Husejeren.dk

Gaspistol

TJEP Gas 78mm, Gul ring
90 kr.
Læs mere
TJEP Gas 165mm
98 kr.
Læs mere
TJEP Gas 165mm, f/TJEP GRF 34/105 GAS
129 kr.
Læs mere
TJEP Klammepist PQZ-75 GAS 2G m/2 batt., lader og kuffert
6.736 kr.
Læs mere
TJEP GRF 34/105 GAS 2G sømpst., m/2 batt., lader og kuffert
7.681 kr.
Læs mere
TJEP CP-40 GAS 2G sStålsømpi., m/2 batt., lader og kuffert
5.762 kr.
Læs mere
TJEP Gas 165mm
98 kr.
Læs mere
TJEP Helårsgas 165mm Til Sømpistoler
129 kr.
Læs mere
TJEP HA-35 GAS 2G Haften pist., m/2 batt., lader og kuffert
6.736 kr.
Læs mere
TJEP FS-40 GAS 2G klammepist., m/2 batt., lader og kuffert
7.411 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens betingelser.
For mange er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor bør du bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde sparring omkring gaspistol.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Flere byggemarkeder har et enormt udvalg af varer, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare gaspistol.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige gaspistol fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste priser, og andre giver kompetent sparring. Du må overveje hvad du helst vil have.
Ifald du vil have produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at fragte varerne selv. Det er hovedsageligt muligt i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du mange steder i landet, og som følge af det har flertallet adgang til at købe online og køre byggematerialerne selv. Af den grund har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt endda få produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggecentre køber varer fra en lang række forskellige producenter, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af gaspistol online.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en lavere pris.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det er det forventeligt at du får ekstra nyttig rådgivning fra personale med specialistviden i lige præcis gaspistol.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe gaspistol online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
gaspistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gaspistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gaspistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gaspistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige byggeprocesser. Store ting gør krav på mere end en person. Ydermere vil det vise sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
2Måske kan det blive meningsfuldt at have de påkrævede materialer handlet ind inden du iværksætter arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel liste hvor der bør fremgå det du får brug for, og bagefter efterse listen, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
3Planlægning er metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du anbefales at udarbejde en klar tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal løses hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret idet du nedskriver strategien.
4Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være afgørende at du har udstyret tilgængeligt idet du påbegynder byggeriet. Derudover er det godt at tage højde for de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man hvis projektet er godt for miljøet. Det betinger at renoveringen påvirker klimaet.
6Forud for at du iværksætter byggeriet er det temmelig afgørende at sikre sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
7Der viser sig jævnligt utidige vanskeligheder i tilfælde med avancerede projekter, og ergo er det værdifuldt at man har afsat passende tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
8Du bør tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør have hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at hente forslag fra diverse håndværkere.
9Du finder alle mulige former for instruktioner og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig overvældende meget brugbar oplysning, navnligt hvis man bruger engelske søgeord.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få meget at sige. Af den årsag må du regelmæssigt undersøge vejrvarslen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du undgår at det mod forventning går i gang med at regne netop som du er startet på det store byggeprojekt.
11Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beskyttelse som arbejdssko der sikrer dig imod mulige ulykker. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke investerer i professionel assistance.
12Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så man giver sig selv et overblik. Det må være en fordel at kortlægge alle poster, hvorefter man kan dokumentere billige priser på dem én og én.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er kolossalt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En del e-firmaer foreslår heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmetoder til gaspistol. Den mest almindelige er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ret så uproblematisk, og oftest endda den billigste type af levering.

Du kunne også overveje at få varerne leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig desværre en tak dyrere, men ydermere virkelig ukompliceret for gaspistol online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl tæt på online webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på gaspistol er naturligvis rigtig bestemmende når man har behov for din ordre med det samme, og derfor er det relativt klogt at du gransker det forventede leveringstidspunkt på gaspistol. En del byggeforretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver billig 1 hverdags levering på deres favorit varer online, hvilket dog er forudsat at bestillingen køres igennem tidligere end et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen betjent forinden de logistikansatte tager hjem.

Nogle enkelte e-forretninger i Danmark tilbyder levering uden betaling på gaspistol online, men undertiden er det forbeholdt når man shopper for en konkret sum. Ellers bør du tage den mest letkøbte leveringsmulighed, som ofte vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted.

De største webbutikker udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig gaspistol derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark og XL-Byg. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på gaspistol i følgende byer:

Vordingborg, Sønderborg, Odense, Nørresundby, Virum, Hillerød, Risskov, Glostrup, Helsingør, Rudersdal, Haslev, Nyborg, Tilst, Rønne, Hørsholm, Farum, Aarhus, Brøndby, Greve, Viborg, Varde, Ishøj, Værløse, Gladsaxe, Hvidovre, Hedensted, Solrød Strand, Hedehusene, Brønderslev, Nykøbing Falster, Ikast, Kokkedal, Struer, Silkeborg, Hobro, Jyllinge, Fredericia, Lyngby, Ølstykke, Birkerød, Holstebro, Randers, Ringsted, Ballerup, Albertslund, Lystrup, Skanderborg, Dragør, Kalundborg, Nakskov, Frederikssund, Tårnby, Roskilde, Thisted, Holbæk, Taastrup, Aalborg, Odder, Hjørring, Nærum, Gentofte, Grenaa, Esbjerg, Næstved, Slagelse, Stenløse, Haderslev, Herning, Højbjerg, Frederiksberg, Brønshøj, Kolding, Aabenraa, Frederiksværk, Valby, Brabrand, Frederikshavn, Vanløse, Horsens, København, Charlottenlund, Rødovre, Vejle, Svendborg, Herlev, Middelfart, Køge, Korsør, Åbyhøj, Skive, Søborg, Vallensbæk, Allerød, og Lillerød, .

Afhentning ift. gaspistol er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at folk typisk søger efter fx gaspistol priser og køb gaspistol. Derudover ser vi tit mennesker søge bl.a. billig gaspistol, gaspistol tilbud og gaspistol online, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Priser på gaspistol

Det er i dag usædvanlig ligetil for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige gaspistol online hos flere e-forretninger, og så har flertallet af internet varehuse set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på gaspistol helt i bund, og derudover sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det alligevel vise sig lønsomt at udforske nogle få netbutikker efter tilbud på gaspistol online forud for at du gennemfører din handel, så du er garanteret at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Man må ikke desto mindre være obs på, at ifald en internet forhandler tilbyder billige gaspistol online til salg for en pris der er mystisk lav, så kunne det ofte være et karakteristika der viser en snydagtig internet handler. Køb med betalingskort er heldigvis omfavnet af en ordning, der sikrer køber overfor falske webshops.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil dække regningen på gaspistol over tid. Det fås typisk ved nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Ved kig i statistikkerne er det markant, at netshoppere mange gange kigger efter bl.a. gaspistol tilbud og gaspistol online. Vi ser derudover mange gange netshoppere kigge efter bl.a. køb gaspistol, gaspistol priser og billig gaspistol.

Gennemsøg tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot medfører de facto ønskværdige muligheder for at dechifrere en stor portion eksisterende brugeres bedømmelser og af den grund foreslår vi, at du gransker internet selskabets omtaler forud for at du handler billige gaspistol online.

Facebook medfører lignende relativt nyttige løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens troværdighed. Derudover er der faktisk webshops hvor man kan skrive en omtale af virksomhedens service, som ligeledes bør udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige gaspistol online hos en e-shop behøver de reelt tyde netshoppens forretningsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig interessant, specielt ved de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan derfor være at se om online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det burde være en forsikring om at netshoppen føjer de danske love, tillige med at internet firmaet jævnligt besigtiges af eksperter som er indført i vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, når du møder problemer med din shopping med gaspistol. For øvrigt kan det anbefales at man er omhyggelig omkring de mest relevante regler der kan have indflydelse på købet af gaspistol online, eksempelvis den ombytningsret hjemmesiden anvender.

Her er det tilmed afgørende, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, så man senere kan dokumentere sit køb af gaspistol, uagtet om man har handlet ved 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark eller XL-Byg.

Thomas gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jørgen Pedersen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Tina gav 5 stjerner

God til prisen

Ole H gav 5 stjerner

god service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste form for levering vil altid være selv at hente ordren, men dette beroer på at du er nær online butikkens arbejdslager. Den løsning til levering er naturligvis yderst essentiel såfremt du absolut skal bruge gaspistol nu og her. Alternativt så garanterer indtil flere internet handler fragtfri levering, men typisk kræves det at man indkøber for en konkret pris.
2Forinden folk shopper billige gaspistol på en shop kan de de facto kigge på virksomhedens betingelser, det er dog oftest ikke særlig spændende. For øvrigt kan det være til hjælp at du er obs på de elementære forhold der kan have indvirkning på købet af billige gaspistol online, som fx den returrettighed e-handlen tilsikrer.
3Størstedelen af netbutikker i Danmark foreslår heldigvis diverse forskellige billige fragtløsninger til gaspistol. En af de mest almindelige er nu om dage udleveringssteder, så du nemt selv kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig vældig problemfri, og typisk tilmed den mest prisbevidste leveringsmanér.
4Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ultra relevant når du mangler din pakke fluks, og herved er det komplet centralt at du checker den estimerede leveringsdato på gaspistol. Adskillige firmaer på nettet stiller garanti om billig dag-til-dag levering på mange varer, der dog påkræver at bestillingen placeres forud for et besluttet tidspunkt.
5Trustpilot præsterer sådan set hensigtsmæssige chancer for at se nøjere på ret mange andre brugeres synspunkter og derfor foreslåes det, at du kigger nærmere på online webshoppens omtaler forinden du handler billige gaspistol online. Facebook tilbyder dig på samme måde tilpas relevante chancer for at få indtryk af internet webshoppens popularitet.
6Vi foreslår generelt at bemærke om online webshoppen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en garanti for at e-firmaet følger de danske retningslinjer, samt at online shoppen en gang i mellem besøges af sagkyndige som forstår vilkårene. Før nogen køber billige gaspistol hos en butik på nettet kunne man på en vis måde have øje for netshoppens betingelser.
7Det er jo efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige gaspistol fra flere outlets på nettet, og så yder en hel del online outlets fragtfri levering. Det kan stadigvæk blive profitabelt at kigge forbi diverse online firmaer efter tilbud forinden du shopper, sådan at man er skudsikker på at indhente den bedste pris.
8Enkelte online forhandlere præsterer gratis levering på gaspistol, men for det meste under forudsætning af at man aftager for et fastsat beløb. Desuden skulle man overveje den mest billige form for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver som regel omvendt særligt nem. Den billigste leveringsversion vil dog altid være at hente pakken selv.
9Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en ordning, der dækker køber imod snydagtige online selskaber. Som alternativ kan du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre betalingen over en længere periode.