Husejeren.dk

Gasbrænder

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke firmaets betingelser.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggecentre fremviser et bredt vareudvalg, og nogle fokuserer på en specifik varetype. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot gasbrænder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra et online byggemarked, som giver tips og tricks til valg af gasbrænder.
Det er helt klart super relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige gasbrænder fra webshop til webshop. En del giver billige priser, hvorimod øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af gasbrænder online.
De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, som kan give øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggekæder findes nær dig, og hermed har mange chancen for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt endda skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som tit er danske, gerne sågar lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du køber gasbrænder online på deres webshop.
De fleste nichebutikker på nettet har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig bør du få ekstra gavnlig vejledning fra folk som er specialister i lige præcis gasbrænder.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gasbrænder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gasbrænder jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

gasbrænder silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er oplagt at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle ombygninger stiller krav om flere mennesker. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
2Der viser sig stort set altid overraskende hovedpiner når det gælder krævende projekter, og af den grund vil det være værdifuldt at der er afsat nok tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at komme i mål.
3Du kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet forudsætter altså at projektet påvirker miljøet.
4Godt forarbejde er kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder oversigten.
5Ved udendørs projekter kan vejret få en fundamental rolle. Derfor må du jævnligt se femdøgnsprognosen i dagene før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at regne når du netop vil i gang med det komplicerede projekt.
6Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig yderst relevant at du har værktøjet tilgængeligt før du begynder på byggeprocessen. Du bør huske at indregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
7Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive et budget for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det bør blive økonomisk at notere alle omkostninger, og herefter gennemgå ens udgift ved dem en ad gangen.
8Det er aktuelt at du har de relevante materialer til rådighed forinden du tager fat på byggeriet. Du kunne lave en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alt det du skal bruge, og bagefter gennemgå oversigten, således at du er sikker på at du har styr på det.
9Før du opstarter arbejdet må det være ganske værdifuldt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Du kan tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du burde tilkøbe assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Såfremt du indhenter eksperthjælp vil det ofte være en god idé at notere en pris fra diverse leverandører.
11Du har adgang til et bredt udvalg af artikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube kan hjælpe med enorme mængder almennyttig oplysning, særligt ifald du benytter engelske søgeord.
12Du skal nødig forsømme dit velbefindende, så glem ej påklædning som fx arbejdshjelm der beskytter dig overfor mulige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Temmelig mange netshops giver nu om stunder diverse forskellige billige leveringsudgaver til gasbrænder. En favorit iblandt mange er for øjeblikket pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså ret smart, og oftest ligeledes den mindst kostelige fragttype.

Du bør alternativt beslutte dig for at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er uheldigvis lidt dyrere, men samtidig usædvanlig smart ved køb af gasbrænder online. Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig nær online firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på gasbrænder kan vise sig at være særligt vital ifald vi mangler produktet inden for kort tid, og i det øjemed er det selvsagt afgørende at vi undersøger den estimerede leveringsdato for gasbrænder. Størstedelen af online firmaer – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, men det beroer på at ordren køres igennem tidligere end et bestemt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forud for at medarbejderne har fyraften.

Visse internet outlets frembyder fragt uden beregning på gasbrænder online, men ofte påkræves det at man indkøber for et konkret beløb. Ellers kunne du udse dig den prisbilligste løsning til levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du handler billig gasbrænder derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på gasbrænder i disse områder:

Randers, Middelfart, Nakskov, Korsør, Herlev, Lystrup, Stenløse, Rudersdal, Ballerup, Glostrup, Fredericia, Virum, Taastrup, Birkerød, Risskov, Kolding, Nærum, Søborg, Svendborg, Skive, Hjørring, Herning, Ikast, Helsingør, Frederiksberg, Rønne, Skanderborg, Lillerød, Brøndby, Hedehusene, Brønderslev, Nykøbing Falster, Odense, Thisted, Haslev, Farum, Albertslund, Frederikshavn, Rødovre, Hørsholm, Dragør, Odder, Hedensted, Nørresundby, Aalborg, Hillerød, Slagelse, Charlottenlund, København, Hobro, Kalundborg, Viborg, Aarhus, Ølstykke, Jyllinge, Frederiksværk, Struer, Lyngby, Haderslev, Allerød, Højbjerg, Greve, Ishøj, Nyborg, Grenaa, Sønderborg, Vordingborg, Vallensbæk, Tilst, Varde, Brønshøj, Vanløse, Esbjerg, Næstved, Aabenraa, Gentofte, Brabrand, Valby, Gladsaxe, Holstebro, Åbyhøj, Hvidovre, Ringsted, Værløse, Tårnby, Vejle, Holbæk, Frederikssund, Roskilde, Kokkedal, Silkeborg, Horsens, Solrød Strand, og Køge, .

Afhentning af gasbrænder er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på søgedata er det klart, at internetbrugere typisk søger efter for eksempel gasbrænder tilbud og gasbrænder priser. Man ser desuden ofte netshoppere kigge efter for eksempel køb gasbrænder, billig gasbrænder samt gasbrænder online, plus de kendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Find den bedste pris på gasbrænder

Det har vist sig at være ret gnidningsløst for købere at finde information om priser på billige gasbrænder online på diverse internet forhandlere i Danmark, og derfor har adskillige internet handler i Danmark været tvunget til at formindske priserne på gasbrænder helt i bund, og derudover frembyde billig levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive smart at granske forskellige firmaer på nettet efter billige priser på gasbrænder online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma og 10-4.

Du må dog være så påpasselig, at hvis en webbutik tilbyder billige gasbrænder online på tilbud til en pris som kan virke usædvanlig fremragende, så bør det ofte være en indikation på en uoprigtig e-handler. Bestillinger med kort er dog omsluttet af et lovbud, der støtter køberen imod svindlende e-forhandlere.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil afbetale pengene til gasbrænder over tid. Dette fås normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at folk som regel søger blandt andet gasbrænder online og billig gasbrænder. Vi ser derudover tit netshoppere lede efter blandt andet gasbrænder tilbud, køb gasbrænder og gasbrænder priser.

Kig på andre menneskers evalueringer

Trustpilot tilbyder absolut nyttige muligheder for at iagttage en stor portion tidligere køberes ratings og derved er det en hjælp, at du evaluerer online webshoppens omtaler inden du lægger din bestilling på billige gasbrænder online.

Facebook byder på derudover i højeste grad fine chancer for at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi mange internet virksomheder som giver kunderne mulighed for at forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes burde tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige gasbrænder online hos en netshop kunne de faktisk gennemløbe netbutikkens forretningsaftale, det er dog naturligvis ikke videre spændende, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet alternativ kunne derfor være at kontrollere om online forretningen er e-mærke godkendt, da det almindeligvis er et billede på at internet webshoppen følger de gældende danske regler, udover at den løbende efterses af specialister som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, ifald du udsættes for dilemmaer i processen med din ordre på gasbrænder. Ligeledes anbefaler vi at man er på vagt for de mest vedkommende betingelser der kan influere på bestillingen af gasbrænder online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet forretningen garanterer.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man permanent opbevarer ens kvittering, så man til enhver tid vil kunne bevise sit køb af gasbrænder, ligegyldig om man har bestilt ved XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bygma.

Birthe Pedersen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Inger H gav 4 stjerner

Helt i orden.

Pia D gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Charlotte Johansen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til når du køber online
1Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af et reglement, hvilket redder kunden imod svindlende internet firmaer. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil dække prisen ude i fremtiden.
2Det er vældig smart for internetbrugere at analysere priser online på billige gasbrænder hos flere e-forhandlere, og med det motiv tilbyder en lang række online butikker gratis levering. Det kan dog til hver en tid blive tiden værd at tjekke en række webbutikker efter tilbud forud for at du køber, så du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
3Den mest letkøbte slags levering er dog at hente produkterne selv, som desværre kræver at du bor med kort afstand til webbutikkens hjemsted. Den slags levering kan være særligt udslagsgivende om man har brug for gasbrænder om kort tid. Alternativt så frembyder en række internet varehuse fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du aftager for en konkret pris.
4Før folk handler billige gasbrænder på en shop på nettet kunne man uden tvivl gennemse butikkens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant. Yderligere tilråder vi at køber er påpasselig med de mest essentielle betingelser der kan influere på købet af billige gasbrænder online, f.eks. hvilken ombytningsret webbutikken kører med.
5Fragtperioden kan vise sig at være rigtig afgørende når vi har behov for din ordre fluks, og med det formål er det selvfølgelig meningsfuldt at vi finder den anslåede leveringstid ved gasbrænder. En masse forhandlere på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter, som alligevel regnes ud fra at transaktionen realiseres før et fast klokkeslæt.
6Enkelte online varehuse yder fragt uden omkostninger på gasbrænder, men oftest påkræves det at der aftages for en konkret sum. Derudover skulle man udse dig den mest letkøbte type af levering, hvilket typisk er at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Metoden viser sig somme tider på den anden side ret så praktisk. Den billigste leveringsløsning er unægtelig at hente varerne selv.
7Vi slår generelt et slag for at tjekke om internet firmaet er medlem af e-mærket, fordi det er en påvisning af at internet firmaet respekterer de danske love, samt at webbutikken ofte besigtiges af fagmænd som har ekspertise inden for reglerne. Før nogen bestiller billige gasbrænder på en internet virksomhed behøver man i virkeligheden studere butikkens forretningsaftale.
8Trustpilot genererer absolut fine muligheder for at gennemgå en stor portion andre køberes reflektioner og af den grund rekommanderer vi, at du tjekker internet webshoppens vurderinger før du handler billige gasbrænder online. Facebook forærer dig for øvrigt ganske fine chancer for at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
9Adskillige internet selskaber udlover efterhånden et hav af forskellige billige muligheder for levering til gasbrænder. Den mest benyttede er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ret så gnidningsløs, samt endda endda den prisbilligste fragtløsning.