Jeg har fundet 6 webshops der sælger galvaniseret rionet, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 galvaniseret rionet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man undersøge butikkens regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige galvaniseret rionet fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have gode priser, hvorimod andre giver service. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en netbutik, som tilbyder sparring omkring galvaniseret rionet.
Når du skal have produkterne med det samme eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt i de gængse byggecentre.
Flere byggecentre tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover blot galvaniseret rionet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler varer fra en lang række forskellige producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af galvaniseret rionet online.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og herigennem har kunderne mulighed for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt samtidig hente varerne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og landskendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforhandlere er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en lavere pris.
Hovedparten af niche netbutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber galvaniseret rionet online hos dem.
En masse online nichebutikker har en enorm viden om deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du få super konstruktiv vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis galvaniseret rionet.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

galvaniseret rionet jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

galvaniseret rionet silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

galvaniseret rionet bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

galvaniseret rionet harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. På grund af dette må du løbende holde øje med vejrudsigten når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger bedst som du er midt i det omfattende byggeprojekt.
2Måske burde du overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde have eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Ifald du skal have assistance fra en professionel er det en god idé at lede efter forslag fra flere entreprenører.
3Det anbefales at få assistance til dele af projektet, ikke mindst når det er vigtige ombygninger. Flere byggeprojekter gør krav på flere personer. Endvidere vil det vise sig hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
4Planlægning bliver metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en velovervejet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
5Før du indleder arbejdet kan det blive ret betydningsfuldt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Tit kan det være essentielt at have det tilgængeligt før du begynder på byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet.
7Måske kan det blive væsentligt at du har de fornødne materialer til rådighed forud for at du igangsætter eksekveringen. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms huskeliste som samler alle de ting der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at du ikke har glemt noget.
8Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er formidler af rigelig nyttig viden, specielt hvis du kigger i hele verden.
9Du bør nødig forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som sikkerhedshjelm som hjælp imod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
10Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige hovedpiner i forbindelse med omfattende opgaver, og som følge heraf er det væsentligt at man afsætter rigeligt med plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
11Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan kortlægge ens udgift ved dem hver især.
12Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til byggerier. Det gives i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinger at projektet forbedrer miljøet.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

En masse online shops udlover nu om stunder et hav af forskellige billige fragtløsninger til galvaniseret rionet. En der er meget populær er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig ultra ligetil, og mange gange tillige den mest letkøbte leveringsmodel.

Du burde på samme måde prøve at få produkterne leveret hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden er mange gange en smule dyrere, men endvidere virkelig smertefri ved køb af galvaniseret rionet online. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den løsning betinges af at du har bopæl nærved e-handlens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på galvaniseret rionet er jo ret betydningsfuld når du har brug for produkterne inden for få dage, og med det formål er det helt fornuftigt at du finder den forventede leveringsdato ved galvaniseret rionet. En hel del byggemarkeder – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres favorit produkter online, hvilket er afhængig af at der bestilles forud for et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen fikset inden medarbejderne har fri.

Enkelte online virksomheder frembyder fragtfri levering på galvaniseret rionet online, men tit er det så nødvendigt at der indkøbes for et fastsat beløb. Alternativt kunne man beslutte sig for den billigste mulighed for levering, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du handler billig galvaniseret rionet online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på galvaniseret rionet i følgende områder:

Haderslev, Charlottenlund, Korsør, Ballerup, Risskov, Lillerød, Grenaa, Kolding, Odder, Værløse, Næstved, Hedehusene, Hvidovre, Rønne, Odense, Albertslund, Frederiksværk, Nærum, Vejle, Solrød Strand, Holbæk, Frederiksberg, Ølstykke, Brønderslev, Herning, Valby, Gladsaxe, Brabrand, Vallensbæk, Vordingborg, Middelfart, Køge, Ikast, Herlev, Greve, Gentofte, Skanderborg, Hobro, Kalundborg, Aabenraa, Brønshøj, Slagelse, Horsens, Thisted, Rudersdal, Tilst, Søborg, Nykøbing Falster, Allerød, Randers, Helsingør, Lyngby, Lystrup, Stenløse, Vanløse, Skive, Svendborg, Farum, Hjørring, Birkerød, Taastrup, Silkeborg, Rødovre, Nørresundby, Hillerød, Hørsholm, Aarhus, Hedensted, Holstebro, Struer, Åbyhøj, Nakskov, Nyborg, Frederikshavn, Jyllinge, Frederikssund, Aalborg, Fredericia, Dragør, Glostrup, Haslev, Tårnby, Roskilde, Højbjerg, Varde, Ishøj, Ringsted, København, Esbjerg, Viborg, Kokkedal, Virum, Brøndby, og Sønderborg, .

Klik-og-hent af galvaniseret rionet er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland).

Ses der på tendenserne bliver det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter fx galvaniseret rionet tilbud og køb galvaniseret rionet. Derudover oplever man typisk folk kigge efter bl.a. billig galvaniseret rionet, galvaniseret rionet online samt galvaniseret rionet priser, plus de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på galvaniseret rionet

Det har vist sig at være meget overkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige galvaniseret rionet online fra diverse forretninger på nettet, og så har flertallet af internet selskaber i Danmark været presset til at at sænke prisen på galvaniseret rionet en hel del, og derudover tilbyde levering uden betaling.

Trods dette kan det alligevel blive profitabelt at studere diverse internet forhandlere efter tilbud på galvaniseret rionet online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Man må lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en online webshop reklamerer billige galvaniseret rionet online til salg for en tilbudspris der anses for helt fantastisk beskeden, så er det for det meste være en indikation på en snydagtig e-forretning. Køb med kort er ikke desto mindre dækket ind under en vedtægt, som passer på dig som køber imod uærlige webshops.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at dække regningen på galvaniseret rionet af flere omgange. Det tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Ved kig i statistikkerne er det markant, at mennesker mange gange søger efter fx køb galvaniseret rionet og galvaniseret rionet tilbud. Man ser desuden ofte folk søge bl.a. galvaniseret rionet priser, galvaniseret rionet online og billig galvaniseret rionet.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg galvaniseret rionet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek andre menneskers betragtninger

Trustpilot frembringer absolut fordelagtige genveje til at beskue ret mange øvrige kunders synspunkter og herved anbefaler vi, at du udforsker online webshoppens kritik forinden du placerer din ordre på billige galvaniseret rionet online.

Facebook præsterer tilsvarende uden sammenligning pæne chancer for at få kendskab til e-firmaets pålidelighed. I øvrigt ser vi endda internet outlets hvor kunder kan afgive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige galvaniseret rionet online hos en webbutik kunne de i og for sig sætte sig ind i butikkens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Et alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærket, som skulle være en tilkendegivelse af at online virksomheden opfylder de officielle danske regler, foruden at netbutikken en gang i mellem revurderes af sagkyndige som er indført i bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, ifald du forvoldes dilemmaer ved dit køb af galvaniseret rionet. Udover dette foreslår vi at du er vidende om de mest aktuelle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af galvaniseret rionet online, fx hvilken ombytningsrettighed forretningen bruger.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man til enhver tid bevarer sin ordrekvittering, således man senere vil kunne påvise sin bestilling af galvaniseret rionet, hvad end man køber fra Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg eller 10-4.

Jørgen Madsen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Inge gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anne Knudsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Maria gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til din online shopping
1De fleste e-butikker udlover på nuværende tidspunkt flere billige leveringsmåder til galvaniseret rionet. En sikker vinder er lige nu afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente dine produkter når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså meget ligetil, samt mange gange derudover den mindst kostelige mulighed for fragt.
2En række e-forhandlere frembyder fragtfri levering på galvaniseret rionet, men ofte er det påkrævet at der handles for et bestemt beløb. Alternativt må du overveje den mest billige mulighed for fragt, der gerne vil være at få bragt dine varer til et udleveringssted. Muligheden bliver gerne samtidig ret så smart. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
3Inden folk køber billige galvaniseret rionet hos en butik på nettet behøver man i virkeligheden få overblik over butikkens handelsbetingelser, det er dog gerne et tidskrævende arbejde. Tilmed anbefales det at køber er vaks omkring de elementære regler der spiller ind i forbindelse med købet af billige galvaniseret rionet online, f.eks. den returrettighed shoppen har.
4Den mest prisbevidste leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du opholder dig i nærheden af online forhandlerens lager. Den slags levering er meget relevant forudsat man har brug for galvaniseret rionet inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere online virksomheder fragtfri levering, men undertiden stiller det krav om at du køber for en bestemt pris.
5Det er jo efterhånden ret så problemfrit for folk at lave prissammenligning online på billige galvaniseret rionet i blandt flere outlets på nettet, og så yder de fleste internet selskaber i Danmark billig fragt. Men det kan trods alt vise sig lønnende at efterse nogle online virksomheder efter billige priser forinden du shopper, således at man er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
6Trustpilot giver dig faktisk troværdige muligheder for at gennemrode diverse tidligere konsumenters iagttagelser og derfor stiller vi forslag om, at du evaluerer e-butikkens kritik før du køber billige galvaniseret rionet online. Facebook frembyder desuden aldeles gunstige chancer for at få indblik i internet shoppens kundefokus.
7Generelt anbefaler vi at se hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det typisk er et signal om at webshoppen opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at online butikken fra tid til anden overvåges af fagfolk der kender til vedtægterne på området. Forinden folk handler billige galvaniseret rionet hos en forhandler på nettet kunne de i princippet skimme webshoppens handelsbetingelser.
8Fragtperioden er naturligvis særligt essentiel når du har behov for din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det selvsagt passende at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved galvaniseret rionet. De fleste outlets på nettet giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, der dog er betinget af at ordren køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
9Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en ordning, hvilket værner en overfor uægte webshops. Som en anden løsning kunne du anvende et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du agter at godtgøre omkostningerne over en periode.