Jeg har fundet 9 webshops der sælger fundablokke, og skrevet deres priser ned for 500 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk fundablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til trappe til skur til fundament til mur til pool til støttemur til kældervæg til drivhus til sko

Størrelser: 33 cm 23x20x50 15x20x50 10 cm 19x20x50 39 cm 15 cm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige fundablokke hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens andre giver et højt serviceniveau. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
Flere byggekæder fremviser et stort varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot fundablokke.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse byggemarkedets handelsbetingelser.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring fundablokke.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i de større byer, og takket være dette har man adgang til at handle online og køre byggematerialerne personligt. På grund af det kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og tilmed have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggekæder forhandler varer fra alverdens specialbutikker, og så kan du købe fra et bredt udvalg af fundablokke online.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor er det forventeligt at du får super indsigtsfuld hjælp fra mennesker der er specialister i lige præcis fundablokke.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter producerer selv de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som typisk er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at handle fundablokke online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af omkring 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

fundablokke bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

fundablokke jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fundablokke silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

fundablokke harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For projekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at regne når du netop arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
2Måske du burde tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde tilkøbe assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at tage imod en pris fra flere leverandører.
3I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på omkostningerne. Det kan være fordelagtigt at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man bør notere omkostningen ved dem en ad gangen.
4Planlægning bliver vejen til succes med din byggeproces. Du skal forfatte en velovervejet agenda, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver oversigten.
5Det vil vise sig at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du igangsætter dit arbejde. Du kan sammensætte en overskuelig oversigt indeholdende det der er nødvendige, og derefter tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6Der præsenterer sig jævnligt pludselige problematikker når det kommer til omfangsrige opgaver, og herved viser det sig meningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i planen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at komme i mål.
7Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, især ift. vigtige ombygninger. Omfattende opgaver behøver flere folk. I øvrigt bliver det mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
8Du finder ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube yder assistance med temmelig meget anvendelig viden, navnligt når du søger på engelsk.
9Du bør på ingen måde se bort fra sikkerheden, så husk beskyttelse såsom sikkerhedssko der beskytter dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
10Glem ikke at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeriet forbedrer naturen.
11Før du går i gang med dit byggeprojekt er det usandsynligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Man bør aldrig mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være en fordel at have udstyret ved hånden før du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som naturligvis er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedrørende fundablokke

 • Hvad koster fundablokke?
 • Hvor mange liter beton i fundablokke?
 • Hvordan støber man fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke pr m2?
 • Hvordan bygger man med fundablokke?
 • Hvor meget cement til fundablokke?
 • Hvordan bruger man fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke er der på en palle?
 • Hvordan sætter man fundablokke?
 • Hvordan pudser man fundablokke?
 • Hvilken fragtmulighed er smartest?

  Temmelig mange internet forhandlere foreslår i vore dage flere billige leveringsudgaver til fundablokke. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig usædvanlig ukompliceret, samt desuden endda den mest prisbevidste leveringsversion.

  Du bør også prøve at få varerne sendt hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig sædvanligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men tillige ualmindeligt bekvem for fundablokke online. Den mindst kostelige slags levering er unægtelig selv at hente varerne, men den løsning kræver at du bor lige ved online virksomhedens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragttiden på fundablokke er temmelig central om vi står og skal bruge pakken omgående, og derfor er det tydeligvis væsentligt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved fundablokke. Størstedelen af e-forretninger – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer online, men husk at det står og falder med at bestillingen fuldbyrdes inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren afsendt forud for at de pakkeansatte har fri.

  Flere webbutikker tilbyder fragt uden omkostninger på fundablokke online, men tit kræver det at man indkøber for en fastsat pris. Ellers skulle du udse dig den billigste fragtløsning, som tit vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop.

  En lang række byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du køber billig fundablokke på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på fundablokke i disse byer:

  Middelfart, Tilst, Solrød Strand, Gentofte, Vallensbæk, Farum, Birkerød, Hedensted, Hillerød, Fredericia, Køge, Skanderborg, Allerød, Slagelse, Tårnby, Esbjerg, Holstebro, Taastrup, Frederikssund, Brabrand, Rødovre, Kolding, Herlev, Viborg, Grenaa, Brønderslev, Vordingborg, Frederikshavn, Nørresundby, Holbæk, Herning, Odense, Ringsted, Lillerød, Jyllinge, Horsens, Helsingør, Roskilde, Aarhus, Thisted, Charlottenlund, Næstved, Dragør, Struer, Hedehusene, Nykøbing Falster, Hørsholm, Hobro, Albertslund, Randers, Lystrup, Aabenraa, Kalundborg, Silkeborg, Skive, Brønshøj, Søborg, Stenløse, Rønne, Rudersdal, Svendborg, Glostrup, Sønderborg, Varde, Frederiksværk, Hjørring, Gladsaxe, Brøndby, Greve, Risskov, Vanløse, Ishøj, Haderslev, Vejle, Kokkedal, Nyborg, København, Nærum, Haslev, Hvidovre, Lyngby, Valby, Højbjerg, Odder, Virum, Nakskov, Korsør, Værløse, Aalborg, Ølstykke, Åbyhøj, Ikast, Frederiksberg, og Ballerup, .

  Click-and-collect ift. fundablokke er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis fundablokke priser og billig fundablokke. Derudover ser vi mange gange mennesker søge efter for eksempel køb fundablokke, fundablokke tilbud og fundablokke online, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Få den bedste pris på fundablokke

  Det er yderst let for alle og enhver at finde information om priser på billige fundablokke online på flere internet handler, og altså har utallige internet firmaer ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på fundablokke en hel del, og i øvrigt yde gebyrfri levering.

  Det kan dog alligevel vise sig rentabelt at kontrollere et par internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på fundablokke online inden du shopper, så man er skråsikker på at få den billigste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Du skal alligevel være opmærksom på, at ifald en netbutik forhandler billige fundablokke online til en pris der virker mystisk billig, så burde det for det meste være et symbol på en snydagtig internet butik. Kortbestillinger er dog omfattet af Indsigelsesordningen, der passer på en imod falske webbutikker.

  Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale regningen på fundablokke over en længere periode. Dette foreslåes ofte hos niche webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg og Davidsen.

  Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter bl.a. fundablokke priser og fundablokke tilbud. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge efter blandt andet fundablokke online, køb fundablokke og billig fundablokke.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg fundablokke er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til drivhus til mur til kældervæg til trappe til skur til sko til sokkel til støttemur til pool til fundament

  Størrelser: 15 cm 10 cm 15x20x50 39 cm 23x20x50 19x20x50 33 cm

  Læs tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot bringer dig ret så passende genveje til at udforske en længere række tidligere kunders opfattelser og herved slår vi et slag for, at du vurderer internet forretningens kritik før du færdiggør din shopping med billige fundablokke online.

  Facebook byder på for øvrigt sådan set udmærkede genveje til at få kendskab til online forhandlerens pålidelighed. Derudover er der mange forretninger på nettet hvor kunder kan ytre en evaluering af virksomhedens service, hvilket desuden bør tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen køber billige fundablokke online på en webbutik bør man faktisk overveje webshoppens forretningsbetingelser, dog er det typisk et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark og Davidsen.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, da det længe har været et billede på at e-shoppen efterlever de opstillede regler, udover at internet shoppen løbende overværes af fagmænd som har indsigt i lovene på området.

  Det giver dig anledning til bistand, ifald du bliver udsat for besvær med din handel med fundablokke. Endvidere anbefaler vi at kunden er sat ind i de mest aktuelle bestemmelser der har betydning for købet af fundablokke online, som for eksempel den returpolitik e-forhandleren har.

  Her er det samtidig afgørende, at man stadigvæk bevarer sin faktura e-mail, så man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af fundablokke, uafhængig af om man har handlet ved 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg eller Silvan.

  Susanne gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Else K gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Louise V gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Helle C gav 4 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  9 gode råd til køb på nettet
  1Leveringshastigheden er naturligvis meget vital såfremt du behøver produktet lige om lidt, og af den grund er det helt væsentligt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt for fundablokke. Temmelig mange online outlets præsterer billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter, der dog afhænger af at du når at bestille forud for et fastsat klokkeslæt.
  2Forud for at nogen bestiller billige fundablokke på en butik kan de principielt få overblik over butikkens betingelser, men det er undertiden ikke videre spændende. Tilmed er det en hjælp at kunden er sat ind i de mest aktuelle betingelser der influerer på købet af billige fundablokke online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-handlen kører med.
  3Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af en foranstaltning, som skærmer kunden overfor uoprigtige netbutikker. Som en anden løsning kunne du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at klare regningen i flere bidder.
  4Flere internet handler byder på gratis levering på fundablokke, men ofte kun når du aftager for et bestemt beløb. Ellers kan man gribe den mest betalelige leveringsløsning, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig jævnligt ydermere usædvanlig ukompliceret. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid være at du selv henter pakken.
  5Generelt foreslår vi at efterse om e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være en tilkendegivelse af at online forhandleren tilslutter sig de officielle regler, udover at e-handlen jævnligt overvåges af specialister som kender til retningslinjerne. Forud for at nogen køber billige fundablokke hos en e-shop kunne de egentlig bese dens vilkår.
  6Adskillige internet butikker giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige løsninger til levering til fundablokke. En sikker vinder er i vore dage pakkeshops, hvor du så nemt kan hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo særdeles ukompliceret, samt mange gange endvidere den billigste leveringsform.
  7Trustpilot medfører flere solide genveje til at tyde flere forhenværende kunders domme og på grund af dette støtter vi, at du verificerer internet firmaets bedømmelser forud for at du shopper billige fundablokke online. Facebook tilbyder endvidere nogle gavnlige metoder til at få indtryk af online shoppens troværdighed.
  8Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig nærved online forretningens tilholdssted. Den mulighed for fragt er selvfølgelig ekstremt central hvis vi har brug for fundablokke med det samme. Alternativt så lover nogle enkelte e-handler i Danmark fragt uden gebyr, men ofte gælder det kun hvis du køber for et præcist beløb.
  9Det er jo efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for enhver at lave prissammenligning online på billige fundablokke på diverse internet butikker i Danmark, og af den grund tilbyder utallige online selskaber gratis fragt. Derfor kan det imidlertid vise sig tiden værd at besigtige et par netshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at indhente den billigste pris.