Jeg har fundet 26 webshops der sælger flisesand, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 850 kr. Det er 87 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 20 kg 15 kg 1 ton 1 m3 1 kubikmeter 25 kg 800 kg 25 kg 500 kg 15 kg 500 liter 1000 kg 10 kg

Levering: løst leveret i bigbag trailer afhentning hent selv vognlæs i løs vægt i poser i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er navnligt muligt i de store byggekæder.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot flisesand.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige flisesand fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens andre satser på faglig rådgivning. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
For en del er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp til valg af flisesand.
Det er absolut meget vigtigt at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og af den grund har de fleste valget om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. I kraft af det kan du vælge at undvære leveringsgebyret, samt tilmed have produkterne hurtigere.
De store byggekæder samler produkter fra alverdens leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af flisesand online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Flertallet af nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Derfor får du formentlig en høj grad af konstruktiv vejledning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis flisesand.
Mange nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du køber flisesand online på deres side.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

flisesand silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er vigtigt at have de presserende byggematerialer klar forinden du tager fat på byggeriet. Du har god gavn af at lave en simpel indkøbsseddel indeholdende alt det der skal bruges, og dernæst granske punkterne, med øje for at du er overbevist om at du har husket det hele.
2Der kan findes rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig en masse anvendelig info, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
3Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til arbejdet, især når det kommer til større ombygninger. Krævende byggerier gør krav på flere personer. Desuden vil det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
4Inden du iværksætter byggeriet må det være temmelig essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde en række regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et regnskab for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det må være fornuftigt at beskrive samtlige udgifter, og så tjekke eventuelle tilbud på dem én og én.
6Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således bør du tit undersøge udsigten ift. vejret lige før projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at vælte ned nøjagtig som du står midt i det store byggeprojekt.
7Du bør for alt i verden ikke mangle udstyr. Typisk vil det vise sig en fordel at have grejet parat forinden du begynder på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at tage højde for udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
8Der kommer utvivlsomt utidige bump på vejen når det kommer til omfangsrige opgaver, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at man afsætter rimelig tid i agendaen, så man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
9Du kan tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal skaffe professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du henter assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at notere tilbud fra diverse foretagender.
10Du skal ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm som skåner dig med henblik på mulige skader. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Planlægning bliver nøglen til et godt forløb med projektet. Du skal liste en struktureret dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din arbejdsplan.
12Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. Støtten forudsætter dermed at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
De bedst anmeldte byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er absolut betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål inden for flisesand

 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvilken leveringsmulighed er bedst?

  Adskillige e-forretninger yder nu om stunder en række forskellige billige leveringstyper til flisesand. Førstevalget hos mange er i vore dage udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente din ordre når du har tid. Leveringstypen er jo særdeles ligetil, og typisk endvidere den mest billige form for levering.

  Du kunne omvendt beslutte dig for at få produkterne bragt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Denne viser sig sædvanligvis en kende mere omkostningsfuld, men også ret så let gængelig ift. flisesand online. Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl selv at hente varerne, men det forudsætter at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Fragttiden på flisesand kan være usædvanlig væsentlig hvis du mangler dine nye varer med det samme, og derfor er det selvsagt vigtigt at vi besigtiger den forventede leveringstid på flisesand. En masse online firmaer – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer online, men glem ikke at det er forudsat at du bestiller inden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt skippet afsted inden de logistikansatte tager hjem.

  Nogle enkelte webbutikker sikrer levering uden omkostninger på flisesand online, men for det meste kun ifald der shoppes for et konkret beløb. Alternativt må man udvælge den billigste form for levering, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  Mange kæder tilbyder afhentning hvor man køber billig flisesand online men selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan. De frembyder eksempelvis click-and-collect på flisesand i disse områder:

  Holbæk, Varde, Birkerød, Korsør, Tårnby, Lillerød, Skive, Fredericia, Aalborg, Søborg, Helsingør, Brabrand, Rudersdal, Hobro, Stenløse, Jyllinge, Esbjerg, Aarhus, Højbjerg, Greve, Kalundborg, Odense, Frederikshavn, Randers, Skanderborg, Frederikssund, Hedensted, Taastrup, Nærum, Allerød, Herning, Ikast, Køge, Herlev, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Brøndby, Odder, Brønshøj, Hillerød, Tilst, Rønne, Næstved, Kolding, Frederiksberg, Thisted, Silkeborg, København, Ølstykke, Grenaa, Valby, Risskov, Ishøj, Lystrup, Virum, Holstebro, Solrød Strand, Slagelse, Haslev, Lyngby, Hørsholm, Struer, Gladsaxe, Rødovre, Ringsted, Nørresundby, Haderslev, Vordingborg, Roskilde, Sønderborg, Kokkedal, Vejle, Vanløse, Hedehusene, Middelfart, Svendborg, Nakskov, Gentofte, Ballerup, Aabenraa, Nyborg, Hvidovre, Farum, Glostrup, Dragør, Albertslund, Værløse, Viborg, Charlottenlund, Horsens, Hjørring, Brønderslev, Frederiksværk, og Vallensbæk, .

  Afhentning for flisesand er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland).

  Ved kig i statistikkerne står det markant, at folk jævnligt søger fx billig flisesand og flisesand online. Foruden dette ser vi tit mennesker kigge efter bl.a. køb flisesand, flisesand priser samt flisesand tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma og Bauhaus.

  Gode tilbud på flisesand

  Det er jo efterhånden i høj grad simpelt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige flisesand online i blandt flere internet handler, og for det har adskillige online forretninger været presset til at at mindske prisen på flisesand drastisk, og i øvrigt sikre portofri levering.

  Derfor kan det immervæk være gunstigt at sammenligne et par forskellige webbutikker efter billige priser på flisesand online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

  Du bør trods alt være klar over, at i tilfælde af at en forhandler på nettet forhandler billige flisesand online på tilbud til en pris som kan virke helt fantastisk fremragende, kan det ofte være en indikation på en bedragerisk e-handler. Køb med betalingskort er trods alt indbefattet af en vedtægt, der redder dig overfor falske online selskaber.

  Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du agter at afdrage prisen på flisesand over en periode. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

  Ses der på tallene fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet flisesand online og køb flisesand. Vi ser desuden som regel mennesker kigge efter blandt andet billig flisesand, flisesand priser samt flisesand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 20 kg 1 m3 15 kg 1000 kg 15 kg 500 liter 25 kg 10 kg 1 ton 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 500 kg

  Levering: i sække afhentning i løs vægt i bigbag hent selv vognlæs trailer løst leveret i poser

  Tjek andre menneskers synspunkter

  Trustpilot giver dig temmelig fremragende chancer for at kigge på forskellige øvrige køberes erfaringer og af den grund stiller vi forslag om, at du gennemsøger internet webshoppens omtaler inden du køber billige flisesand online.

  Facebook fremskaffer derudover temmelig hæderlige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens troværdighed. Herinde er der en del internet virksomheder hvor kunder kan give en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes må drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

  Før folk køber billige flisesand online på en internet webshop bør man sådan set se på shoppens forretningsaftale, det er dog mange gange et omfattende arbejde, særligt ved de kendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

  En anden mulighed kan derfor være at granske om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det burde være et kendetegn for at webshoppen anerkender de danske retningslinjer, foruden at internet butikken hyppigt overvåges af fagfolk der har indsigt i lovene på området.

  Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, når du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din ordre på flisesand. For øvrigt støtter vi at kunden er vaks omkring de væsentligste regler der indvirker på købet af flisesand online, som eksempelvis den returrettighed internet firmaet tilsikrer.

  Derfor er det tilmed vigtigt, at man permanent beholder ens ordrekvittering, således man en anden gang kan bekræfte bestillingen af flisesand, uafhængig af om man bestiller hos Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

  Anne T gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Maria G gav 4 stjerner

  Virkelig god service

  Maria gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Lene Pedersen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 tips til online shopping
  1Indtil flere internet forhandlere garanterer fri fragt på flisesand, men for det meste er det forbeholdt når du køber for en fastsat pris. Alternativt skal man beslutte sig for den billigste leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop. Leveringsformen er gennemsnitligt omvendt rigtig ukompliceret. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  2Trustpilot giver dig immervæk udmærkede chancer for at gennemstøve ganske mange nuværende brugeres omtaler og herved er det fornuftigt, at du eftergår e-forhandlerens vurderinger forud for at du shopper billige flisesand online. Facebook byder på lige så vel visse fordelagtige genveje til at få et kig ind i internet firmaets popularitet.
  3Leveringstiden kan vise sig at være særligt udslagsgivende i tilfælde af at du har brug for varerne fluks, så af den grund er det øjensynligt passende at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved flisesand. Temmelig mange forhandlere på nettet giver billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, men vær påpasselig da det kræver at bestillingen indsendes forinden et fast klokkeslæt.
  4Vi slår generelt et slag for at finde ud af om online shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det bør være et kendetegn for at online forretningen respekterer dansk lovgivning, samt at online virksomheden hyppigt undersøges af fagfolk som er meget bekendte med vilkårene på området. Inden nogen handler billige flisesand i en internet webshop behøver de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale.
  5Den mest betalelige form for fragt er unægtelig at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du har bopæl tæt på internet butikkens lager. Den fragtmulighed er særligt relevant såfremt du skal bruge flisesand lige om lidt. Alternativt så garanterer en række internet forhandlere portofri fragt, men typisk er det forudsat at du handler for et bestemt beløb.
  6Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i en lov, hvilket bistår kunden overfor fup forhandlere på nettet. Som en anden løsning burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne over tid.
  7En hel del online butikker giver i dag et stort udvalg af billige fragtmetoder til flisesand. Den mest moderne er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne når det passer dig. Løsningen er nemlig ualmindeligt simpel, og desuden desuden den billigste leveringsløsning.
  8Inden nogen shopper billige flisesand i en e-shop behøver man på en vis måde tyde e-butikkens handelsaftale, men det er oftest ikke særlig spændende. I øvrigt tilrådes det at køber er opmærksom på de grundlæggende betingelser der har betydning for bestillingen af billige flisesand online, som fx den returneringsret online forretningen tilbyder.
  9Det er ret så fremkommeligt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige flisesand i blandt flere internet shops, og til tak tilbyder utallige online forhandlere fragt uden gebyr. Men det kan alligevel være tiden værd at besigtige en række internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du køber, således at man er velinformeret til at opnå den laveste pris.