Jeg har fundet 5 webshops der sælger gasbeton, og skrevet deres priser ned for 100 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk gasbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Det er særligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Der er ikke lighed i priserne på billige gasbeton hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder billige priser, hvorimod andre vil have kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra et online byggecenter, som tilbyder tips og tricks til valg af gasbeton.
Du skal kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du læse virksomhedens regler.
Flere byggecentre har et enormt produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot gasbeton.
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og derved har mange chancen for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Derigennem kan du blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed hente produkterne nu og her.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige leverandører, og af den grund kan du bestille fra et stort sortiment af gasbeton online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Ergo vil du opleve ekstra indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis gasbeton.
Majoriteten af webshops i små nicher er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber gasbeton online fra deres webshop.
En masse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder
gasbeton silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

gasbeton bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

gasbeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig mangle værktøj. Ofte kan det være uundværligt at have udstyret klar inden du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at indregne de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Nogle gange kan man hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
3Du finder rigelige mængder af artikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube supporterer dig med temmelig meget gavnlig information, navnligt ifald du søger på engelsk.
4Du kan tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagmand er det normalt at indhente forslag fra forskellige foretagender.
5Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer disponible forud for at du tager fat på projektet. Du kunne udarbejde en hurtig liste hvoraf der fremgår alt du får brug for, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
6Planlægning vil være vejen til succes med projektet. Du bør sammensætte en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du sammensætter agendaen.
7Inden du optager byggeprocessen kan det vise sig meget meningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Du skal ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som hjælper dig mod mulige ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
9Ofte vil det være fundamentalt at have et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på penge-delen af det. Det bør være rationelt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør kortlægge mulige tilbud på dem slavisk.
10Der kommer utvivlsomt uforudsete hovedpiner når det kommer til avancerede opgaver, og derfor kan det vise sig vigtigt at der er afsat god tid i planen, med formålet om at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
11Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til projektet, specielt i tilfælde af store byggerier. Krævende ting behøver flere personer. Ydermere bør det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
12Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. Af den årsag bør du hyppigt kigge på vejrforudsigelserne i dagene før projektets start, så du slipper for at det ud af det blå starter med at vælte ned bedst som du arbejder hårdt på det vigtige byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er enormt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er enormt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål angående gasbeton

 • Hvor mange gasbeton pr m2?
 • Hvad vejer en gasbeton blok?
 • Hvordan sætter man gasbeton op?
 • Hvorfor bygge i gasbeton?
 • Hvor meget isolerer gasbeton?
 • Hvad koster gasbeton?
 • Hvor meget vejer gasbeton?
 • Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

  Flere online varehuse tilbyder i vore dage et stort udvalg af billige fragttyper til gasbeton. Den mest benyttede er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså vældig fleksibel, samt endda tillige den billigste fragtmulighed.

  Du kunne alternativt planlægge at få produkterne sendt til din adresse eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig beklageligvis en tak mere omkostningsfuld, men endvidere super hensigtsmæssig med gasbeton online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men det kræver at du bor tæt på internet selskabets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragttiden på gasbeton er selvfølgelig meget væsentlig i tilfælde af at man skal bruge din ordre fluks, så med det formål er det komplet essentielt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på gasbeton. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, hvilket påkræver at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne skippet afsted forud for at de lageransatte drager hjemad.

  Nogle online forretninger lover fri fragt på gasbeton online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der indkøbes for en bestemt sum. Desuden burde man tage den billigste leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få leveret produkterne til en pakkeshop.

  En række webshops giver afhentning hvor du handler billig gasbeton online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på gasbeton i disse byer:

  Vordingborg, Lillerød, Glostrup, Hvidovre, Roskilde, Holstebro, Albertslund, Ballerup, Herning, Taastrup, Kalundborg, Jyllinge, Aalborg, Svendborg, Farum, Stenløse, Ringsted, Haslev, Næstved, Lystrup, Silkeborg, Åbyhøj, Nærum, Fredericia, Struer, Thisted, Frederiksværk, Kolding, Frederikssund, Ølstykke, Aarhus, Hedensted, Randers, Rønne, Solrød Strand, Grenaa, Vanløse, Vejle, Søborg, Esbjerg, Kokkedal, Slagelse, Holbæk, Tilst, Ishøj, Højbjerg, Nyborg, Vallensbæk, Skive, Gladsaxe, Rudersdal, Hjørring, Nørresundby, Hillerød, Odder, Horsens, Valby, Hobro, Gentofte, Køge, København, Rødovre, Brøndby, Korsør, Haderslev, Værløse, Frederiksberg, Ikast, Virum, Skanderborg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Middelfart, Viborg, Aabenraa, Herlev, Risskov, Odense, Helsingør, Varde, Tårnby, Brønderslev, Greve, Dragør, Sønderborg, Birkerød, Brønshøj, Brabrand, Lyngby, Nakskov, Hedehusene, Allerød, og Hørsholm, .

  Klik-og-hent ift. gasbeton er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter for eksempel køb gasbeton og billig gasbeton. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge efter blandt andet gasbeton priser, gasbeton online og gasbeton tilbud, foruden de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

  Gode tilbud på gasbeton

  Det er super problemfrit for folk at finde frem til tilbud på billige gasbeton online fra diverse shops på nettet, og med det motiv har flere internet forretninger i Danmark set sig tvunget til at sænke priserne på gasbeton helt i bund, og derudover garantere fragtfri levering.

  Dog kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at analysere indtil flere outlets på nettet efter tilbud på gasbeton online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Man må alligevel ikke undervurdere, at såfremt en butik på nettet tilbyder billige gasbeton online på tilbud til en pris der kan virke himmelråbende billig, så burde det mange gange være et tegn på en svindel internet shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer dig som køber overfor uoprigtige e-forhandlere.

  Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at finansiere regningen på gasbeton i flere bidder. Det fås normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere typisk søger efter bl.a. gasbeton online og køb gasbeton. Derudover ser vi typisk mennesker søge eksempelvis gasbeton tilbud, billig gasbeton og gasbeton priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg gasbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Gennemsøg tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot præsterer ret uafhængige løsninger til at læse en stor portion tidligere brugeres domme og af den grund rekommanderer vi, at du studerer online forhandlerens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige gasbeton online.

  Facebook fører til lignende altid fremragende metoder til at få indblik i online forhandlerens pålidelighed. Tilmed møder vi nogle internet outlets som tilbyder kunderne at levere en evaluering af deres køb, som tillige kan drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Inden folk handler billige gasbeton online i en shop bør man utvivlsomt have øje for netshoppens betingelser, men det er naturligvis ikke super interessant, særligt ved de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, hvilket typisk er en antydning af at e-firmaet respekterer den officielle danske lovgivning, udover at internet forretningen ofte gennemses af eksperter som er meget fortrolige vilkårene.

  Dette er en god chance for en hjælpende hånd, såfremt du udsættes for dilemmaer i forbindelse med din bestilling af gasbeton. Tilmed anbefales det at du er påpasselig med de mest vitale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af gasbeton online, eksempelvis hvilken byttepolitik netshoppen har.

  I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man stadig sikrer ens ordremail, så man altid vil kunne dokumentere bestillingen af gasbeton, ligegyldig om man køber ved 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

  Mads gav 5 stjerner

  SUPER

  Thomas gav 4 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Hanne R gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Thomas P gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1De fleste internet webshops foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsudgaver til gasbeton. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare dine produkter når der er tid til det. Fragttypen er altså yderst simpel, samt desuden endvidere den billigste leveringsform.
  2Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er en del af et reglement, der dækker kunden overfor fup webshops. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre beløbet over et længere tidsrum.
  3Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem, som burde være en garanti for at online forretningen adlyder de danske love, og at e-butikken nu og da overværes af specialister der har indsigt i reglerne. Forud for at folk handler billige gasbeton hos en butik kunne de reelt løbe igennem deres forretningsaftale.
  4Forinden nogen køber billige gasbeton hos en online forretning kunne man sådan set gennemse shoppens betingelser, det er dog for det meste en omfattende opgave. Derudover støtter vi at kunden er påpasselig med de mest basale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige gasbeton online, som eksempelvis hvilken returpolitik e-shoppen tilbyder.
  5Det er jo vældig ukompliceret for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige gasbeton hos flere internet varehuse, og af den grund tilbyder en lang række firmaer på nettet levering uden betaling. Trods dette kan det til hver en tid være tiden værd at besigtige flere online butikker efter tilbud og udsalg forinden du shopper, så du er skudsikker på at antage den skarpeste pris.
  6Fragtperioden kan vise sig at være særligt central forudsat man behøver varerne omgående, så af den grund er det fuldt ud aktuelt at du gransker leveringstiden ved gasbeton. En hel del forretninger på nettet lover billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, som er underforstået at ordren placeres inden et bestemt klokkeslæt.
  7Enkelte online forhandlere garanterer portofri fragt på gasbeton, men undertiden gælder det kun hvis der aftages for en bestemt pris. Som alternativ kan man udvælge den mest betalelige fragttype, som tit vil være at få kørt din ordre til et udleveringssted. Muligheden er almindeligvis lige så vel ualmindeligt smertefri. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
  8Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du har bopæl i kort afstand af online butikkens adresse. Den metode til levering kan være ultra afgørende i tilfælde af at vi behøver gasbeton lige om lidt. Alternativt så præsterer en række e-firmaer fragt uden gebyr, men typisk er det under betingelse af at der erhverves for et fastsat beløb.
  9Trustpilot forærer dig adskillige habile muligheder for at kigge nærmere på en stor portion andre konsumenters iagttagelser og af den grund tilrådes det, at du evaluerer online firmaets vurderinger inden du bestiller billige gasbeton online. Facebook tilbyder lige så vel en række stabile løsninger til at få kendskab til online forhandlerens popularitet.