det være aldeles meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
5Man skal for alt i verden ikke undvære værktøj. Jævnligt kan det være uundværligt at have grejet klar idet du går løs med arbejdet. Derudover er det vigtigt at medregne de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
6For udendørs projekter har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag kan du løbende se femdøgnsprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det med et brag begynder at regne når du lige er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
7Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, især såfremt det er omfangsrige byggeprocesser. Omfangsrige ting bør udføres af flere personer. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
8Du finder utrolig mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube bringer dig store mængder brugbar information, i særlig grad forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
9Det er muligt at spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt projektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at projektet influerer positivt på naturen.
10Typisk vil det være meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive fornuftigt at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man kunne nedfælde udgiften ved dem hver især.
11Det vil vise sig vigtigt at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du går i gang med byggeprocessen. Du kan med fordel notere en simpel liste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og bagefter eftergå oversigten, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
12Husk at reflektere over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du skal købe hjælp fra en professionel til afslutningen af det. Ifald du henter hjælp fra en fagmand er det lukrativt at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En lang række internet webshops yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige former for fragt til gradmåler. En der er meget almindelig er i øjeblikket udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig virkelig fremkommelig, og ofte også den prisbilligste form for levering.

Du kunne ligeledes beslutte dig for at få produkterne leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Den er i regelen en anelse mere omkostningsfuld, men også super fremkommelig ved køb af gradmåler online. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid være selv at hente pakken, men det betinges af at du bor nær online firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på gradmåler er temmelig afgørende når man har brug for produkterne om et øjeblik, så med det formål er det altså essentielt at man gransker den estimerede leveringsdato på gradmåler. En del webbutikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på en masse varenumre online, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren laves forinden et fastsat tidspunkt, så de garanteret kan nå at få ordren ekspederet forinden de logistikansatte har fri.

Visse outlets på nettet præsterer portofri fragt på gradmåler online, men for det meste afkræver det at der indkøbes for en konkret sum. Ellers må du foretrække den mest billige leveringsversion, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

Størstedelen af netshops giver klik-og-hent hvor man bestiller billig gradmåler på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder fx klik-og-hent på gradmåler i følgende byer:

Virum, Solrød Strand, København, Vanløse, Nærum, Nørresundby, Hedensted, Kolding, Charlottenlund, Risskov, Vallensbæk, Køge, Albertslund, Herlev, Haslev, Korsør, Aalborg, Brabrand, Hedehusene, Frederikshavn, Brønderslev, Gladsaxe, Silkeborg, Hørsholm, Greve, Ishøj, Rudersdal, Odense, Odder, Slagelse, Søborg, Fredericia, Brønshøj, Holstebro, Hjørring, Esbjerg, Varde, Svendborg, Middelfart, Skanderborg, Grenaa, Stenløse, Hobro, Herning, Allerød, Glostrup, Helsingør, Tårnby, Aabenraa, Gentofte, Randers, Vejle, Nakskov, Ballerup, Skive, Jyllinge, Struer, Aarhus, Brøndby, Thisted, Rønne, Lyngby, Ølstykke, Åbyhøj, Frederiksværk, Haderslev, Farum, Lystrup, Taastrup, Kokkedal, Næstved, Kalundborg, Lillerød, Sønderborg, Birkerød, Nyborg, Roskilde, Frederikssund, Holbæk, Højbjerg, Frederiksberg, Dragør, Tilst, Hillerød, Horsens, Rødovre, Ringsted, Valby, Ikast, Vordingborg, Nykøbing Falster, Viborg, Hvidovre, og Værløse, .

Klik-og-hent ift. gradmåler er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Ses der på statistikkerne står det klart, at mennesker som regel søger efter eksempelvis køb gradmåler og billig gradmåler. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge efter eksempelvis gradmåler online, gradmåler priser og gradmåler tilbud, foruden de store byggecentre som Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Den bedste pris på gradmåler

Det er efterhånden ekstremt problemfrit for folk at vurdere prisniveauet på billige gradmåler online i blandt flere e-shops, og følgelig har flere internet firmaer været tvunget til at nedsætte priserne på gradmåler enormt, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

Det kan dog alligevel være profitabelt at sammenholde nogle enkelte internet forretninger efter tilbud og udsalg på gradmåler online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Du bør alligevel ikke undervurdere, at ifald en online virksomhed tilbyder billige gradmåler online til en salgspris der er umådelig tiltalende, burde det ofte være et bevis på en fup e-shop. Shopping med kort er dog dækket ind under en ordning, hvilket passer på dig som køber overfor svindlende forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale pengene til gradmåler over flere uger. Dette fås normalt i online nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at mennesker som regel leder efter eksempelvis billig gradmåler og gradmåler priser. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge fx gradmåler tilbud, køb gradmåler samt gradmåler online.

Læs eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot frembringer helt pålidelige muligheder for at tyde en længere række aktuelle brugeres iagttagelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du eftergår internet virksomhedens bedømmelser forud for at du køber billige gradmåler online.

Facebook indebærer tilsvarende forholdsvis fine genveje til at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed. Desuden ser vi nogle online selskaber i Danmark hvor man kan offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også må drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige gradmåler online hos en internet virksomhed kan man helt sikkert kigge på e-butikkens vilkår, dog er det almindeligvis ikke specielt ophidsende, særligt på de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne måske være at se om online firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det typisk er et tegn på at e-butikken lever op til de officielle danske regler, foruden at internet webshoppen lejlighedsvis efterses af sagkyndige som har indsigt i retningslinjerne.

Dette er desuden din anledning til at blive assisteret, når du møder udfordringer med din ordre på gradmåler. Derudover er det godt at man er sat ind i de mest essentielle forhold der kan influere på købet af gradmåler online, fx hvilken byttepolitik internet firmaet benytter.

I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man stadig bevarer ens ordremail, således man altid kan dokumentere sit køb af gradmåler, uanset om man har bestilt fra Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark eller XL-Byg.

Martin gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Anne gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Michael gav 5 stjerner

Udmærket

Hans Sørensen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til online shopping
1Temmelig mange internet selskaber giver nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for levering til gradmåler. Det mest almindelige er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså yderst uproblematisk, samt desuden endvidere den mindst kostelige fragtmulighed.
2Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt internet selskabet er e-mærket, fordi det længe har været et fingerpeg om at e-shoppen forsvarer den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forhandleren tit gennemses af eksperter der har megen viden om vilkårene. Før folk bestiller billige gradmåler på en e-handler kan man for at være på den sikre side sætte sig ind i virksomhedens vilkår.
3Trustpilot frembyder uden sammenligning tiltalende løsninger til at kortlægge en stor portion eksisterende kunders tanker og derfor er det klogt, at du gransker e-handlens anmeldelser forinden du shopper billige gradmåler online. Facebook præsterer desuden temmelig udmærkede metoder til at få et kig ind i online virksomhedens kundetilfredshed.
4Antal dages levering kan være ret bestemmende såfremt man har brug for produkterne om et øjeblik, så i det øjemed er det særdeles meningsfuldt at vi besigtiger leveringstiden på gradmåler. En række netbutikker byder på billig dag-til-dag levering på flere produkter, der dog kræver at bestillingen realiseres forinden et givent tidspunkt.
5Den billigste leveringsform vil til enhver tid være selv at hente ordren, men den mulighed er betinget af at du befinder dig lige ved e-shoppens hjemsted. Den leveringsmulighed er jo rigtig vital om man har behov for gradmåler omgående. Alternativt så yder visse e-forhandlere fragt uden beregning, men tit kun hvis du aftager for en fastsat sum.
6Forinden folk handler billige gradmåler på en internet forhandler kan de i og for sig betragte shoppens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke super spændende. For øvrigt stiller vi forslag om at kunden er klar over de mest basale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige gradmåler online, som eksempelvis hvilken ombytningsret webshoppen benytter.
7Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af et reglement, der dækker køber overfor falske online shops. Alternativt kunne du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre beløbet i flere bidder.
8Det er i dag særdeles ukompliceret for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige gradmåler hos diverse online webshops, og til tak tilbyder flere outlets på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det immervæk være smart at eftergå forskellige butikker på nettet efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at indhente den billigste pris.
9Enkelte outlets på nettet tilbyder levering uden beregning på gradmåler, men oftest forudsætter det at du indkøber for et fastslået beløb. Derudover kan du vælge den billigste leveringsmulighed, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig ofte til gengæld usædvanlig enkel. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være at hente produkterne selv.