Jeg har fundet 16 webshops der sælger fiberdug, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 fiberdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til palleramme til vinterdækning til planter til kål til højbede til fortelt til grøntsager til plantekasser til bede til loft til granitskærver til roer til blomster til hæk til dræn til fliser til sandkasse til overdækning til kartofler til haven til faskine til ukrudt til hegn til terrasse til nedsivning til køkkenhave til terrændæk til squash

Varianter: kraftig nedbrydelig kraftig UV beskyttet tyk organisk fibertex økologisk hvid grøn

Størrelser: 3 meter 1 meter 5 meter 2 meter 4 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et stort varesortiment, og andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot fiberdug.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de gængse byggekæder.
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Der kan være forskel på priserne på billige fiberdug hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder gode priser, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Hermed kan du overveje at bestille ved en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring fiberdug.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede nær dig, og dermed har folk chancen for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Derfor kan du vælge at spare fragtgebyret, og ovenikøbet have produkterne nu og her.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra forskellige leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af fiberdug online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker har en stor passion for deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du modtage ekstremt brugbar service fra mennesker med specialistviden i netop fiberdug.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der tit er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber fiberdug online hos dem.
Størstedelen af nicheforhandlere er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
fiberdug jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

fiberdug harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

fiberdug silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

fiberdug bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du iværksætter byggeprojektet er det højst fornuftigt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
3Ofte vil det vise sig afgørende at lave et udgiftsbudget for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det bør være fornuftigt at dokumentere samtlige poster, og herefter finde frem til eventuelle tilbud på dem én efter én.
4Godt forarbejde er kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver strategien.
5Der viser sig jævnligt pludselige udfordringer i forbindelse med svære projekter, og altså kan det være væsentligt at man afsætter god nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
6Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube faciliterer utrolig meget almennyttig viden, ikke mindst ifald man benytter engelske søgeord.
7Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko som beskyttelse overfor hændelige ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
8Man skal aldrig nogensinde fattes udstyr. Typisk vil det vise sig en fordel at du har værktøjet til rådighed når du iværksætter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at medtage de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
9Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor kan du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne i de dage der er op til byggeprojektet, så det ikke uanmeldt begynder at stå ned i stænger netop som du vil i gang med det store projekt.
10Husk at kalkulere om du selv ønsker at klare det hele, eller du skal skaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du køber hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at hente forslag fra en håndfuld entreprenører.
11Det er en god idé at sikre sig assistance til projektet, navnlig ved større arbejdsopgaver. Nogle opgaver behøver flere end en enkelt person. Desuden bør det blive bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
12Det kan blive aktuelt at du har de relevante materialer tilgængelige før du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne med fordel forfatte en hurtig oversigt som samler det som er nødvendige, og derefter efterse punkterne, således at du sikrer dig at du har husket det hele.
De mest populære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er virkelig betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er utrolig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål rundt om fiberdug

 • Hvordan virker fiberdug?
 • Hvordan bruges fiberdug?
 • Hvilken fiberdug skal jeg vælge?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  En lang række internet virksomheder foreslår nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmetoder til fiberdug. Den mest populære er for øjeblikket afhentningssteder, som gør det muligt at hente dine varer når du har lyst. Fragttypen er jo usædvanlig bekvem, og oftest ydermere den billigste leveringsmåde.

  Du kan tillige prøve at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver undertiden en sjat mere pebret, men tillige særligt ligetil med fiberdug online. Den prisbilligste fragtform er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket stiller krav om at du er nærved online forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på fiberdug er super central såfremt vi står og skal bruge ordren lige om lidt, og i det øjemed er det aldeles essentielt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på fiberdug. Mange internet forhandlere – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen indsendes tidligere end et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken klargjort forud for at de lageransatte har fri.

  Flere firmaer på nettet sikrer fragt uden betaling på fiberdug online, men oftest er det betinget af at du shopper for en bestemt sum. I øvrigt kan du vælge den mest prisbevidste fragtmulighed, der tit er at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

  En masse webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig fiberdug online og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen og 10-4. Byggecentrene udlover fx click-and-collect på fiberdug i følgende områder:

  Virum, Køge, Nærum, Brøndby, Brabrand, Middelfart, Varde, Hedehusene, Farum, Odense, Haderslev, Vanløse, Allerød, Gladsaxe, Skanderborg, Holstebro, Thisted, Skive, Rønne, Albertslund, Esbjerg, Aabenraa, Åbyhøj, Hobro, Herning, Roskilde, Frederikshavn, Hvidovre, Slagelse, Søborg, Frederikssund, Horsens, Solrød Strand, Korsør, Hedensted, Tårnby, Aalborg, Kolding, Randers, Lystrup, Hørsholm, Ishøj, Kokkedal, Taastrup, Herlev, Svendborg, Sønderborg, Lyngby, Haslev, Ringsted, Næstved, Nyborg, Holbæk, Rudersdal, Hjørring, Lillerød, Vallensbæk, Glostrup, Viborg, Værløse, Fredericia, København, Risskov, Hillerød, Frederiksberg, Helsingør, Silkeborg, Ølstykke, Greve, Vejle, Struer, Charlottenlund, Nørresundby, Højbjerg, Valby, Grenaa, Jyllinge, Rødovre, Tilst, Nakskov, Stenløse, Ballerup, Brønshøj, Dragør, Kalundborg, Gentofte, Brønderslev, Birkerød, Nykøbing Falster, Odder, Vordingborg, Ikast, Frederiksværk, og Aarhus, .

  Click-and-collect af fiberdug er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

  Ved indkig i data står det markant, at internet shoppere tit søger efter bl.a. fiberdug priser og billig fiberdug. Foruden dette ser vi tit internet shoppere efterspørge for eksempel køb fiberdug, fiberdug online samt fiberdug tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Den bedste pris på fiberdug

  Det er efterhånden ualmindeligt smart for internetbrugere at tjekke tilbud på billige fiberdug online på forskellige webbutikker, og derfor har en hel del online forhandlere været presset til at at mindske prisniveauet på fiberdug markant, og ovenikøbet tilbyde gebyrfri levering.

  Til gengæld kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at granske et par internet butikker efter tilbud på fiberdug online inden du køber, således at du er på den sikre side med at indhente den mest billige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan og Bauhaus.

  Du bør trods alt være opmærksom på, at ifald en internet forhandler markedsfører billige fiberdug online til en udsalgspris der anses for enormt overkommelig, er det for det meste være et tegn på en uoprigtig netshop. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i en vedtægt, der beskytter køberen imod uoprigtige firmaer på nettet.

  Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage regningen på fiberdug i flere bidder. Det tilbydes ofte hos niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere typisk leder efter for eksempel billig fiberdug og fiberdug tilbud. Vi ser desuden typisk netshoppere efterspørge bl.a. køb fiberdug, fiberdug priser samt fiberdug online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg fiberdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  God webshop” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til granitskærver til vinterdækning til faskine til indkørsel til sandkasse til nedsivning til hæk til hegn til køkkenhave til blomster til terrændæk til højbede til dræn til overdækning til bede til plantekasser til planter til fliser til fortelt til kartofler til palleramme til ukrudt til terrasse til roer til grøntsager til haven til loft til squash til kål

  Varianter: tyk hvid fibertex organisk UV beskyttet kraftig nedbrydelig grøn kraftig økologisk

  Størrelser: 3 meter 4 meter 1 meter 2 meter 5 meter

  Tjek andre menneskers evalueringer

  Trustpilot byder på regulære fortræffelige genveje til at dechifrere en længere række tidligere brugeres kritik og af den grund er det smart, at du kigger på internet shoppens bedømmelser forud for at du shopper billige fiberdug online.

  Facebook byder på for øvrigt altid gode genveje til at få et kig ind i online firmaets kundefokus. I øvrigt ser vi nogle netshops som tilbyder kunderne at nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, som også bør tages i brug til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen handler billige fiberdug online hos en e-forhandler burde de for at være sikker overveje webshoppens vilkår, dog er det ofte ikke super interessant, særligt på de kendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

  En anden valgmulighed kan være at undersøge om internet virksomheden er e-mærket medlem, som bør være et tegn på at internet firmaet efterkommer de opstillede regler, samt at online firmaet tit føres tilsyn med af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

  Derudover giver det dig mulighed for opbakning, hvis du forvoldes vanskeligheder med din bestilling af fiberdug. Desuden er det prisværdigt at kunden er påpasselig med de vigtigste bestemmelser der influerer på bestillingen af fiberdug online, f.eks. hvilken returret e-shoppen benytter.

  På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk beholder ens e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne påvise sin bestilling af fiberdug, ligegyldig om man har handlet fra 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Kim Nielsen gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Peter Thomsen gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Christian B gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Anne gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  9 gode råd til online indkøb
  1Fragttiden er jo usædvanlig vigtig ifald man behøver produktet om få sekunder, og af den grund er det fuldt ud essentielt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid ved fiberdug. En masse forretninger på nettet garanterer billig dag-til-dag levering på masser af varer, som er forudsat at ordren køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt.
  2Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en bestemmelse, hvilket garanterer dig som kunde imod uærlige internet foretagender. Som en anden løsning bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at honorere regningen over en periode.
  3Før folk køber billige fiberdug hos en online butik burde man reelt få overblik over forhandlerens vilkår, men det er i reglen ikke særlig morsomt. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vedtægter der har indvirkning på handlen med billige fiberdug online, som for eksempel den returret e-firmaet lover.
  4Den billigste leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du lever tæt på e-handlens adresse. Den fragttype er selvfølgelig virkelig betydningsfuld i tilfælde af at vi skal bruge fiberdug nu og her. Alternativt så tilbyder nogle firmaer på nettet gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du shopper for et præcist beløb.
  5Generelt tilråder vi at granske om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en sikring om at e-firmaet accepterer gældende dansk lovgivning, og at internet forretningen ofte føres tilsyn med af specialister der er meget bekendte med reglementet på området. Forinden folk bestiller billige fiberdug hos en e-shop bør de i reglen have øje for butikkens handelsvilkår.
  6Det har vist sig at være ekstremt simpelt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige fiberdug på tværs af webshops, og derfor garanterer adskillige webbutikker portofri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig udbytterigt at undersøge nogle få netbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du køber, således at man ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
  7Nogle online forretninger tilbyder billig levering på fiberdug, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for en bestemt sum. Desuden må du snuppe den billigste mulighed for levering, som gerne er at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted. Metoden er almindeligvis også ekstremt problemfri. Den mest billige mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
  8Trustpilot frembringer en række gavnlige chancer for at vurdere adskillige forhenværende kunders vurderinger og af den grund er det prisværdigt, at du beser netbutikkens vurderinger før du shopper billige fiberdug online. Facebook bringer dig for øvrigt fuldt ud passende løsninger til at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet.
  9En masse e-butikker yder nu til dags et bredt udvalg af billige fragttyper til fiberdug. En favorit er nu til dags pakkeshops, og så kan du blot hente din pakke præcis når det passer dig. Løsningen er altså virkelig uproblematisk, og tit også den billigste fragtform.