Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt varesortiment, og nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare elhøvl.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige elhøvl fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder gode tilbud, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Dette er hovedsageligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra en webshop, som giver sparring omkring elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og i kraft af det har du chancen for at handle online og transportere materialerne selv. Derfor kan du undgå fragtgebyret, og ovenikøbet have produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra mange specialbutikker, og af den grund kan du bestille fra et stort sortiment af elhøvl online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem er det forventeligt at du får ekstra nyttig sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis elhøvl.
Størsteparten af niche netbutikker er små firmaer, som tit er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du bestiller elhøvl online på deres hjemmeside.
En masse online nichebutikker er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du en bedre pris.
Danmarks største byggekæder

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

elhøvl bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

elhøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Længe før du iværksætter byggeprocessen er det aldeles meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholder loven. Alt efter din boligtype vil der være mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den årsag må du jævnligt tage et kig på meldingerne om vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med dit avancerede byggeprojekt.
3Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer parat i god tid før du iværksætter håndværket. Du vil med fordel kunne nedskrive en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du er sikker på at du har husket det hele.
4Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggeprocessen, navnlig når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Større ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil viser det sig hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
5I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige et budget for byggeriet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være sundt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kan kortlægge ens omkostning ved dem hver især.
6Det er muligt at indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinger at ombygningen forbedrer klimaet.
7Godt forarbejde er kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør liste en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver din dagsorden.
8Der er et stort udvalg af artikler og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube yder assistance med overvældende meget almennyttig information, særligt forudsat at du bruger engelske søgeord.
9Det kan give mening at tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Ifald du tager imod professionel hjælp vil det typisk være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld foretagender.
10Man vil ikke stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det være klogt at du har det disponibelt før du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at inkludere de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Der viser sig stort set altid uforudsigelige problematikker når det handler om krævende projekter, og herved kan det vise sig vigtigt at man har afsat en del tid i kalenderen, således at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
12Du bør for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis arbejdssko som hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
De højest bedømte byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er utrolig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvsagt er temmelig imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

De fleste internet shops yder i vore dage alverdens billige leveringsmetoder til elhøvl. En favorit iblandt mange er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig særdeles fremkommelig, samt ofte endda den prisbilligste leveringsmetode.

Du burde ydermere foretrække at få pakken sendt til din privatbolig eller til dit arbejde. Denne bliver i mange tilfælde en lille smule dyrere, men samtidig ualmindeligt fleksibel med elhøvl online. Den billigste løsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du bor nærved e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på elhøvl kan vise sig at være usædvanlig vigtig forudsat vi har behov for din ordre lige om lidt, så af den grund er det temmelig meningsfuldt at vi finder det anslåede leveringstidspunkt på elhøvl. En masse online selskaber – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, der dog tager udgangspunkt i at ordren aflægges før et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få produkterne pakket forinden logistikpersonalet holder fyraften.

Flere e-forretninger i Danmark yder portofri fragt på elhøvl online, men undertiden påkræves det at der aftages for en fastsat pris. Som alternativ skal man foretrække den prisbilligste fragttype, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

En del byggemarkeder frembyder afhentning hvor du handler billig elhøvl online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på elhøvl i disse byer:

Kolding, Rønne, Vejle, Haderslev, Glostrup, Roskilde, Skive, Gentofte, Ikast, Charlottenlund, Hobro, Risskov, Greve, Taastrup, Solrød Strand, Næstved, Brønshøj, Thisted, Lystrup, Korsør, Viborg, Værløse, Holstebro, Brøndby, Frederiksværk, Brønderslev, Lillerød, Aabenraa, Allerød, Hillerød, Hedensted, Dragør, Svendborg, Ringsted, Hvidovre, Ølstykke, Nykøbing Falster, Ishøj, Odense, Søborg, Nærum, København, Gladsaxe, Silkeborg, Herning, Hørsholm, Skanderborg, Odder, Vallensbæk, Valby, Helsingør, Farum, Randers, Haslev, Hedehusene, Esbjerg, Stenløse, Tårnby, Middelfart, Vanløse, Frederiksberg, Sønderborg, Varde, Fredericia, Tilst, Kokkedal, Herlev, Holbæk, Rudersdal, Aalborg, Nyborg, Grenaa, Frederikshavn, Slagelse, Brabrand, Struer, Birkerød, Nakskov, Højbjerg, Aarhus, Nørresundby, Ballerup, Lyngby, Rødovre, Kalundborg, Frederikssund, Virum, Åbyhøj, Hjørring, Jyllinge, Vordingborg, Køge, Horsens, og Albertslund, .

Afhentning for elhøvl er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Hovedstaden).

Ses der på søgedata står det klart, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. elhøvl tilbud og elhøvl online. Foruden dette ser vi tit mennesker lede efter blandt andet køb elhøvl, elhøvl priser og billig elhøvl, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Gode priser på elhøvl

Det har vist sig at være temmelig ukompliceret for almindelige mennesker at finde information om priser på billige elhøvl online på forskellige e-forretninger, og følgelig har adskillige shops på nettet set sig nødsaget til at mindske salgspriserne på elhøvl helt i bund, og ydermere præstere portofri fragt.

Dog kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at se nærmere på enkelte e-forhandlere efter rabatter og tilbud på elhøvl online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at antage den billigste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark og Bauhaus.

Man må bare ikke glemme, at når en e-butik udbyder billige elhøvl online til salg for en pris som kan ses som helt ekstremt favorabel, så er det tit være en indikation på en uoprigtig online webshop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en ordning, som passer på folk imod snydagtige internet butikker.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, hvis du hellere vil afbetale regningen på elhøvl over en periode. Dette tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Ved indkig i tallene er det markant, at folk ofte kigger efter blandt andet elhøvl tilbud og køb elhøvl. Foruden dette ser vi jævnligt folk efterspørge fx billig elhøvl, elhøvl priser og elhøvl online.

Gennemsøg tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot genererer super hensigtsmæssige løsninger til at besigtige en længere række øvrige konsumenters anmeldelser og herved er det klogt, at du studerer internet firmaets kritik før du lægger din bestilling på billige elhøvl online.

Facebook medfører på samme måde sådan set belejlige genveje til at få indsigt i e-butikkens kundefokus. Foruden det ser vi nogle internet shops hvor man kan registrere en kritik af virksomhedens service, hvilket også burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige elhøvl online hos en internet forhandler kan de de facto skimme shoppens forretningsaftale, det er dog bare ikke super interessant, især hos de gængse byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan være at kontrollere om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket længe har været et kendetegn for at webbutikken imødekommer de danske retningslinjer, foruden at internet selskabet jævnligt overvåges af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne på området.

Derudover giver det dig mulighed for en håndsrækning, ifald du forvoldes besvær ved dit køb af elhøvl. Yderligere er det godt at man er opmærksom på de mest vedkommende regler der kan have indflydelse på købet af elhøvl online, for eksempel den ombytningsret internet virksomheden garanterer.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man permanent beholder ens faktura e-mail, så man en anden gang kan bevise bestillingen af elhøvl, uanset om man handler fra Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

Mette gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Peter gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Inger J gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Tina gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online shopping
1Vi går generelt ind for at se hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, grundet at det generelt er en indikator for at e-forretningen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at online shoppen løbende revurderes af fagfolk der kender til reglementet på området. Forinden folk køber billige elhøvl på en e-shop kunne man ideelt set studere webbutikkens handelsvilkår.
2Trustpilot forærer dig aldeles habile løsninger til at betragte mange aktuelle kunders betragtninger og derfor støtter vi, at du beser e-shoppens ratings forud for at du bestiller billige elhøvl online. Facebook frembyder endvidere forholdsvis pæne muligheder for at få indsigt i e-firmaets popularitet.
3Den prisbilligste leveringsmåde vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men det forudsætter at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets bopæl. Den fragtmetode kan være yderst afgørende når du behøver elhøvl inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-shops i Danmark fragt uden gebyr, men ofte stiller det krav om at du shopper for et bestemt beløb.
4En del online outlets giver heldigvis diverse forskellige billige fragtformer til elhøvl. En af dem der er mest populær er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså særligt hensigtsmæssig, samt tit desuden den mest letkøbte leveringsmetode.
5En hel del internet selskaber tilbyder levering uden betaling på elhøvl, men typisk er det så præmissen at du aftager for et bestemt beløb. Derudover skulle man foretrække den mest letkøbte slags levering, som mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted. Løsningen bliver uheldigvis lige så vel ekstremt praktisk. Den mest prisbevidste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
6Det er i dag vældig problemfrit for internetbrugere at sammenholde priser online på billige elhøvl hos diverse e-forhandlere, og for det garanterer adskillige outlets på nettet levering uden gebyr. Trods dette kan det trods alt vise sig nyttigt at undersøge nogle enkelte online firmaer efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at antage den laveste pris.
7Før folk handler billige elhøvl hos en internet forhandler kan de i princippet studere e-shoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke super interessant. For øvrigt er det prisværdigt at køber er klar over de elementære regler der har indvirkning på købet af billige elhøvl online, som fx hvilken ombytningspolitik webbutikken har.
8Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en retningslinje, der værner en imod fup online webshops. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale prisen ude i fremtiden.
9Leveringstiden er jo super betydningsfuld forudsat man absolut skal bruge varen om få sekunder, og i det øjemed er det ganske fornuftigt at vi tjekker den forventede leveringstid for elhøvl. En række e-forretninger byder på billig dag-til-dag levering på deres favorit varer, men vær påpasselig da det betinges af at ordren indsendes forinden et givent tidspunkt.