Få det nu krydset af to do listen

Du kender det måske, den lange to do listen, som kun føles at blive længere som dagene går, men uden der krydses noget af. Man har en travl hverdag, og når det så bliver weekend, er overskuddet ikke til at gå i gang med de praktiske opgaver, som man godt ved, man burde gøre i stedet for at flade ud på sofaen. Så her er et par ting, som måske kunne stå på din to do liste, og hvis ikke så få nu krydset et par ting af fra din liste.

Rengøring af vaskemaskinen

Et punkt på listen kan være en dybere rengøring af din vaskemaskine. Rens af vaskemaskine udvendig som at tørre den over med en klud, gør du måske oftere end den indvendige rengøring, men særligt den indvendige rens er vigtig for, hvor godt den vasker og rener dit tøj. Hvis tøjet begynder at lugte dårligt eller jordslået, eller vand løber ud af maskinen er det tegn på at den kalder på en rengøring. Start med at bruge afkalkning til indvendig rensning, og derefter rens til som travlesien, omkring afløb, dørbælgen, lågen samt sæbeskuffen for at komme helt i bund.

Vask bilen

Når du står på en parkeringsplads, og ser en bil som er vildt beskidt, tænker man nogle gange ”Den kunne godt trænge til en tur”, men måske kalder ens egen bil på det samme, men man udskyder det blot. Så grib dit udstyr og kom i gang. Start med at skylle bilen over med vand og sæbe, gerne med en højtryksspuler, hvis du har sådan en til at få alt snavnet af. Dæk derefter til med skum og børst bilen over med en børste for at komme i bund med snavsen. Så kan vælge at skylle en gang til med voks. Husk til sidst at skylle igen så alle sæberester er væk.