Husejeren.dk

Fugtmåler

BM22 Fugtmåler med nåle
249 kr.
Læs mere
Fugtmåler overflade T660
2.499 kr.
Læs mere
BM31 Fugtmåler
774 kr.
Læs mere
Fugtmåler T510 med nåle Kgk
2.499 kr.
Læs mere
Fugtmåler T610
8.498 kr.
Læs mere
Fugtmåler til træ EM 4G
440 kr.
Læs mere
Greisinger Fugtmåler GMH3830 m. kuffert og tilbehør
6.744 kr.
Læs mere
Greisinger Fugtmåler GMH3830 (kun instrumentet)
4.125 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring fugtmåler.
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du lede andre steder.
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige fugtmåler fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder gode tilbud, imens andre fokuserer på service. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke butikkens betingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt produktsortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot fugtmåler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og derved har kunderne valget om at bestille online og fragte varerne personligt. Hermed har man valget om at slippe for fragtgebyret, samt samtidig få fat i varerne hurtigere.
De kendte byggecentre udbyder varer fra alverdens producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af fugtmåler online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er mindre virksomheder, som oftest er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at bestille fugtmåler online på deres side.
En masse små butikker er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo kan du få ekstra erfaren hjælp fra nogle med specialistviden i lige præcis fugtmåler.
Mange nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

fugtmåler harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

fugtmåler bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

fugtmåler silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

fugtmåler jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kan findes et stort udvalg af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er kilde til meget almennyttig info, ikke mindst forudsat at man kigger i hele verden.
2Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
3Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig yderst relevant at have det klar til brug inden du begynder på byggeprojektet. Det er desuden afgørende at påregne de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
4Du kunne overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må have hjælp fra en professionel til områder af arbejdet. Forudsat at du benytter hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
5Man kan hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
6Det er en god idé at få hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om krævende projekter. Større projekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
7Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive behjælpeligt at nedfærdige alle poster, hvorefter man kan kortlægge omkostningen ved dem en ad gangen.
8For byggeprojekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag må du løbende kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det uventet går i gang med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med det komplekse projekt.
9Før du påbegynder byggeprocessen kan det være usandsynligt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Der viser sig typisk uventede problematikker når det handler om omfangsrige opgaver, og ergo vurderes det væsentligt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, med det formål at man er ubekymret om at have tid nok til det.
11Planlægning vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør lave en velovervejet dagsorden, der viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret idet du laver din strategi.
12Måske kan det blive essentielt at du har alle byggematerialer klar inden du går i gang med dit byggeprojekt. Du har fordel af at notere en enkel huskeliste som samler alt hvad du har brug for, og dernæst eftergå oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Masser af byggeforretninger foreslår nu til dags en lang række forskellige billige løsninger til levering til fugtmåler. En yndling er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså ultra bekvem, samt tit derudover den mindst kostelige leveringsudgave.

Du bør også prøve at vælge udbringning til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver sædvanligvis en lille smule mere pebret, men desuden vældig smertefri ift. fugtmåler online. Den mest billige fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du lever i kort afstand af online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på fugtmåler er vældig aktuel når du har behov for varen om kort tid, så i det øjemed er det rigtig væsentligt at man gransker den anslåede leveringstid for fugtmåler. En hel del webbutikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag fragt på mange varer online, som trods alt er påkrævet at handlen laves inden et konkret klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varerne betjent inden lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte online virksomheder præsterer fragt uden gebyr på fugtmåler online, men i reglen kræves det at du bestiller for en konkret sum. Desuden må man udvælge den billigste type af levering, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

Adskillige kæder udlover click-and-collect hvor du køber billig fugtmåler derhjemme og selv henter i butikken. Fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på fugtmåler i disse byer:

Rødovre, Charlottenlund, Hillerød, Vejle, Ikast, Nyborg, Gladsaxe, Lillerød, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Odder, Solrød Strand, Lyngby, Rønne, Frederiksberg, Grenaa, Varde, Brabrand, Taastrup, Skive, København, Haderslev, Roskilde, Vallensbæk, Ringsted, Risskov, Nørresundby, Fredericia, Lystrup, Kokkedal, Kolding, Holstebro, Rudersdal, Værløse, Middelfart, Hedehusene, Gentofte, Aalborg, Brønderslev, Kalundborg, Stenløse, Tilst, Hørsholm, Korsør, Holbæk, Horsens, Køge, Skanderborg, Greve, Herning, Helsingør, Hvidovre, Herlev, Aabenraa, Virum, Hedensted, Nærum, Struer, Højbjerg, Sønderborg, Dragør, Slagelse, Hjørring, Haslev, Jyllinge, Ishøj, Allerød, Tårnby, Randers, Brøndby, Esbjerg, Svendborg, Viborg, Næstved, Hobro, Odense, Vordingborg, Glostrup, Farum, Åbyhøj, Thisted, Birkerød, Ballerup, Valby, Aarhus, Frederiksværk, Albertslund, Nakskov, Ølstykke, Silkeborg, Brønshøj, Vanløse, Frederikssund, og Søborg, .

Click-and-collect ift. fugtmåler er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland).

Når man kigger i tallene står det markant, at online shoppere ofte søger efter bl.a. fugtmåler priser og fugtmåler tilbud. Vi ser desuden jævnligt netshoppere søge efter fx billig fugtmåler, fugtmåler online og køb fugtmåler, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Den bedste pris på fugtmåler

Det er i dag ret ligetil for os alle at kigge efter tilbud på billige fugtmåler online hos diverse netshops, og herved har en hel del webbutikker været nødt til at nedskære priserne på fugtmåler helt i bund, og ovenikøbet frembyde fragtfri levering.

Men det kan trods alt være lukrativt at tjekke indtil flere butikker på nettet efter tilbud og rabatter på fugtmåler online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma.

Du må alligevel ikke glemme, at i tilfælde af at en online webshop tilbyder billige fugtmåler online for en pris der kan ses som mystisk billig, er det undertiden være et bevis på en uoprigtig netbutik. Kortbestillinger er ikke desto mindre indbefattet af en forordning, som assisterer kunden overfor svindlende internet virksomheder.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil finansiere regningen på fugtmåler over flere uger. Dette fås ofte ved niche netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere tit søger efter for eksempel fugtmåler tilbud og billig fugtmåler. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter eksempelvis køb fugtmåler, fugtmåler online samt fugtmåler priser.

Kig på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot frembringer ultra gode genveje til at efterforske mange eksisterende konsumenters domme og derved foreslår vi, at du eftergår online butikkens vurderinger før du køber billige fugtmåler online.

Facebook yder på samme måde sådan set anstændige metoder til at få indsigt i webbutikkens kundetilfredshed. Foruden det er der en del internet shops hvor folk kan skrive en anmeldelse af deres køb, hvilket også kan udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige fugtmåler online hos en internet forhandler kunne man for at være sikker læse deres handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

En anden mulighed er at kigge om e-firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er en garanti for at internet forhandleren understøtter den officielle danske lovgivning, udover at online virksomheden ofte besøges af specialister der er indført i vilkårene.

Dette er en god anledning til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for udfordringer med din handel med fugtmåler. Tillige er det klogt at køber er vaks omkring de mest essentielle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af fugtmåler online, f.eks. den byttepolitik internet webshoppen lover.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk beholder sin kvitteringsmail, så man senere kan bevise sin bestilling af fugtmåler, uafhængig af om man har handlet fra XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan eller Davidsen.

Pia Johansen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Pia Mortensen gav 4 stjerner

God webshop

Poul I gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Lars D gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til din online shopping
1Den mest letkøbte type af levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens adresse. Den fragtmulighed er jo særdeles relevant forudsat vi behøver fugtmåler lige om lidt. Alternativt så lover nogle få internet virksomheder gratis fragt, men i mange tilfælde påkræves det at man handler for en konkret pris.
2Indtil flere forhandlere på nettet byder på fragt uden gebyr på fugtmåler, men undertiden forudsætter det at du aftager for en konkret sum. Desuden burde man udvælge den prisbilligste mulighed for levering, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop. Den bliver oftest samtidig ekstremt fremkommelig. Den billigste form for levering er utvivlsomt at hente varerne selv.
3Det er jo rigtig simpelt for købere at finde de laveste priser online på billige fugtmåler i blandt diverse firmaer på nettet, og af den grund tilbyder massevis af online butikker levering uden betaling. Dog kan det stadigvæk blive profitabelt at efterprøve diverse internet virksomheder i Danmark efter tilbud forinden du shopper, således at du er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris.
4Temmelig mange e-forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt flere billige fragtløsninger til fugtmåler. Det mest almindelige er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Muligheden er altså ualmindeligt overkommelig, og i mange tilfælde også den billigste leveringsmåde.
5Forinden folk handler billige fugtmåler i en internet butik kunne de i virkeligheden studere deres handelsaftale, det er dog for det meste ikke videre interessant. Tilsvarende anbefaler vi at køberen er klar over de mest betydningsfulde reglementer der kan have indvirkning på købet af billige fugtmåler online, som fx den bytteret internet shoppen lover.
6Vi anbefaler generelt at granske om e-firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er et billede på at online forretningen respekterer de gældende danske regler, foruden at e-shoppen en gang i mellem tilses af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Inden folk handler billige fugtmåler hos en e-shop burde de reelt granske dens regler.
7Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af et reglement, der dækker dig som kunde overfor fup internet varehuse. Alternativt kan du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at betale betalingen af flere omgange.
8Leveringshastigheden er selvfølgelig ret så vigtig ifald vi behøver varerne lige om lidt, og herved er det ret fornuftigt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for fugtmåler. Masser af netbutikker giver løfte om billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer, som trods alt forudsætter at ordren gennemføres før et besluttet klokkeslæt.
9Trustpilot præsterer nogenlunde uafhængige muligheder for at granske en lang række andre kunders opfattelser og på grund af dette anbefaler vi, at du læser e-shoppens omtaler før du bestiller billige fugtmåler online. Facebook præsterer derudover egentlig solide genveje til at få kendskab til webshoppens popularitet.