Jeg har fundet 10 webshops der sælger gipsplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 1.864 kr. Det er 73 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 gipsplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.864 kr.Køb
2.067 kr.Køb
2.480 kr.Køb
2.612 kr.Køb
2.702 kr.Køb
3.146 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.505 kr.Køb
4.156 kr.Køb
5.633 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til lydisolering til køkken til fyrrum til væg til brandsikring til gulv til loft til badeværelse til gulvvarme til garage til indendørs til vådrum til udendørs

Varianter: med isolering akustik med flamingo lyddæmpende med huller lydisolerende

Størrelser: 120×240 cm 40×60 cm 6 mm 90×240 cm 9 mm 10 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge webshoppens regningslinjer.
Der er forskel på prisniveauet på billige gipsplader fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på gode tilbud, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de udbredte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af gipsplader.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, foruden blot gipsplader.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder forhandler produkter fra alle mulige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af gipsplader online.
De velkendte byggekæder finder du nær dig, og derfor har folk adgang til at handle online og transportere varerne selv. På grund af det kan du spare fragtgebyret, samt sågar hente varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker står selv for produktion af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få skarpere priser.
Størsteparten af niche webshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du modtage mere anvendelig assistance fra mennesker der er eksperter i netop gipsplader.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler gipsplader online på deres side.
Danmarks største byggekæder
gipsplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

gipsplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

gipsplader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gipsplader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør ikke gå ned på grej. Ofte vil det vise sig af stor betydning at have det parat når du indleder byggeprojektet. Det er desuden godt at indregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
2Godt forarbejde er nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må liste en effektiv arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp når du nedskriver køreplanen.
3Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problemstillinger når det handler om omfangsrige projekter, og som følge heraf viser det sig væsentligt at man afsætter passende plads i agendaen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
4I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det blive vildt essentielt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et regnskab for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det vil blive fordelagtigt at nedskrive samtlige poster, og dernæst gennemgå ens købspris for dem alle sammen.
6Du kan finde rigelige mængder af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er anvendeligt med en masse nyttig viden, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
7Det er at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du begynder dit arbejde. Du får god gavn af at nedskrive en hurtig indkøbsseddel som samler det der bliver brug for, og så tjekke punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
8Det anbefales at søge hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige ombygninger. Nogle ting kræver flere mennesker. I øvrigt viser det sig hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
9Du må ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i arbejdet, specielt ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
10Du bør vurdere om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal sikre dig hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Ifald du køber professionel assistance kan det være en god idé at indhente forslag fra diverse selskaber.
11Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette kan du tit undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med det avancerede projekt.
12Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen influerer positivt på miljøet.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er ultra flot. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål om gipsplader

 • Hvad vejer gipsplader?
 • Hvor mange gipsplader skal jeg bruge?
 • Hvordan sætter man gipsplader op?
 • Hvad består gipsplader af?
 • Hvordan monteres gipsplader?
 • Hvordan spartler jeg gipsplader?
 • Hvad koster gipsplader?
 • Hvilke gipsplader?
 • Hvordan skærer man gipsplader?
 • Hvilken vej skal gipsplader vende?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  De fleste byggecentre yder i vore dage et hav af forskellige billige metoder til levering til gipsplader. En af de mest benyttede er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig temmelig problemfri, samt typisk ligeledes den billigste løsning til levering.

  Du burde derudover planlægge at bestille produkterne til levering til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er i mange tilfælde en tand mere pebret, men endvidere ualmindeligt problemfri for gipsplader online. Den mest letkøbte type af levering vil dog altid være at hente pakken selv, som jo stiller krav om at du bor i nærheden af online forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på gipsplader er vældig betydningsfuld om man mangler din ordre inden for kort tid, og derfor er det forholdsvis relevant at vi finder det anslåede leveringstidspunkt på gipsplader. Adskillige internet butikker – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næste hverdag på adskillige varenumre online, som påkræver at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produkterne klargjort før lagerpersonalet får fri.

  Nogle enkelte byggecentre tilbyder levering uden betaling på gipsplader online, men ofte kun hvis man indkøber for et fastslået beløb. Som alternativ må du udvælge den billigste leveringsudgave, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop.

  De største webshops yder click-and-collect hvor du handler billig gipsplader online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på gipsplader i følgende byer:

  Skive, Hedensted, Vanløse, Brønshøj, Greve, Charlottenlund, Hillerød, Nærum, Haslev, Rudersdal, Køge, Nykøbing Falster, Vordingborg, Viborg, Tårnby, Kokkedal, Vallensbæk, Hobro, Helsingør, Hørsholm, Tilst, Esbjerg, Holbæk, Ishøj, Kolding, Brøndby, Brabrand, Lillerød, Nakskov, Herning, Lyngby, Gladsaxe, Kalundborg, Åbyhøj, Ballerup, Odder, Odense, Værløse, Søborg, Virum, Lystrup, Næstved, Frederikssund, Holstebro, Struer, Aalborg, Herlev, Hedehusene, Glostrup, Frederiksværk, Ikast, Svendborg, Fredericia, Gentofte, Nyborg, Horsens, Valby, Frederiksberg, Aabenraa, Hjørring, Birkerød, Højbjerg, Haderslev, Sønderborg, Frederikshavn, Skanderborg, Roskilde, Thisted, Brønderslev, Farum, Stenløse, Hvidovre, Middelfart, Nørresundby, København, Randers, Risskov, Aarhus, Vejle, Solrød Strand, Silkeborg, Ringsted, Rødovre, Rønne, Ølstykke, Allerød, Slagelse, Albertslund, Jyllinge, Dragør, Taastrup, Varde, Korsør, og Grenaa, .

  Click-and-collect ift. gipsplader er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland).

  Når man ser på tallene er det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger for eksempel billig gipsplader og gipsplader priser. Man ser derudover som regel mennesker søge efter blandt andet køb gipsplader, gipsplader online samt gipsplader tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og XL-Byg.

  Tilbud på gipsplader

  Det er jo rigtig smertefrit for enhver at prissammenligne på billige gipsplader online fra flere internet foretagender, og derfor har adskillige online webshops fundet det uundgåeligt at trykke priserne på gipsplader betragteligt, og ydermere præstere fragt uden gebyr.

  Dog kan det imidlertid vise sig lukrativt at udforske nogle få internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på gipsplader online før du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Du må trods alt ikke glemme, at såfremt en internet forhandler annoncerer billige gipsplader online på tilbud til en tilbudspris som anses for kolossalt billig, burde det for det meste være et kendetegn på en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald en del af en lov, hvilket forsvarer kunden overfor snydagtige internet butikker.

  Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at betale regningen på gipsplader senere. Det foreslåes typisk hos online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

  Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere som regel søger fx gipsplader priser og køb gipsplader. Foruden dette ser vi som regel netshoppere efterspørge bl.a. billig gipsplader, gipsplader tilbud samt gipsplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gipsplader er 1864 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til vådrum til brandsikring til badeværelse til lydisolering til udendørs til gulv til indendørs til væg til gulvvarme til køkken til loft til fyrrum til garage

  Varianter: med huller med flamingo lydisolerende med isolering lyddæmpende akustik

  Størrelser: 10 mm 6 mm 120×240 cm 90×240 cm 40×60 cm 9 mm

  Læs tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot forærer dig fuldt ud hensigtsmæssige løsninger til at sondere ret mange forhenværende brugeres observationer og på grund af dette rekommanderer vi, at du tolker internet virksomhedens kritik inden du køber billige gipsplader online.

  Facebook genererer desuden temmelig stabile metoder til at få indsigt i webshoppens pålidelighed. Foruden det møder vi nogle e-shops som giver kunderne mulighed for at meddele en vurdering af deres køb, som lige så vel burde benyttes til at afveje kundetilfredsheden.

  Forinden folk bestiller billige gipsplader online hos en internet shop bør man de facto have øje for webshoppens forretningsaftale, dog er det oftest ikke videre spændende, særligt med de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark og 10-4.

  En anden mulighed kan derfor være at undersøge hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er en erklæring om at online butikken opretholder gældende dansk lovgivning, udover at virksomheden undertiden kontrolleres af fagfolk som kender reglerne på området.

  Desuden tilbydes du anledning til opbakning, såfremt du udsættes for udfordringer med dit indkøb af gipsplader. Udover dette er det at foretrække at kunden er vaks omkring de mest aktuelle retningslinjer der kan influere på bestillingen af gipsplader online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-butikken tilbyder.

  I relation til det er det samtidig afgørende, at man stadig opbevarer ens købsbekræftelse, så man når som helst kan bekræfte sin bestilling af gipsplader, uanset om man har bestilt hos Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus eller 10-4.

  Henrik gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Anders gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Anders R gav 5 stjerner

  God til prisen

  Jesper T gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  9 gode råd til online indkøb
  1Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en lov, som begunstiger folk imod uoprigtige internet shops. Som et alternativ kan du drage fordel af et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du agter at finansiere omkostningerne over flere uger.
  2Generelt går vi ind for at se om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det kan være en sikkerhed for at online forretningen retter sig efter de gældende danske regler, samt at internet selskabet hyppigt føres tilsyn med af fagfolk der kender til de gældende vilkår. Før folk bestiller billige gipsplader hos en netshop bør man til hver en tid løbe igennem e-butikkens regler.
  3Leveringshastigheden kan være særdeles aktuel såfremt man behøver dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det virkelig relevant at vi studerer den forventede leveringsdato for gipsplader. En lang række internet shops byder på billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, hvilket er påkrævet at bestillingen placeres tidligere end et angivent klokkeslæt.
  4Forinden folk shopper billige gipsplader i en online shop kunne de når alt kommer til alt bese netshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant. Tilsvarende tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af billige gipsplader online, f.eks. den bytteret internet forhandleren lover.
  5Nogle enkelte webbutikker byder på fragt uden omkostninger på gipsplader, men i de fleste tilfælde kun ifald man køber for en fastsat pris. Ellers bør du gribe den mest letkøbte løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Løsningen bliver undertiden også vældig overkommelig. Den mest letkøbte fragtløsning er unægtelig at du selv henter ordren.
  6Trustpilot yder en række fremragende muligheder for at efterforske diverse forhenværende køberes domme og derfor kan det være til hjælp, at du iagttager online webshoppens ratings forud for at du bestiller billige gipsplader online. Facebook frembyder for øvrigt en lang række nyttige muligheder for at få indsigt i internet forretningens kundefokus.
  7En hel del firmaer på nettet yder i dag et hav af forskellige billige fragtmetoder til gipsplader. Det mest almindelige er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig vældig simpel, og ofte også den mindst kostelige fragtløsning.
  8Den mest letkøbte leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du opholder dig tæt på webshoppens arbejdslager. Den leveringsmåde er rigtig afgørende i tilfælde af at man mangler gipsplader omgående. Alternativt så tilbyder enkelte netbutikker levering uden betaling, men i reglen afkræver det at man handler for en bestemt pris.
  9Det er jo usædvanlig praktisk for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige gipsplader hos flere outlets på nettet, og herved lover langt de fleste outlets på nettet fragt uden gebyr. Det kan dog immervæk vise sig fordelagtigt at kigge forbi nogle firmaer på nettet efter tilbud og rabat før du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den mest betalelige pris.