Plus Country Facadehegn 150x96 cm grundmalet sort 13425-15
799 kr.
Læs mere
Plus Decora facadehegn - 17625-13 Hvid
999 kr.
Læs mere
Plus Rondo Facadehegn 180x104/112cm - Teak
1.099 kr.
Læs mere
Plus Vinesse Facadeelement 150x96 cm Sort
799 kr.
Læs mere
Plus Vinesse Facadeelement 150x96 cm HVID
899 kr.
Læs mere
Plus Country Facadehegn 149x96 cm HVID
899 kr.
Læs mere
Plus Slot Facadeelement 180x75 cm - Trykimprægneret
499 kr.
Læs mere
Plus Ligno Facadeelement 150x73cm - Tryk Impr.
299 kr.
Læs mere
Plus Classic facadehegn - 17645-13 Hvid
599 kr.
Læs mere
Plus Rondo Facadehegn 180x104/112cm - Anthrazit grå
1.099 kr.
Læs mere
Plus Nostalgi facadehegn - 17605-13 Hvid
999 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende butikkens regningslinjer.
Når du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Dette er særligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot facadehegn.
Du vil finde forskelle i priserne på billige facadehegn fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på de bedste priser, og nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed er det en fordel at vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt information omkring facadehegn.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder køber produkter fra diverse specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et stort sortiment af facadehegn online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og på grund af det har folk tilbuddet om at købe online og hente varerne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du bestiller facadehegn online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichespecifikke webshops producerer selv varerne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online får du ekstra gode tilbud.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem er det forventeligt at du får super anvendelig hjælp fra personale der er specialister i lige præcis facadehegn.
Danmarks største byggecentre

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

facadehegn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

facadehegn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

facadehegn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

facadehegn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er væsentlige byggerier. Større ting gør krav på flere personer. Ydermere vil det vise sig hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
2I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det blive ultra essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Der præsenterer sig ofte uventede hovedpiner i forbindelse med omfattende projekter, og herved vil det være essentielt at der afsættes en del plads i agendaen, så man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
4Man må ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være betydningsfuldt at have udstyret til disposition før du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at tage højde for disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
5Planlægning bliver nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du bør lave en velovervejet strategi, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt derudover en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du laver din køreplan.
6Det vil vise sig vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug før du igangsætter håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en hurtig liste indeholdende alt hvad der skal bruges, og bagefter tjekke hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at du har det hele.
7Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund skal du tit lægge mærke til meldingerne om vejret lige før byggeriets start, så det ikke pludselig begynder at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit krævende byggeprojekt.
8Nogle gange kan man få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis renoveringen er klimavenligt. Bidraget betinges altså af at renoveringen influerer positivt på klimaet.
9Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så du har styr på udgifterne. Det kan være rationelt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive omkostningen ved dem én og én.
10Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Såfremt du vil benytte hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld foretagender.
11Der findes alverdens artikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube supporterer dig med enormt meget konstruktiv information, i særlig grad hvis du kigger i hele verden.
12Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning der sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
De mest populære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt flot. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Adskillige outlets på nettet udlover heldigvis et hav af forskellige billige fragtmuligheder til facadehegn. Det mest almindelige er nu om stunder levering til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo rigtig ligetil, samt ofte desuden den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du kan endvidere afveje for og imod at bestille levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Den er uheldigvis et hak dyrere, men tillige ret så fleksibel ved køb af facadehegn online. Den billigste leveringsform vil dog altid være at hente varerne selv, hvilket dog forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på facadehegn er naturligvis virkelig udslagsgivende ifald vi mangler dine nye produkter inden for få dage, så herved er det ret vigtigt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved facadehegn. Adskillige internet firmaer – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en række af deres varer online, men husk at det påkræver at ordren køres igennem forinden et givent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen på posthuset inden lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle firmaer på nettet yder portofri fragt på facadehegn online, men ofte er det betinget af at du aftager for en konkret sum. Desuden skal du foretrække den mest letkøbte leveringsudgave, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

En lang række netshops udlover click-and-collect hvor man handler billig facadehegn online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Silvan. De tilbyder for eksempel klik-og-hent på facadehegn i disse byer:

Kalundborg, Vejle, Ballerup, Charlottenlund, Viborg, Thisted, Frederikssund, Brønshøj, Kolding, Ølstykke, Albertslund, Tårnby, Grenaa, Slagelse, Holbæk, Roskilde, Brabrand, Middelfart, Tilst, Valby, Horsens, Nakskov, Hedehusene, Søborg, Hobro, Stenløse, Ringsted, Aabenraa, Frederiksberg, Frederikshavn, Farum, Greve, Herning, Solrød Strand, Taastrup, Vordingborg, Skive, Frederiksværk, Brønderslev, Allerød, Birkerød, Nærum, Nørresundby, Haderslev, Varde, Holstebro, Aarhus, Kokkedal, Glostrup, Ishøj, Randers, Korsør, Jyllinge, Nykøbing Falster, Rønne, Åbyhøj, Haslev, Lillerød, Brøndby, Vallensbæk, Svendborg, Virum, Rudersdal, Lyngby, Hvidovre, Risskov, Ikast, Hjørring, Værløse, Hedensted, Fredericia, Sønderborg, Hillerød, Køge, Højbjerg, Gentofte, København, Lystrup, Rødovre, Dragør, Nyborg, Herlev, Esbjerg, Næstved, Skanderborg, Gladsaxe, Hørsholm, Vanløse, Struer, Silkeborg, Odense, Helsingør, Aalborg, og Odder, .

Afhentning af facadehegn er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Amager), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel køb facadehegn og facadehegn priser. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge for eksempel facadehegn online, facadehegn tilbud samt billig facadehegn, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på facadehegn

Det er efterhånden super problemfrit for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige facadehegn online på diverse firmaer på nettet, og derved har mange netshops fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på facadehegn eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde fragt uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at studere flere internet butikker efter udsalg og tilbud på facadehegn online før du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet shop markedsfører billige facadehegn online på tilbud til en udsalgspris som anses for ufattelig tiltalende, så er det tit være en indikator for en svindel webshop. Køb med betalingskort er imidlertid omfattet af en regel, som hjælper folk overfor uærlige internet forretninger.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt burde du benytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at klare pengene til facadehegn over tid. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Når der ses på statistikkerne står det markant, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis billig facadehegn og facadehegn priser. Vi ser desuden tit mennesker efterspørge blandt andet facadehegn tilbud, køb facadehegn samt facadehegn online.

Tjek eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot frembringer fuldstændig anstændige genveje til at kigge nærmere på adskillige forhenværende forbrugeres iagttagelser og derfor er det klogt, at du gennemgår online butikkens vurderinger inden du bestiller billige facadehegn online.

Facebook forærer dig derudover temmelig passende metoder til at få indtryk af online firmaets kundefokus. Herinde møder vi en række internet varehuse som giver folk mulighed for at nedfælde en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige facadehegn online hos en netshop burde man uden tvivl løbe igennem shoppens betingelser, det er dog gerne et omfattende projekt, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark og 10-4.

En nemmere løsning kan derfor være at efterse om online forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en indikator for at e-butikken føjer den officielle danske lovgivning, samt at online webshoppen ofte vurderes af fagmænd som har megen viden om vilkårene på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få bistand, når du møder problemstillinger som følge af din bestilling af facadehegn. Tilmed foreslåes det at kunden er sat ind i de mest relevante vilkår der gælder for bestillingen af facadehegn online, til eksempel den byttepolitik e-forretningen bruger.

Derfor er det samtidig afgørende, at man stadig sikrer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne bekræfte bestillingen af facadehegn, uagtet om man køber hos Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus eller Silvan.

Per V gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hans Madsen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Henrik S gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Inger Olsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til indkøb via nettet
1Fragtperioden kan vise sig at være særligt bestemmende forudsat du står og skal bruge din pakke om kort tid, så i det øjemed er det helt meningsfuldt at man besigtiger den forventede leveringsdato for facadehegn. En masse internet outlets udlover billig 1 dags levering på deres favorit varenumre, men husk at det stiller krav om at transaktionen gennemføres inden et fastslået tidspunkt.
2Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en vedtægt, hvilket begunstiger dig som køber overfor svindlende online varehuse. Som alternativ bør du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at dække betalingen over flere uger.
3Trustpilot byder på rigtig uafhængige genveje til at beskue forskellige tidligere konsumenters oplevelser og derved foreslår vi, at du verificerer internet forretningens omtaler forinden du handler billige facadehegn online. Facebook præsterer ydermere de facto hæderlige metoder til at få kendskab til internet virksomhedens popularitet.
4Den billigste løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets hjemsted. Den fragtmetode er jo ultra vital hvis vi skal bruge facadehegn om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle få firmaer på nettet billig levering, men oftest under forudsætning af at man handler for en konkret pris.
5Det har vist sig at være ultra uproblematisk for købere at vurdere prisniveauet online på billige facadehegn fra diverse online shops, og herved yder utallige netshops levering uden beregning. Det kan dog til hver en tid vise sig nyttigt at granske nogle online virksomheder efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at opnå den mest betalelige pris.
6Forinden folk handler billige facadehegn på en internet forhandler behøver de altid betragte butikkens handelsbetingelser, det er dog typisk ikke super interessant. Ligeså kan det anbefales at man er omhyggelig omkring de væsentligste vilkår gældende for handlen med billige facadehegn online, fx hvilken returret online virksomheden lover.
7Størstedelen af online outlets tildeler nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsudgaver til facadehegn. En af de mest benyttede er i dag udleveringssteder, som gør det muligt at hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo ultra hensigtsmæssig, og oftest ligeledes den mindst kostelige metode til levering.
8Nogle enkelte internet butikker frembyder portofri levering på facadehegn, men i reglen kun når man køber for et fastsat beløb. Ellers skal man gribe den billigste leveringsversion, som mange gange er at få kørt varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver almindeligvis samtidig yderst smart. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
9Vi foreslår generelt at tjekke om netshoppen er e-mærket medlem, fordi det kan være en angivelse af at e-forhandleren følger de danske regler, og at online butikken regelmæssigt føres tilsyn med af fagfolk som forstår reglerne på området. Forinden folk køber billige facadehegn i en online forretning bør de principielt gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens regler.