Jeg har fundet 30 webshops der sælger flisegrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 kg 20 kg 1 ton 500 kg 1 m3 800 kg 15 kg 25 kg 25 kg

Levering: i poser løst leveret i løs vægt afhentning i bigbag hent selv trailer i sække vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Det er særligt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets regningslinjer.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare flisegrus.
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en netbutik, som kan give sparring omkring flisegrus.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige flisegrus alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have gode priser, og øvrige har en høj grad af service. Du skal tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og hermed har man chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Af den grund har man chancen for at slippe for fragten, og samtidig have produkterne nu og her.
De udbredte byggekæder køber produkter fra mange forskellige nicheshops, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af flisegrus online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille flisegrus online på deres side.
Forskellige specialiserede netshops har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor er det forventeligt at du får super indsigtsfuld service fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis flisegrus.
Størsteparten af specialiserede webshops står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

flisegrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning er metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en effektiv strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver handlingsplanen.
2Der ligger utrolig mange guides og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver overvældende meget anvendelig oplysning, navnligt såfremt man benytter den engelske version.
3Det kan være en god idé at søge assistance til arbejdet, hovedsageligt hvis det er væsentlige projekter. Enkelte projekter behøver flere personer. Derudover bliver det mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
4Det er fornuftigt at udfærdige et regnskab for byggeriet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være en god idé at dokumentere samtlige udgiftsposter, og dernæst tjekke ens omkostning ved dem én og én.
5Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de fornødne bygningsmaterialer klar inden du påbegynder eksekveringen. Du har fordel af at nedskrive en overskuelig indkøbsliste som samler alle de ting du har brug for, og derefter tjekke oversigten, med øje for at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
6Man må ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Det kan vise sig at være af stor betydning at du har det til disposition før du tager fat på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
7Husk at du kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis byggeriet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at projektet influerer positivt på miljøet.
8Der viser sig utvivlsomt ubelejlige hovedpiner når det handler om avancerede opgaver, og herved viser det sig væsentligt at der er afsat god plads i køreplanen, med formålet om at man kan være ubekymret om at man når det til siden.
9Ved projekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag kan du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du står midt i dit krævende projekt.
10Længe før du indleder byggeriet må det være ret afgørende at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
11Måske burde du overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde hente professionel assistance til noget af byggeriet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagperson er det en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse håndværkere.
12Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for sikkerheden, så husk påklædning herunder sikkerhedssko der sikrer dig med henblik på hændelige skader. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke køber eksperthjælp.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er rigtig betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget flot. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er utrolig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Populære spørgsmål hvad angår flisegrus

 • Hvad er flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  En lang række byggeforretninger giver heldigvis et bredt udvalg af billige metoder til levering til flisegrus. En af de populære er efterhånden afhentningssteder, som gør at du kan hente ordren når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo vældig let, samt tit ligeledes den mest betalelige løsning til levering.

  Du kunne alternativt prøve at vælge levering til din bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden er somme tider et hak mere bekostelig, men derudover særdeles smart for flisegrus online. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som desværre forudsætter at du befinder dig nærved online forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på flisegrus er jo super relevant forudsat man har brug for varerne om kort tid, så med det formål er det særdeles væsentligt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato for flisegrus. Temmelig mange e-handler – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer online, som alligevel er underforstået at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt på posthuset inden de pakkeansatte får fri.

  En hel del netshops byder på fri fragt på flisegrus online, men ofte er det betinget af at du aftager for et fastslået beløb. Derudover burde du snuppe den mindst kostelige form for fragt, hvilket gerne er at få leveret pakken til en pakkeshop.

  En lang række webbutikker frembyder click-and-collect hvor man køber billig flisegrus online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma og Silvan. Byggemarkederne tildeler eksempelvis click-and-collect på flisegrus i disse områder:

  Rødovre, Solrød Strand, Næstved, Tilst, Frederiksværk, Frederikshavn, Brønderslev, Nakskov, Skive, Middelfart, Ballerup, Vejle, Brabrand, Herlev, Aabenraa, Varde, Taastrup, Horsens, Rudersdal, Virum, Gentofte, Holstebro, København, Albertslund, Lystrup, Frederikssund, Hedehusene, Valby, Viborg, Silkeborg, Farum, Aalborg, Greve, Lillerød, Gladsaxe, Skanderborg, Dragør, Esbjerg, Ringsted, Allerød, Helsingør, Vallensbæk, Aarhus, Struer, Nørresundby, Thisted, Herning, Glostrup, Odense, Tårnby, Fredericia, Birkerød, Haderslev, Ishøj, Roskilde, Åbyhøj, Hørsholm, Holbæk, Jyllinge, Rønne, Lyngby, Kolding, Ikast, Hobro, Risskov, Nærum, Svendborg, Vordingborg, Grenaa, Hvidovre, Vanløse, Højbjerg, Værløse, Sønderborg, Slagelse, Kalundborg, Køge, Randers, Nyborg, Haslev, Søborg, Nykøbing Falster, Brønshøj, Brøndby, Hedensted, Hjørring, Odder, Hillerød, Frederiksberg, Charlottenlund, Kokkedal, Ølstykke, Korsør, og Stenløse, .

  Klik-og-hent ift. flisegrus er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Ved indkig i tallene er det markant, at internetbrugere ofte søger efter eksempelvis flisegrus online og billig flisegrus. Man ser desuden tit mennesker søge efter bl.a. køb flisegrus, flisegrus priser og flisegrus tilbud, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Stark.

  Priser på flisegrus

  Det er i høj grad overkommeligt for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige flisegrus online på forskellige e-shops, og af den grund har de fleste e-handler været nødt til at sænke salgspriserne på flisegrus eftertrykkeligt, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

  Derfor kan det stadigvæk være indbringende at besigtige nogle e-firmaer efter tilbud og rabatter på flisegrus online forinden du køber, sådan at man er velinformeret til at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

  Man bør imidlertid ikke glemme, at såfremt en forretning på nettet udbyder billige flisegrus online for en pris som er enormt overkommelig, så bør det mange gange være en indikator for en snydagtig internet butik. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i en ordning, som beskytter os imod snydagtige e-handler.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil afbetale betalingen af flisegrus over et længere tidsrum. Dette fås normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

  Når der ses på tendenserne bliver det markant, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis flisegrus priser og flisegrus online. Foruden dette ser vi typisk netshoppere efterspørge eksempelvis billig flisegrus, flisegrus tilbud og køb flisegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 20 kg 1 ton 25 kg 25 kg 500 kg 15 kg 1 m3 1000 kg 800 kg

  Levering: løst leveret i bigbag hent selv trailer i poser i løs vægt i sække afhentning vognlæs

  Kig på folks anmeldelser

  Trustpilot resulterer i de facto tiltalende genveje til at undersøge flere eksisterende konsumenters kritik og herved er det en hjælp, at du tager et kig på internet virksomhedens anmeldelser forud for at du køber billige flisegrus online.

  Facebook genererer lige så vel aldeles tiltalende genveje til at få indblik i internet shoppens troværdighed. Her ses mange netshops som gør det muligt at offentliggøre en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige bør benyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Før folk bestiller billige flisegrus online hos en shop behøver man til hver en tid have øje for dens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, særligt ved de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at bemærke om e-forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det er en angivelse af at e-forhandleren forsvarer de opstillede regler, samt at forretningen jævnligt undersøges af specialister der kender til reglementet på området.

  Desuden tilbydes du lejlighed til bistand, ifald du møder problemstillinger i forbindelse med din handel med flisegrus. Tillige foreslår vi at køber er omhyggelig omkring de mest centrale bestemmelser der kan have indvirkning på købet af flisegrus online, for eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden tilsikrer.

  På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan påvise sin bestilling af flisegrus, uafhængig af om man har bestilt hos 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Henrik Jørgensen gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Anna G gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering

  Kim G gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Birthe Thomsen gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  9 gode råd til online shopping
  1Adskillige e-butikker yder i øjeblikket diverse forskellige billige fragtmuligheder til flisegrus. En af favoritterne er nu om dage pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo ret fremkommelig, og tit derudover den billigste fragtmetode.
  2Trustpilot giver dig en lang række fine genveje til at kigge på en række eksisterende køberes meninger og på grund af dette slår vi et slag for, at du sonderer online shoppens bedømmelser før du køber billige flisegrus online. Facebook tilbyder lige så vel stort set fortræffelige genveje til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed.
  3Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af et regulativ, der assisterer os imod snydagtige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere betalingen over et længere tidsrum.
  4Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det er en tryghed om at internet forhandleren opretholder de danske regler, og at internet firmaet lejlighedsvis kigges til af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglerne. Forud for at folk handler billige flisegrus hos en internet shop behøver man til hver en tid gennemgå butikkens regler.
  5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende om du absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det komplet passende at du undersøger den anslåede leveringsdato for flisegrus. Mange butikker på nettet giver løfte om billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre, men husk at det regnes ud fra at transaktionen gennemføres forinden et fast tidspunkt.
  6Det har vist sig at være super gnidningsløst for købere at sammenligne priser online på billige flisegrus hos forskellige internet shops, og til gengæld tilbyder massevis af internet outlets fri fragt. Derfor kan det imidlertid blive fordelagtigt at undersøge nogle forskellige online virksomheder efter tilbud og udsalg forinden du handler, sådan at man er skudsikker på at få den bedste pris.
  7Før nogen handler billige flisegrus hos en forhandler på nettet burde man når alt kommer til alt tyde webshoppens forretningsvilkår, det er dog naturligvis ikke videre spændende. Tilsvarende slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de mest relevante vedtægter der har betydning for shopping af billige flisegrus online, fx hvilken byttepolitik internet virksomheden garanterer.
  8En hel del online butikker garanterer levering uden beregning på flisegrus, men i mange tilfælde forudsætter det at man bestiller for en bestemt pris. I øvrigt skulle man tage den mindst kostelige type af levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Den bliver tit også i høj grad simpel. Den mest betalelige leveringsform er uden tvivl selv at hente varerne.
  9Den prisbilligste mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente pakken, som desværre afhænger af at du har bopæl nær internet forretningens bopæl. Den leveringsmanér er jo temmelig essentiel hvis man har brug for flisegrus om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få online forretninger levering uden omkostninger, men undertiden er det så nødvendigt at der bestilles for et bestemt beløb.