Husejeren.dk

Farvesprøjte

Wagner Farvesprøjte - W890/2361551
1.689 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte W590 Flexio
1.299 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte - W690/2361543
1.599 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte - W590/2361538
1.269 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte W100
700 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte W200
800 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte - W950/2361555
1.449 kr.
Læs mere
Wagner Farvesprøjte W890 Flexio
1.699 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden bare farvesprøjte.
Det er helt klart utrolig relevant at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Der er variationer i priserne på billige farvesprøjte fra webshop til webshop. Enkelte giver gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse webshoppens regler.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du med fordel fragte varerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en webshop, som kan give information omkring farvesprøjte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, og så kan du handle fra et stort sortiment af farvesprøjte online.
De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derfor har man chancen for at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man valget om at undgå leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er mindre virksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe farvesprøjte online på deres webshop.
Alverdens specialiserede netshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få gode tilbud.
Forskellige nichebutikker har en stor passion for de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Derfor bør du få super gavnlig sparring fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis farvesprøjte.
Danmarks største byggecentre
farvesprøjte harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

farvesprøjte jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

farvesprøjte bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

farvesprøjte silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, især ved vigtige projekter. Store byggerier skal gerne udføres af flere personer. Derudover må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
2Planlægning vedbliver at være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du skal forfatte en klar agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, samt derudover en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver tidsplanen.
3Du skal nødig se bort fra sikkerheden, så glem ej beskyttelse såsom arbejdssko som hjælp med henblik på mulige ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeriet, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
4Inden du indleder byggeriet må det være ganske værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du må på ingen måde mangle værktøj. Typisk kan det være vigtigt at du har udstyret klar til brug inden du påbegynder byggeriet. Det er derudover godt at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
6I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man forudsat at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte kræver dermed at projektet har betydning for naturen.
7Der er alle mulige former for instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder rigelig brugbar oplysning, særligt ifald man søger på engelsk.
8For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette må du ofte holde øje med vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med det store projekt.
9Det kan vurderes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan købe professionel hjælp til områder af byggeriet. Såfremt du benytter assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at indhente prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
10Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et budget for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det må være behjælpeligt at tage noter til samtlige omkostninger, og så kortlægge den billigste pris på dem enkeltvis.
11Det viser sig at have noget at sige at have alle materialer klar til brug forud for at du tager fat på dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms note hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Der kommer stort set altid uventede problemstillinger i tilfælde med store byggeprojekter, og på grund af det viser det sig værdifuldt at man har afsat passende tid i arbejdsplanen, således at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Adskillige internet butikker frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragttyper til farvesprøjte. En favorit iblandt mange er i øjeblikket pakkeshops, hvor du så selv henter din pakke lige når det passer dig. Fragtformen er nemlig vældig simpel, samt i mange tilfælde tilmed den mest billige leveringsmodel.

Du kunne derudover påtænke at vælge afsending hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er mange gange en tak mere bekostelig, men derudover meget bekvem ift. farvesprøjte online. Den billigste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men det beroer på at du bor i kort afstand af online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på farvesprøjte er jo vældig afgørende i tilfælde af at vi står og skal bruge din ordre straks, så derfor er det særdeles væsentligt at man efterser den estimerede leveringstid ved farvesprøjte. De fleste butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, men vær obs på at det antager at handlen gemmenføres før et bestemt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varerne fikset før de logistikansatte tager hjem.

Enkelte outlets på nettet garanterer levering uden beregning på farvesprøjte online, men ofte gælder det kun hvis du køber for et præcist beløb. Desuden skulle du overveje den mest billige fragtmetode, hvilket mange gange er at få kørt dine varer til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig farvesprøjte online men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af farvesprøjte i disse byer:

Åbyhøj, Brabrand, Kolding, Silkeborg, Højbjerg, Haderslev, Nørresundby, Frederiksværk, Tilst, Haslev, Aarhus, Ølstykke, Brøndby, Middelfart, Grenaa, Herning, Brønshøj, Køge, Rudersdal, Fredericia, Svendborg, Helsingør, Nærum, Albertslund, Holbæk, Greve, Solrød Strand, Ballerup, Esbjerg, Herlev, Allerød, Odense, Hedensted, Lillerød, Dragør, Birkerød, Hobro, Brønderslev, Aabenraa, Farum, Vanløse, Frederikssund, Roskilde, Ikast, Odder, Slagelse, Ishøj, Vordingborg, Thisted, Lyngby, Hvidovre, Rønne, Frederikshavn, Hørsholm, Nykøbing Falster, Søborg, Viborg, København, Værløse, Vejle, Lystrup, Varde, Aalborg, Vallensbæk, Nakskov, Randers, Hillerød, Frederiksberg, Rødovre, Risskov, Kokkedal, Gladsaxe, Gentofte, Jyllinge, Valby, Tårnby, Holstebro, Glostrup, Taastrup, Skive, Horsens, Skanderborg, Hjørring, Hedehusene, Næstved, Sønderborg, Struer, Ringsted, Nyborg, Charlottenlund, Korsør, Stenløse, Kalundborg, og Virum, .

Klik-og-hent af farvesprøjte er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis farvesprøjte priser og køb farvesprøjte. Vi ser derudover mange gange mennesker søge for eksempel farvesprøjte online, farvesprøjte tilbud samt billig farvesprøjte, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Tilbud på farvesprøjte

Det er efterhånden super smertefrit for folk at kigge efter tilbud på billige farvesprøjte online hos diverse webbutikker, og til tak har adskillige netbutikker været tvunget til at nedbringe priserne på farvesprøjte helt i bund, og i øvrigt præstere levering uden gebyr.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønnende at analysere visse internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på farvesprøjte online forinden du shopper, så du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Du bør dog være omhyggelig med, at såfremt en forhandler på nettet afhænder billige farvesprøjte online på tilbud til en pris der kan ses som hamrende fremragende, så bør det mange gange være et kendetegn på en bedragerisk internet handler. Kortbestillinger er på den anden side omfavnet af en ordning, der skærmer kunden overfor falske internet butikker.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du bruge en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale pengene til farvesprøjte over en periode. Dette fås ofte hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark og Bygma.

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter for eksempel farvesprøjte priser og køb farvesprøjte. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter bl.a. farvesprøjte online, farvesprøjte tilbud og billig farvesprøjte.

Udforsk folks anmeldelser

Trustpilot byder på de facto ønskværdige genveje til at dechifrere flere tidligere forbrugeres anmeldelser og derfor er det at foretrække, at du besigtiger internet forhandlerens ratings inden du bestiller billige farvesprøjte online.

Facebook fremskaffer endvidere stort set fantastiske løsninger til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed. Herinde ser vi endda outlets på nettet hvor man kan sammensætte en bedømmelse af virksomhedens service, som ligeledes burde bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige farvesprøjte online hos en e-handler kan de uden tvivl tage stilling til shoppens handelsvilkår, det er dog ofte et tidskrævende arbejde, specielt på de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Alternativet kunne måske være at kigge om internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en forsikring om at e-butikken opererer i overensstemmelse med de danske love, og at internet forretningen en gang i mellem revurderes af fagfolk som har ekspertise inden for lovene på området.

Dette er en god chance for støtte, når du får besvær som følge af dit køb af farvesprøjte. Endvidere går vi ind for at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale betingelser der har indflydelse på købet af farvesprøjte online, som eksempelvis den ombytningsrettighed forretningen bruger.

I den relation er det også essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne påvise sin bestilling af farvesprøjte, ligegyldig om man shopper hos 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller Bygma.

Susanne gav 5 stjerner

Udmærket

Rasmus N gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Pia gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Mette Pedersen gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til når du køber online
1Nogle online forretninger frembyder fragtfri levering på farvesprøjte, men for det meste kun ifald du aftager for et bestemt beløb. I øvrigt bør du vælge den billigste mulighed for levering, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver i mange tilfælde lige så vel vældig praktisk. Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
2Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af et regulativ, som skærmer folk imod fup internet webshops. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage prisen ude i fremtiden.
3Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som burde være et sympol på at e-butikken adlyder de gældende danske regler, udover at online forhandleren jævnligt overvåges af sagkyndige som har indsigt i de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige farvesprøjte på en webbutik behøver de når alt kommer til alt læse netbutikkens handelsaftale.
4Det er jo efterhånden super uproblematisk for alle at tjekke tilbud online på billige farvesprøjte hos flere internet butikker i Danmark, og derved præsterer en lang række butikker på nettet portofri levering. Det kan dog til hver en tid blive rentabelt at sammenholde forskellige webbutikker efter tilbud og rabat forinden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris.
5Mange internet handler tildeler nu diverse billige leveringsmidler til farvesprøjte. En af de mest almindelige er p.t. pakkeshoppen, og så henter du bare pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo særdeles overkommelig, og ofte desuden den billigste fragtform.
6Forinden folk køber billige farvesprøjte i en online virksomhed behøver de i princippet gennemlæse dens forretningsaftale, dog er det i reglen ikke særlig morsomt. Endvidere anbefaler vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende bestemmelser der kan have betydning for shopping af billige farvesprøjte online, eksempelvis hvilken byttepolitik netshoppen bruger.
7Den billigste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som dog beroer på at du bor med kort afstand til internet webshoppens bopæl. Den fragttype kan vise sig at være ekstremt central såfremt du har brug for farvesprøjte om kort tid. Alternativt så sikrer visse internet firmaer fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde kun såfremt der indkøbes for et konkret beløb.
8Trustpilot fremskaffer stort set nyttige muligheder for at læse flere andre køberes oplevelser og af den grund foreslår vi, at du sonderer internet virksomhedens omtaler forinden du bestiller billige farvesprøjte online. Facebook byder på lignende en række troværdige genveje til at få indtryk af e-handlens troværdighed.
9Leveringsdygtigheden kan være virkelig vigtig hvis man står og skal bruge varerne med det samme, og i det øjemed er det jo aktuelt at du besigtiger den anslåede leveringsdato for farvesprøjte. En hel del internet outlets byder på billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre, hvilket stiller krav om at handlen laves forinden et aftalt tidspunkt.