Husejeren.dk

Gaffatape

Gorilla Gaffatape Silver (32 m)
140 kr.
Læs mere
Gorilla Gaffatape (32 m)
140 kr.
Læs mere
Gorilla Gaffatape Hvid (27 m)
131 kr.
Læs mere
Gorilla Gaffatape Black (48mm x 11 m)
75 kr.
Læs mere
Gorilla Gaffatape Sort (27 m) - Ekstra Bred
242 kr.
Læs mere
Millarco Gaffatape 50m x 50mm - Sort
50 kr.
Læs mere
Millarco Gaffatape 45 mm.x10 m. - 2-pak
35 kr.
Læs mere
Tesa Gaffa/lærredstape Standard Sort 50 M X 48 Mm
110 kr.
Læs mere
Millarco Gaffatape 50m x 50mm - Grå
50 kr.
Læs mere
Tesa Gaffa/lærredstape Standard Sølvgrå 50 M X 48 Mm
110 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du købe fra et online byggecenter, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring gaffatape.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke butikkens betingelser.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige gaffatape hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod nogle har fokus på faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære fragten, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Det er især en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot gaffatape.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder produkter fra diverse nicheshops, og så kan du handle fra et bredt sortiment af gaffatape online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og herigennem har man mulighed for at handle online og transportere materialerne selv. Takket være dette kan man spare fragtomkostningen, samt endda få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Altså kan du få mere informativ sparring fra folk med ekspertviden i netop gaffatape.
De fleste nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du køber gaffatape online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
gaffatape harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gaffatape bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gaffatape jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gaffatape silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kommer næsten altid uforudsete problemstillinger når det handler om avancerede opgaver, og ergo viser det sig betydningsfuldt at man afsætter god nok tid i planen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
2Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du må udarbejde en klar tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver agendaen.
3Det kan overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at fremskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du skal have assistance fra en professionel er det lukrativt at notere tilbud fra diverse virksomheder.
4I god tid inden at du optager byggeprocessen må det være vanvittigt afgørende med en forsikring om, at projektet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den årsag skal du jævnligt tage notits af prognosen for vejret i tiden op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at regne bedst som du er godt i gang med det avancerede projekt.
6Du skal ikke negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på hændelige risici. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
7Det kan vise sig meningsgivende at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition i god tid før du iværksætter byggeriet. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel som indeholder det som er nødvendige, og efterfølgende granske oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
8Der ligger en overflod af artikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er kilde til enormt meget konstruktiv information, navnligt forudsat at man benytter engelske søgeord.
9Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig i tilfælde af større ombygninger. Nogle opgaver bør udføres af mere end en person. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
10Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet ifald renoveringen bidrager positivt til klimaet. Bidraget er altså afhængig af at renoveringen influerer positivt på planeten.
11Man må på ingen måde undvære grej. Jævnligt kan det være strategisk at have værktøjet disponibelt inden du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
12Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være behjælpeligt at dokumentere samtlige omkostninger, og så tjekke online tilbud på dem hver især.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ret så overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Temmelig mange internet shops tilbyder efterhånden en hel del forskellige billige leveringstyper til gaffatape. Den mest almindelige er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtmetoden er jo super let gængelig, samt tit endda den mest betalelige leveringsmodel.

Du bør lige så vel forsøge at få pakken bragt til dit hus eller ud på dit arbejde. Fragtformen bliver typisk en lille smule mindre billig, men endda i høj grad overkommelig for gaffatape online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på gaffatape er yderst essentiel når man absolut skal bruge varerne om et øjeblik, og med det formål er det aldeles fornuftigt at vi undersøger den anslåede leveringstid på gaffatape. Adskillige byggecentre – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 dags levering på flere varenumre online, hvilket er betinget af at transaktionen realiseres før et givent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne afsendt forinden logistikpersonalet har fyraften.

Nogle online firmaer byder på portofri levering på gaffatape online, men i reglen er det forbeholdt når du handler for en fastsat pris. Derudover må du foretrække den billigste leveringsmetode, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En stor portion webshops tilbyder afhentning hvor du handler billig gaffatape hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. De udlover fx klik-og-hent på gaffatape i følgende områder:

Albertslund, Holstebro, Gentofte, Fredericia, Haslev, Skanderborg, Aabenraa, Hørsholm, Horsens, Hjørring, Frederikshavn, Højbjerg, Nakskov, Haderslev, Værløse, Ringsted, Ølstykke, Ishøj, Viborg, Lystrup, Greve, Aarhus, Aalborg, Vallensbæk, Rødovre, Solrød Strand, Nyborg, Valby, Åbyhøj, Rønne, Søborg, Brønderslev, Odder, Dragør, Korsør, Herlev, Silkeborg, Skive, Odense, Hobro, Nærum, Slagelse, Risskov, Lillerød, Holbæk, Kolding, Frederiksværk, Hvidovre, Vejle, Sønderborg, Kokkedal, Frederikssund, København, Vordingborg, Farum, Grenaa, Thisted, Brøndby, Nykøbing Falster, Roskilde, Køge, Hedensted, Lyngby, Ballerup, Brønshøj, Herning, Frederiksberg, Kalundborg, Stenløse, Brabrand, Helsingør, Birkerød, Struer, Vanløse, Esbjerg, Randers, Charlottenlund, Hillerød, Glostrup, Middelfart, Svendborg, Ikast, Varde, Taastrup, Virum, Jyllinge, Gladsaxe, Næstved, Rudersdal, Allerød, Tårnby, Nørresundby, Tilst, og Hedehusene, .

Afhentning for gaffatape er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at internet shoppere som regel søger efter bl.a. gaffatape priser og gaffatape online. Foruden dette ser man ofte mennesker søge blandt andet billig gaffatape, gaffatape tilbud samt køb gaffatape, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Få rabat på gaffatape

Det er særligt smart for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige gaffatape online fra diverse internet firmaer i Danmark, og herved har utallige netbutikker set sig nødsaget til at nedsætte prisniveauet på gaffatape helt i bund, og i øvrigt yde levering uden beregning.

Det kan dog trods alt vise sig smart at besigtige en række shops på nettet efter tilbud og rabatter på gaffatape online inden du færdiggør din shopping, så du er sikret at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Du skal lige meget hvad huske på, at hvis en internet forhandler afsætter billige gaffatape online til en pris der er umådelig beskeden, bør det i nogle tilfælde være et signal om en uægte internet webshop. Køb med kort er ikke desto mindre omfattet af en bestemmelse, der garanterer folk overfor uærlige internet outlets.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale pengene til gaffatape over tid. Det tilbydes ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at mennesker jævnligt efterspørger eksempelvis gaffatape online og gaffatape tilbud. Man ser derudover mange gange online shoppere søge efter fx køb gaffatape, billig gaffatape samt gaffatape priser.

Se nærmere på nuværende kunders erfaringer

Trustpilot yder regulære gode muligheder for at betragte forskellige nuværende brugeres omtaler og herved stiller vi forslag om, at du gransker internet selskabets ratings forinden du lægger din bestilling på billige gaffatape online.

Facebook tilbyder endvidere ret så fine muligheder for at få indblik i e-butikkens popularitet. Herinde ser vi endda online outlets som giver folk mulighed for at afgive en omtale af ordreforløbet, hvilket tillige kan anvendes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige gaffatape online i en internet virksomhed bør de altid bese forhandlerens handelsaftale, men det er bare ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Et alternativt forslag kunne derfor være at kontrollere om internet firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være et signal om at online forretningen anerkender de danske retningslinjer, tillige med at den nu og da kontrolleres af eksperter der har megen viden om de gældende vilkår.

Dette er desuden en god lejlighed til at få assistance, såfremt du bliver udsat for problemstillinger som følge af dit indkøb af gaffatape. Derudover anbefaler vi at køberen er omhyggelig omkring de mest centrale forhold der kan have betydning for bestillingen af gaffatape online, som for eksempel hvilken byttepolitik webshoppen har.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan bevise bestillingen af gaffatape, uanset om man handler hos Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

Lars Pedersen gav 5 stjerner

SUPER

Mette Mortensen gav 4 stjerner

Som altid

Camilla gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Karen Jørgensen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til køb på nettet
1Inden folk bestiller billige gaffatape hos en internet webshop bør man på en vis måde løbe igennem netshoppens betingelser, men det er mange gange ikke videre interessant. Herudover er det at foretrække at køberen er obs på de elementære retningslinjer der har indflydelse på handlen med billige gaffatape online, som fx den ombytningspolitik internet forretningen tilsikrer.
2Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under en retningslinje, der bistår dig som kunde imod uærlige online outlets. Alternativt bør du bruge en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at honorere omkostningerne over en længere periode.
3Leveringstidspunktet kan vise sig at være temmelig vigtig i tilfælde af at vi har brug for varen lige om lidt, og af den grund er det rimelig centralt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved gaffatape. En masse internet webshops stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at ordren køres igennem forinden et givent klokkeslæt.
4Det er i dag ret så nemt for folk at finde tilbud online på billige gaffatape fra forskellige internet virksomheder, og så frembyder en hel del e-forhandlere portofri fragt. Det kan til hver en tid vise sig nyttigt at checke diverse webshops efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at antage den mest attraktive pris.
5Adskillige e-forhandlere udlover nu til dags en hel del forskellige billige muligheder for fragt til gaffatape. Førstevalget hos mange er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ret gnidningsløs, samt ofte tilmed den billigste løsning til levering.
6Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærket, eftersom det længe har været et billede på at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske love, samt at netbutikken fra tid til anden tilses af jurister som kender bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige gaffatape på en online forretning bør man i princippet kigge på forhandlerens vilkår.
7Visse online firmaer sikrer billig levering på gaffatape, men typisk kræver det at der aftages for en konkret pris. I øvrigt kunne du gribe den prisbilligste metode til levering, hvilket typisk er at få bragt din pakke til et afhentningssted. Den viser sig af og til også ret så ligetil. Den prisbilligste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente ordren.
8Den mest betalelige mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter varerne, som desværre beroer på at du befinder dig nær internet shoppens bopæl. Den fragtmulighed er naturligvis vældig væsentlig hvis man har behov for gaffatape øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en hel del online virksomheder levering uden gebyr, men typisk gælder det kun hvis du aftager for et bestemt beløb.
9Trustpilot frembyder ultra gode genveje til at finde ud af en række tidligere køberes bedømmelser og derved tilråder vi, at du eksaminerer online webshoppens omtaler forud for at du bestiller billige gaffatape online. Facebook resulterer i tilsvarende rigtig hæderlige metoder til at få indtryk af e-firmaets popularitet.