Fastkarms vindue, 013333
1.900 kr.
Læs mere
Fastkarms Parti Vindue, Træ/alu, 012465
1.275 kr.
Læs mere
Fastkarms vinduesparti m. Top-vende Vindue, Træ/alu, 012297
2.200 kr.
Læs mere
Fastkarmsvindue, 013102
900 kr.
Læs mere
Fastkarms- / tophængt vindue, 013003
350 kr.
Læs mere
Fastkarmsvindue, 013110
1.000 kr.
Læs mere
Fastkarms vindue, 013349
1.000 kr.
Læs mere
Fastkarms vindue, 013348R
650 kr.
Læs mere
Fastkarms Parti Vindue, Træ/alu, 012418
2.000 kr.
Læs mere
Fastkarmsvindue, 014284
2.000 kr.
Læs mere
Fastkarms vinduesparti, Træ/alu, 012459
1.600 kr.
Læs mere
Fastkarms vindue, 013335
1.050 kr.
Læs mere
Fastkarmsvindue, 012973
350 kr.
Læs mere
Fastkarmvindue med 3 glasfelter, 012855
500 kr.
Læs mere
Fastkarmvindue med 3 glasfelt, 012853
500 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot gerne vil undgå fragten, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Det er navnligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Der kan være forskel på prisen på billige fastkarmvindue fra byggemarked til byggemarked. En del satser på lave priser, og andre har kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du foretrækker.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af fastkarmvindue.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets regler.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt sortiment, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare fastkarmvindue.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder produkter fra diverse nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort sortiment af fastkarmvindue online.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og i kraft af det har flertallet valget om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Takket være dette har du chancen for at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du få billigere priser.
En masse specialiserede webshops er specialister i deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor formår de at yde en høj grad af informativ hjælp fra mennesker med specialistviden i lige præcis fastkarmvindue.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du køber fastkarmvindue online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

fastkarmvindue harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

fastkarmvindue bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

fastkarmvindue jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

fastkarmvindue silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige hovedpiner i forbindelse med avancerede projekter, og ergo kan det være meningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i agendaen, som bidrager til at man er tryg ved at man får det færdiggjort.
2Man kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det kan man få hvis ombygningen er positivt for miljøet. Støtten kræver med andre ord at projektet forbedrer naturen.
3Du finder en verden af guides og videoer via nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver rigelig anvendelig viden, ikke mindst når man kigger på engelsk.
4Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en stor rolle. Af den årsag skal du tit undersøge vejrudsigten i den tid der er op til byggeprocessen, så du undgår at det mod forventning starter med at piske ned når du netop er i fuld gang med dit avancerede projekt.
5Måske du burde vurdere hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du benytter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage prisoverslag fra flere entreprenører.
6Du skal nødig gå ned på værktøj. Tit vil det være essentielt at du har det til rådighed før du iværksætter byggeriet. Husk også at indregne disse udgifter i din økonomi.
7Godt forarbejde er kilden til succes med byggeprocessen. Du skal have en strømlinet plan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver din dagsorden.
8Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
9I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen kan det blive ganske fundamentalt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde mange love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
10Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde et budget for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det må være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og så undersøge den billigste pris på hver enkelt.
11Det er fundamentalt at du har samtlige materialer indkøbt før du starter projektet. Du kunne med fordel sammenfatte en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og så tjekke hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
12Du må unden ingen omstændigheder forsømme dit velbefindende, så glem ej beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som hjælper dig imod potentielle uheld. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som klart er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En række online forretninger tilbyder i vore dage flere billige løsninger til levering til fastkarmvindue. En af de populære er i øjeblikket udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke den dag der passer dig. Muligheden er nemlig vældig nem, og i mange tilfælde derudover den billigste leveringsform.

Du bør derudover planlægge at vælge udbringning til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er gennemsnitligt en tand mere pebret, men endvidere ret hensigtsmæssig med fastkarmvindue online. Den billigste leveringsmåde er unægtelig selv at hente ordren, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på fastkarmvindue er jo rigtig afgørende såfremt man mangler dine nye varer om kort tid, og herved er det naturligvis afgørende at man finder den anslåede leveringsdato på fastkarmvindue. Adskillige internet varehuse – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter online, men det er forudsat at bestillingen realiseres forud for et angivent tidspunkt, så at de kan nå at få produkterne skippet afsted forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle online selskaber frembyder levering uden betaling på fastkarmvindue online, men oftest kun når man handler for et fastslået beløb. Alternativt bør man foretrække den billigste leveringsmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre giver click-and-collect hvor man handler billig fastkarmvindue online men afhenter i byggecenteret. Fx Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på fastkarmvindue i disse områder:

Gentofte, Solrød Strand, Herning, Holbæk, Køge, Hobro, Odense, Fredericia, Rødovre, Næstved, Rudersdal, Valby, Silkeborg, Tilst, Brønshøj, Haslev, Vanløse, Glostrup, Hjørring, Esbjerg, Svendborg, Vordingborg, Vallensbæk, Farum, Ikast, Helsingør, Skanderborg, Horsens, Lystrup, Roskilde, Struer, Hillerød, Nakskov, Ishøj, Hørsholm, Middelfart, Nykøbing Falster, Ringsted, Ølstykke, Højbjerg, Charlottenlund, Kalundborg, Albertslund, Aarhus, Hedehusene, Aalborg, Slagelse, Vejle, Rønne, Holstebro, Frederiksberg, Lyngby, Allerød, Nørresundby, Randers, Jyllinge, Greve, København, Åbyhøj, Varde, Lillerød, Tårnby, Thisted, Værløse, Brabrand, Brøndby, Ballerup, Taastrup, Hedensted, Kokkedal, Birkerød, Haderslev, Frederiksværk, Sønderborg, Frederikshavn, Virum, Grenaa, Korsør, Brønderslev, Odder, Kolding, Skive, Hvidovre, Viborg, Risskov, Herlev, Gladsaxe, Frederikssund, Søborg, Nærum, Dragør, Stenløse, Aabenraa, og Nyborg, .

Klik-og-hent af fastkarmvindue er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at folk tit efterspørger eksempelvis fastkarmvindue priser og fastkarmvindue online. Man ser desuden ofte mennesker efterspørge blandt andet fastkarmvindue tilbud, billig fastkarmvindue og køb fastkarmvindue, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen og 10-4.

Få rabat på fastkarmvindue

Det er rigtig gnidningsløst for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige fastkarmvindue online på tværs af internet selskaber, og så har masser af online webshops været tvunget til at tvinge prisniveauet på fastkarmvindue kolossalt, og i øvrigt præstere portofri fragt.

Dog kan det trods alt vise sig gunstigt at se nærmere på nogle få internet forhandlere efter tilbud og udsalg på fastkarmvindue online før du shopper, således at du er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen og 10-4.

Du skal trods alt ikke undervurdere, at såfremt en webbutik afhænder billige fastkarmvindue online på tilbud til en pris som anses for uendeligt beskeden, kan det ofte være en indikation på en bedragerisk internet webshop. Shopping med kort er imidlertid dækket ind under Indsigelsesordningen, der garanterer køberen overfor uægte internet foretagender.

Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Alternativt bør du bruge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at betale pengene til fastkarmvindue over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk hos nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan og 10-4.

Ved indkig i data bliver det klart, at online shoppere tit efterspørger for eksempel billig fastkarmvindue og fastkarmvindue priser. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge for eksempel køb fastkarmvindue, fastkarmvindue tilbud samt fastkarmvindue online.

Tjek eksisterende kunders ratings

Trustpilot genererer en række ønskværdige løsninger til at tyde adskillige nuværende forbrugeres synspunkter og herved foreslåes det, at du eftergår internet firmaets kritik før du handler billige fastkarmvindue online.

Facebook indebærer desuden stort set gode metoder til at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Foruden det ses en del online firmaer hvor folk kan publicere en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige burde udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige fastkarmvindue online hos en internet shop bør de de facto gennemlæse e-shoppens regler, det er dog i reglen et tidskrævende projekt, især ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på om online virksomheden er støttet af e-mærket, siden det ofte er en indikator for at internet forretningen efterkommer de gældende danske regler, og at webbutikken lejlighedsvis kigges til af eksperter som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god anledning til support, for så vidt du møder problemer i forbindelse med din bestilling af fastkarmvindue. Udover dette går vi ind for at køberen er sat ind i de primære bestemmelser der kan influere på købet af fastkarmvindue online, fx hvilken returrettighed hjemmesiden tilbyder.

Derfor er det på samme måde relevant, at man når som helst sikrer ens faktura, således man fremadrettet vil kunne bevidne bestillingen af fastkarmvindue, uagtet om man har købt ved Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Davidsen.

Anders G gav 5 stjerner

Det virker bare.

Ole Jensen gav 4 stjerner

Hurtig

Charlotte Jensen gav 5 stjerner

god service

Erik A gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til når du køber online
1Masser af online forhandlere udlover nu om stunder diverse forskellige billige fragtformer til fastkarmvindue. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, så du nemt selv kan hente ordren når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså usædvanlig smart, og ofte derudover den prisbilligste leveringstype.
2Før folk shopper billige fastkarmvindue hos en online webshop burde de for at være sikker gennemse dens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende. Tilsvarende er det at foretrække at kunden er sat ind i de mest vedkommende regler der har betydning for købet af billige fastkarmvindue online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik e-forretningen tilsikrer.
3Vi slår generelt et slag for at kontrollere om webshoppen er støttet af e-mærket, siden det skulle være en antydning af at internet forretningen understøtter den officielle danske lovgivning, udover at butikken hyppigt evalueres af specialister som har den nødvendige knowhow om lovene på området. Før folk shopper billige fastkarmvindue hos en e-forretning behøver de altid sætte sig ind i virksomhedens handelsaftale.
4Fragtperioden er særligt afgørende ifald man har brug for produkterne øjeblikkeligt, så herved er det aldeles essentielt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering ved fastkarmvindue. Størstedelen af internet firmaer giver løfte om billig 1 hverdags levering på utallige varer, men glem ikke at det beroer på at handlen gemmenføres forinden et bestemt tidspunkt.
5Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en orden, hvilket skærmer dig overfor bedrageriske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre prisen senere.
6Nogle internet selskaber sikrer fragt uden betaling på fastkarmvindue, men tit kræves det at man aftager for et fastsat beløb. Alternativt burde du gribe den mest betalelige fragtløsning, som typisk vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Leveringsformen bliver til tider til gengæld temmelig ukompliceret. Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl at hente produkterne selv.
7Det er rigtig gnidningsløst for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige fastkarmvindue hos diverse butikker på nettet, og med det motiv lover flertallet af forretninger på nettet levering uden beregning. Det kan trods alt vise sig nyttigt at efterprøve forskellige netbutikker efter billige priser forud for at du handler, således at man er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.
8Den mest letkøbte leveringsmodel er dog selv at hente ordren, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forretningens hjemsted. Den fragtmulighed er naturligvis særdeles bestemmende om du har brug for fastkarmvindue lige om lidt. Alternativt så sikrer flere online varehuse fragt uden gebyr, men oftest kun såfremt man indkøber for et præcist beløb.
9Trustpilot yder relativt solide chancer for at tyde ret mange andre forbrugeres evalueringer og herved støtter vi, at du tager et kig på internet forretningens kritik før du bestiller billige fastkarmvindue online. Facebook fremskaffer lige så vel regulære hensigtsmæssige løsninger til at få kendskab til online forretningens pålidelighed.