Gardiner til hele hytten

Der er intet som sommer og sol i Danmark. Solens stråler skinner dejligt ind af dine store vinduer og varmer kroppen så skønt op. Når solen er på sit højeste blus, kan du også blive afsløret i, at der hænger et par spindelvæv eller tre i din vindueskarm. Det kan dog nemt klares, hvis du finder din støvkost frem og gør rent

i hele hytten. Men det kan jo være, at sofaen er mere tillokkende end en omgang hovedrengøring. Heldigvis er det ikke noget problem, hvis du har et par flotte gardiner at køre for vinduerne – så hop ind og læs mere her – og lad dig inspirere til nye og flotte gardiner.

De skrå loftsvinduer

Der findes næsten lige så mange typer af gardiner, som der findes både vinduer og mennesker. Det kan være, at du har et par værelser, som ligger oppe på første sal med et par fine skrå loftsvægge. Vinduerne i de skrå vægge kan være svære at finde gardiner som passer til, men med gardinbussens hjælp kan du få mange forskellige løsningsforslag, så du undgår, at der bliver alt for varmt, og du pludselig ikke kan regulere lysindfaldet på loftsværelserne.

Gardiner til alle jeres rum med gardinbussen

Det kan også være, at I har en stor og flot stue, med høje vinduer. Eller et par helt normale vinduer på jeres børneværelser. Der er mange forskellige løsninger, som gardinbussen kan hjælpe med. Måske skal I have et par store og lyse lamelgardiner? Det kan også være, at I skal have mørklægningsgardiner i børne- og soveværelset, så I kan sove helt uforstyrret i de lyse sommernætter. Måske skal I endda have et par vaskbare foldegardiner, som du kan vaske i vaskemaskinen efter de har hængt i køkkenet, så du ikke skal frygte mados og -sprøjt? Uanset hvad I vælger, så kan gardinbussen helt sikkert hjælpe jer.