Teng Tools Glasløfter SL03 120kg
725 kr.
Læs mere
Teng Tools Glasløfter SL01 30kg
475 kr.
Læs mere
Teng Tools Glasløfter SL02 60kg
695 kr.
Læs mere
Glasløfter teng tools sl01 - sl03
1.082 kr.
Læs mere
Glasløfter 600.1
527 kr.
Læs mere
Glasløfter 603.0 bl
957 kr.
Læs mere
Glasløfter 601
1.600 kr.
Læs mere
Bohle Glasløfter, bæreevne: 30 kg.
375 kr.
Læs mere
Bohle Glasløfter, 2 sugekopper 60/50kg
325 kr.
Læs mere
Bohle Glasløfter, bæreevne: 120 kg.
685 kr.
Læs mere
Bohle Glasløfter, 3 sugekopper 100kg
475 kr.
Læs mere
Bohle Glasløfter, 2 sugekopper 70/50kg
375 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende byggeshoppens regler.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt hos de udbredte byggecentre.
Der er variationer i priserne på billige glasløfter hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på gode priser, imens øvrige tilbyder kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder har et enormt produktudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, foruden blot glasløfter.
For en del er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra en webshop, som kan give hjælp til valg af glasløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort sortiment af glasløfter online.
De store byggecentre er populære og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggecentre findes nær dig, og hermed har du valget om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Som følge af det har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed skaffe varerne straks.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet er små firmaer, der typisk har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du når du bestiller glasløfter online på deres side.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få bedre priser.
Størsteparten af niche netbutikker er specialister i deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Således er det forventeligt at du får mere gavnlig assistance fra ansatte som er eksperter i netop glasløfter.
De største byggecentre i Danmark
glasløfter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

glasløfter silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

glasløfter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

glasløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
2Du må på ingen måde gå ned på grej. Ofte vil det være fundamentalt at du har grejet til disposition akkurat som du indleder byggeprojektet. Desuden er det afgørende at medtage de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
3Det anbefales at indhente hjælp til dele af projektet, specielt såfremt det er vigtige projekter. Større projekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden vil det vise sig bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
4Der findes alverdens instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube kan hjælpe med utrolig meget almennyttig information, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
5Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så du har et overblik over økonomien. Det må være fornuftigt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kunne gennemgå mulige tilbud på hver enkelt.
6I god tid inden at du optager dit byggeprojekt er det temmelig afgørende med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
7Du kan overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde anskaffe assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Når du søger assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at modtage tilbud fra forskellige foretagender.
8Planlægning er nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør sammensætte en klar strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær skarp når du nedskriver oversigten.
9Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med svære opgaver, og ergo kan det vise sig af stor betydning at man afsætter god nok tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
10Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så husk arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke har assistance fra en fagperson.
11Det viser sig meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat i god tid før du påbegynder byggeriet. Du har fordel af at lave en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt du har brug for, og så gennemløbe oversigten, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
12For udendørs projekter kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette må du ofte kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med dit store projekt.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som altså er enormt betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er rigtig flot. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Størstedelen af internet forretninger yder heldigvis et hav af forskellige billige fragtformer til glasløfter. En favorit er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Muligheden er altså ret uproblematisk, samt typisk ydermere den mest betalelige leveringsudgave.

Du kunne også påtænke at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver undertiden et hak mere pebret, men lige så vel særdeles bekvem med glasløfter online. Den billigste leveringsversion er unægtelig at du selv henter produkterne, som dog er betinget af at du lever i kort afstand af netshoppens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på glasløfter kan i nogle tilfælde være meget relevant hvis vi mangler varen øjeblikkeligt, så med det formål er det sandelig fornuftigt at du gransker den anslåede leveringsdato på glasløfter. En række internet varehuse – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter online, men som ikke desto mindre betinges af at transaktionen gennemføres inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varen klar forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Nogle få forretninger på nettet tilbyder gratis levering på glasløfter online, men ofte er det forbeholdt når der bestilles for en konkret sum. Ellers skulle man vælge den mindst kostelige leveringstype, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted.

De fleste kæder udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig glasløfter online men selv henter i butikken. Fx Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus. De yder for eksempel afhentning af glasløfter i disse områder:

Odder, Hedensted, Frederikssund, Risskov, Vejle, Charlottenlund, Hobro, Lyngby, Herning, Brønshøj, Haderslev, Viborg, Brøndby, Vanløse, Korsør, Værløse, Allerød, Aabenraa, Svendborg, Gentofte, Roskilde, Silkeborg, Vallensbæk, Jyllinge, Birkerød, Højbjerg, Hillerød, Ballerup, Albertslund, Holstebro, Odense, Sønderborg, Lillerød, Skanderborg, Vordingborg, Brønderslev, Middelfart, Hjørring, Nærum, Kalundborg, Brabrand, Virum, Herlev, Rønne, Dragør, Køge, Søborg, Tårnby, Valby, Solrød Strand, Tilst, Rudersdal, Fredericia, Holbæk, Frederikshavn, Gladsaxe, Nakskov, Frederiksberg, Ikast, Ølstykke, Hvidovre, Ringsted, Lystrup, Grenaa, Thisted, Åbyhøj, Farum, Frederiksværk, Rødovre, Nykøbing Falster, Ishøj, Varde, Kokkedal, Esbjerg, Struer, Helsingør, Glostrup, Greve, Aarhus, Nyborg, Kolding, Nørresundby, Aalborg, Skive, Taastrup, Slagelse, Randers, København, Næstved, Haslev, Hedehusene, Stenløse, Hørsholm, og Horsens, .

Click-and-collect for glasløfter er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet glasløfter online og glasløfter priser. Foruden dette ser vi jævnligt folk kigge efter for eksempel glasløfter tilbud, køb glasløfter samt billig glasløfter, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Spar penge på glasløfter

Det er jo i høj grad smart for købere at søge sig frem til tilbud på billige glasløfter online fra flere internet varehuse, og ergo har mange outlets på nettet set sig tvunget til at nedbringe prisniveauet på glasløfter betydeligt, og derudover tilbyde gratis fragt.

Derfor kan det stadigvæk vise sig indbringende at analysere nogle forskellige e-forretninger efter tilbud på glasløfter online før du køber, således at man er skudsikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at i tilfælde af at en webbutik sælger billige glasløfter online for en udsalgspris som kan virke kolossalt fremragende, burde det i nogle tilfælde være en indikation på en uærlig online shop. Køb med kort er dog en del af en regel, som garanterer dig som køber overfor uærlige webbutikker.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at finansiere pengene til glasløfter over tid. Det fås typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Når vi ser på data bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger bl.a. glasløfter priser og glasløfter online. Vi ser desuden mange gange folk søge efter fx glasløfter tilbud, billig glasløfter og køb glasløfter.

Tjek tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot byder på fuldstændig troværdige løsninger til at gennemgå en lang række andre konsumenters tanker og på grund af dette støtter vi, at du eftergår internet shoppens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige glasløfter online.

Facebook genererer på samme måde en del nyttige metoder til at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt møder vi endda internet foretagender som gør det muligt at forfatte en omtale af deres køb, som lige så vel må bruges til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige glasløfter online hos en internet handler kan de i og for sig kigge på butikkens handelsaftale, det er dog ofte ikke specielt ophidsende, specielt hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Et andet forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er en sikkerhed for at online webshoppen føjer de opstillede regler, foruden at online virksomheden løbende vurderes af specialister der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god anledning til at få assistance, ifald du møder problemstillinger som følge af din ordre på glasløfter. For øvrigt tilråder vi at du er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af glasløfter online, f.eks. den byttepolitik shoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man stadig beholder sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte bestillingen af glasløfter, ligegyldig om man bestiller fra Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma eller 10-4.

Peter Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Tina Møller gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Thomas Johansen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Anders gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til køb på nettet
1Inden nogen bestiller billige glasløfter i en e-handler bør de helt sikkert tyde e-shoppens forretningsaftale, men det er for det meste ikke super interessant. Endvidere er det fornuftigt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest relevante bestemmelser der kan have betydning for købet af billige glasløfter online, som fx den returneringsret internet shoppen benytter.
2Vi tilråder at se om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er et tegn på at netbutikken opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at internet selskabet fra tid til anden besøges af jurister som har megen viden om lovgivningen. Forinden nogen shopper billige glasløfter på en internet shop kan man i virkeligheden løbe igennem dens handelsbetingelser.
3Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en regel, der sikrer kunden overfor uoprigtige internet shops. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at afbetale regningen senere.
4Flere internet shops frembyder levering uden beregning på glasløfter, men typisk påkræves det at du bestiller for en fastsat pris. Desuden burde du foretrække den mindst kostelige leveringsløsning, som typisk er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver uheldigvis omvendt yderst smertefri. Den mest betalelige leveringsmåde er dog at hente produkterne selv.
5Trustpilot forærer dig faktisk habile chancer for at sondere en række andre køberes kritik og på grund af dette er det prisværdigt, at du udforsker online webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige glasløfter online. Facebook yder for øvrigt evigt hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af webbutikkens pålidelighed.
6De fleste internet varehuse tilbyder nu om dage flere billige leveringsmodeller til glasløfter. Den mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er jo i høj grad let, og oftest endvidere den billigste mulighed for fragt.
7Leveringshastigheden kan være temmelig væsentlig forudsat vi behøver varerne om kort tid, og af den grund er det komplet relevant at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på glasløfter. Temmelig mange online firmaer giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer, men vær på vagt da det er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastsat tidspunkt.
8Det er jo efterhånden rigtig let gængeligt for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige glasløfter hos flere e-firmaer, og ergo præsterer masser af online firmaer portofri levering. Men det kan ikke desto mindre vise sig lukrativt at efterprøve nogle netshops efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.
9Den prisbilligste fragtmulighed er unægtelig at du selv henter ordren, som desværre forudsætter at du lever tæt på e-firmaets lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig særligt bestemmende forudsat vi skal bruge glasløfter fluks. Alternativt så lover visse internet forretninger gebyrfri levering, men typisk er det under forudsætning af at der købes for en fastsat sum.