Festool Føringsskinne GC 2000
2.140 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 2400/2
1.935 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 800/2
530 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 1080/2
665 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 2424/2-LR32
2.350 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 3000/2
2.420 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne GC 3000
2.965 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 2700/2
2.250 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 1400/2
790 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 1900/2
1.350 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 5000/2
3.980 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne med huller FS 1400/ 2-LR 32
970 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af føringsskinne.
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare føringsskinne.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du lede andre steder.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returret. Man bør derfor kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Når du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggecentre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige føringsskinne fra byggekæde til byggekæde. En del satser på billige priser, hvorimod nogle giver faglig sparring. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne mulighed for at købe online og fragte varerne på egen hånd. Som følge af det er det muligt at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, som kan give øget tryghed når du shopper online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggecentre udbyder varer fra diverse specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af føringsskinne online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du få mere erfaren vejledning fra folk der er specialister i lige præcis føringsskinne.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at bestille føringsskinne online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
føringsskinne bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

føringsskinne harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

føringsskinne silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

føringsskinne jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være smart at have grejet parat før du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
2Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med byggeriet. Du må sammensætte en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret når du laver din handlingsplan.
3Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning såsom arbejdshjelm som skåner dig overfor potentielle uheld. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke har eksperthjælp.
4Før du iværksætter byggeprojektet kan det være aldeles fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Det bør overvejes at spørge om assistance til arbejdet, i særdeleshed hvis det er krævende arbejdsopgaver. Enkelte ting bør udføres af mere end en person. Dertil må det blive mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
6Der kommer altid pludselige bump på vejen når det gælder omfangsrige projekter, og ergo kan det være værdifuldt at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
7Ofte vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive en fordel at dokumentere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende tjekke billige priser på dem enkeltvis.
8Potentielt kan det blive essentielt at du har de presserende bygningsmaterialer parat inden du starter eksekveringen. Du kan sammenfatte en simpel oversigt med alle de ting der er nødvendige, og derefter eftergå hver enkelt ting, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er klar.
9For projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Således kan du løbende undersøge meldingerne om vejret lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uventet begynder at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
10Måske det burdes overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan fremskaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Forudsat at du søger assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra forskellige entreprenører.
11Der er mange hjælpeartikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube er anvendeligt med vældig meget udbytterig info, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
12Det er muligt at indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En del forhandlere på nettet tildeler nu til dags flere billige leveringsløsninger til føringsskinne. Det mest populære er lige nu levering til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo usædvanlig fleksibel, samt desuden også den mest prisbevidste leveringstype.

Du bør ydermere overveje at få varerne bragt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig oftest en anelse mere pebret, men endda ualmindeligt let med føringsskinne online. Den mest billige leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du opholder dig nær e-firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på føringsskinne er usædvanlig betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge pakken nu og her, og i det øjemed er det fuldkommen væsentligt at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato for føringsskinne. En masse e-shops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, men glem ikke at det kræver at orden realiseres tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varen distribueret inden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få internet handler sikrer gebyrfri levering på føringsskinne online, men oftest påkræves det at du handler for et præcist beløb. Alternativt kunne man overveje den billigste leveringsmåde, som mange gange vil være at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

De store netshops tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig føringsskinne online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af føringsskinne i følgende områder:

Herlev, Frederikshavn, Søborg, Holbæk, Valby, Skive, Horsens, Varde, Frederiksværk, Lillerød, Sønderborg, Lystrup, Hedensted, Hørsholm, Grenaa, Helsingør, Svendborg, Taastrup, Esbjerg, Kalundborg, Værløse, Odense, Charlottenlund, Haderslev, Brønderslev, Kokkedal, Roskilde, Gladsaxe, Thisted, Rønne, Frederikssund, Højbjerg, Brabrand, Hillerød, Slagelse, Nykøbing Falster, Middelfart, Ballerup, Risskov, Aarhus, Tilst, Nørresundby, Hedehusene, Brønshøj, Rudersdal, Korsør, Allerød, Ishøj, Haslev, Frederiksberg, Virum, Ikast, Brøndby, Glostrup, Birkerød, Randers, Dragør, Køge, Aalborg, Vallensbæk, Nærum, Aabenraa, Gentofte, Nakskov, Ølstykke, Hvidovre, Hjørring, Hobro, Silkeborg, Ringsted, Kolding, Greve, Vanløse, Skanderborg, København, Albertslund, Åbyhøj, Fredericia, Odder, Vordingborg, Lyngby, Tårnby, Holstebro, Herning, Nyborg, Næstved, Jyllinge, Stenløse, Viborg, Rødovre, Struer, Vejle, Solrød Strand, og Farum, .

Click-and-collect for føringsskinne er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland).

Ses der på søgedata bliver det markant, at internet shoppere jævnligt leder efter eksempelvis køb føringsskinne og føringsskinne online. Vi ser desuden typisk folk lede efter fx billig føringsskinne, føringsskinne priser og føringsskinne tilbud, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Tilbud på føringsskinne

Det er jo ultra let gængeligt for os alle at analysere priser på billige føringsskinne online hos diverse forretninger på nettet, og ergo har en hel del outlets på nettet fundet det nødvendigt at stampe udsalgspriserne på føringsskinne eftertrykkeligt, og derudover sikre fragt uden beregning.

Det kan dog trods alt blive lønsomt at besigtige enkelte e-handler efter udsalg og tilbud på føringsskinne online inden du handler, så man er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Du bør lige meget hvad være årvågen med, at hvis en e-butik udlover billige føringsskinne online på tilbud til en pris som anses for utrolig tiltalende, så kan det ofte være en varsel om en snydagtig webshop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis en del af en orden, hvilket sikrer folk imod svindlende online varehuse.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at dække pengene til føringsskinne over en længere periode. Det fås som regel ved specialiserede netshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter bl.a. føringsskinne priser og køb føringsskinne. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge for eksempel føringsskinne tilbud, billig føringsskinne samt føringsskinne online.

Se nærmere på folks anbefalinger

Trustpilot bringer dig relativt sikre genveje til at besigtige en hel del andre konsumenters evalueringer og af den grund kan det anbefales, at du iagttager online webshoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige føringsskinne online.

Facebook yder tillige temmelig pålidelige genveje til at få indsigt i online shoppens troværdighed. Herinde er der endda internet webshops som tilbyder kunderne at ytre en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også bør tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige føringsskinne online hos en internet virksomhed kan de for at være sikker kigge på webbutikkens handelsbetingelser, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

En nemmere løsning kan derfor være at kontrollere om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er en indikator for at internet firmaet lever op til de officielle danske regler, og at den fra tid til anden revurderes af jurister der kender de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du genvej til støtte, såfremt du skulle få problemstillinger ved dit indkøb af føringsskinne. Ligeledes tilråder vi at man er på vagt for de mest vitale vedtægter gældende for købet af føringsskinne online, f.eks. hvilken byttepolitik internet butikken garanterer.

I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af føringsskinne, uafhængig af om man handler ved 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller XL-Byg.

Søren gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Rasmus Rasmussen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Mads H gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Birthe H gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til når du køber online
1Inden folk køber billige føringsskinne i en e-forhandler behøver de helt sikkert kigge på e-butikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke super interessant. Desuden anbefales det at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale vilkår der indvirker på købet af billige føringsskinne online, som eksempelvis den bytteret online firmaet har.
2Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige føringsskinne i blandt diverse forhandlere på nettet, og for det lover massevis af online virksomheder gebyrfri levering. Det kan dog imidlertid være rentabelt at granske nogle enkelte online firmaer efter tilbud og udsalg forinden du handler, sådan at man er på den sikre side med at få den mest attraktive pris.
3Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du er i kort afstand af internet forhandlerens bopæl. Den type af levering er selvfølgelig vældig bestemmende ifald vi skal bruge føringsskinne lige om lidt. Alternativt så yder nogle enkelte e-forretninger i Danmark levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man køber for et præcist beløb.
4Visse online virksomheder frembyder levering uden gebyr på føringsskinne, men i reglen gælder det kun hvis der aftages for en konkret sum. Alternativt burde man vælge den mest prisbevidste form for levering, der ofte vil blive at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig i regelen tillige temmelig gnidningsløs. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
5Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i et regulativ, der værner køber overfor snydagtige shops på nettet. Som et alternativ bør du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at klare beløbet af flere omgange.
6Trustpilot fremskaffer temmelig anstændige muligheder for at vurdere en stor gruppe andre køberes reflektioner og herved er det anbefalelsesværdigt, at du efterforsker internet firmaets bedømmelser forinden du handler billige føringsskinne online. Facebook forærer dig desuden rigtig stabile chancer for at få indtryk af internet forretningens kundetilfredshed.
7Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en sikkerhed for at online firmaet overholder de opstillede regler, foruden at internet selskabet ofte evalueres af fagfolk som kender de gældende regulativer. Inden nogen køber billige føringsskinne på en internet forhandler bør man principielt skimme e-shoppens forretningsbetingelser.
8Leveringshastigheden er jo ret så vital forudsat vi skal bruge din pakke om kort tid, så af den grund er det komplet vigtigt at vi finder leveringstiden på føringsskinne. Størstedelen af shops på nettet tilbyder billig dag-til-dag levering på flere varer, der dog forudsætter at ordren laves før et angivent klokkeslæt.
9Adskillige internet firmaer yder nu om dage diverse billige fragttyper til føringsskinne. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså ultra bekvem, samt oftest også den billigste metode til levering.