Jeg har fundet 30 webshops der sælger filtergrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til dræn

Mængder: 25 kg 15 kg 800 kg 500 kg 1 ton 20 kg 1 m3 25 kg 1000 kg

Levering: afhentning vognlæs i sække i poser løst leveret i bigbag hent selv i løs vægt trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man undersøge firmaets regler.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot filtergrus.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige filtergrus fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage sparring omkring filtergrus.
Det er selvsagt super afgørende at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder sælger produkter fra alle mulige specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af filtergrus online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, som medvirker til øget troværdighed til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har folk valget om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Hermed har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt sågar hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
Alverdens specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får mere brugbar service fra nogle der er specialister i lige præcis filtergrus.
Alverdens nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der oftest er danske, muligvis endda lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe filtergrus online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

filtergrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er oplagt at spørge om hjælp til byggeprocessen, specielt såfremt det er omfangsrige ombygninger. Omfangsrige projekter kræver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
2Man skal på ingen måde undvære værktøj. Tit kan det være klogt at du har udstyret disponibelt forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at tage højde for udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
3Det er muligt at hente økonomisk støtte til byggerier. Det ydes når byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet forbedrer klimaet.
4I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så man har en økonomisk ramme. Det må være rationelt at nedskrive samtlige udgifter, og efterfølgende gennemgå billige priser på dem én og én.
5For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum undersøge meldingerne om vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at regne netop som du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
6Før du opstarter dit byggeprojekt må det være usandsynligt afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
7Der præsenterer sig altid pludselige problemer i forbindelse med store projekter, og på grund af det er det betydningsfuldt at der afsættes passende tid i køreplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
8Måske du burde vurdere om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du vil benytte hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at hente forslag fra en håndfuld firmaer.
9Der er alle mulige former for instruktioner og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube faciliterer ret så meget brugbar oplysning, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
10Forberedelse bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør have en strømlinet agenda, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din køreplan.
11Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som skåner dig mod potentielle uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
12Det er væsentligt at du har de relevante byggematerialer disponible forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Du har fordel af at nedskrive en simpel liste som samler det du skal bruge, og derefter efterse hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål til filtergrus

 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  De fleste shops på nettet frembyder i øjeblikket flere billige løsninger til levering til filtergrus. Det mest populære er for øjeblikket pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ret så overkommelig, samt oftest tillige den mest letkøbte fragttype.

  Du kan endvidere forsøge at vælge udbringning til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen er oftest en smule dyrere, men ligeledes usædvanlig nem for filtergrus online. Den billigste fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du opholder dig nærved online firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på filtergrus er selvfølgelig meget afgørende såfremt vi behøver dine nye varer inden for kort tid, så herved er det nemlig vigtigt at man studerer det forventede leveringstidspunkt ved filtergrus. En lang række internet forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter online, men vær påpasselig da det betinges af at handlen gemmenføres tidligere end et bestemt tidspunkt, sådan at de kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forinden de lageransatte drager hjemad.

  Nogle internet shops præsterer gebyrfri levering på filtergrus online, men i reglen kræver det at man aftager for et konkret beløb. I øvrigt bør man udvælge den mest billige løsning til levering, som mange gange vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  De fleste byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man handler billig filtergrus online og afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne tildeler bl.a. afhentning af filtergrus i følgende områder:

  Rødovre, Søborg, Lystrup, Hedensted, Gentofte, Ballerup, Thisted, Brøndby, Charlottenlund, Frederiksberg, Brønderslev, Struer, Skanderborg, Vallensbæk, Gladsaxe, Brønshøj, Tårnby, Herning, Næstved, Greve, Risskov, Brabrand, Ølstykke, København, Nærum, Horsens, Lyngby, Aarhus, Vejle, Birkerød, Skive, Jyllinge, Glostrup, Kokkedal, Aabenraa, Odense, Vanløse, Randers, Kolding, Dragør, Haslev, Frederiksværk, Ringsted, Helsingør, Frederikshavn, Grenaa, Hillerød, Odder, Viborg, Åbyhøj, Solrød Strand, Hedehusene, Taastrup, Haderslev, Rønne, Herlev, Holstebro, Nyborg, Svendborg, Værløse, Slagelse, Roskilde, Nykøbing Falster, Allerød, Fredericia, Hørsholm, Korsør, Lillerød, Ishøj, Esbjerg, Højbjerg, Vordingborg, Farum, Silkeborg, Middelfart, Nakskov, Frederikssund, Valby, Stenløse, Tilst, Aalborg, Rudersdal, Albertslund, Varde, Kalundborg, Sønderborg, Hvidovre, Holbæk, Hobro, Virum, Hjørring, Nørresundby, Ikast, og Køge, .

  Click-and-collect ift. filtergrus er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland).

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at folk mange gange kigger efter eksempelvis filtergrus online og filtergrus priser. Derudover ser vi ofte mennesker kigge efter bl.a. billig filtergrus, filtergrus tilbud og køb filtergrus, plus de gængse byggekæder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

  Rabat på filtergrus

  Det er jo særdeles hensigtsmæssigt for enhver at analysere tilbud på billige filtergrus online på flere internet varehuse, og derved har mange internet webshops været presset til at at stampe salgspriserne på filtergrus voldsomt, og derudover garantere billig fragt.

  Derfor kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at udforske visse e-forretninger efter udsalg og tilbud på filtergrus online før du handler, sådan at man er sikret at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan og XL-Byg.

  Du skal dog huske på, at hvis en netshop markedsfører billige filtergrus online til en salgspris som anses for ufattelig billig, så kan det tit være et tegn på en fup webbutik. Betalinger med kort er på den anden side dækket ind under en foranstaltning, der assisterer kunden imod falske firmaer på nettet.

  Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere omkostningerne til filtergrus over en længere periode. Det fås ofte ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Davidsen.

  Ved indkig i statistikkerne er det klart, at online shoppere som regel leder efter blandt andet billig filtergrus og køb filtergrus. Vi ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet filtergrus priser, filtergrus tilbud og filtergrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til græsplæne

  Mængder: 1 m3 20 kg 15 kg 25 kg 500 kg 25 kg 1000 kg 800 kg 1 ton

  Levering: hent selv løst leveret i poser i løs vægt trailer i bigbag vognlæs afhentning i sække

  Tjek nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot indebærer sådan set pålidelige løsninger til at eksaminere en stor gruppe nuværende kunders anmeldelser og herved tilråder vi, at du kigger på e-forhandlerens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige filtergrus online.

  Facebook præsterer tillige regulære pæne metoder til at få indtryk af e-butikkens troværdighed. Tilmed møder vi en del forretninger på nettet hvor folk kan notere en kritik af købsoplevelsen, som ydermere må benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige filtergrus online hos en internet shop kan de principielt gennemløbe forhandlerens handelsaftale, dog er det bare ikke super spændende, især med de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  En anden valgmulighed er at efterse hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det bør være en erklæring om at webshoppen understøtter de opstillede regler, tillige med at webshoppen en gang i mellem kontrolleres af fagmænd som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

  Det er en rigtig god chance for at få assistance, for så vidt du får problemer i processen med din bestilling af filtergrus. Udover dette er det fornuftigt at køber er hensynstagende til de vigtigste vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af filtergrus online, som eksempelvis hvilken returrettighed e-firmaet tilbyder.

  I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man altid gemmer sin kvittering, således man altid vil kunne bekræfte købet af filtergrus, uafhængig af om man bestiller hos 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

  Anne R gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Helle U gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Jørgen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Pia gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  9 gode råd til online shopping
  1Nogle enkelte outlets på nettet tilbyder gratis fragt på filtergrus, men for det meste er det forudsat at man køber for et præcist beløb. Derudover må du snuppe den mest betalelige form for levering, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted. Denne er en gang i mellem lige så vel særligt hensigtsmæssig. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
  2Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en orden, der beskytter os overfor snydagtige forhandlere på nettet. Som en anden løsning kunne du anvende et tilbud som fx ViaBill, hvis du gerne vil afbetale pengene over en periode.
  3Størstedelen af online virksomheder tilbyder til alt held en hel del forskellige billige fragtløsninger til filtergrus. En af de mest benyttede er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså ret så fremkommelig, samt oftest desuden den mest letkøbte leveringsmodel.
  4Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog kræver at du opholder dig nær webshoppens arbejdslager. Den mulighed for levering er ualmindeligt aktuel ifald vi har behov for filtergrus om et øjeblik. Alternativt så præsterer visse internet selskaber portofri levering, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du bestiller for et præcist beløb.
  5Før folk shopper billige filtergrus i en forhandler på nettet kunne de i reglen løbe igennem virksomhedens handelsaftale, dog er det mange gange ikke særlig sjovt. Ligeså er det fornuftigt at køber er vaks omkring de mest relevante betingelser der kan have indflydelse på shopping af billige filtergrus online, som eksempelvis den returneringsret netbutikken tilbyder.
  6Leveringshastigheden er selvfølgelig ekstremt essentiel når du mangler produkterne nu og her, og derfor er det aldeles på sin plads at vi gransker leveringstidspunktet på filtergrus. Masser af internet selskaber præsterer billig 1 hverdags levering på en række af deres varer, som dog afhænger af at orden realiseres forinden et fastslået tidspunkt.
  7Trustpilot genererer ganske gode chancer for at blive klogere på diverse eksisterende køberes tanker og herved kan det være til hjælp, at du bliver klogere på internet shoppens omtaler inden du køber billige filtergrus online. Facebook resulterer i tillige aldeles uafhængige metoder til at få indtryk af internet virksomhedens troværdighed.
  8Vi går generelt ind for at granske om internet virksomheden er støttet af e-mærket, siden det typisk er et fingerpeg om at internet forhandleren opfylder de danske love, samt at netbutikken tit tilses af sagkyndige der forstår de gældende vilkår. Inden folk bestiller billige filtergrus på en shop kan de i virkeligheden tyde netshoppens handelsbetingelser.
  9Det er meget problemfrit for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige filtergrus på forskellige shops på nettet, og derved frembyder adskillige internet handler i Danmark billig levering. Men det kan immervæk blive gunstigt at kontrollere nogle enkelte internet handler efter tilbud og rabat inden du bestiller, således at du er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris.