Faldstop 15 m CSG Sealed
33.459 kr.
Læs mere
Faldstop Antec R3 Reflex 3 m
3.853 kr.
Læs mere
Faldstoptalje Skylotec 4m
4.050 kr.
Læs mere
Faldstop FS933 sharp edge
5.816 kr.
Læs mere
FS faldstop FS960 m/nødhejs
21.980 kr.
Læs mere
Faldstop CSG sealed RSQ
59.045 kr.
Læs mere
Faldstop CSG Rebel 6 m
10.768 kr.
Læs mere
Faldstop CSG sealed RSQ og
82.816 kr.
Læs mere
Faldstop CSG sealed RSQ
38.553 kr.
Læs mere
Faldstop CSG Ultra Lok 9m
19.133 kr.
Læs mere
Faldstop 9 m CSG sealed
26.003 kr.
Læs mere
Faldstop CSG sealed RSQ og
70.684 kr.
Læs mere
Faldstop CSG Rebel 12 m
11.134 kr.
Læs mere
Faldstop m nødspil CSG Sealed
50.081 kr.
Læs mere
Faldstoptalje Skylotec 20m
8.486 kr.
Læs mere
Faldstop m nødspil CSG Sealed
48.909 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de udbredte byggecentre.
Der er forskel på prisen på billige faldstop fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på gode tilbud, og nogle vil have kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggecentre udbyder et stort varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot faldstop.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, som kan give sparring og vejledning omkring faldstop.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i hele landet, og takket være dette har man mulighed for at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Af den grund kan du spare fragtgebyret, og sågar hente produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra mange nicheshops, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af faldstop online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er små firmaer, som tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du bestiller faldstop online på deres webshop.
Størstedelen af niche netbutikker ved ekstremt meget om deres produkter, da de ikke sælger andet. På grund af det får du formentlig en høj grad af brugbar sparring fra ansatte med specialistviden i netop faldstop.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder
faldstop harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

faldstop jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

faldstop bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

faldstop silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at du kan spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes såfremt byggeriet er klimavenligt. Af få støtte betinger at projektet har betydning for miljøet.
2Ofte vil det være vigtigt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være fornuftigt at tage noter til alle omkostninger, og bagefter søge sig frem til prisen på dem alle sammen.
3Det kan vurderes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør hente hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Ifald du skal have assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
4Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beskyttelse bl.a. arbejdssko som skåner dig imod potentielle ulykker. Det er afgørende at du husker sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
5Længe før du optager byggeriet må det være yderst værdifuldt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
6Det viser sig afgørende at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar på forhånd inden du går i gang med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms huskeliste med alle de ting der skal bruges, og bagefter gennemløbe oversigten, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
7Det kan være til god gavn at få assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om større byggeopgaver. Store byggerier gør krav på flere folk. I øvrigt bør det være hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
8For opgaver udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum kigge på meldingerne om vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
9Du bør ikke stå uden det nødvendige grej. Tit kan det være fundamentalt at du har udstyret klar til brug forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør huske at indregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
10Godt forarbejde vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør udarbejde en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din plan.
11Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige udfordringer når det handler om omfangsrige projekter, og ergo vil det være værdifuldt at der er afsat betragtelig plads i planen, så man er sikker på at have tid nok til det.
12Du kan finde en hel række guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder brugbar oplysning, især forudsat at man bruger engelske søgeord.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Mange byggemarkeder udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige fragttyper til faldstop. Den mest moderne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo temmelig smertefri, samt i mange tilfælde også den prisbilligste slags levering.

Du kan alternativt tænke over at bestille pakken til levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig almindeligvis en lille smule mere pebret, men tillige meget fremkommelig med faldstop online. Den mest billige fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du lever i kort afstand af internet selskabets byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på faldstop kan vise sig at være usædvanlig væsentlig forudsat man har behov for din ordre omgående, og derfor er det relativt klogt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato på faldstop. Mange webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter online, men som imidlertid er påkrævet at du bestiller inden et fast klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få ordren klar inden logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere online varehuse byder på portofri fragt på faldstop online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man handler for en konkret sum. Derudover må du beslutte sig for den billigste type af levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

Store netbutikker frembyder afhentning hvor du bestiller billig faldstop online og afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på faldstop i følgende byer:

Frederikssund, Virum, Viborg, Tilst, Middelfart, Hedensted, Ballerup, Rønne, Slagelse, Hørsholm, Stenløse, Haderslev, Vanløse, Taastrup, Varde, Ringsted, Aalborg, Hedehusene, Lyngby, Lystrup, Nyborg, Korsør, Nykøbing Falster, Brønshøj, Brøndby, Aarhus, Frederiksværk, Randers, Haslev, Åbyhøj, Holstebro, Frederikshavn, Roskilde, København, Gentofte, Risskov, Odder, Vordingborg, Valby, Thisted, Nørresundby, Ølstykke, Søborg, Nærum, Skanderborg, Allerød, Kalundborg, Birkerød, Svendborg, Kokkedal, Ishøj, Albertslund, Vejle, Esbjerg, Charlottenlund, Tårnby, Hjørring, Køge, Rødovre, Nakskov, Brønderslev, Skive, Frederiksberg, Brabrand, Hillerød, Aabenraa, Gladsaxe, Hobro, Dragør, Jyllinge, Odense, Fredericia, Farum, Vallensbæk, Værløse, Sønderborg, Glostrup, Silkeborg, Højbjerg, Grenaa, Horsens, Solrød Strand, Lillerød, Herning, Helsingør, Hvidovre, Holbæk, Herlev, Ikast, Struer, Næstved, Kolding, Rudersdal, og Greve, .

Click-and-collect for faldstop er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Bornholm, Amager, Lolland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når man kigger i søgedata er det markant, at internet shoppere typisk kigger efter bl.a. faldstop online og billig faldstop. Derudover oplever vi ofte mennesker kigge efter bl.a. faldstop tilbud, køb faldstop samt faldstop priser, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Gode priser på faldstop

Det er i dag særdeles overkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige faldstop online hos flere internet outlets, og med det motiv har de fleste internet outlets været nødt til at nedskære udsalgspriserne på faldstop enormt, og endda sikre levering uden gebyr.

Det kan til hver en tid være lukrativt at besigtige en række e-forhandlere efter billige priser på faldstop online inden du handler, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Du må imidlertid være klar over, at når en e-forretning afhænder billige faldstop online til en pris som er helt ekstremt billig, så er det tit være et faresignal om en fup internet webshop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af Indsigelsesordningen, der skærmer køber overfor fup firmaer på nettet.

Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil klare pengene til faldstop over en periode. Det fås typisk ved nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere typisk leder efter blandt andet billig faldstop og køb faldstop. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge efter for eksempel faldstop tilbud, faldstop priser samt faldstop online.

Gennemsøg nuværende kunders ratings

Trustpilot fører til en række belejlige genveje til at studere forskellige øvrige kunders erfaringer og af den grund er det smart, at du efterforsker webbutikkens anmeldelser forud for at du handler billige faldstop online.

Facebook tilbyder dig tillige altid fantastiske metoder til at få et kig ind i netshoppens pålidelighed. Her møder vi mange online firmaer hvor folk kan offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige burde tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige faldstop online på en internet webshop burde de ideelt set granske e-butikkens handelsaftale, dog er det undertiden ikke super interessant, især på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan derfor være at undersøge hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, da det kan være en garanti for at webshoppen efterkommer de danske love, og at e-forhandleren løbende gennemses af specialister som er meget bekendte med de gældende love.

Desuden tilbydes du chance for at få assistance, når du skulle få problemstillinger i forbindelse med din bestilling af faldstop. For øvrigt støtter vi at man er omhyggelig omkring de mest relevante regler der er gældende for købet af faldstop online, som fx den returneringsret webbutikken kører med.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man stadig gemmer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne bekræfte sin bestilling af faldstop, ligegyldig om man handler ved Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg eller Bauhaus.

Martin gav 5 stjerner

Alt ok

Lars Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig

Jørgen R gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Mads gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot genererer sådan set tiltalende chancer for at beskue ret mange tidligere køberes vurderinger og derved er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer internet shoppens bedømmelser før du bestiller billige faldstop online. Facebook medfører også en lang række gode chancer for at få en idé om online forhandlerens kundefokus.
2En stor portion online shops giver til alt held alverdens billige leveringstyper til faldstop. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså temmelig ligetil, og desuden derudover den prisbilligste fragtmetode.
3Flere e-firmaer yder levering uden beregning på faldstop, men ofte afkræver det at der købes for en bestemt sum. I øvrigt burde man vælge den billigste form for fragt, der ofte vil være at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig typisk samtidig yderst bekvem. Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter varerne.
4Den mest prisbevidste mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens hjemsted. Den leveringsløsning kan vise sig at være ret bestemmende ifald du absolut skal bruge faldstop om et øjeblik. Alternativt så sikrer visse online forretninger fragtfri levering, men typisk forudsætter det at du køber for en konkret pris.
5Fragttiden er meget afgørende forudsat du har brug for pakken omgående, og herved er det komplet fornuftigt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på faldstop. Temmelig mange shops på nettet stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, som imidlertid beroer på at bestillingen laves før et nøjagtigt klokkeslæt.
6Før folk bestiller billige faldstop i en butik burde de i reglen tyde webshoppens vilkår, men det er oftest ikke videre spændende. Derudover er det klogt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest relevante forhold der er gældende for shopping af billige faldstop online, for eksempel den byttepolitik hjemmesiden tilbyder.
7Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, siden det skulle være et kendetegn for at internet shoppen retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren lejlighedsvis gennemses af fagfolk der mestrer reglementet på området. Forud for at nogen køber billige faldstop på en forhandler på nettet kunne de til hver en tid gennemgå forhandlerens forretningsvilkår.
8Det er i dag ualmindeligt nemt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige faldstop på diverse online forhandlere, og altså frembyder de fleste internet varehuse levering uden omkostninger. Dog kan det immervæk blive indbringende at kigge forbi forskellige netbutikker efter tilbud og rabat før du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.
9Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af Indsigelsesordningen, der hjælper køber overfor fup internet webshops. Som alternativ kan du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at klare omkostningerne i flere bidder.