Entreprenørpumpe SPX 370 W - 230 LTR/MIN
2.790 kr.
Læs mere
Entreprenørpumpe SPX750RW - 350 LTR/MIN
3.375 kr.
Læs mere
Tsurumi LB-480 entreprenørpumpe 2" inkl. slange og koblinger
4.370 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500A m/afbryder
1.906 kr.
Læs mere
STARING Entreprenørpumpe STP2-500 2" med 15 meter slange og koblinger
2.495 kr.
Læs mere
STARING Entreprenørpumpe STP2-450 2" med 15 meter slange og koblinger
2.250 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500F m/bundsug
1.906 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500
1.560 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-450
1.398 kr.
Læs mere
Staring entreprenørpumpe 3" STP3-750
2.900 kr.
Læs mere
Tsurumi HS2.4S entreprenørpumpe 2"
2.675 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed i de gængse byggecentre.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, som giver hjælp til valg af entreprenørpumpe.
Du vil finde variationer i priserne på billige entreprenørpumpe fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på lave priser, og nogle har service. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Flere byggekæder præsterer et enormt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot entreprenørpumpe.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man læse firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige producenter, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af entreprenørpumpe online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og dermed har kunderne adgang til at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Hermed har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, og tilmed få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops producerer selv produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
De fleste niche webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du få ekstra kompetent assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis entreprenørpumpe.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du køber entreprenørpumpe online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

entreprenørpumpe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

entreprenørpumpe harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

entreprenørpumpe silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

entreprenørpumpe bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det være yderst fundamentalt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Du bør under ingen omstændigheder mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at have udstyret klar til brug akkurat som du tager fat på arbejdet. Derudover er det vigtigt at påregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
3Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når det er større projekter. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere folk. Desuden vil det vise sig mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
4Du kan finde mange forskellige guides og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til rigelig almennyttig info, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
5Det kan overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde sikre dig professionel assistance til områder af det. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagmand er det fornuftigt at hente en pris fra forskellige entreprenører.
6Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kan finde frem til online tilbud på dem slavisk.
7Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig mod mulige skader. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
8For projekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette kan du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned når du lige er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
9Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør forfatte en strømlinet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du sammensætter din køreplan.
10Det viser sig vigtigt at du har de påkrævede materialer disponible på forhånd inden du påbegynder projektet. Du kan notere en overskuelig liste som samler de materialer du har brug for, og derefter eftergå materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
11Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet beroer altså på at projektet har positiv betydning for naturen.
12Der viser sig næsten altid overraskende bump på vejen når det gælder omfattende byggeprojekter, og af den grund er det meningsfuldt at der afsættes passende tid i tidsplanen, således at man er sikker på at man får det færdiggjort.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er temmelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er meget imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

En del online virksomheder udlover heldigvis en række forskellige billige leveringsmodeller til entreprenørpumpe. En af de mest almindelige er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de bestilte varer når der er mulighed for det. Muligheden er nemlig særligt hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde tilmed den mest betalelige leveringsmulighed.

Du burde lige så vel udse dig at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Muligheden er sædvanligvis en lille smule mere pebret, men samtidig ret så fleksibel ift. entreprenørpumpe online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du bor i kort afstand af online webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på entreprenørpumpe er jo yderst vital såfremt man har behov for pakken om kort tid, og herved er det bestemt relevant at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for entreprenørpumpe. Masser af internet handler – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig 1 dags fragt på mange produkter online, men som trods alt er påkrævet at ordren lægges inden et fast tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få ordren skippet afsted før personalet tager hjem.

Enkelte butikker på nettet tilbyder fragt uden gebyr på entreprenørpumpe online, men i mange tilfælde stiller det krav om at der erhverves for en præcis sum. Alternativt kunne du vælge den mest billige leveringstype, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

Mange byggecentre yder click-and-collect hvor du bestiller billig entreprenørpumpe online men afhenter i butikken. Fx 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Davidsen. Byggekæderne giver fx klik-og-hent på entreprenørpumpe i disse byer:

Hvidovre, Aabenraa, Slagelse, Hørsholm, Hedensted, Horsens, Odder, Lystrup, Aalborg, Brønshøj, Struer, Korsør, Rødovre, Rønne, Helsingør, Åbyhøj, Virum, Vordingborg, Næstved, Hillerød, Herlev, Frederikssund, Hobro, Hjørring, Jyllinge, Taastrup, Middelfart, Dragør, Charlottenlund, Nærum, Lillerød, Kalundborg, Nørresundby, Højbjerg, Farum, Ballerup, Lyngby, København, Nakskov, Allerød, Grenaa, Holbæk, Nykøbing Falster, Holstebro, Søborg, Svendborg, Fredericia, Esbjerg, Vejle, Odense, Valby, Kolding, Silkeborg, Frederiksberg, Rudersdal, Stenløse, Skive, Gladsaxe, Ølstykke, Hedehusene, Glostrup, Værløse, Ringsted, Ishøj, Brønderslev, Skanderborg, Varde, Risskov, Thisted, Tårnby, Køge, Tilst, Brabrand, Frederiksværk, Vallensbæk, Brøndby, Solrød Strand, Gentofte, Aarhus, Randers, Ikast, Vanløse, Roskilde, Herning, Viborg, Haderslev, Nyborg, Greve, Sønderborg, Frederikshavn, Kokkedal, Albertslund, Birkerød, og Haslev, .

Click-and-collect for entreprenørpumpe er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved indkig i søgedata er det markant, at internet shoppere mange gange søger efter for eksempel entreprenørpumpe online og køb entreprenørpumpe. Man ser derudover som regel folk lede efter fx entreprenørpumpe priser, entreprenørpumpe tilbud og billig entreprenørpumpe, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Bedste tilbud på entreprenørpumpe

Det har vist sig at være virkelig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at analysere priser på billige entreprenørpumpe online hos forskellige e-shops, og ergo har en lang række forretninger på nettet set sig nødsaget til at mindske prisniveauet på entreprenørpumpe markant, og derudover garantere fragt uden betaling.

Det kan dog trods alt vise sig smart at sammenholde nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og udsalg på entreprenørpumpe online før du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at antage den billigste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Du bør imidlertid være klar over, at såfremt en online forretning udbyder billige entreprenørpumpe online på tilbud til en salgspris der anses for enormt favorabel, så kan det ofte være en indikator for en uægte netbutik. Kortbestillinger er i hvert fald omfavnet af en vedtægt, hvilket bistår dig imod fup webbutikker.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre betalingen af entreprenørpumpe over flere uger. Det tilbydes typisk ved nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at folk tit leder efter eksempelvis billig entreprenørpumpe og entreprenørpumpe priser. Derudover ser vi som regel online shoppere efterspørge eksempelvis entreprenørpumpe online, entreprenørpumpe tilbud og køb entreprenørpumpe.

Gennemsøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot frembyder fuldt ud relevante chancer for at efterforske diverse tidligere kunders erfaringer og derfor er det klogt, at du kigger nærmere på e-handlens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige entreprenørpumpe online.

Facebook yder for øvrigt nogle gode muligheder for at få kendskab til internet selskabets popularitet. Herinde ses en del online varehuse i Danmark som tilbyder folk at registrere en bedømmelse af deres køb, hvilket tillige burde tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige entreprenørpumpe online hos en webbutik bør de altid sætte sig ind i e-butikkens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt, særligt ved de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Et andet alternativ kan være at undersøge hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, da det typisk er et kendetegn for at internet virksomheden overholder dansk lovgivning, og at online firmaet jævnligt revurderes af fagfolk som er inde i de gældende regulativer.

Det giver dig genvej til en håndsrækning, for så vidt du bliver udsat for problemer med dit køb af entreprenørpumpe. Derudover kan det være til hjælp at man er på vagt for de grundlæggende reglementer der har indvirkning på bestillingen af entreprenørpumpe online, eksempelvis den bytteret e-shoppen kører med.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sin bestilling af entreprenørpumpe, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Jan O gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Charlotte Olsen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Anne Johansen gav 5 stjerner

Fremragende!

Mette Olsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til når du køber online
1Det har vist sig at være ekstremt smart for folk at kigge efter tilbud online på billige entreprenørpumpe i blandt flere e-forhandlere, og herved frembyder de fleste shops på nettet gratis levering. Derfor kan det stadigvæk blive profitabelt at kigge forbi visse online shops efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris.
2Nogle få internet selskaber sikrer fri fragt på entreprenørpumpe, men undertiden er det betinget af at der bestilles for et fastslået beløb. Derudover kan du udse dig den mest letkøbte form for fragt, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Løsningen viser sig som oftest tillige ultra fleksibel. Den mest betalelige fragtmulighed er uden tvivl at hente pakken selv.
3Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særligt vigtig såfremt du mangler din ordre omgående, så af den grund er det forholdsvis passende at du dobbelttjekker leveringstidspunktet for entreprenørpumpe. En masse shops på nettet giver løfte om billig 1 hverdags levering på flere varer, der dog er afhængig af at du når at bestille forinden et fast tidspunkt.
4Trustpilot medfører egentlig passelige genveje til at verificere en stor gruppe eksisterende køberes ratings og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tolker e-shoppens omtaler forud for at du shopper billige entreprenørpumpe online. Facebook fremskaffer for øvrigt forholdsvis solide løsninger til at få kendskab til netbutikkens popularitet.
5Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af et regulativ, hvilket støtter os overfor falske online shops. Som alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du agter at betale betalingen over en længere periode.
6Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være en erklæring om at online forretningen efterfølger dansk lovgivning, samt at forretningen undertiden revurderes af fagfolk der har nøje kendskab til de gældende regler. Forinden folk køber billige entreprenørpumpe på en butik på nettet bør man til hver en tid gennemløbe butikkens handelsaftale.
7Før folk handler billige entreprenørpumpe hos en netbutik burde man ideelt set gennemgå netbutikkens handelsaftale, men det er tit ikke videre interessant. Ydermere foreslår vi at køber er vidende om de mest centrale retningslinjer der har indvirkning på købet af billige entreprenørpumpe online, som fx hvilken returret e-butikken tilsikrer.
8Den billigste leveringsmetode er utvivlsomt at hente varerne selv, som jo kræver at du har bopæl nærved online forretningens bopæl. Den leveringsudgave kan være ekstremt relevant når du har brug for entreprenørpumpe inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle få internet virksomheder levering uden beregning, men undertiden forudsætter det at du handler for en konkret pris.
9En hel del firmaer på nettet yder nu mange forskellige billige leveringsmuligheder til entreprenørpumpe. En af de populære er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig i høj grad gnidningsløs, samt i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste løsning til levering.