Bernardo Endefræser EMG 14
8.513 kr.
Læs mere
Bernardo Endefræser EMG 30 Pro
25.247 kr.
Læs mere
Bernardo Endefræser EMG 14 Pro
18.647 kr.
Læs mere
Bernardo Endefræser EMG 30
15.685 kr.
Læs mere
Endefræser Sieg Hårdmetalsplatter ø50mm
724 kr.
Læs mere
Endefræser med vendeplatter 30 mm, MK 3
844 kr.
Læs mere
Endefræsere tin belagt 6-20 mm sæt á 12 stk & PVC-holder
1.331 kr.
Læs mere
Endefræser med platter 16 mm, MK2
709 kr.
Læs mere
Endefræser Gühring 2-skær 1,5mm
171 kr.
Læs mere
Endefræser Sieg Hårdmetalsplatter ø30mm
799 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man tjekke webshoppens regningslinjer.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment af varer, og andre har fokus på en enkelt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot endefræser.
Det er naturligvis super vigtigt at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af endefræser.
Du vil finde ulighed i prisen på billige endefræser fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver billige priser, imens nogle giver et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og derfor har de fleste chancen for at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og sågar få produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, som kan give øget tryghed når man handler online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggecentre udbyder varer fra forskellige producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af endefræser online.

Nichewebshop

De fleste små butikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Derfor vil du få mere brugbar vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop endefræser.
Størsteparten af nichespecifikke webshops står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en lavere pris.
Flertallet af niche webshops er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du bestiller endefræser online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

endefræser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

endefræser silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

endefræser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

endefræser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kommer ofte utidige problemstillinger i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og derfor er det af stor betydning at man afsætter nok tid i tidsplanen, således at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
2Forinden du starter arbejdet kan det blive rimeligt essentielt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
3Der findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube giver utrolig meget almennyttig info, navnligt forudsat at man benytter den engelske version.
4Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et regnskab for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en fordel at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne undersøge prisen på hver eneste af dem.
5Husk at gennemtænke om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at hente forslag fra diverse entreprenører.
6Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så husk beskyttelse såsom hjelm og sko som skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i byggeriet, navnlig ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
7Det bør overvejes at sikre sig hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af store ombygninger. Omfangsrige ombygninger kræver flere mennesker. Ydermere bør det blive bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
8Man vil ikke på noget tidspunkt fattes grej. Typisk kan det vise sig smart at du har værktøjet parat akkurat som du igangsætter arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne disse udgifter i dit økonomiske overblik.
9Glem ikke at du kan søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at renoveringen har betydning for klimaet.
10Det vil vise sig essentielt at du har de relevante materialer indkøbt før du indleder byggeriet. Du bør udfærdige en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres det der skal bruges, og dernæst gennemgå listen, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
11For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. På grund af dette bør du jævnligt holde øje med vejrforudsigelserne i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med dit omfattende byggeprojekt.
12Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør have en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så imponerende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering er bedst?

Mange butikker på nettet giver nu om dage en række forskellige billige metoder til levering til endefræser. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter varerne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt ukompliceret, og endda ligeledes den billigste fragtform.

Du bør også forsøge at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen er godt nok et hak mere bekostelig, men samtidig meget ukompliceret med endefræser online. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på endefræser kan i nogle tilfælde være virkelig essentiel forudsat du har behov for varerne inden for få dage, og herved er det nemlig passende at man undersøger leveringstiden på endefræser. Flere online forhandlere – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig 1 dags levering på en hel del produkter online, men vær på vagt da det regnes ud fra at bestillingen laves inden et bestemt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få ordren distribueret forinden logistikpersonalet har fyraften.

Nogle online selskaber byder på fragt uden betaling på endefræser online, men for det meste kun såfremt man bestiller for et fastsat beløb. Derudover skulle du udse dig den mest betalelige fragtmetode, der tit er at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

Mange kæder udlover klik-og-hent hvor man handler billig endefræser online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på endefræser i følgende områder:

Nørresundby, Skive, Hjørring, Birkerød, Herning, Kokkedal, Virum, Varde, Slagelse, Nakskov, Odense, Thisted, Odder, Aalborg, Brabrand, Vordingborg, Hobro, Hedehusene, Tilst, Risskov, Rønne, Brønderslev, Esbjerg, Ikast, Hedensted, Ølstykke, Farum, Næstved, Nyborg, Dragør, Højbjerg, København, Helsingør, Lillerød, Valby, Holstebro, Rudersdal, Greve, Charlottenlund, Silkeborg, Grenaa, Frederiksberg, Lystrup, Gladsaxe, Glostrup, Vanløse, Allerød, Rødovre, Hvidovre, Herlev, Fredericia, Åbyhøj, Aabenraa, Holbæk, Viborg, Søborg, Aarhus, Sønderborg, Jyllinge, Vallensbæk, Brøndby, Brønshøj, Nærum, Horsens, Ishøj, Kolding, Middelfart, Lyngby, Køge, Skanderborg, Tårnby, Solrød Strand, Vejle, Ballerup, Værløse, Frederikshavn, Roskilde, Hørsholm, Haslev, Gentofte, Kalundborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Korsør, Albertslund, Svendborg, Hillerød, Stenløse, Randers, Frederikssund, Frederiksværk, Taastrup, Struer, og Haderslev, .

Klik-og-hent ift. endefræser er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Lolland, Amager, Bornholm).

Ses der på tallene står det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger bl.a. endefræser tilbud og billig endefræser. Derudover oplever vi mange gange mennesker efterspørge eksempelvis køb endefræser, endefræser online og endefræser priser, plus de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Priser på endefræser

Det er efterhånden ualmindeligt smart for forbrugerne at lave prissammenligning på billige endefræser online hos diverse e-butikker, og for det har de fleste webbutikker været presset til at at stampe priserne på endefræser markant, og derudover byde på portofri fragt.

Trods dette kan det stadigvæk være nyttigt at eftergå et par internet foretagender efter udsalg og tilbud på endefræser online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Du må imidlertid være årvågen med, at ifald en e-forretning frembyder billige endefræser online for en pris som anses for utrolig lav, burde det for det meste være et symbol på en bedragerisk shop. Betalinger med kort er dog omfavnet af en orden, hvilket værner os overfor uægte internet foretagender.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du benytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil klare beløbet til endefræser over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel søger bl.a. endefræser tilbud og endefræser priser. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere lede efter bl.a. endefræser online, billig endefræser og køb endefræser.

Undersøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot leverer forholdsvis fornemme løsninger til at kigge nærmere på mange tidligere brugeres tanker og derfor slår vi et slag for, at du kigger nærmere på internet butikkens ratings forinden du handler billige endefræser online.

Facebook resulterer i for øvrigt tilpas ønskværdige chancer for at få et kig ind i internet webshoppens popularitet. Her ses faktisk internet forretninger som tilbyder folk at udforme en anmeldelse af købsoplevelsen, som lige så vel burde udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige endefræser online på en e-forhandler burde de altid se på deres handelsbetingelser, det er dog gerne et omfattende arbejde, særligt på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Et nemt alternativ kan være at tjekke hvorvidt netshoppen er e-mærket, grundet at det kan være en antydning af at online butikken efterkommer de danske regler, udover at online webshoppen undertiden evalueres af sagkyndige som har indsigt i vilkårene på området.

Dette er en god genvej til at få hjælp, for så vidt du skulle få vanskeligheder i processen med din ordre på endefræser. Derudover er det en hjælp at man er obs på de mest centrale regler der er gældende for købet af endefræser online, f.eks. den ombytningspolitik webbutikken kører med.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man altid beholder ens e-mail kvittering, så man fremadrettet kan eftervise købet af endefræser, uagtet om man har bestilt hos Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Inger Madsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Kirsten D gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Erik R gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Anna Christensen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til køb på nettet
1Leveringshastigheden kan være super bestemmende ifald vi har brug for varerne med det samme, og herved er det rigtig afgørende at man tjekker den estimerede leveringstid på endefræser. Flere online butikker yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren aflægges tidligere end et givent tidspunkt.
2Trustpilot tilbyder aldeles fornemme chancer for at vurdere adskillige andre kunders domme og af den grund er det smart, at du gransker netbutikkens vurderinger inden du køber billige endefræser online. Facebook indebærer ligeledes temmelig anstændige genveje til at få indtryk af e-forretningens kundetilfredshed.
3Vi tilråder at tjekke om netshoppen er e-mærket, da det bør være en garanti for at internet firmaet accepterer den officielle danske lovgivning, og at internet selskabet en gang i mellem undersøges af fagfolk som er inde i de gældende love. Inden nogen handler billige endefræser i en netbutik behøver man i virkeligheden studere butikkens handelsbetingelser.
4Det er jo efterhånden i høj grad gnidningsløst for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige endefræser i blandt diverse e-handler, og ergo yder flertallet af e-handler levering uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk være profitabelt at granske indtil flere online forhandlere efter billige priser før du bestiller, sådan at man er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
5Den mest prisbevidste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette forudsætter at du lever i nærheden af webshoppens tilholdssted. Den fragtløsning kan være meget vital hvis vi har brug for endefræser lige om lidt. Alternativt så tilbyder indtil flere firmaer på nettet levering uden omkostninger, men undertiden kun hvis man aftager for en bestemt pris.
6Adskillige outlets på nettet tilbyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til endefræser. Et hit er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså virkelig enkel, og i mange tilfælde desuden den billigste mulighed for levering.
7Nogle enkelte online webshops lover portofri fragt på endefræser, men i reglen stiller det krav om at man køber for et fastslået beløb. Som alternativ skulle du foretrække den mest billige fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få leveret produkterne til en pakkeshop. Metoden viser sig mange gange endda vældig fleksibel. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
8Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en regel, der forsvarer køber imod uærlige online webshops. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale regningen over flere uger.
9Inden folk handler billige endefræser hos en webbutik bør man sådan set kigge på forhandlerens forretningsaftale, dog er det for det meste ikke særlig spændende. Tilmed tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest basale vedtægter gældende for shopping af billige endefræser online, til eksempel den ombytningspolitik webshoppen lover.