Jeg har fundet 9 webshops der sælger fibergips, og skrevet deres priser ned for 100 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 stk for kun 6.239 kr. Det er 47 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk fibergips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.239 kr.Køb
7.294 kr.Køb
7.550 kr.Køb
7.595 kr.Køb
8.044 kr.Køb
8.572 kr.Køb
10.692 kr.Køb
10.992 kr.Køb
11.010 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til loft til gulv til badeværelse til vådrum til lydisolering

Varianter: retkantet vandtæt indendørs farmacell med spartelkant lydisolerende akustisk udendørs

Størrelser: 18 mm 15 mm 12 mm 20 mm 13 mm 10 mm 9 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du handle hos en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af fibergips.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge butikkens regler.
Flere byggekæder har et stort produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot fibergips.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige fibergips fra webshop til webshop. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne personligt. Det er navnligt muligt i de store byggekæder.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre sælger varer fra mange forskellige specialbutikker, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af fibergips online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og af den grund har folk valget om at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Som følge af det har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar have varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som typisk er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Disse hjælper du når du køber fibergips online fra deres webshop.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund vil du få mere god rådgivning fra personale med specialistviden i netop fibergips.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark
fibergips harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

fibergips silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

fibergips bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omkring 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

fibergips jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt hvis du ikke får professionel assistance.
2Der kommer som regel uforudsete udfordringer ved store byggeprojekter, og ergo vurderes det essentielt at der er afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
3I god tid inden at du igangsætter arbejdet må det være vanvittigt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
4Forberedelse viser sig som vejen til succes med din byggeproces. Du bør forfatte en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk når du nedskriver din køreplan.
5I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis byggeprojektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at projektet har positiv betydning for naturen.
6Du må ikke gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig strategisk at du har værktøjet disponibelt når du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at medtage de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
7Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være en god idé at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne søge sig frem til beløbet for dem en ad gangen.
8Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have de relevante byggematerialer disponible inden du igangsætter byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en punktforms note hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og så eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har styr på det.
9Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er store byggerier. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden må det være bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
10Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube bringer dig rigelig gavnlig oplysning, navnligt forudsat at du kigger på engelsk.
11Husk at gennemtænke om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal skaffe eksperthjælp til områder af projektet. Ifald du vil benytte assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at lede efter en pris fra diverse leverandører.
12For opgaver udendørs har vejret stor betydning. Af den årsag må du regelmæssigt tage et kig på vejrudsigten lige før projektets start, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit omfattende byggeprojekt.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er virkelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En hel del internet selskaber udlover heldigvis en hel del forskellige billige leveringsløsninger til fibergips. Den mest almindelige er p.t. afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså ret så fleksibel, samt typisk ydermere den mest billige form for levering.

Du kan ligeledes vælge at vælge udbringning til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er undertiden lidt mere bekostelig, men på den anden side særligt bekvem med fibergips online. Den billigste fragtform er unægtelig at hente ordren selv, men den mulighed forudsætter at du bor tæt på internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på fibergips kan i nogle tilfælde være ret essentiel om du står og skal bruge varerne fluks, og i det øjemed er det jo på sin plads at vi kontrollerer den forventede leveringsdato for fibergips. En hel del online virksomheder – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, men vær obs på at det afhænger af at bestillingen realiseres før et nøjagtigt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt klar forud for at medarbejderne har fri.

En række e-handler i Danmark frembyder fri fragt på fibergips online, men oftest gælder det kun hvis der bestilles for et fastsat beløb. I øvrigt skulle du foretrække den mest betalelige leveringsform, der typisk er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

De store netbutikker frembyder afhentning hvor du bestiller billig fibergips derhjemme og afhenter i butikken. Fx Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark og Silvan. Byggecentrene udlover bl.a. klik-og-hent på fibergips i disse områder:

Taastrup, Virum, Stenløse, Jyllinge, Kokkedal, Varde, Brønshøj, Odder, Hobro, Ikast, Hørsholm, Fredericia, Roskilde, Risskov, Rudersdal, Helsingør, Viborg, Aalborg, Køge, Hedensted, Kolding, Nakskov, Hillerød, Rødovre, Aarhus, Gentofte, Lillerød, Vordingborg, Herning, Randers, Solrød Strand, Svendborg, Ishøj, Lystrup, Nærum, Charlottenlund, Frederiksberg, Lyngby, Højbjerg, Ballerup, Frederikshavn, Slagelse, Aabenraa, Frederiksværk, Åbyhøj, Glostrup, Haslev, Skive, Farum, Tårnby, Brabrand, Silkeborg, Birkerød, Brønderslev, Brøndby, Thisted, Dragør, Nørresundby, København, Vejle, Middelfart, Hjørring, Skanderborg, Horsens, Søborg, Haderslev, Nykøbing Falster, Albertslund, Struer, Vanløse, Ringsted, Sønderborg, Allerød, Herlev, Korsør, Hedehusene, Nyborg, Vallensbæk, Frederikssund, Kalundborg, Rønne, Tilst, Værløse, Holstebro, Esbjerg, Grenaa, Næstved, Gladsaxe, Ølstykke, Odense, Valby, Greve, Holbæk, og Hvidovre, .

Click-and-collect af fibergips er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Østsjælland).

Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis fibergips priser og billig fibergips. Derudover ser vi ofte internet shoppere lede efter for eksempel fibergips online, køb fibergips og fibergips tilbud, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Gode priser på fibergips

Det er jo efterhånden temmelig gnidningsløst for internetbrugere at sammenholde priser på billige fibergips online på tværs af butikker på nettet, og altså har flere internet foretagender fundet det nødvendigt at nedbringe priserne på fibergips voldsomt, og ydermere yde gratis fragt.

Dog kan det stadigvæk blive rentabelt at kontrollere flere e-firmaer efter tilbud og rabatter på fibergips online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Man må dog være så påvagt, at i tilfælde af at en e-forretning annoncerer billige fibergips online til salg for en tilbudspris der kan virke usædvanlig billig, så er det undertiden være et signal om en falsk internet handler. Kortbetalinger er imidlertid en del af et lovbud, som passer på kunden imod fup internet forhandlere.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere prisen på fibergips af flere omgange. Det tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Ved indkig i data står det klart, at mennesker tit kigger efter bl.a. fibergips priser og fibergips online. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge efter for eksempel køb fibergips, fibergips tilbud samt billig fibergips.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg fibergips er 5867 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Altid PERFEKT.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til gulv til lydisolering til loft til vådrum til badeværelse

Varianter: lydisolerende vandtæt med spartelkant farmacell indendørs udendørs akustisk retkantet

Størrelser: 15 mm 9 mm 10 mm 12 mm 13 mm 20 mm 18 mm

Læs eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot medfører en række troværdige genveje til at blive klogere på ret mange øvrige køberes kritik og derved tilrådes det, at du læser e-handlens omtaler før du placerer din ordre på billige fibergips online.

Facebook yder ligeledes rigtig nyttige muligheder for at få indtryk af internet butikkens troværdighed. Foruden det ser vi en del internet shops hvor du kan udfærdige en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde burde bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige fibergips online hos en butik kan de i virkeligheden læse netshoppens handelsbetingelser, men det er naturligvis et tidskrævende projekt, særligt hos de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Et alternativt forslag er at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en tilkendegivelse af at e-handlen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, foruden at netbutikken regelmæssigt tilses af eksperter der er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du mulighed for at få assistance, hvis du oplever vanskeligheder med din handel med fibergips. Tilmed er det smart at køberen er opmærksom på de elementære vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af fibergips online, til eksempel den ombytningspolitik internet shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen af fibergips, hvad end man køber fra Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Henrik E gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Poul Olsen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Susanne E gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Maria Thomsen gav 4 stjerner

Som altid

9 gode råd til når du køber online
1Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er en del af en bestemmelse, som beskytter køberen imod snydagtige butikker på nettet. Som alternativ kunne du bruge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere betalingen over tid.
2Det har vist sig at være ret så enkelt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige fibergips på diverse firmaer på nettet, og så tilbyder flere internet butikker fragt uden gebyr. Dog kan det trods alt vise sig indbringende at inspicere nogle enkelte internet shops i Danmark efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris.
3Mange internet firmaer tildeler i øjeblikket flere billige metoder til levering til fibergips. Den mest moderne er p.t. at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte varer lige når det passer dig. Denne er nemlig i høj grad enkel, og endda derudover den mindst kostelige leveringstype.
4Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, som skulle være et tegn på at online shoppen opretholder dansk lovgivning, tillige med at den en gang i mellem undersøges af sagkyndige der er meget fortrolige vilkårene. Forud for at folk bestiller billige fibergips hos en e-shop behøver de i princippet bese virksomhedens regler.
5En række online forretninger yder gratis levering på fibergips, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for en konkret sum. Som alternativ skal du foretrække den mest betalelige form for levering, som tit vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden er undertiden samtidig ret ukompliceret. Den mest billige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
6Forinden nogen handler billige fibergips i en online forretning kan man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsaftale, dog er det oftest et omfattende arbejde. Dertil er det klogt at du er obs på de mest basale bestemmelser der indvirker på købet af billige fibergips online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet shoppen garanterer.
7Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du lever nærved webbutikkens arbejdslager. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig hvis man har brug for fibergips omgående. Alternativt så tilbyder nogle få internet varehuse fragt uden betaling, men for det meste er det under forudsætning af at man handler for et konkret beløb.
8Leveringstidspunktet kan være rigtig bestemmende når man har behov for ordren øjeblikkeligt, så i det øjemed er det rimelig vigtigt at vi ser den estimerede leveringstid for fibergips. En del online selskaber giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, som alligevel beroer på at bestillingen køres igennem før et fast klokkeslæt.
9Trustpilot forærer dig fuldstændig gode muligheder for at vurdere ganske mange nuværende forbrugeres observationer og herved er det fornuftigt, at du gennemsøger internet butikkens kritik forud for at du bestiller billige fibergips online. Facebook frembringer tilsvarende tilpas hæderlige genveje til at få indblik i internet selskabets popularitet.