Festool Føringsleje D28
240 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D18-12,7 (2x)
400 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D19 (2x)
155 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D18,5/15°
205 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D18 (2x)
250 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D31,4/45° (2x)
310 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D21-15,88 (2x)
380 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D22-15,88 (2x)
400 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D12,7x4,97x4,76 (2x) 491383
115 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D12,7
145 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D23,1/30° (2x)
290 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D9,5/12,7/16/19/22
440 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D 9,53 (2x)
195 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D19
185 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D17,5/15° (2x)
280 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D28 (2x)
205 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D28-15,88 (2x)
400 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje KLS-D 15,8-OFK
155 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje KLS-D22-OFK
170 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D16
185 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D16 (2x)
190 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D22/11°
210 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D19 (2x)
165 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggekæder.
Flere byggecentre udbyder et enormt produktudvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare føringsleje.
For en del er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af føringsleje.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige føringsleje hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på de bedste priser, og andre satser på et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger produkter fra diverse nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af føringsleje online.
De store byggecentre er populære og almenkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har mange valget om at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at undvære fragtomkostningen, og samtidig have produkterne lige nu.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online bør du få billigere priser.
Diverse nicheforhandlere er specialister i de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund vil du modtage ekstremt god hjælp fra folk som er eksperter i lige præcis føringsleje.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille føringsleje online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

føringsleje harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

føringsleje bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

føringsleje silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

føringsleje jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du vil under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Ofte kan det være en fordel at have det ved hånden akkurat som du tager fat på byggeriet. Det er desuden en fordel at tillægge udgifterne hertil i din økonomiske plan.
2Måske du burde regne på om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en professionel til områder af byggeprocessen. Ifald du henter eksperthjælp er det fornuftigt at indhente tilbud fra flere firmaer.
3Der viser sig stort set altid utidige problemstillinger i tilfælde med omfangsrige projekter, og følgelig vurderes det værdifuldt at der afsættes god nok plads i agendaen, så man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
4Der findes alverdens artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er kilde til meget gavnlig viden, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
5Forberedelse vil altid være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du kunne overveje at have en velovervejet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du laver arbejdsplanen.
6Man kan få offentligt tilskud til ombygninger. Det fås hvis ombygningen er klimavenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet har betydning for planeten.
7Du må på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
8Inden du opstarter byggeprojektet kan det være ekstremt afgørende at have styr på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der være diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har de relevante byggematerialer tilgængelige forud for at du indleder projektet. Du vil med fordel kunne udarbejde en punktforms note hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du sikrer dig at alt er som det skal være.
10Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således kan du jævnligt tjekke meldingerne om vejret i perioden for projektets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at piske ned når du netop vil påbegynde det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være økonomisk at gennemgå samtlige udgiftsposter, og efterfølgende undersøge ens købspris for hver enkelt.
12Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ved omfattende projekter. Krævende ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover vil det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
Danskernes favorit byggekæder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Masser af netshops frembyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til føringsleje. En der er meget almindelig er i vore dage afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså ret så gnidningsløs, samt mange gange ligeledes den billigste fragtmulighed.

Du kunne på samme måde overveje at bestille produkterne til levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Muligheden viser sig sædvanligvis et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld virkelig gnidningsløs med føringsleje online. Den mest prisbevidste løsning til levering er uden tvivl selv at hente varerne, men den løsning stiller krav om at du lever nærved netshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på føringsleje kan i nogle tilfælde være yderst relevant ifald man behøver produktet lige om lidt, så herved er det jo passende at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for føringsleje. Masser af e-forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på utallige varer online, men vær på vagt da det nødvendiggør at orden realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne klar forud for at personalet holder fyraften.

Flere internet virksomheder byder på gratis fragt på føringsleje online, men undertiden er det betinget af at du køber for et fastslået beløb. I øvrigt kunne du snuppe den billigste leveringsversion, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Masser af webshops foreslår afhentning hvor du handler billig føringsleje derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Bygma. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på føringsleje i følgende områder:

Frederiksberg, Dragør, Rødovre, Rudersdal, København, Holbæk, Risskov, Skive, Kalundborg, Frederikshavn, Gentofte, Frederikssund, Grenaa, Nærum, Odder, Farum, Helsingør, Virum, Vallensbæk, Solrød Strand, Næstved, Lyngby, Hørsholm, Højbjerg, Frederiksværk, Ishøj, Brønshøj, Korsør, Brønderslev, Søborg, Greve, Jyllinge, Vejle, Esbjerg, Sønderborg, Brabrand, Valby, Hedensted, Ballerup, Allerød, Holstebro, Ikast, Tilst, Hjørring, Herning, Randers, Fredericia, Ølstykke, Ringsted, Horsens, Herlev, Middelfart, Nykøbing Falster, Nyborg, Skanderborg, Varde, Brøndby, Slagelse, Roskilde, Hedehusene, Køge, Birkerød, Aarhus, Haderslev, Nakskov, Odense, Albertslund, Charlottenlund, Svendborg, Vordingborg, Lystrup, Vanløse, Silkeborg, Hillerød, Kokkedal, Hobro, Lillerød, Glostrup, Værløse, Stenløse, Viborg, Aalborg, Kolding, Hvidovre, Taastrup, Åbyhøj, Rønne, Haslev, Nørresundby, Aabenraa, Thisted, Tårnby, Gladsaxe, og Struer, .

Afhentning af føringsleje er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på tendenserne står det klart, at online shoppere tit søger eksempelvis føringsleje tilbud og føringsleje online. Derudover ser vi mange gange folk søge efter bl.a. billig føringsleje, køb føringsleje og føringsleje priser, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Tilbud på føringsleje

Det er jo efterhånden rigtig enkelt for alle at sammenligne priser på billige føringsleje online i blandt flere e-handler, og herved har de fleste webshops fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på føringsleje markant, og endda sikre billig levering.

Det kan immervæk vise sig profitabelt at udforske et par netbutikker efter tilbud og rabatter på føringsleje online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og Bygma.

Man skal alligevel være så påpasselig, at ifald en e-handler frembyder billige føringsleje online for en pris der virker overordentlig beskeden, så bør det for det meste være et tegn på en bedragerisk internet webshop. Handler med kort er på den anden side dækket ind under en lovbestemmelse, der beskytter dig som kunde imod fup internet webshops.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at betale prisen på føringsleje over en længere periode. Dette fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter fx føringsleje online og føringsleje priser. Derudover oplever man typisk folk lede efter fx føringsleje tilbud, køb føringsleje og billig føringsleje.

Kig på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot fremskaffer en lang række pæne chancer for at sondere en stor gruppe andre konsumenters reflektioner og derfor tilrådes det, at du gennemgår e-firmaets kritik forud for at du placerer din ordre på billige føringsleje online.

Facebook præsterer lige så vel ganske solide metoder til at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Tilmed er der mange netshops som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af deres køb, som lige så vel kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige føringsleje online på en internet handler behøver de ideelt set have øje for netbutikkens handelsvilkår, men det er undertiden en tidskrævende opgave, særligt ved de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan og 10-4.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det burde være et fingerpeg om at online butikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at internet forhandleren en gang i mellem evalueres af fagmænd som er indført i vilkårene.

Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, når du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din handel med føringsleje. Udover dette er det at foretrække at du er sat ind i de mest relevante vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af føringsleje online, f.eks. hvilken returret internet selskabet lover.

I relation til det er det samtidig relevant, at man altid bibeholder sin kvittering på e-mail, således man senere kan bevidne købet af føringsleje, hvad end man har bestilt fra 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Hans Pedersen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Søren gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Kim S gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Thomas I gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til online shopping
1Nogle enkelte online forretninger præsterer gratis fragt på føringsleje, men undertiden er det kun gældende hvis man køber for et bestemt beløb. Desuden bør du gribe den mest betalelige fragtmulighed, hvilket tit vil blive at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Den viser sig for det meste endvidere ekstremt let gængelig. Den mest billige løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
2Vi tilråder at bemærke hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, da det skulle være et bevis på at e-forhandleren imødekommer de opstillede regler, foruden at webbutikken fra tid til anden vurderes af jurister der kender til reglerne på området. Inden folk shopper billige føringsleje på en netbutik burde de uden tvivl granske webbutikkens forretningsvilkår.
3Forinden nogen køber billige føringsleje i en internet butik kan man i virkeligheden overveje forhandlerens handelsvilkår, men det er naturligvis et omfattende arbejde. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på købet af billige føringsleje online, fx hvilken returpolitik e-shoppen anvender.
4Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af en foranstaltning, der dækker køber overfor snydagtige butikker på nettet. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage beløbet over en periode.
5Trustpilot frembyder fuldkommen fantastiske muligheder for at tyde ganske mange andre kunders anmeldelser og herved slår vi et slag for, at du gransker webbutikkens kritik forinden du køber billige føringsleje online. Facebook bringer dig ydermere rigtig udmærkede metoder til at få et kig ind i webshoppens pålidelighed.
6De fleste online outlets tilbyder i dag en række forskellige billige leveringsmuligheder til føringsleje. En af de mest anvendte er nu til dags afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen præcis når det passer dig. Muligheden er jo meget simpel, og i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmetode.
7Fragtperioden er ualmindeligt afgørende forudsat man står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så derfor er det komplet klogt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved føringsleje. Flere internet foretagender lover billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre, men vær vagtsom da det antager at bestillingen laves forud for et aftalt tidspunkt.
8Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som dog står og falder med at du opholder dig nærved online virksomhedens hjemsted. Den form for levering kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig forudsat du behøver føringsleje inden for få dage. Alternativt så yder nogle få online outlets levering uden gebyr, men for det meste kræves det at du bestiller for et fastsat beløb.
9Det er efterhånden ret let gængeligt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige føringsleje hos flere e-firmaer, og ergo garanterer langt de fleste online forhandlere gratis levering. Derfor kan det stadigvæk blive lønsomt at udforske nogle forskellige e-shops efter tilbud før du handler, således at du er velinformeret til at få den billigste pris.