Dybdemålsfod for måleur sæt med 9 stk. forlængere
729 kr.
Læs mere
Dybdemål m.dubbla hakar 200mm
773 kr.
Læs mere
Dybdemålsanslag 7312
274 kr.
Læs mere
Digital dybdemål 0-150x0,01 mm IP67 DIN862 m/bluetooth
1.119 kr.
Læs mere
Dybdemålsfod for skydelærer L=75 mm, B=6 mm
208 kr.
Læs mere
Dybdemål 2645-200
462 kr.
Læs mere
DIGITAL DYBDEMÅL 0-200X0,01 MM IP67 DIN862 m/bluetooth
1.406 kr.
Læs mere
Dybdemålingsmikrometer 0-150 mm
1.109 kr.
Læs mere
Digital dybdemål 0-150X0,01 MM IP54 DIN862 Mini-USB
656 kr.
Læs mere
Dybdemålsfod for dybdemålere
786 kr.
Læs mere
Mikrometerdybdemål 0-100mm
1.389 kr.
Læs mere
Digital Dybdemål 0-500 mm x 0,01 mm, bro lgd. 120 mm
1.438 kr.
Læs mere
Dybdemål 300mm hake
753 kr.
Læs mere
0-200 mm x 0,05 Dybdemåler med dobbelt hage
685 kr.
Læs mere
Dybdemål 2643-150
408 kr.
Læs mere
Dybdemål Käfer
2.094 kr.
Læs mere
Dybdemål 0- 80 mm x 0,05 m. målestift, bro lgd. 50 mm
221 kr.
Læs mere
0-200 mm x 0,02 Dybdemåler med aftagelig hage
486 kr.
Læs mere
0-200 mm x 0,05 Dybdemåler
523 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have produkterne nu og her eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed ved de store byggecentre.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Der er forskel på salgspriserne på billige dybdemåler fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden blot dybdemåler.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos en netbutik, som kan give rådgivning til valg af dybdemåler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder har butikker nær dig, og pga. det har flertallet chancen for at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. På grund af det har man chancen for at undgå fragten, samt tilmed have varerne lige nu.
De velkendte byggecentre sælger varer fra diverse nichebutikker, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af dybdemåler online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at bestille dybdemåler online på deres webshop.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således er det forventeligt at du får super indsigtsfuld assistance fra mennesker med specialistviden i lige præcis dybdemåler.
Størsteparten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

dybdemåler harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

dybdemåler jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

dybdemåler silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

dybdemåler bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning vil være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en gennemarbejdet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, med en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du sammensætter køreplanen.
2Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst såfremt det er større ombygninger. Større byggerier bør udføres af flere mennesker. Samtidig viser det sig hurtigere og mere socialt at være flere om det.
3Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at købe assistance fra en fagmand til noget af det. Såfremt du benytter hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at notere tilbud fra diverse entreprenører.
4Det bliver meningsfuldt at du har de påkrævede materialer klar til brug forud for at du tager fat på dit arbejde. Du har fordel af at forfatte en overskuelig huskeliste som indeholder alt der skal bruges, og bagefter efterse hver enkelt ting, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
5Du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få hvis renoveringen er positivt for miljøet. Støtten forudsætter dermed at ombygningen influerer positivt på miljøet.
6Ved udendørs projekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt tage et kig på vejrvarslen i tiden op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned absolut lige når du er startet på dit store projekt.
7Man må ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fundamentalt at du har grejet til rådighed før du igangsætter byggeriet. Husk også at medtage omkostningerne hertil i økonomien.
8Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beklædning som fx fod- og hovedbeklædning der sikrer dig mod mulige skader. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, især når du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
9Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have et regnskab for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det vil være økonomisk at kortlægge hver eneste udgiftspost, og dernæst tjekke prisen på dem en ad gangen.
10Der kan findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til rigelig udbytterig oplysning, specielt når du søger på engelsk.
11Forud for at du opstarter byggeriet kan det vise sig vildt afgørende at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Der præsenterer sig jævnligt overraskende problemstillinger når det kommer til større projekter, og ergo vil det være værdifuldt at der afsættes en god portion plads i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
De mest vellidte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er kolossalt flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Mange internet butikker udlover i dag diverse forskellige billige fragttyper til dybdemåler. En yndling er i dag pakkeshoppen, og så afhenter du blot bestillingen når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo super let gængelig, samt typisk derudover den billigste leveringsmåde.

Du burde endvidere overveje at få det leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Denne bliver til tider en sjat mere bekostelig, men til gengæld særdeles let gængelig med dybdemåler online. Den billigste leveringsmodel er dog at du selv henter ordren, hvilket dog beroer på at du har bopæl nærved e-forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på dybdemåler kan vise sig at være vældig væsentlig hvis vi har brug for ordren om et øjeblik, så derfor er det tydeligvis essentielt at vi efterser tidshorisonten for levering for dybdemåler. Masser af internet butikker – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig 1 dags fragt på mange af deres varer online, hvilket dog er forudsat at bestillingen placeres tidligere end et besluttet tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få produkterne ekspederet forinden lagerpersonalet får fri.

Flere internet firmaer tilbyder levering uden gebyr på dybdemåler online, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for et fastsat beløb. Ellers skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmanér, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

De største byggecentre udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig dybdemåler online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene foreslår fx click-and-collect på dybdemåler i disse byer:

Lyngby, Charlottenlund, Lillerød, Farum, Greve, Søborg, Risskov, Hedensted, Hillerød, Glostrup, Haderslev, Valby, Tårnby, København, Middelfart, Vallensbæk, Fredericia, Roskilde, Svendborg, Ikast, Nyborg, Struer, Tilst, Rønne, Aabenraa, Nakskov, Brøndby, Brabrand, Hobro, Aarhus, Taastrup, Birkerød, Aalborg, Frederiksberg, Varde, Ølstykke, Hvidovre, Værløse, Esbjerg, Viborg, Køge, Herlev, Nærum, Hedehusene, Silkeborg, Ishøj, Åbyhøj, Nørresundby, Rudersdal, Kalundborg, Brønshøj, Herning, Brønderslev, Albertslund, Helsingør, Solrød Strand, Grenaa, Nykøbing Falster, Randers, Højbjerg, Hjørring, Korsør, Odense, Skanderborg, Jyllinge, Næstved, Frederiksværk, Rødovre, Slagelse, Horsens, Ballerup, Holstebro, Holbæk, Lystrup, Frederikssund, Haslev, Gentofte, Virum, Ringsted, Kokkedal, Kolding, Dragør, Vejle, Skive, Gladsaxe, Allerød, Vordingborg, Stenløse, Vanløse, Frederikshavn, Thisted, Hørsholm, Sønderborg, og Odder, .

Klik-og-hent af dybdemåler er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland).

Når man ser på data bliver det markant, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel dybdemåler tilbud og billig dybdemåler. Derudover ser vi mange gange folk kigge efter for eksempel dybdemåler priser, dybdemåler online samt køb dybdemåler, plus de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Gode tilbud på dybdemåler

Det er ret hensigtsmæssigt for os alle at finde de bedste priser på billige dybdemåler online fra diverse e-firmaer, og på grund af dette har masser af online varehuse set sig nødsaget til at formindske prisniveauet på dybdemåler en hel del, og endda præstere fragt uden omkostninger.

Men det kan til hver en tid blive gunstigt at udforske nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud på dybdemåler online forud for at du gennemfører dit køb, så du er garanteret at få den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Du må lige meget hvad være opmærksom på, at når en netbutik forhandler billige dybdemåler online på tilbud til en tilbudspris der er kolossalt god, så burde det tit være en indikation på en uærlig webbutik. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af en regel, der forsvarer køber imod uærlige e-handler.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afdrage pengene til dybdemåler over en længere periode. Det fås som regel i nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Når vi kigger i søgedata står det markant, at mennesker jævnligt søger blandt andet dybdemåler tilbud og køb dybdemåler. Man ser derudover tit mennesker søge eksempelvis billig dybdemåler, dybdemåler priser samt dybdemåler online.

Undersøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot præsterer rigtig pæne chancer for at eftergå mange eksisterende brugeres evalueringer og derfor er det smart, at du eftergår online virksomhedens ratings inden du køber billige dybdemåler online.

Facebook giver dig ligeledes immervæk værdifulde metoder til at få indsigt i e-shoppens pålidelighed. Her ses mange internet outlets som giver kunderne mulighed for at udforme en bedømmelse af deres køb, som tilmed burde tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige dybdemåler online i en e-shop behøver man altid studere butikkens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden valgmulighed er at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det kan være en indikator for at online virksomheden anerkender de officielle regler, samt at webbutikken regelmæssigt revurderes af fagfolk som er inde i lovgivningen.

Det er en rigtig god chance for at få assistance, hvis du udsættes for udfordringer i processen med din bestilling af dybdemåler. Derudover foreslåes det at du er vaks omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af dybdemåler online, for eksempel den ombytningsret online shoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man altid bibeholder ens købsbekræftelse, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af dybdemåler, uafhængig af om man køber ved Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller Bauhaus.

Helle gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Bente R gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Kirsten Jensen gav 5 stjerner

god service

Inge Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til din online shopping
1Enkelte online forretninger sikrer fri fragt på dybdemåler, men for det meste gælder det kun hvis man handler for et præcist beløb. Ellers bør du udse dig den mest prisbevidste leveringstype, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig almindeligvis tillige super uproblematisk. Den mest betalelige leveringsudgave er unægtelig selv at hente pakken.
2Det er jo efterhånden temmelig simpelt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige dybdemåler på tværs af online shops, og altså tilbyder adskillige internet shops billig levering. Det kan dog stadigvæk blive lønnende at prøve et par e-shops efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så man er garanteret at opnå den mest attraktive pris.
3Generelt foreslår vi at bemærke om online webshoppen er e-mærket, som almindeligvis er en angivelse af at netshoppen imødekommer de danske love, foruden at shoppen nu og da gennemses af fagmænd som kender retningslinjerne. Forinden folk shopper billige dybdemåler hos en internet butik kunne de helt sikkert gennemløbe deres forretningsvilkår.
4Størstedelen af internet forhandlere foreslår i vore dage en hel del forskellige billige former for fragt til dybdemåler. Den mest benyttede er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente bestillingen når det passer dig. Den er nemlig super fleksibel, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige fragtmetode.
5Trustpilot tilbyder fuldkommen solide muligheder for at kortlægge mange eksisterende kunders evalueringer og på grund af dette er det godt, at du gennemsøger webbutikkens ratings forinden du køber billige dybdemåler online. Facebook bringer dig tillige relativt passende chancer for at få en idé om internet shoppens kundetilfredshed.
6Den billigste mulighed for fragt er dog at hente pakken selv, men den mulighed afhænger af at du befinder dig i kort afstand af webbutikkens tilholdssted. Den fragtmulighed er naturligvis usædvanlig afgørende i tilfælde af at man har behov for dybdemåler med det samme. Alternativt så yder enkelte forhandlere på nettet billig fragt, men undertiden er det så præmissen at der handles for et fastsat beløb.
7Leveringstiden kan vise sig at være temmelig væsentlig hvis vi står og skal bruge produktet inden for kort tid, så med det formål er det altså essentielt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved dybdemåler. Masser af outlets på nettet giver løfte om billig dag-til-dag levering på en hel del varer, som dog er regnet ud fra at der bestilles tidligere end et fastsat tidspunkt.
8Inden nogen bestiller billige dybdemåler i en e-shop bør de i princippet studere e-shoppens handelsaftale, men det er normalt et tidskrævende arbejde. Yderligere er det at foretrække at man er klar over de mest betydningsfulde reglementer gældende for shopping af billige dybdemåler online, fx hvilken returneringsret hjemmesiden bruger.
9Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en bestemmelse, som forsvarer køberen imod snydagtige online forretninger. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at betale omkostningerne over et længere tidsrum.