Glasfiberbåndmål 20m 034296
137 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål 30m 034297
259 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål pc-50m c
990 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål pc-30m c
731 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål 30m 234792
258 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål 10m 034295
104 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål pc-30m a
658 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål pc-50m a
879 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige glasfibermålebånd hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste tilbud, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse webshoppens regler.
Flere byggekæder sælger et bredt vareudvalg, imens andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot glasfibermålebånd.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af glasfibermålebånd.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Det er særligt muligt i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra mange forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort udvalg af glasfibermålebånd online.
De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derfor har du mulighed for at handle online og fragte materialerne selv. I kraft af det har du mulighed for at spare fragten, og samtidig få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler glasfibermålebånd online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af specialiserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette vil du få ekstra kompetent hjælp fra nogle som er specialister i netop glasfibermålebånd.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

glasfibermålebånd bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

glasfibermålebånd jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

glasfibermålebånd harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

glasfibermålebånd silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at nedfærdige samtlige poster, og herefter dokumentere beløbet for dem en ad gangen.
2Du bør ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der hjælper dig overfor mulige risici. Det er essentielt at du husker sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
3Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives forudsat at renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeprojektet forbedrer naturen.
4I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det vise sig yderst meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Det er vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible forinden du igangsætter dit arbejde. Du kunne nedskrive en simpel oversigt som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste granske oversigten, så du er tryg ved at alt er som det skal være.
6Der kan findes utallige vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube er formidler af utrolig meget udbytterig oplysning, ikke mindst ifald man skriver søgeordene på engelsk.
7Du bør tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør tilkøbe eksperthjælp til dele af projektet. Såfremt du benytter assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at lede efter tilbud fra flere foretagender.
8Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til projektet, ikke mindst i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Nogle ombygninger behøver flere end en enkelt person. Derudover vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Ved projekter udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Således må du regelmæssigt tage notits af vejrmeldingerne lige før byggeriets begyndelse, så du undgår at det pludselig starter med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit omfattende projekt.
10Planlægning vil være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du må lave en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af køreplanen.
11Man må på ingen måde fattes udstyr. Typisk vil det være erstatteligt at du har værktøjet ved hånden når du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden godt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Der viser sig ofte uventede hovedpiner ved avancerede opgaver, og altså viser det sig betydningsfuldt at der afsættes god nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at komme i mål.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

De fleste internet handler tildeler i vore dage mange forskellige billige former for levering til glasfibermålebånd. En favorit er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså særdeles problemfri, samt oftest ligeledes den billigste leveringsversion.

Du kan tillige prøve at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig uheldigvis et hak dyrere, men tillige rigtig hensigtsmæssig for glasfibermålebånd online. Den mindst kostelige metode til levering er uden tvivl selv at hente varerne, men den mulighed betinges af at du lever nærved online forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på glasfibermålebånd kan være yderst udslagsgivende ifald du behøver ordren fluks, så derfor er det tydeligvis klogt at man gransker tidshorisonten for levering ved glasfibermålebånd. En hel del internet outlets – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre online, som imidlertid påkræver at du bestiller før et givent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ud af døren forud for at logistikmedarbejderne får fri.

En række online virksomheder præsterer fragtfri levering på glasfibermålebånd online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du køber for en præcis sum. Som alternativ burde man tage den billigste leveringstype, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du handler billig glasfibermålebånd hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på glasfibermålebånd i følgende byer:

Struer, Brabrand, Kolding, Esbjerg, Hørsholm, Glostrup, Risskov, Odder, Fredericia, Ballerup, Værløse, Grenaa, Birkerød, Kalundborg, Holbæk, Tilst, Aarhus, København, Virum, Taastrup, Herning, Horsens, Hedensted, Ishøj, Randers, Ringsted, Greve, Hillerød, Aalborg, Dragør, Viborg, Ikast, Nørresundby, Allerød, Slagelse, Hobro, Sønderborg, Rødovre, Charlottenlund, Valby, Nykøbing Falster, Helsingør, Nærum, Frederiksværk, Vejle, Gladsaxe, Farum, Rønne, Vanløse, Næstved, Skive, Åbyhøj, Ølstykke, Middelfart, Skanderborg, Hvidovre, Brønshøj, Vordingborg, Gentofte, Lystrup, Brønderslev, Stenløse, Lillerød, Køge, Holstebro, Korsør, Albertslund, Kokkedal, Solrød Strand, Silkeborg, Vallensbæk, Rudersdal, Roskilde, Søborg, Jyllinge, Frederikshavn, Svendborg, Haderslev, Varde, Odense, Tårnby, Hedehusene, Lyngby, Brøndby, Haslev, Nakskov, Højbjerg, Herlev, Frederikssund, Frederiksberg, Thisted, Aabenraa, Hjørring, og Nyborg, .

Afhentning for glasfibermålebånd er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere typisk søger blandt andet glasfibermålebånd online og glasfibermålebånd tilbud. Foruden dette oplever man tit mennesker kigge efter bl.a. billig glasfibermålebånd, glasfibermålebånd priser og køb glasfibermålebånd, foruden de kendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Gode tilbud på glasfibermålebånd

Det er ualmindeligt hensigtsmæssigt for folk at finde frem til tilbud på billige glasfibermålebånd online fra diverse e-firmaer, og med det motiv har masser af e-forhandlere været presset til at at stampe prisen på glasfibermålebånd drastisk, og ovenikøbet sikre fragt uden omkostninger.

Men det kan alligevel blive smart at se nærmere på visse e-shops efter tilbud på glasfibermålebånd online før du shopper, så man er skråsikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Du skal imidlertid være så påpasselig, at når en online webshop markedsfører billige glasfibermålebånd online på tilbud til en pris der er grænseløst beskeden, bør det tit være et fingerpeg om en uoprigtig internet handler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis inkluderet i Indsigelsesordningen, som hjælper køberen imod snydagtige online shops.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage beløbet til glasfibermålebånd i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Ses der på data står det markant, at folk typisk søger efter for eksempel billig glasfibermålebånd og glasfibermålebånd online. Vi ser desuden typisk internet shoppere søge fx glasfibermålebånd priser, køb glasfibermålebånd samt glasfibermålebånd tilbud.

Tjek nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot yder evigt passende chancer for at efterse en lang række forhenværende forbrugeres ratings og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer online shoppens kritik forinden du shopper billige glasfibermålebånd online.

Facebook medfører endvidere adskillige solide metoder til at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Her er der en række e-forretninger som giver folk mulighed for at afgive en kritik af deres køb, hvilket ydermere burde tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige glasfibermålebånd online hos en netbutik bør de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Et nemmere alternativ kan derfor være at finde ud af om e-forretningen er medlem af e-mærket, som længe har været en sikring om at webbutikken følger den officielle danske lovgivning, tillige med at forretningen undertiden revurderes af fagfolk der forstår de gældende regulativer.

Dette er desuden en god genvej til en håndsrækning, såfremt du oplever problemer som følge af dit indkøb af glasfibermålebånd. Desuden er det klogt at køber er omhyggelig omkring de fundamentale reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af glasfibermålebånd online, til eksempel den ombytningsrettighed e-shoppen bruger.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af glasfibermålebånd, uagtet om man bestiller hos Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Morten H gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Hanne T gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jørgen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Søren gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til internetshopping
1Den mest betalelige leveringsløsning vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af e-forretningens arbejdslager. Den slags levering er jo ret aktuel om man absolut skal bruge glasfibermålebånd nu og her. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-butikker levering uden beregning, men typisk påkræves det at der handles for et præcist beløb.
2Trustpilot medfører egentlig gode genveje til at kontrollere en længere række øvrige køberes reflektioner og derved er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer internet forhandlerens omtaler inden du shopper billige glasfibermålebånd online. Facebook frembringer derudover faktisk pæne metoder til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed.
3Forud for at nogen shopper billige glasfibermålebånd på en e-butik behøver man i princippet bese dens forretningsbetingelser, det er dog undertiden en tidskrævende opgave. Herudover anbefales det at man er på vagt for de elementære vedtægter der influerer på købet af billige glasfibermålebånd online, for eksempel den byttepolitik netbutikken benytter.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en forordning, hvilket passer på dig som køber imod uærlige webbutikker. Alternativt bør du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil dække beløbet ude i fremtiden.
5Nogle outlets på nettet byder på fragt uden omkostninger på glasfibermålebånd, men i mange tilfælde afkræver det at man handler for en præcis sum. Desuden kan man snuppe den billigste leveringsform, hvilket mange gange er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Løsningen er gennemsnitligt ydermere i høj grad uproblematisk. Den billigste løsning til levering er dog at hente varerne selv.
6Generelt foreslår vi at bemærke om internet selskabet er e-mærket medlem, da det typisk er en garanti for at e-butikken efterfølger de danske regler, foruden at den en gang i mellem føres tilsyn med af sagkyndige som kender til lovgivningen. Forinden folk shopper billige glasfibermålebånd på en butik kunne man for at være sikker sætte sig ind i virksomhedens handelsbetingelser.
7Størstedelen af firmaer på nettet foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige former for fragt til glasfibermålebånd. En favorit iblandt mange er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente ordren på et valgfrit tidspunkt. Den er altså ualmindeligt let, samt typisk derudover den mindst kostelige type af levering.
8Det er jo vældig bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige glasfibermålebånd i blandt forskellige internet selskaber, og på grund af dette lover flertallet af forretninger på nettet levering uden betaling. Dog kan det stadigvæk være gunstigt at prøve nogle forskellige webshops efter udsalg og tilbud før du bestiller, så man er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være virkelig bestemmende om man behøver produkterne om et øjeblik, så med det formål er det skam centralt at vi ser nærmere på leveringstiden ved glasfibermålebånd. En del e-handler frembyder billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre, men som imidlertid kræver at transaktionen gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt.