Husejeren.dk

Glasskærer

Glasskærer 130 mm
23 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer m.hårdmetalhjul
224 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer,træskaft m.hårdmetalhjul
209 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller bare ønsker at undvære fragten, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt ved de udbredte byggecentre.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige glasskærer fra webshop til webshop. En del har fokus på billige priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent sparring. Du må vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot glasskærer.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring glasskærer.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende forretningens regningslinjer.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder varer fra alverdens producenter, og hermed kan du bestille fra et stort sortiment af glasskærer online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre har butikker mange steder i landet, og som følge af det har flertallet valget om at bestille online og fragte varerne personligt. Hermed har du valget om at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe glasskærer online på deres side.
En masse nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Derfor kan du få mere informativ vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis glasskærer.
Flertallet af niche netbutikker producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

glasskærer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

glasskærer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

glasskærer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

glasskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal nødig mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at du har udstyret disponibelt idet du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at påregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2Det er essentielt at lave et budget for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være økonomisk at nedfærdige alle omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
3For byggeprojekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor bør du hyppigt tage et kig på vejrprognosen i de dage der er op til projektets start, så du undgår at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre dit store projekt.
4Der er alverdens guides og videoer på internettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube yder assistance med store mængder udbytterig viden, navnligt hvis du benytter den engelske version.
5Potentielt kan det blive fundamentalt at have alle bygningsmaterialer parat forud for at du begynder din byggeproces. Du bør udfærdige en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, hvormed du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6Inden du igangsætter arbejdet kan det være temmelig fundamentalt med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
7Det kan overvejes at få assistance til byggearbejdet, især når det kommer til store byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter behøver flere mennesker. Samtidig bliver det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
8Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med svære opgaver, og herved vil det være essentielt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
9Måske det ville være relevant at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagmand er det normalt at notere tilbud fra diverse selskaber.
10Planlægning vil altid være kilden til at komme i mål med arbejdet. Du skal have en effektiv dagsorden, som viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din plan.
11Du må unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ej beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikrer dig overfor hændelige skader. Det er smart at du husker sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
12Du har mulighed for at hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ret så overlegent. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er meget flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En del forhandlere på nettet udlover nu om stunder mange forskellige billige leveringsudgaver til glasskærer. En af de mest anvendte er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ualmindeligt fleksibel, samt ofte tillige den mindst kostelige løsning til levering.

Du bør også foretrække at vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er en gang i mellem en tak dyrere, men tillige meget enkel ift. glasskærer online. Den prisbilligste type af levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, men den mulighed stiller krav om at du lever i kort afstand af internet virksomhedens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på glasskærer er jo ultra central om vi har behov for produktet omgående, og i det øjemed er det aldeles vigtigt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt ved glasskærer. En hel del outlets på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer online, der dog er regnet ud fra at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet afsted inden de logistikansatte tager hjem.

Visse e-butikker garanterer fragt uden beregning på glasskærer online, men for det meste er det så præmissen at man køber for en konkret pris. Desuden kunne du snuppe den billigste leveringsmåde, der ofte vil være at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

Adskillige webshops tilbyder click-and-collect hvor man handler billig glasskærer online men afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne yder fx click-and-collect på glasskærer i følgende områder:

Virum, Nakskov, Holstebro, Holbæk, Stenløse, Ikast, Rønne, Birkerød, København, Grenaa, Frederikshavn, Esbjerg, Åbyhøj, Brønderslev, Nærum, Vanløse, Hillerød, Randers, Hedehusene, Greve, Ølstykke, Sønderborg, Ringsted, Odense, Brabrand, Kokkedal, Aarhus, Brøndby, Hjørring, Hvidovre, Hedensted, Haderslev, Silkeborg, Skive, Kolding, Glostrup, Farum, Tårnby, Ishøj, Solrød Strand, Ballerup, Varde, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Helsingør, Tilst, Herning, Odder, Risskov, Kalundborg, Dragør, Middelfart, Vallensbæk, Rødovre, Vejle, Søborg, Aabenraa, Struer, Højbjerg, Nørresundby, Skanderborg, Brønshøj, Lillerød, Fredericia, Herlev, Korsør, Lyngby, Frederiksværk, Aalborg, Frederiksberg, Svendborg, Horsens, Vordingborg, Gentofte, Køge, Nyborg, Værløse, Taastrup, Lystrup, Frederikssund, Næstved, Slagelse, Haslev, Hørsholm, Jyllinge, Allerød, Viborg, Thisted, Albertslund, Rudersdal, Hobro, Valby, Roskilde, og Gladsaxe, .

Afhentning ift. glasskærer er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi ser på søgedata er det markant, at internet shoppere som regel søger bl.a. glasskærer priser og glasskærer tilbud. Foruden dette ser vi typisk online shoppere kigge efter for eksempel køb glasskærer, glasskærer online samt billig glasskærer, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Find den bedste pris på glasskærer

Det er i dag yderst fleksibelt for forbrugerne at sammenligne priser på billige glasskærer online fra diverse netshops, og følgelig har massevis af butikker på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på glasskærer kolossalt, og ydermere frembyde portofri levering.

Det kan dog til hver en tid blive lukrativt at besigtige indtil flere firmaer på nettet efter billige priser på glasskærer online forinden du gennemfører dit køb, så man er garanteret at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Man må trods alt huske på, at hvis en e-forretning udlover billige glasskærer online til salg for en salgspris der anses for urealistisk gunstig, burde det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig online virksomhed. Handler med kort er ikke desto mindre inkluderet i et lovbud, hvilket redder folk overfor bedrageriske shops på nettet.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil klare omkostningerne til glasskærer senere. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker typisk søger efter fx køb glasskærer og billig glasskærer. Man ser desuden ofte online shoppere søge efter blandt andet glasskærer online, glasskærer priser og glasskærer tilbud.

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot fører til temmelig udmærkede muligheder for at besigtige adskillige forhenværende brugeres oplevelser og herved rekommanderer vi, at du gennemsøger online forretningens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige glasskærer online.

Facebook leverer tillige temmelig hensigtsmæssige muligheder for at få indblik i e-butikkens troværdighed. Desuden ses faktisk online forhandlere hvor det er muligt at registrere en vurdering af deres køb, hvilket desuden burde tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige glasskærer online hos en e-butik bør de på en vis måde tyde webbutikkens forretningsaftale, det er dog tit ikke videre spændende, især på de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Et andet alternativ kunne være at efterse om internet firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være en sikring om at webshoppen tilslutter sig de danske regler, foruden at internet firmaet løbende revurderes af sagkyndige som har megen viden om retningslinjerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med glasskærer. Tillige rekommanderer vi at kunden er på vagt for de mest aktuelle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af glasskærer online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet forretningen tilbyder.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man til enhver tid beholder sin kvittering på e-mail, således man altid kan vidne om sit køb af glasskærer, ligegyldig om man køber hos Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Stark.

Per gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Erik gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Christian gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Per Knudsen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle shops på nettet garanterer fri fragt på glasskærer, men for det meste kræver det at der købes for et fastslået beløb. Derudover må man vælge den mest letkøbte leveringsmulighed, som tit vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted. Fragtformen bliver godt nok derudover ualmindeligt let gængelig. Den mindst kostelige fragtløsning er uden tvivl at du selv henter ordren.
2Inden folk køber billige glasskærer hos en netbutik behøver de i virkeligheden gennemlæse netbutikkens forretningsaftale, det er dog tit et tidskrævende arbejde. Ligeså tilrådes det at du er obs på de elementære reglementer der er gældende for købet af billige glasskærer online, som for eksempel den ombytningsret internet forretningen garanterer.
3Trustpilot indebærer ret så fine muligheder for at se nærmere på ganske mange eksisterende forbrugeres oplevelser og derfor stiller vi forslag om, at du ser nærmere på internet butikkens ratings forud for at du bestiller billige glasskærer online. Facebook tilbyder for øvrigt super fantastiske metoder til at få indtryk af internet firmaets troværdighed.
4Det er i dag usædvanlig enkelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige glasskærer fra forskellige e-shops, og med det motiv tilbyder de fleste internet webshops billig fragt. Trods dette kan det stadigvæk være gunstigt at udforske nogle forskellige internet foretagender efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, således at du er skråsikker på at indhente den billigste pris.
5Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en vedtægt, som dækker køberen overfor snydagtige webshops. Alternativt kunne du drage fordel af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage prisen over en længere periode.
6Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men det beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens lager. Den type af levering er selvfølgelig virkelig central hvis du har behov for glasskærer fluks. Alternativt så garanterer flere online forretninger fragtfri levering, men i mange tilfælde kun ifald man aftager for et præcist beløb.
7En hel del shops på nettet tildeler heldigvis en række forskellige billige leveringsmuligheder til glasskærer. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder afhentningssteder, hvor du kan afhente din pakke lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig problemfri, og i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmulighed.
8Antal dages levering er selvfølgelig ualmindeligt relevant såfremt du mangler varen om kort tid, så i det øjemed er det rimelig relevant at vi undersøger leveringstidspunktet for glasskærer. Flere internet outlets tilbyder billig 1 dags fragt på en hel del produkter, som alligevel nødvendiggør at ordren indsendes forinden et aftalt klokkeslæt.
9Vi går generelt ind for at se om internet butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det bør være en forsikring om at online shoppen efterfølger dansk lovgivning, foruden at netbutikken tit føres tilsyn med af fagmænd som er inde i vilkårene. Før folk bestiller billige glasskærer på en online virksomhed bør de uden tvivl betragte shoppens forretningsaftale.