Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17784-15 Sort
2.999 kr.
Læs mere
Plus Decora enkeltlåge - 17633-13 Hvid
1.299 kr.
Læs mere
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17784-1 Trykimp
2.699 kr.
Læs mere
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17785-1 Trykimp
2.099 kr.
Læs mere
Plus Ligno Enkeltlåge 100x88/85cm - Tryk Impr.
649 kr.
Læs mere
Plus PLUS Klink Enkeltlåge - 17785-15 Sort
2.299 kr.
Læs mere
Plus Country Enkeltlåge 100x98 cm HVID
899 kr.
Læs mere
Plus Slot Enkeltlåge 100x75 cm - Trykimprægneret
399 kr.
Læs mere
Plus Rom Enkeltlåge 100x75 cm
399 kr.
Læs mere
Plus Vinesse Enkelt havelåge 100x98 cm grundmalet Sort 13410-15
799 kr.
Læs mere
Plus Nostalgi enkeltlåge - 17613-13 Hvid
1.299 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke forretningens regler.
Flere byggekæder fremviser et stort produktsortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare enkeltlåge.
Du vil finde forskelle i priserne på billige enkeltlåge hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på gode tilbud, imens øvrige fokuserer på faglig sparring. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut utrolig afgørende at se, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du vælge et andet.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er i høj grad et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af enkeltlåge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har du chancen for at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derigennem kan du overveje at spare leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre samler produkter fra talrige nichebutikker, så du kan købe fra et stort sortiment af enkeltlåge online.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere står selv for produktion af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Forskellige nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at bestille enkeltlåge online hos dem.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det er det forventeligt at du får endnu mere informativ sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop enkeltlåge.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

enkeltlåge jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

enkeltlåge silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

enkeltlåge harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

enkeltlåge bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige hovedpiner når det gælder krævende opgaver, og følgelig vurderes det væsentligt at der afsættes en del plads i handlingsplanen, således at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
2Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Bidraget forudsætter dermed at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
3Det kan være nyttigt at indhente hjælp til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af omfattende byggerier. Omfattende ting gør krav på flere end en enkelt person. Desuden bliver det mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
4Man vil på ingen måde mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have udstyret til rådighed før du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
5Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver en masse anvendelig information, især ifald man kigger på engelsk.
6Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug inden du kaster dig over dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig liste som samler alle de ting du skal bruge, og dernæst gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
7I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet et budget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og så kortlægge udgiften ved dem én og én.
8Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du hyppigt tage notits af meldingerne om vejret i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
9Du bør på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk arbejdstøj herunder sko og hjelm der sikrer dig mod eventuelle risici. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
10Du bør tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for skal sikre dig assistance fra en fagperson til noget af byggeriet. Forudsat at du ønsker professionel assistance kan det være fordelagtigt at notere tilbud fra forskellige foretagender.
11Længe før du optager byggeriet kan det være aldeles meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der gælde forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Forberedelse vedbliver at være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør have en effektiv agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du laver planen.
De højest ratede byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er rigtig overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Flere e-handler tildeler i dag en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til enkeltlåge. En af favoritterne er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot din pakke når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt smertefri, samt ofte tillige den mest prisbevidste leveringsversion.

Du kunne tillige overveje at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Den bliver jævnligt en kende mere pebret, men også ekstremt simpel med enkeltlåge online. Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du bor i nærheden af netshoppens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på enkeltlåge er jo ualmindeligt central hvis vi mangler din pakke straks, så af den grund er det selvfølgelig passende at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid på enkeltlåge. En masse internet outlets – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre online, som imidlertid står og falder med at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ud af døren forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere netshops garanterer fragt uden omkostninger på enkeltlåge online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man handler for en konkret sum. Som alternativ kunne man udse dig den mest prisbevidste form for fragt, som tit er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En lang række byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig enkeltlåge online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne giver fx click-and-collect på enkeltlåge i disse byer:

Hobro, Rønne, Hørsholm, Birkerød, Lystrup, Frederiksberg, Helsingør, Jyllinge, Nakskov, Charlottenlund, Herlev, Thisted, Nykøbing Falster, Greve, Hedehusene, Varde, Slagelse, Søborg, Korsør, Solrød Strand, Haslev, Silkeborg, Fredericia, Køge, Hillerød, Brønderslev, Svendborg, Gentofte, Rødovre, Kolding, Risskov, Holbæk, Aarhus, Glostrup, Roskilde, Taastrup, Viborg, Aalborg, Farum, Allerød, Tilst, Vanløse, Vordingborg, Valby, Lyngby, Struer, Hedensted, Ikast, Lillerød, Frederikshavn, Virum, København, Skive, Holstebro, Ishøj, Næstved, Rudersdal, Frederiksværk, Frederikssund, Brabrand, Åbyhøj, Albertslund, Hvidovre, Kalundborg, Værløse, Gladsaxe, Ringsted, Højbjerg, Tårnby, Vallensbæk, Nørresundby, Sønderborg, Nærum, Grenaa, Middelfart, Hjørring, Brøndby, Dragør, Brønshøj, Esbjerg, Odder, Randers, Ballerup, Haderslev, Nyborg, Horsens, Stenløse, Aabenraa, Kokkedal, Ølstykke, Vejle, Herning, Skanderborg, og Odense, .

Afhentning for enkeltlåge er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager).

Når man ser på søgedata bliver det klart, at folk typisk kigger efter bl.a. enkeltlåge priser og billig enkeltlåge. Man ser derudover som regel netshoppere søge bl.a. køb enkeltlåge, enkeltlåge online og enkeltlåge tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Bedste tilbud på enkeltlåge

Det er jo efterhånden super ukompliceret for alle at kigge efter tilbud på billige enkeltlåge online fra flere internet firmaer i Danmark, og så har en lang række webbutikker ikke kunne lade være med at nedbringe priserne på enkeltlåge helt i bund, og i øvrigt præstere billig fragt.

Dog kan det imidlertid være nyttigt at tjekke nogle få internet forretninger efter billige priser på enkeltlåge online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Du bør imidlertid være så påvagt, at når en netbutik markedsfører billige enkeltlåge online til salg for en salgspris som anses for umådelig gunstig, så er det ofte være et karakteristika der viser en bedragerisk netshop. Handler med kort er heldigvis indbefattet af et lovbud, der assisterer kunden overfor uoprigtige online butikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du vil afbetale omkostningerne til enkeltlåge over en periode. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at folk ofte søger efter fx køb enkeltlåge og enkeltlåge priser. Vi ser desuden jævnligt mennesker søge bl.a. enkeltlåge online, billig enkeltlåge og enkeltlåge tilbud.

Udforsk eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig altid nyttige chancer for at gøre dig bekendt med ret mange nuværende køberes reflektioner og derved rekommanderer vi, at du tolker netshoppens ratings forinden du handler billige enkeltlåge online.

Facebook tilbyder tillige fuldt ud passende muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed. Derudover møder vi endda internet outlets hvor du kan forfatte en omtale af deres køb, hvilket ydermere bør tages i brug til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige enkeltlåge online på en e-shop kan de på en vis måde kigge på netbutikkens handelsaftale, men det er gerne et omfattende projekt, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Et alternativ kan være at undersøge om internet forhandleren er e-mærket, fordi det typisk er en tryghed om at netbutikken anerkender de opstillede regler, samt at hjemmesiden regelmæssigt tilses af eksperter der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Dette er en god mulighed for at blive hjulpet, såfremt du skulle få vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af enkeltlåge. Udover dette stiller vi forslag om at kunden er klar over de mest vitale retningslinjer i forbindelse med købet af enkeltlåge online, fx hvilken ombytningsret internet selskabet tilsikrer.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura, så man altid vil kunne bekræfte sit køb af enkeltlåge, ligegyldig om man har handlet fra Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark eller 10-4.

Pia Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Anders Sørensen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Martin Kristensen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Niels Sørensen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til når du køber online
1Visse netshops sikrer gratis levering på enkeltlåge, men undertiden kun såfremt der handles for et præcist beløb. Ellers bør man foretrække den billigste leveringstype, der gerne vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig almindeligvis endvidere ualmindeligt problemfri. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
2Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en garanti for at internet butikken tilslutter sig de danske regler, foruden at shoppen nu og da gennemses af fagmænd der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige enkeltlåge på en internet virksomhed kan man for at være på den sikre side bese e-shoppens handelsbetingelser.
3Det er jo i høj grad ligetil for købere at vurdere tilbud online på billige enkeltlåge fra flere shops på nettet, og ergo frembyder flertallet af shops på nettet gratis levering. Derfor kan det trods alt være indbringende at se nærmere på nogle forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at indhente den bedste pris.
4Den mest prisbevidste løsning til levering vil til enhver tid være at hente pakken selv, som desværre afhænger af at du lever nær online forhandlerens tilholdssted. Den type af levering er selvfølgelig ekstremt bestemmende i tilfælde af at vi har behov for enkeltlåge om et øjeblik. Alternativt så sikrer en hel del internet outlets fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde under forudsætning af at man aftager for en konkret pris.
5Leveringsdygtigheden er særdeles central forudsat man mangler pakken fluks, og derfor er det bestemt passende at vi checker leveringstidspunktet på enkeltlåge. En hel del internet foretagender garanterer billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter, men det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et konkret klokkeslæt.
6Masser af online webshops tildeler nu til dags diverse forskellige billige fragtmetoder til enkeltlåge. En af de mest benyttede er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig super simpel, og ofte endda den prisbilligste leveringsmulighed.
7Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, der redder køberen overfor falske internet forhandlere. Som et alternativ burde du udnytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage pengene af flere omgange.
8Forud for at folk shopper billige enkeltlåge på en e-butik kunne de i reglen skimme webbutikkens handelsbetingelser, det er dog tit ikke videre spændende. Yderligere er det en hjælp at kunden er på vagt for de mest essentielle regler der kan have indflydelse på bestillingen af billige enkeltlåge online, til eksempel hvilken bytteret online webshoppen benytter.
9Trustpilot yder altid belejlige chancer for at kigge på forskellige tidligere køberes reflektioner og derfor kan det anbefales, at du udforsker e-forhandlerens anmeldelser før du shopper billige enkeltlåge online. Facebook giver dig ligeledes uden sammenligning stabile genveje til at få en idé om e-handlens troværdighed.