Milwaukee Fladmejsel 30mm Hex 400x35
375 kr.
Læs mere
POW30580CF Fladmejsel 410 mm til pow30580
130 kr.
Læs mere
Fladmejsel 200 mm med håndbeskytter
55 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel,m.håndbeskytter 300x23mm
163 kr.
Læs mere
IRWIN Fladmejsel, sds-max 25x400mm
100 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 300x26mm
117 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 200x26mm
76 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel 150x18mm
73 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 250x26mm
90 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 200x24mm
91 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 150x18mm
67 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel bukket 240x26mm
187 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel 300x26mm
143 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel 200x24mm
97 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel 250x25mm
114 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 300x26mm
136 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 250x25mm
109 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 125x15mm
61 kr.
Læs mere
IRWIN Fladmejsel, sds-plus 20x250mm
77 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 250x26mm
96 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 300x29mm
112 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot fladmejsel.
Det er helt klart meget relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved bør du vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt information omkring fladmejsel.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets betingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige fladmejsel hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på de bedste tilbud, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og derfor har kunderne valget om at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Derfor kan man undvære fragten, samt ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af fladmejsel online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe fladmejsel online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem vil du få ekstremt kompetent rådgivning fra mennesker der er eksperter i netop fladmejsel.
Danmarks største byggemarkeder
fladmejsel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

fladmejsel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

fladmejsel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

fladmejsel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beklædning inklusiv sikkerhedssko som hjælp med henblik på hændelige skader. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, især hvis du ikke køber professionel assistance.
2Der viser sig stort set altid overraskende bump på vejen i tilfælde med avancerede opgaver, og herved vil det være betydningsfuldt at man har afsat god nok plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at have tid nok til det.
3Der ligger en hel række guides og videoer via nettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube giver rigelig gavnlig information, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
4Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive en god idé at notere alle omkostninger, og dernæst indsamle online tilbud på dem hver især.
5Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive vanvittigt centralt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
6Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at byggeriet er miljøvenligt. Bidraget kræver med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
7Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt ved omfangsrige byggeprojekter. Flere ombygninger stiller krav om flere mennesker. Derudover må det blive mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
8Man skal aldrig nogensinde fattes grej. Ofte vil det være yderst relevant at du har udstyret klar forinden du igangsætter byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
9Måske burde det overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal have assistance fra en professionel til delelementer af det. Ifald du får eksperthjælp er det fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10For udendørs projekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrmeldingerne i tiden op til arbejdets start, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned når du netop er midt i det vigtige byggeprojekt.
11Det bliver væsentligt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible i god tid før du kaster dig over håndværket. Du får god gavn af at notere en enkel note som indeholder de materialer der skal bruges, og derefter gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du er tryg ved at der ikke mangler noget.
12Forberedelse er nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du må sammensætte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din arbejdsplan.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En masse netbutikker i Danmark tilbyder nu en hel del forskellige billige leveringsformer til fladmejsel. En af dem der er mest populær er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente de købte varer lige når det passer dig. Løsningen er jo vældig let, samt typisk tillige den mest prisbevidste slags levering.

Du burde derudover påtænke at vælge afsending til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragttypen viser sig til tider et hak mere omkostningsfuld, men ydermere ret nem med fladmejsel online. Den mest prisbevidste løsning er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket forudsætter at du har bopæl med kort afstand til online forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på fladmejsel kan være yderst central såfremt man har brug for produktet straks, og med det formål er det øjensynligt essentielt at du checker den forventede leveringstid for fladmejsel. Masser af online varehuse – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag levering på flere varer online, men vær obs på at det beroer på at bestillingen laves forud for et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt betjent før pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle få online varehuse præsterer gratis fragt på fladmejsel online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du aftager for et fastsat beløb. Som alternativ bør du foretrække den mest billige type af levering, som gerne vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

En hel del webshops tilbyder click-and-collect hvor man handler billig fladmejsel online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene tildeler eksempelvis click-and-collect på fladmejsel i følgende områder:

Birkerød, Ringsted, Rønne, Åbyhøj, Hvidovre, Aalborg, Nærum, Glostrup, Hedensted, Skive, Virum, Dragør, Jyllinge, Søborg, Allerød, Haderslev, Slagelse, Aabenraa, Vejle, Holbæk, Ølstykke, Odense, Fredericia, Aarhus, Haslev, Esbjerg, Kolding, Tårnby, Vanløse, Stenløse, Charlottenlund, Svendborg, Albertslund, København, Hjørring, Nakskov, Risskov, Roskilde, Kalundborg, Frederiksberg, Thisted, Frederiksværk, Varde, Lillerød, Hedehusene, Køge, Næstved, Rudersdal, Herning, Højbjerg, Helsingør, Frederikshavn, Odder, Hillerød, Nørresundby, Randers, Skanderborg, Nykøbing Falster, Lyngby, Nyborg, Frederikssund, Ikast, Farum, Brønshøj, Holstebro, Vordingborg, Herlev, Ishøj, Hobro, Gentofte, Middelfart, Korsør, Taastrup, Vallensbæk, Tilst, Grenaa, Værløse, Brabrand, Gladsaxe, Struer, Horsens, Rødovre, Brønderslev, Valby, Viborg, Ballerup, Solrød Strand, Greve, Kokkedal, Brøndby, Lystrup, Silkeborg, Hørsholm, og Sønderborg, .

Click-and-collect for fladmejsel er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter for eksempel fladmejsel tilbud og billig fladmejsel. Derudover oplever vi jævnligt folk efterspørge for eksempel fladmejsel online, køb fladmejsel samt fladmejsel priser, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Bedste tilbud på fladmejsel

Det er jo efterhånden super bekvemt for folk at tjekke tilbud på billige fladmejsel online fra flere forhandlere på nettet, og følgelig har de fleste butikker på nettet været nødt til at mindske salgspriserne på fladmejsel kolossalt, og i øvrigt yde levering uden beregning.

Det kan dog til hver en tid blive udbytterigt at kigge forbi visse forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på fladmejsel online inden du køber, så du er skudsikker på at modtage den bedste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Man må alligevel være årvågen med, at ifald en e-shop afhænder billige fladmejsel online for en udsalgspris der kan ses som hamrende letkøbt, er det for det meste være et tegn på en bedragerisk netshop. Betalinger med kort er heldigvis en del af en retningslinje, hvilket hjælper køberen overfor falske netshops.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere omkostningerne til fladmejsel over tid. Det foreslåes ofte ved niche webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Når der ses på data er det tydeligt, at mennesker som regel søger bl.a. billig fladmejsel og fladmejsel priser. Man ser derudover ofte online shoppere kigge efter eksempelvis fladmejsel tilbud, fladmejsel online og køb fladmejsel.

Udforsk folks evalueringer

Trustpilot byder på uden sammenligning pæne løsninger til at se nøjere på en stor portion aktuelle konsumenters erfaringer og derved går vi ind for, at du udforsker internet butikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige fladmejsel online.

Facebook leverer tilsvarende evigt fortræffelige muligheder for at få indblik i online webshoppens kundefokus. Derudover ses en del online forretninger hvor kunder kan afgive en kritik af ordreforløbet, som tilmed må bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige fladmejsel online i en e-forretning kunne de til hver en tid se på netshoppens handelsaftale, men det er almindeligvis et omfattende projekt, især med de kendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma og Silvan.

Et alternativ kan derfor være at se nærmere på om e-firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en erklæring om at e-butikken imødekommer de danske retningslinjer, udover at butikken en gang i mellem kontrolleres af fagfolk der forstår de gældende regler.

Desuden giver det dig mulighed for en håndsrækning, når du udsættes for problemstillinger i processen med din bestilling af fladmejsel. Ydermere er det at foretrække at kunden er klar over de mest aktuelle forhold der har betydning for købet af fladmejsel online, f.eks. hvilken byttepolitik netbutikken garanterer.

Derfor er det ydermere vigtigt, at man stadig gemmer sin kvitteringsmail, således man altid vil kunne påvise bestillingen af fladmejsel, uagtet om man har bestilt fra Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4 eller Silvan.

Hanne gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Tina O gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Morten gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Anne O gav 4 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til online indkøb
1Forud for at folk shopper billige fladmejsel på en e-handler bør man ideelt set tyde forhandlerens regler, dog er det for det meste ikke særlig spændende. Endvidere tilrådes det at køber er opmærksom på de primære bestemmelser der kan influere på shopping af billige fladmejsel online, fx hvilken bytteret internet firmaet benytter.
2Det er jo ekstremt ligetil for alle og enhver at prissammenligne online på billige fladmejsel hos forskellige internet shops, og så tilbyder utallige e-forhandlere fragtfri levering. Men det kan immervæk blive lønnende at udforske indtil flere online forhandlere efter udsalg og tilbud før du bestiller, så du er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
3Trustpilot genererer super fine genveje til at evaluere diverse nuværende kunders erfaringer og herved er det godt, at du efterforsker online butikkens kritik inden du shopper billige fladmejsel online. Facebook bringer dig lige så vel immervæk uafhængige muligheder for at få kendskab til webshoppens popularitet.
4Fragtperioden kan vise sig at være virkelig relevant når man skal bruge varerne med det samme, og med det formål er det helt vigtigt at man kontrollerer den forventede leveringstid på fladmejsel. Temmelig mange online butikker annoncerer billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men husk at det er betinget af at bestillingen realiseres før et angivent tidspunkt.
5Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under en ordning, hvilket skærmer dig imod snydagtige webbutikker. Som en anden løsning bør du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere regningen over tid.
6Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, fordi det bør være en garanti for at internet webshoppen respekterer de opstillede regler, udover at e-forhandleren ofte vurderes af sagkyndige som behersker de gældende regler. Inden folk bestiller billige fladmejsel hos en e-forretning kan de faktisk bese virksomhedens regler.
7Temmelig mange online varehuse tildeler nu om dage diverse billige muligheder for levering til fladmejsel. En af dem der er mest anvendt er for nærværende levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså usædvanlig ligetil, samt ofte endda den prisbilligste fragtmulighed.
8Indtil flere online firmaer garanterer fragt uden betaling på fladmejsel, men for det meste er det betinget af at du køber for et præcist beløb. Derudover burde du vælge den billigste metode til levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver undertiden lige så vel ultra simpel. Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
9Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som dog betinges af at du lever nærved internet shoppens tilholdssted. Den form for fragt er naturligvis virkelig udslagsgivende forudsat du behøver fladmejsel nu og her. Alternativt så lover nogle enkelte firmaer på nettet gratis levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for en fastsat sum.