Jeg har fundet 26 webshops der sælger fugesand, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: mod myrer til belægningssten til skifer til terrasse mod ukrudt til natursten til teglsten til chaussesten til indkørsel til teglklinker mod mos til tegl til klinker til fliser til havefliser til herregårdssten mod sokkel til brosten til brede fuger til pigsten

Varianter: elastisk ovntørret fejefast basisk ukrudtshæmmende lufttørret antracit organisk epoxy hvid

Mængder: 800 kg 1000 kg 500 liter 1 m3 10 kg 500 kg 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 20 kg 1 ton 25 kg 25 kg

Levering: hent selv i bigbag i sække i poser i løs vægt vognlæs løst leveret trailer afhentning

Brands: IBF RC Beton Dansand Danfast Skalflex FB Beton RNR No grow Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke virksomhedens betingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige fugesand fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på gode priser, hvorimod andre har et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragten, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed muligt ved de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare fugesand.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra et online byggecenter, hvor du kan få sparring og vejledning omkring fugesand.
Det er selvsagt super vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og dermed har man valget om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at spare fragtgebyret, og endda skaffe varerne på kortere tid.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra forskellige leverandører, så du kan bestille fra et bredt udvalg af fugesand online.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, som kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få lavere priser.
De fleste nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller fugesand online hos dem.
Mange niche netbutikker er specialister i deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Derigennem bør du modtage en høj grad af indsigtsfuld sparring fra folk som er specialister i netop fugesand.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag over 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu over 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

fugesand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil være nøglen til succes med dit arbejde. Du skal lave en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret i sammensætningen af agendaen.
2Du skal nødig stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at du har grejet til rådighed inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i budgettet.
3Du bør ikke forsømme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj såsom sikkerhedssko som hjælp imod hændelige risici. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt hvis du ikke investerer i professionel assistance.
4Det er muligt at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeriet påvirker miljøet.
5Det anbefales at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til store arbejdsopgaver. Nogle opgaver behøver mere end en person. Desuden må det blive bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. På grund af dette bør du tit se vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets start, så det ikke ud af det blå starter med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Du bør reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal tilkøbe professionel assistance til noget af byggeriet. Ifald du indhenter professionel hjælp er det fornuftigt at hente tilbud fra forskellige leverandører.
8Der viser sig ofte ubelejlige hovedpiner når det gælder avancerede opgaver, og herved vil det vise sig værdifuldt at der afsættes en god portion tid i tidsplanen, så man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
9Forud for at du opstarter byggeprocessen kan det blive ufatteligt værdifuldt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Der kan findes en hel række hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder utrolig meget konstruktiv info, særligt såfremt du leder på engelsk.
11Muligvis vil det vise sig afgørende at have samtlige materialer til rådighed inden du igangsætter byggeriet. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt du har brug for, og derefter gennemgå materialerne, således at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
12Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan dokumentere eventuelle tilbud på dem alle sammen.
De mest folkekære byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er yderst godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål til fugesand

 • Hvilket fugesand?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

  En række online forhandlere giver nu om dage en hel del forskellige billige fragtløsninger til fugesand. En af dem der er mest populær er nu om stunder pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo meget praktisk, og tit derudover den mest prisbevidste fragtform.

  Du burde lige så vel forsøge at få ordren sendt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Muligheden viser sig desværre en tak mere omkostningsfuld, men derudover i høj grad fremkommelig ved køb af fugesand online. Den mest billige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den løsning kræver at du befinder dig med kort afstand til netshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på fugesand kan vise sig at være ekstremt central i tilfælde af at man har brug for dine nye produkter inden for få dage, så i det øjemed er det ret fornuftigt at vi gransker den estimerede leveringstid ved fugesand. Masser af internet handler – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer online, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres inden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varerne klar inden lagermedarbejderne har fri.

  Indtil flere internet foretagender frembyder fragt uden omkostninger på fugesand online, men oftest kun når du aftager for et fastsat beløb. Ellers burde man gribe den mest billige leveringstype, som typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  Flere webshops frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig fugesand online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne foreslår bl.a. afhentning af fugesand i disse områder:

  Gladsaxe, Nakskov, Vanløse, Frederikshavn, Ishøj, Lillerød, Silkeborg, Farum, Risskov, Aarhus, Aabenraa, Kalundborg, Frederikssund, Fredericia, Herlev, Tårnby, Aalborg, Kokkedal, Skive, Roskilde, Valby, Søborg, Stenløse, Haderslev, Hedensted, Randers, Odense, Solrød Strand, Haslev, Grenaa, Kolding, Frederiksberg, Svendborg, Hørsholm, Lystrup, Rønne, Viborg, Sønderborg, Ballerup, Nørresundby, Åbyhøj, Skanderborg, Nyborg, Værløse, Ølstykke, Virum, Hedehusene, Hvidovre, Greve, Køge, Glostrup, Næstved, Højbjerg, Frederiksværk, Hjørring, Jyllinge, Korsør, Middelfart, Slagelse, Allerød, Helsingør, Hillerød, Vordingborg, Varde, Charlottenlund, Gentofte, Birkerød, Brabrand, København, Taastrup, Nærum, Ikast, Herning, Thisted, Dragør, Nykøbing Falster, Albertslund, Struer, Tilst, Brøndby, Rudersdal, Lyngby, Vallensbæk, Holbæk, Rødovre, Brønshøj, Brønderslev, Hobro, Horsens, Esbjerg, Odder, Vejle, Ringsted, og Holstebro, .

  Klik-og-hent for fugesand er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Ses der på søgedata bliver det markant, at folk tit kigger efter fx fugesand priser og køb fugesand. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere søge efter eksempelvis fugesand online, billig fugesand samt fugesand tilbud, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

  Tilbud på fugesand

  Det er i dag yderst ligetil for forbrugerne at lave prissammenligning på billige fugesand online hos diverse outlets på nettet, og ergo har flertallet af internet forretninger i Danmark ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på fugesand markant, og derudover tilbyde levering uden beregning.

  Det kan dog imidlertid være profitabelt at undersøge nogle shops på nettet efter tilbud og rabatter på fugesand online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

  Du må dog ikke overse, at ifald en internet handler udlover billige fugesand online på tilbud til en pris der kan virke kolossalt attraktiv, så er det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en falsk online virksomhed. Kortkøb er ikke desto mindre omfavnet af en vedtægt, der bistår køber overfor uægte butikker på nettet.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre prisen på fugesand over flere uger. Det fås ofte ved niche netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen og Silvan.

  Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at mennesker tit efterspørger for eksempel fugesand priser og billig fugesand. Vi ser desuden tit internet shoppere kigge efter eksempelvis fugesand online, køb fugesand samt fugesand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til havefliser til indkørsel til pigsten til teglklinker til klinker til herregårdssten til tegl til natursten mod mos mod myrer til chaussesten til skifer til brosten mod sokkel til terrasse til belægningssten mod ukrudt til brede fuger til teglsten til fliser

  Varianter: organisk ovntørret ukrudtshæmmende hvid fejefast elastisk basisk lufttørret antracit epoxy

  Mængder: 15 kg 10 kg 500 kg 1 ton 1 m3 20 kg 25 kg 800 kg 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 25 kg 500 liter

  Levering: i bigbag i poser i løs vægt trailer hent selv vognlæs løst leveret afhentning i sække

  Brands: No grow RC Beton RNR IBF Skalflex Dansand Danfast Weber FB Beton

  Analyser tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot frembyder faktisk fortræffelige muligheder for at gøre dig bekendt med mange øvrige konsumenters iagttagelser og på grund af dette tilrådes det, at du kigger på internet webshoppens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige fugesand online.

  Facebook fremskaffer også ganske fine løsninger til at få kendskab til online shoppens popularitet. Herinde ser vi en del online webshops hvor du kan levere en anmeldelse af deres køb, som også bør udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk handler billige fugesand online i en e-forhandler bør de når alt kommer til alt gennemlæse shoppens forretningsaftale, dog er det undertiden et omfattende arbejde, især hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

  Et andet forslag kan være at undersøge hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det er et kendetegn for at webbutikken overholder gældende dansk lovgivning, samt at internet firmaet rutinemæssigt evalueres af jurister der behersker de gældende vilkår.

  Dette er desuden din anledning til en hjælpende hånd, såfremt du får dilemmaer i processen med dit indkøb af fugesand. Ydermere slår vi et slag for at køber er hensynstagende til de mest basale vedtægter der kan have indflydelse på købet af fugesand online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet forretningen har.

  Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, så man en anden gang vil kunne bekræfte købet af fugesand, hvad end man handler hos 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Inge M gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Lars I gav 4 stjerner

  Det var helt ok.

  Thomas F gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Christian Andersen gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  9 tips til online shopping
  1Inden folk bestiller billige fugesand hos en internet virksomhed kunne de helt sikkert tyde webbutikkens regler, det er dog ofte et omfattende arbejde. For øvrigt anbefaler vi at køber er sat ind i de vigtigste forhold der har indvirkning på bestillingen af billige fugesand online, som fx hvilken byttepolitik internet firmaet tilbyder.
  2Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, der bistår dig som køber overfor svindlende netbutikker. Alternativt kunne du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere beløbet ude i fremtiden.
  3Vi tilråder generelt at kontrollere om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er et tegn på at online firmaet respekterer de opstillede regler, foruden at webshoppen jævnligt føres tilsyn med af specialister som har indsigt i reglementet på området. Før nogen handler billige fugesand på en netbutik burde man på en vis måde løbe igennem dens handelsbetingelser.
  4Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den mulighed afhænger af at du har bopæl tæt på internet shoppens hjemsted. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel om man står og skal bruge fugesand nu og her. Alternativt så sikrer en hel del online forhandlere gratis levering, men ofte forudsætter det at der bestilles for et bestemt beløb.
  5Adskillige internet virksomheder tildeler nu om dage flere billige leveringsmetoder til fugesand. En af favoritterne er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når det passer dig. Den er nemlig ekstremt ligetil, samt oftest derudover den mindst kostelige leveringsversion.
  6Indtil flere online forhandlere sikrer levering uden betaling på fugesand, men i mange tilfælde kræver det at der købes for en bestemt sum. Derudover skulle du udse dig den billigste fragtløsning, hvilket mange gange er at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig oftest til gengæld ret overkommelig. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
  7Leveringstidspunktet kan være rigtig betydningsfuld om vi behøver pakken straks, så i det øjemed er det ret så relevant at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved fugesand. Flere e-forretninger frembyder billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, men vær på vagt da det forudsætter at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt.
  8Trustpilot giver dig fuldt ud pæne genveje til at analysere diverse tidligere køberes vurderinger og på grund af dette anbefaler vi, at du vurderer internet webshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige fugesand online. Facebook giver dig tillige evigt fortræffelige løsninger til at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed.
  9Det er i dag ret så ligetil for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige fugesand i blandt flere internet varehuse, og ergo frembyder flere internet webshops fragt uden betaling. Derfor kan det til hver en tid blive udbytterigt at checke nogle få online selskaber efter tilbud og rabat inden du handler, således at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris.