Teng Tools enhåndstvinge CMQL300
190 kr.
Læs mere
Luna enhåndstvinge 150 mm
259 kr.
Læs mere
Teng Tools enhåndstvinge 150mm CMQL150
195 kr.
Læs mere
Luna enhåndstvinge 300 mm
275 kr.
Læs mere
Teng Tools enhåndstvinge CMQL450
189 kr.
Læs mere
Teng Tools enhåndstvinge CMQL150
175 kr.
Læs mere
Luna enhåndstvinge 450 mm
210 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge Stanley 150mm 0-83-004
199 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge 450mm
292 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge 450 mm cmq450
206 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge Luna 150mm
175 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge Luna 300mm
186 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge ezs 45-8
225 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge ezs 15-8
204 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge 600 mm cmq600
231 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge Teng Tools CMQL150/CMQL600
165 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge ezs 30-8
215 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge Stanley FMHTO
308 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge 300 mm cmq300
179 kr.
Læs mere
BESSEY enhåndstvinge Kliklamp 160 x 80 mm
149 kr.
Læs mere
BESSEY enhåndstvinge Kliklamp 250 x 80 mm
149 kr.
Læs mere
BESSEY enhåndstvinge Kliklamp 200 x 80 mm
149 kr.
Læs mere
BESSEY Enhåndstvinge, EZ
149 kr.
Læs mere
BESSEY Enhåndstvinge EZS
199 kr.
Læs mere
BESSEY enhåndstvinge Kliklamp 120 x 80 mm
149 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge mini - 2 stk, 100 mm
48 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge, 450 mm
80 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge, 150 mm
50 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge, 300 mm ProBuilder
129 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge, 300 mm
70 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge, 200mm ProBuilder
130 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge, 600 mm
100 kr.
Læs mere
Enhåndstvinge, 200 mm
80 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at undvære fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Det er først og fremmest muligt ved de gængse byggecentre.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du tjekke de andre.
Nogle byggekæder sælger et stort vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare enhåndstvinge.
For en del er byggeri lig med mange spørgsmål. På grund af det bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du får sparring omkring enhåndstvinge.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende webshoppens betingelser.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige enhåndstvinge fra byggecenter til byggecenter. En del vil have de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder har butikker i det meste af landet, og derigennem har folk mulighed for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor har du mulighed for at undvære fragten, og ovenikøbet få fat i varerne straks.
De kendte byggemarkeder samler varer fra flere producenter, hvorfor du kan vælge fra et stort sortiment af enhåndstvinge online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
De fleste webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Derigennem er det forventeligt at du får en høj grad af nyttig assistance fra mennesker der er specialister i netop enhåndstvinge.
Størsteparten af webshops i små nicher er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller enhåndstvinge online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

enhåndstvinge jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

enhåndstvinge silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

enhåndstvinge bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

enhåndstvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at indhente assistance til projektet, især i tilfælde af krævende byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere personer. Samtidig må det være bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
2Der kan findes endeløse vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til overvældende meget konstruktiv viden, ikke mindst hvis du bruger engelske søgeord.
3Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen influerer positivt på naturen.
4Du vil ikke mangle grej. Jævnligt kan det vise sig en fordel at du har det til disposition forinden du starter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at tillægge de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
5Inden du igangsætter byggeprocessen er det aldeles afgørende at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Ved udendørs opgaver kan vejret få stor betydning. På grund af dette kan du ofte holde øje med vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at regne netop som du er i fuld gang med dit vigtige projekt.
7Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din plan.
8Du bør unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom arbejdssko som sikring med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
9Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har styr på omkostningerne. Det vil være en god idé at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
10Der præsenterer sig ofte pludselige problemstillinger når det kommer til store opgaver, og herved vurderes det vigtigt at der er afsat en god portion tid i planen, således at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
11Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer indkøbt i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du får god gavn af at forfatte en simpel oversigt indeholdende de materialer som er nødvendige, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Det kan give mening at tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde anskaffe eksperthjælp til områder af det. Hvis du anskaffer assistance fra en professionel er der penge at spare ved at hente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Adskillige outlets på nettet giver nu om dage alverdens billige muligheder for levering til enhåndstvinge. En af de mest populære er i vore dage pakkeshops, hvor det er muligt at hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså temmelig let, og tit endvidere den mest billige løsning til levering.

Du kan derudover påtænke at bestille pakken til levering til din adresse eller til din arbejdsplads. Den er godt nok lidt mindre billig, men endda rigtig let gængelig for enhåndstvinge online. Den mest prisbevidste form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette beroer på at du befinder dig med kort afstand til online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på enhåndstvinge er naturligvis temmelig væsentlig forudsat man står og skal bruge produkterne fluks, så med det formål er det naturligvis meningsfuldt at man finder den estimerede leveringstid på enhåndstvinge. En række internet outlets – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering på næste hverdag på mange varer online, men glem ikke at det kræver at bestillingen placeres tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen pakket forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

En række forretninger på nettet byder på fragt uden beregning på enhåndstvinge online, men i reglen stiller det krav om at man handler for en konkret sum. Ellers bør man udse dig den mest billige leveringsform, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig enhåndstvinge online men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne yder bl.a. afhentning af enhåndstvinge i følgende områder:

Frederikssund, Frederiksværk, Holstebro, København, Gladsaxe, Middelfart, Skive, Allerød, Ishøj, Korsør, Risskov, Dragør, Aabenraa, Stenløse, Aarhus, Solrød Strand, Silkeborg, Jyllinge, Lyngby, Odense, Nærum, Ikast, Kokkedal, Haslev, Hørsholm, Odder, Hedensted, Nykøbing Falster, Hedehusene, Ringsted, Rudersdal, Nakskov, Slagelse, Ballerup, Albertslund, Vanløse, Nørresundby, Varde, Charlottenlund, Nyborg, Rødovre, Næstved, Søborg, Frederikshavn, Værløse, Rønne, Brøndby, Herning, Hvidovre, Kolding, Ølstykke, Farum, Vejle, Hobro, Haderslev, Højbjerg, Struer, Thisted, Grenaa, Hillerød, Brønshøj, Brabrand, Åbyhøj, Greve, Kalundborg, Roskilde, Brønderslev, Aalborg, Svendborg, Fredericia, Frederiksberg, Sønderborg, Vallensbæk, Birkerød, Valby, Køge, Esbjerg, Tårnby, Horsens, Vordingborg, Tilst, Viborg, Herlev, Gentofte, Skanderborg, Taastrup, Holbæk, Helsingør, Lystrup, Glostrup, Randers, Virum, Hjørring, og Lillerød, .

Klik-og-hent ift. enhåndstvinge er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland).

Ved kig i søgedata bliver det klart, at mennesker ofte søger blandt andet enhåndstvinge online og enhåndstvinge priser. Derudover ser vi som regel netshoppere søge efter fx billig enhåndstvinge, enhåndstvinge tilbud og køb enhåndstvinge, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Gode priser på enhåndstvinge

Det er ualmindeligt problemfrit for alle og enhver at sammenholde priser på billige enhåndstvinge online hos diverse internet handler, og for det har masser af shops på nettet ikke kunne slippe for at sænke priserne på enhåndstvinge kolossalt, og i øvrigt garantere gebyrfri levering.

Trods dette kan det alligevel være fordelagtigt at eftergå enkelte internet foretagender efter tilbud og rabatter på enhåndstvinge online forinden du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Du bør blot være obs på, at når en online forretning afsætter billige enhåndstvinge online på tilbud til en pris som virker himmelråbende favorabel, så burde det tit være et karakteristika der viser en uægte e-shop. Handler med kort er i hvert fald indbefattet af en lov, som forsvarer dig imod falske internet forhandlere.

Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at klare beløbet til enhåndstvinge over tid. Dette fås ofte hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Ses der på søgedata står det klart, at online shoppere ofte efterspørger fx enhåndstvinge online og køb enhåndstvinge. Foruden dette ser man som regel mennesker lede efter fx enhåndstvinge priser, billig enhåndstvinge og enhåndstvinge tilbud.

Læs tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot leverer absolut hæderlige genveje til at eftersøge forskellige aktuelle køberes tanker og af den grund anbefales det, at du beser netshoppens kritik forud for at du placerer din ordre på billige enhåndstvinge online.

Facebook leverer på samme måde flere fordelagtige chancer for at få indblik i online forretningens pålidelighed. Her ser vi en del forhandlere på nettet hvor kunder kan udforme en evaluering af deres køb, hvilket på samme måde kan benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige enhåndstvinge online på en shop kunne man utvivlsomt kigge på e-shoppens betingelser, men det er i reglen en omfattende opgave, specielt med de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

En anden mulighed kan derfor være at tjekke om e-butikken er verificeret af e-mærket, da det er en erklæring om at netbutikken føjer de danske love, foruden at online forretningen rutinemæssigt besøges af specialister som er indført i de gældende regulativer.

Dette er desuden din chance for at blive assisteret, ifald du udsættes for problemstillinger ved din shopping med enhåndstvinge. Udover dette er det smart at man er opmærksom på de mest basale vilkår i forbindelse med bestillingen af enhåndstvinge online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren anvender.

Derfor er det tillige relevant, at man når som helst beholder sin ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne påvise sin bestilling af enhåndstvinge, hvad end man handler hos Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg eller Jem og Fix.

Poul gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Camilla C gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Erik Pedersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Karen M gav 5 stjerner

Perfekt køb

9 tips til din online shopping
1Forud for at nogen shopper billige enhåndstvinge på en e-forhandler kan de utvivlsomt gennemlæse butikkens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde. Ydermere er det en hjælp at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på bestillingen af billige enhåndstvinge online, eksempelvis hvilken returret netbutikken garanterer.
2Trustpilot bringer dig relativt solide muligheder for at kigge nærmere på mange øvrige brugeres ratings og på grund af dette kan det anbefales, at du kigger nærmere på online shoppens anmeldelser før du shopper billige enhåndstvinge online. Facebook yder tilsvarende faktisk uafhængige genveje til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed.
3Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du lever nær webbutikkens hjemsted. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være ret afgørende i tilfælde af at du absolut skal bruge enhåndstvinge fluks. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet selskaber gratis levering, men undertiden gælder det kun hvis du bestiller for en fastsat sum.
4Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en lovbestemmelse, som assisterer dig som kunde overfor uærlige online forretninger. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at betale beløbet af flere omgange.
5Det er jo ultra smertefrit for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige enhåndstvinge fra flere shops på nettet, og på grund af dette lover flere online selskaber fragt uden betaling. Derfor kan det imidlertid blive nyttigt at tjekke indtil flere online forhandlere efter tilbud inden du shopper, så du er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris.
6Nogle internet shops præsterer fragt uden omkostninger på enhåndstvinge, men i reglen kun såfremt der bestilles for en bestemt sum. Ellers skal man udvælge den mest betalelige mulighed for levering, hvilket ofte vil være at få leveret pakken til en pakkeshop. Denne viser sig sædvanligvis samtidig ekstremt enkel. Den mest billige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
7Antal dages levering er virkelig vital forudsat du behøver din pakke med det samme, så herved er det bestemt afgørende at man finder den anslåede leveringstid på enhåndstvinge. En hel del internet virksomheder tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, men glem ikke at det er betinget af at bestillingen gennemføres inden et fastsat tidspunkt.
8Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er et signal om at webbutikken anerkender de gældende danske regler, og at internet forretningen regelmæssigt ses til af jurister der har indsigt i de gældende love. Inden folk bestiller billige enhåndstvinge i en online butik behøver de sådan set læse butikkens forretningsbetingelser.
9Størstedelen af e-firmaer frembyder i dag flere billige leveringsmuligheder til enhåndstvinge. Det mest almindelige er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din pakke præcis når det passer dig. Løsningen er jo i høj grad smart, og desuden ydermere den mest betalelige leveringsmetode.