Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige girafsliber fra webshop til webshop. Enkelte giver gode priser, og øvrige tilbyder service. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
For en del er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde information omkring girafsliber.
Det er absolut meget relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Flere byggekæder har et enormt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot girafsliber.
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undvære fragten, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder varer fra alle mulige producenter, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af girafsliber online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggecentre finder du nær dig, og dermed har man mulighed for at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Som følge af det har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar have varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få en billig pris.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller girafsliber online på deres side.
Flertallet af webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Således bør du få en høj grad af nyttig service fra ansatte der er eksperter i netop girafsliber.
De største byggecentre i Danmark
girafsliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af over 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

girafsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

girafsliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For byggeprojekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Således bør du tit tjekke vejrprognosen i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at regne når du lige er ved at færdiggøre dit komplicerede projekt.
2Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed hvis det er væsentlige byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det være hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
3Det er af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt forinden du indleder byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt indeholdende alt hvad der er nødvendige, og dernæst efterse punkterne, hvormed du er sikker på at du ikke har glemt noget.
4Husk at du kan få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
5Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være fornuftigt at tage noter til samtlige poster, og herefter finde frem til udgiften ved hver enkelt.
6Der viser sig stort set altid uforudsete udfordringer i forbindelse med store byggeprojekter, og af den grund viser det sig væsentligt at der afsættes betragtelig tid i tidsplanen, således at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
7Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det være aldeles fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Måske burde du overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Forudsat at du får assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere firmaer.
9Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet strategi, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din tidsplan.
10Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det vise sig fundamentalt at have udstyret klar akkurat som du starter byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
11Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som fx arbejdssko som sikring med henblik på eventuelle uheld. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
12Der kan findes alverdens artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med en masse gavnlig information, ikke mindst når du kigger på engelsk.
Danskernes foretrukne byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er kolossalt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

En lang række shops på nettet giver til alt held et bredt udvalg af billige fragttyper til girafsliber. En af de mest populære er i dag pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo i høj grad nem, og ofte endvidere den mest billige fragttype.

Du burde omvendt vælge at bestille ordren til levering til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Muligheden er typisk en anelse mere pebret, men til gengæld meget let gængelig ift. girafsliber online. Den billigste løsning til levering er dog at du selv henter ordren, hvilket dog betinges af at du lever lige ved internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på girafsliber er selvfølgelig yderst central om man står og skal bruge pakken lige om lidt, så med det formål er det selvfølgelig afgørende at man finder den estimerede leveringstid på girafsliber. Temmelig mange online forretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig dag-til-dag levering på masser af varenumre online, men det antager at transaktionen gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produkterne pakket forinden medarbejderne har fyraften.

En hel del byggemarkeder lover fragt uden omkostninger på girafsliber online, men ofte er det kun gældende hvis der bestilles for en konkret sum. I øvrigt skulle du udvælge den mest letkøbte mulighed for fragt, som ofte er at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

De største byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig girafsliber online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på girafsliber i disse områder:

Ballerup, Holstebro, København, Kalundborg, Gentofte, Odder, Roskilde, Hedensted, Nykøbing Falster, Grenaa, Odense, Haslev, Fredericia, Køge, Herning, Jyllinge, Aalborg, Solrød Strand, Thisted, Vallensbæk, Nyborg, Charlottenlund, Rødovre, Gladsaxe, Skive, Hedehusene, Struer, Silkeborg, Esbjerg, Ishøj, Ringsted, Tilst, Skanderborg, Allerød, Nærum, Viborg, Korsør, Hvidovre, Frederikshavn, Rønne, Rudersdal, Kokkedal, Brabrand, Hillerød, Lystrup, Middelfart, Brønshøj, Stenløse, Åbyhøj, Herlev, Varde, Risskov, Ikast, Albertslund, Valby, Slagelse, Lyngby, Randers, Aarhus, Taastrup, Birkerød, Brønderslev, Hjørring, Greve, Nørresundby, Lillerød, Virum, Dragør, Haderslev, Kolding, Farum, Svendborg, Vanløse, Nakskov, Frederiksværk, Vordingborg, Søborg, Hobro, Sønderborg, Aabenraa, Frederiksberg, Brøndby, Vejle, Glostrup, Frederikssund, Ølstykke, Hørsholm, Holbæk, Næstved, Værløse, Helsingør, Horsens, Højbjerg, og Tårnby, .

Klik-og-hent for girafsliber er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere ofte søger efter fx girafsliber online og køb girafsliber. Man ser derudover ofte mennesker efterspørge blandt andet girafsliber priser, girafsliber tilbud og billig girafsliber, plus de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Stark.

Den bedste pris på girafsliber

Det er særligt nemt for alle at lave prissammenligning på billige girafsliber online hos flere e-firmaer, og på grund af dette har en hel del internet firmaer set sig nødsaget til at formindske udsalgspriserne på girafsliber kolossalt, og ovenikøbet love levering uden gebyr.

Men det kan trods alt blive rentabelt at inspicere enkelte butikker på nettet efter udsalg og tilbud på girafsliber online forud for at du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at få den laveste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Du må imidlertid ikke glemme, at såfremt en online butik reklamerer billige girafsliber online på tilbud til en pris der anses for overordentlig fremragende, er det ofte være en indikation på en svindel internet webshop. Kortkøb er på den anden side omsluttet af en ordning, som værner køberen imod uærlige shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du benytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at godtgøre betalingen af girafsliber over flere uger. Det foreslåes normalt hos nichebutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

Når man ser på tendenserne står det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter blandt andet girafsliber online og køb girafsliber. Foruden dette ser man typisk online shoppere søge blandt andet girafsliber priser, billig girafsliber samt girafsliber tilbud.

Læs andre menneskers anmeldelser

Trustpilot resulterer i immervæk gavnlige løsninger til at kontrollere mange aktuelle forbrugeres betragtninger og derved foreslår vi, at du studerer e-forretningens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige girafsliber online.

Facebook medfører desuden relativt troværdige muligheder for at få indtryk af internet shoppens pålidelighed. Desuden ses faktisk online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at publicere en bedømmelse af virksomhedens service, som tilmed må benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk handler billige girafsliber online hos en internet shop kan man i og for sig sætte sig ind i netbutikkens regler, det er dog ofte et tidskrævende arbejde, særligt med de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

En nemmere løsning er at tjekke hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en angivelse af at online virksomheden imødekommer de officielle danske regler, og at hjemmesiden ofte føres tilsyn med af specialister der forstår vilkårene.

Dette er en god anledning til at blive hjulpet, hvis du forvoldes problemstillinger med din shopping med girafsliber. Herudover er det at foretrække at du er vidende om de grundlæggende vedtægter der har indflydelse på købet af girafsliber online, for eksempel den byttepolitik e-butikken kører med.

Derfor er det virkelig relevant, at man stadigvæk sikrer ens kvittering på e-mail, således man altid vil kunne dokumentere sin bestilling af girafsliber, uafhængig af om man køber ved 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma eller Bauhaus.

Rasmus U gav 5 stjerner

Nemt køb

Lars gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Søren Kristensen gav 5 stjerner

SUPER

Hans Møller gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærket, da det skulle være et kendetegn for at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at shoppen ofte revurderes af jurister som har nøje kendskab til de gældende regulativer. Inden nogen shopper billige girafsliber på en online webshop kan man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsbetingelser.
2Fragttiden er selvfølgelig meget bestemmende hvis du mangler pakken omgående, og herved er det rigtig aktuelt at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt ved girafsliber. En hel del e-butikker i Danmark tilsiger billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, hvilket påkræver at handlen laves forinden et besluttet tidspunkt.
3Enkelte forretninger på nettet yder levering uden beregning på girafsliber, men typisk kræves det at man aftager for en præcis sum. Ellers burde man gribe den billigste fragtmulighed, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Metoden er ofte tillige særdeles let gængelig. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
4Den mindst kostelige leveringsmulighed er utvivlsomt at hente varerne selv, men det stiller krav om at du er lige ved internet shoppens hjemsted. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være ekstremt væsentlig hvis man har brug for girafsliber om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet shops levering uden betaling, men for det meste afkræver det at der bestilles for en præcis sum.
5Trustpilot indebærer en lang række nyttige muligheder for at beskue adskillige aktuelle brugeres tanker og herved kan det anbefales, at du tjekker internet forretningens anmeldelser forinden du handler billige girafsliber online. Facebook tilbyder dig ligeledes nogle troværdige genveje til at få indtryk af internet selskabets pålidelighed.
6Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i et reglement, hvilket støtter køber overfor bedrageriske firmaer på nettet. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at klare beløbet senere.
7Temmelig mange e-handler giver nu til dags en række forskellige billige fragtløsninger til girafsliber. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente produkterne når du har tid. Leveringsmetoden er altså ret så enkel, samt typisk tillige den mest betalelige leveringsudgave.
8Det er i høj grad overkommeligt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige girafsliber hos diverse online webshops, og ergo frembyder adskillige e-butikker billig fragt. Til gengæld kan det imidlertid vise sig lønnende at prøve diverse internet forhandlere efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, så man er sikker på at få fat i den billigste pris.
9Inden nogen shopper billige girafsliber på en e-handler kunne man i og for sig granske virksomhedens handelsaftale, men det er tit et tidskrævende arbejde. Ligeledes kan det være til hjælp at man er obs på de mest basale retningslinjer der har indvirkning på shopping af billige girafsliber online, til eksempel hvilken returret internet virksomheden har.