Gevindsæt 110 stk. metrisk
1.889 kr.
Læs mere
Gevindskæremaskine Ridgid 300Compact
34.994 kr.
Læs mere
Håndgevindskæremaskine Ridgid 600-I
10.413 kr.
Læs mere
Håndgevindskæremaskine Ridgid 690 I
15.430 kr.
Læs mere
Gevindskærersæt 40 dele
198 kr.
Læs mere
Gevindskæresæt med tapper og bakker - 100 dele
1.710 kr.
Læs mere
Gevindskæresæt metrisk 110 dele TIN-belagt Holzmann
2.874 kr.
Læs mere
Gevindskæresæt Hero 30 dele
698 kr.
Læs mere
Gevindskæresæt med 32 dele DIN 352
800 kr.
Læs mere
Gevindskæremaskine 1224 - 26107
64.998 kr.
Læs mere
Gevindskæremaskine Ridgid 300AAC
39.498 kr.
Læs mere
Gevindskærersæt 20 dele
116 kr.
Læs mere
Gevindsæt tttd17
657 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge en netbutik, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring gevindskærer.
Nogle byggecentre fremviser et stort produktudvalg, imens øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot gevindskærer.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Når du skal have varerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragten, så kan du overveje at hente varerne selv. Det er særligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige gevindskærer fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af gevindskærer online.
De store byggemarkeder har butikker i hele landet, og derfor har de fleste tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Herigennem er der mulighed for at blive fri for fragten, samt endda få produkterne nu og her.
De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du få billigere priser.
Diverse online nichebutikker er små familievirksomheder, der tit er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at bestille gevindskærer online fra deres webshop.
Hovedparten af små butikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså bør du forvente ekstremt god vejledning fra mennesker der er eksperter i netop gevindskærer.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gevindskærer harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

gevindskærer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

gevindskærer jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gevindskærer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko der sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
2Typisk vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være en god idé at beskrive samtlige udgifter, og dernæst nedfælde prisen på hver enkelt.
3Der kan findes en overflod af guides og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig temmelig meget brugbar viden, særligt såfremt man bruger den engelske version.
4Der præsenterer sig altid overraskende problemer når det gælder avancerede opgaver, og på grund af det vurderes det meningsfuldt at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at nå i mål.
5Ved opgaver udendørs har vejret en essentiel rolle. Af den grund skal du hyppigt lægge mærke til prognosen for vejret lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at piske ned absolut lige når du står midt i det komplicerede projekt.
6Godt forarbejde vil være kilden til at lykkes med projektet. Du bør liste en klar køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, og en tilhørende nummerorden. Vær konkret idet du udarbejder agendaen.
7Længe før du går i gang med byggeprocessen kan det blive aldeles fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Du bør tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal have assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Når du henter professionel hjælp er det fordelagtigt at søge forslag fra en håndfuld foretagender.
9Måske det viser sig fundamentalt at du har alle byggematerialer parat inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan forfatte en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og dernæst efterse listen, så du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
10Du har mulighed for at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det gives forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at byggeprojektet påvirker miljøet.
11Du bør aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være yderst relevant at have udstyret disponibelt inden du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover godt at inkludere de tilhørende udgifter i budgettet.
12Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, især ved større byggeopgaver. Flere opgaver kræver flere end en enkelt person. Desuden er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
Danskernes favorit byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ret så godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En masse internet outlets giver heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmodeller til gevindskærer. En der er meget almindelig er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo vældig gnidningsløs, og oftest endda den mindst kostelige leveringstype.

Du kunne tillige tænke over at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Løsningen bliver gerne en kende mere omkostningsfuld, men desuden ret hensigtsmæssig ift. gevindskærer online. Den prisbilligste fragtmulighed er unægtelig at hente varerne selv, som dog står og falder med at du bor tæt på e-handlens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på gevindskærer er jo særdeles afgørende ifald man har behov for din pakke inden for kort tid, og af den grund er det komplet meningsfuldt at man efterser den forventede leveringsdato på gevindskærer. En stor portion webshops – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre online, som trods alt antager at bestillingen gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen skippet afsted forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle outlets på nettet byder på fragt uden omkostninger på gevindskærer online, men tit er det forudsat at der aftages for en fastsat sum. Alternativt kan man snuppe den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket tit er at få bragt dine varer til en pakkeshop.

Store byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du køber billig gevindskærer derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på gevindskærer i følgende byer:

Glostrup, Virum, Aarhus, Struer, Nærum, Værløse, Ølstykke, Hobro, Odder, Dragør, Haderslev, Herlev, Horsens, Slagelse, Højbjerg, Haslev, Taastrup, Kalundborg, Åbyhøj, Rønne, Kolding, Fredericia, Lillerød, Nakskov, Frederiksberg, Næstved, Hvidovre, Hørsholm, Brøndby, Vallensbæk, Jyllinge, Albertslund, Vordingborg, Farum, Silkeborg, København, Ishøj, Køge, Risskov, Kokkedal, Viborg, Svendborg, Frederikshavn, Skive, Brønshøj, Sønderborg, Ballerup, Valby, Charlottenlund, Roskilde, Ringsted, Grenaa, Lyngby, Odense, Tårnby, Rudersdal, Tilst, Herning, Stenløse, Aalborg, Gladsaxe, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Varde, Ikast, Vejle, Hedehusene, Frederikssund, Nørresundby, Brabrand, Randers, Lystrup, Vanløse, Søborg, Hjørring, Birkerød, Helsingør, Thisted, Korsør, Middelfart, Nyborg, Gentofte, Frederiksværk, Holstebro, Hillerød, Holbæk, Allerød, Aabenraa, Rødovre, Brønderslev, Hedensted, Greve, Skanderborg, og Esbjerg, .

Click-and-collect for gevindskærer er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når man kigger i data bliver det klart, at online shoppere mange gange kigger efter fx billig gevindskærer og køb gevindskærer. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere søge efter for eksempel gevindskærer priser, gevindskærer online samt gevindskærer tilbud, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Gode priser på gevindskærer

Det er efterhånden virkelig fleksibelt for folk at sammenligne priser på billige gevindskærer online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og følgelig har masser af internet foretagender set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på gevindskærer drastisk, og ydermere garantere portofri fragt.

Det kan dog imidlertid blive gunstigt at analysere et par forskellige internet shops i Danmark efter tilbud på gevindskærer online før du køber, således at man er garanteret at antage den bedste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du må dog huske på, at hvis en internet shop afsætter billige gevindskærer online for en pris der er helt ekstremt overkommelig, så bør det ofte være et karakteristika der viser en snydagtig netshop. Kortbestillinger er trods alt omsluttet af et reglement, der garanterer os overfor svindlende internet virksomheder.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at afdrage betalingen af gevindskærer over en længere periode. Dette tilbydes normalt i niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere typisk efterspørger bl.a. gevindskærer tilbud og køb gevindskærer. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis gevindskærer priser, gevindskærer online samt billig gevindskærer.

Tjek nuværende kunders meninger

Trustpilot genererer helt gode løsninger til at kigge på en stor portion nuværende konsumenters erfaringer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager online forretningens bedømmelser inden du bestiller billige gevindskærer online.

Facebook frembyder desuden super belejlige chancer for at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Derudover møder vi mange online firmaer som gør det muligt at sammensætte en kritik af deres køb, som tilmed burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige gevindskærer online på en internet webshop behøver man når alt kommer til alt se på deres forretningsaftale, dog er det normalt et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, som ofte er en sikring om at internet webshoppen lever op til den officielle danske lovgivning, tillige med at virksomheden nu og da overværes af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Derudover giver det dig mulighed for støtte, ifald du møder besvær ved dit køb af gevindskærer. Desuden er det prisværdigt at man er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer der influerer på bestillingen af gevindskærer online, som fx den ombytningspolitik online virksomheden har.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man altid bibeholder sin faktura, så man i fremtiden kan eftervise sit køb af gevindskærer, uagtet om man har bestilt ved Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Kim gav 5 stjerner

Helt i orden.

Jesper Poulsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Else E gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Lars Olsen gav 4 stjerner

god service

9 gode råd til internetshopping
1En stor portion internet foretagender yder efterhånden diverse billige leveringsmetoder til gevindskærer. Førstevalget hos mange er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente produkterne når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ekstremt ligetil, samt ofte endvidere den billigste mulighed for fragt.
2Trustpilot byder på en række hæderlige genveje til at se nærmere på en længere række eksisterende forbrugeres oplevelser og herved er det fornuftigt, at du sonderer online virksomhedens anmeldelser forud for at du bestiller billige gevindskærer online. Facebook leverer desuden relativt fantastiske muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
3Det er efterhånden super smertefrit for os alle at finde de bedste priser online på billige gevindskærer på tværs af online forhandlere, og altså lover utallige netbutikker billig levering. Dog kan det trods alt være profitabelt at sammenligne visse internet handler efter tilbud og udsalg før du køber, så du er skråsikker på at modtage den laveste pris.
4Antal dages levering er usædvanlig essentiel om du skal bruge dine nye produkter med det samme, og med det formål er det altså relevant at du studerer den forventede leveringstid ved gevindskærer. Temmelig mange internet virksomheder tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer, men vær påpasselig da det står og falder med at transaktionen realiseres forinden et fastsat tidspunkt.
5Vi slår generelt et slag for at efterse om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være en tryghed om at webshoppen retter sig efter de officielle danske regler, tillige med at e-shoppen lejlighedsvis undersøges af sagkyndige som har megen viden om reglerne på området. Før nogen køber billige gevindskærer på en online virksomhed behøver de ideelt set gennemlæse e-shoppens forretningsbetingelser.
6Den prisbilligste leveringsform vil altid være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du har bopæl nær e-firmaets adresse. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld i tilfælde af at vi mangler gevindskærer omgående. Alternativt så yder visse webbutikker fragt uden omkostninger, men undertiden er det under betingelse af at man shopper for et fastslået beløb.
7Flere online selskaber tilbyder billig levering på gevindskærer, men oftest er det under betingelse af at der købes for et præcist beløb. Alternativt skulle man gribe den mindst kostelige leveringsudgave, der i mange tilfælde er at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen bliver mange gange på den anden side særdeles fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
8Forud for at folk bestiller billige gevindskærer i en internet handler kan man uden tvivl granske netshoppens handelsaftale, det er dog for det meste ikke videre interessant. For øvrigt tilrådes det at køber er påpasselig med de mest aktuelle reglementer der gælder for handlen med billige gevindskærer online, til eksempel hvilken returneringsret webshoppen kører med.
9Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en ordning, der begunstiger dig som køber overfor falske webshops. Som et alternativ kan du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at afbetale prisen ude i fremtiden.