Få leveret mad til fordøren, og spis fransk langt oftere

mad til fordøren

Take-away og madleveringsservices har kronede dage i disse tider. Corona og hjemmearbejde har fået folk til at virkelig indse vigtigheden og værdien af tid. Når man fjerner tid brugt på at rejse til og fra arbejde, får man lyst til at finde flere måder at spare tid. Da vi ikke kan, eller bør, reducere hvor meget vi sover, er madlavning en af de mest åbenlyse aktiviteter at reducere. Og det har befolkningen i Danmark i høj grad taget imod muligheden for at få leveret måltidskasser i ny og næ. 

Men hvilken måltidskasse skal man vælge? Udvalget er ikke nødvendigvis urimelig uoverskueligt. Men hver udbyder sender ny mad og opskrifter hver uge, så man hele tiden får lov til at spise ny og varieret og sund aftensmad. På papiret lyder det lækkert, varieret og eksotisk. Men har du virkelig lyst til at skulle gå i krig med en ny ret flere gange hver uge, efter arbejde? 

Vi vil gerne sige, at det vil vi gerne. Men mennesker er vanemennesker og biologisk bygget til at vælge den nemmeste løsning, for at spare på kræfter til de situationer, hvor vi skal løbe fra et farligt dyr (fra dengang, det var relevant). I dag vil vi gerne løbe, men hellere gå, mod den den nemmeste løsning. Så lad os se hvad, der er af muligheder.

Spis mad som franskmænd og italienerne spiser til hverdag – på ingen tid

Hvor ofte spiser du på fransk restaurant. Ikke i dine drømme eller i dine fremtidige planer. Men de seneste 3 måneder? Svaret er, med stor sandsynlighed, ikke nær så meget, som du vil. For for mange er svaret, at det har de ikke gjort. Og det en skam, men også forståeligt. Men hvis du ikke kan komme til den franske restaurant, så lad den franske restaurant komme til dig. Bestil mad du selv vælger, en af forskellige måltidskasser fra Bonzos hjemmeside. Der er også et stort udvalg af one pot pasta, du kan udforske.

Med hovedsæde i Gilleleje tilbyder Bonzo et nøje udvalg af franske retter, som du kan bestille og lave på under en 30 minutter. Retterne kommer ikke med mange ingredienser eller opskrifter, der kræver at man koktograf (kok og kryptograf kombineret, hvis du skulle være i tvivl). Det kræver kræfter til at få låget af, og koordinationsevnen til at hælde indholdet i en gryde, og at skrue op på ca. mellem blus, afhængig af dit komfurs temperament. 

Hvilke retter kan man vælge i mellem?

Uuuhhh… der er noget godt i vente. Hvad siger du til en lækker Petit Salé aux Lentilles. En Boeuf Bourguignon eller en poulet basquaise piperade? Og det er blot nogle af de klassiske franske retter, du kan udforske eller genopdage. 

Tilberedt af franske kokke med en kærlighed for fransk mad i Frankrig, kan du servere mad, der er værdig en fransk restaurant i enhver fransk  lille, mellemstor eller storby. Store ord. Ja, men ikke vores ord. Vores kunders’. 

Spis fransk mad i dit køkken hjemme i dit hus uden problemer.