Jeg har fundet 30 webshops der sælger drængrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 25 kg 15 kg 20 kg 500 kg 800 kg

Levering: løst leveret i løs vægt trailer i poser vognlæs i bigbag i sække hent selv afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige drængrus fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode tilbud, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot drængrus.
Det er helt klart super afgørende at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge butikkens regningslinjer.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring drængrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derigennem har folk mulighed for at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Som følge af det er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt sågar få produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder køber varer fra mange forskellige nicheshops, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af drængrus online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe drængrus online på deres webshop.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en billig pris.
Mange nichespecifikke webshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Herved vil du modtage ekstra informativ assistance fra medarbejdere som er specialister i lige præcis drængrus.
Danmarks største byggemarkeder
drængrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

drængrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag flere end 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig afgørende at have de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug forinden du går i krig med eksekveringen. Du kan udarbejde en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt det der skal bruges, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, så du føler dig sikker på at du har husket alt.
2Du må ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig en fordel at have udstyret ved hånden inden du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at påregne de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
3Du bør vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde investere i professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at notere prisoverslag fra flere selskaber.
4Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed ved større ombygninger. Større byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Endvidere bør det blive hurtigere og sjovere at være flere om det.
5For opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du jævnligt tjekke udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så det ikke pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med det vigtige projekt.
6Det kan vise sig at være fornuftigt at lave et regnskab for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive fornuftigt at nedskrive samtlige udgifter, og så notere ens købspris for hver enkelt.
7Der kan findes ekstremt mange instruktioner og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube faciliterer ekstremt meget brugbar viden, især når du bruger engelske søgeord.
8Før du starter byggeprocessen må det være rimeligt centralt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
9Der præsenterer sig typisk overraskende hovedpiner når det kommer til svære byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig værdifuldt at der er afsat passende tid i tidsplanen, som gør at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
10Godt forarbejde viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din dagsorden.
11Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man når byggeriet gør en forskel for klimaet. Støtten kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
12Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj såsom fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er temmelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er meget overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål til drængrus

 • Hvad er drængrus?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvilken form for fragt er bedst?

  En hel del forhandlere på nettet udlover nu en række forskellige billige muligheder for levering til drængrus. En af de mest anvendte er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når der er mulighed for det. Muligheden er altså ret så let gængelig, samt desuden endvidere den mest letkøbte metode til levering.

  Du kan omvendt beslutte dig for at få leveret til dit hus eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver almindeligvis en smule dyrere, men ligeledes ualmindeligt let ift. drængrus online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, men dette beroer på at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på drængrus kan være temmelig afgørende i tilfælde af at vi mangler produktet inden for få dage, så af den grund er det tydeligvis på sin plads at du gransker den forventede leveringstid for drængrus. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, som betinges af at handlen laves tidligere end et besluttet klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen betjent forinden de logistikansatte drager hjemad.

  Flere webbutikker byder på fragt uden beregning på drængrus online, men undertiden er det kun gældende hvis du aftager for en konkret pris. Desuden bør du udvælge den mest betalelige leveringsmåde, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

  De store netbutikker tilbyder afhentning hvor man handler billig drængrus på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne giver bl.a. klik-og-hent på drængrus i disse byer:

  Varde, Farum, Nørresundby, Dragør, Holstebro, Hillerød, Hjørring, Aarhus, Viborg, Hedensted, Haslev, København, Lillerød, Randers, Brabrand, Værløse, Stenløse, Aabenraa, Birkerød, Jyllinge, Helsingør, Brønderslev, Kolding, Frederikssund, Lyngby, Hørsholm, Horsens, Ringsted, Thisted, Middelfart, Vanløse, Skanderborg, Hobro, Frederikshavn, Grenaa, Skive, Hvidovre, Holbæk, Odder, Frederiksberg, Brøndby, Vallensbæk, Rønne, Tilst, Højbjerg, Nærum, Hedehusene, Ishøj, Svendborg, Aalborg, Sønderborg, Albertslund, Charlottenlund, Rudersdal, Roskilde, Brønshøj, Esbjerg, Vejle, Allerød, Vordingborg, Ballerup, Taastrup, Ølstykke, Kokkedal, Ikast, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Slagelse, Gentofte, Tårnby, Greve, Næstved, Valby, Åbyhøj, Fredericia, Struer, Odense, Korsør, Glostrup, Herlev, Søborg, Haderslev, Kalundborg, Køge, Virum, Lystrup, Herning, Silkeborg, Nakskov, Solrød Strand, Risskov, Rødovre, Nyborg, og Frederiksværk, .

  Klik-og-hent ift. drængrus er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Lolland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Amager), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Ved kig i data bliver det markant, at online shoppere tit kigger efter eksempelvis drængrus priser og billig drængrus. Foruden dette ser man typisk netshoppere søge for eksempel drængrus tilbud, drængrus online og køb drængrus, foruden de store byggecentre som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

  Rabat på drængrus

  Det er jo ret så problemfrit for enhver at analysere priser på billige drængrus online fra flere outlets på nettet, og på grund af dette har utallige netbutikker ikke kunne lade være med at presse salgspriserne på drængrus markant, og ovenikøbet tilbyde fragtfri levering.

  Dog kan det imidlertid vise sig gavnligt at efterprøve nogle enkelte e-shops efter tilbud og udsalg på drængrus online før du køber, så man er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Man må imidlertid være årvågen med, at hvis en e-forretning annoncerer billige drængrus online til salg for en pris som kan virke mystisk billig, er det tit være et karakteristika der viser en falsk butik. Shopping med kort er på den anden side en del af en foranstaltning, hvilket støtter køber imod uægte forhandlere på nettet.

  Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du vil honorere regningen på drængrus over flere uger. Dette foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

  Ses der på tallene står det klart, at internet shoppere tit leder efter for eksempel drængrus priser og billig drængrus. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge efter fx køb drængrus, drængrus online og drængrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 20 kg 500 kg 15 kg 1 m3 25 kg 800 kg 25 kg 1 ton 1000 kg

  Levering: hent selv i løs vægt trailer i bigbag i sække vognlæs i poser afhentning løst leveret

  Tjek tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot genererer adskillige stabile muligheder for at dechifrere en længere række øvrige konsumenters bedømmelser og på grund af dette foreslåes det, at du studerer online virksomhedens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige drængrus online.

  Facebook bringer dig lige så vel egentlig fine genveje til at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed. Her ser vi endda webbutikker hvor folk kan offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Før nogen shopper billige drængrus online på en e-forhandler kunne de når alt kommer til alt gennemløbe virksomhedens regler, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, især med de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og 10-4.

  Et andet forslag kunne være at se nærmere på om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en tilkendegivelse af at internet selskabet følger de danske regler, udover at e-handlen tit revurderes af specialister som er inde i lovgivningen.

  Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, for så vidt du bliver udsat for besvær i processen med din bestilling af drængrus. Tilsvarende kan det anbefales at kunden er vidende om de mest betydningsfulde reglementer der indvirker på bestillingen af drængrus online, som for eksempel den returneringsret e-firmaet lover.

  I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af drængrus, uafhængig af om man handler hos 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

  Charlotte Christensen gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Else C gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Henrik P gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Kirsten gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 tips til din online shopping
  1Det har vist sig at være vældig praktisk for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige drængrus fra flere internet shops, og så præsterer flertallet af internet butikker portofri levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at besigtige en række internet shops i Danmark efter tilbud og rabat inden du køber, således at man er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris.
  2Før nogen handler billige drængrus hos en internet forhandler burde de for at være på den sikre side gennemgå netbutikkens handelsaftale, dog er det oftest et omfattende arbejde. Tilmed er det klogt at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale forhold der influerer på shopping af billige drængrus online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-shoppen garanterer.
  3En række internet butikker tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmidler til drængrus. En af de populære er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente produkterne når der er tid til det. Muligheden er jo ultra smertefri, samt ofte endda den mindst kostelige form for fragt.
  4Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i en lov, som garanterer os overfor uoprigtige online selskaber. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil klare omkostningerne over et længere tidsrum.
  5Vi tilråder generelt at se om e-forretningen er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er et bevis på at online forhandleren opretholder de danske love, udover at webshoppen fra tid til anden revurderes af specialister der har megen viden om de gældende regler. Før nogen shopper billige drængrus i en butik behøver man helt sikkert bese dens regler.
  6Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du lever tæt på internet webshoppens arbejdslager. Den løsning til levering kan være usædvanlig relevant i tilfælde af at du absolut skal bruge drængrus fluks. Alternativt så yder nogle online shops levering uden gebyr, men oftest er det kun gældende hvis du indkøber for en præcis sum.
  7Leveringshastigheden kan vise sig at være ultra essentiel såfremt vi mangler dine nye varer inden for få dage, og derfor er det rigtig aktuelt at vi tjekker den forventede leveringsdato på drængrus. Størstedelen af internet outlets udlover billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer, der dog står og falder med at du bestiller tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
  8Indtil flere webbutikker byder på fragtfri levering på drængrus, men ofte er det så nødvendigt at der købes for et præcist beløb. Ellers kunne du vælge den mest betalelige leveringstype, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis samtidig i høj grad let gængelig. Den mest billige fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
  9Trustpilot tilbyder dig i højeste grad pålidelige løsninger til at gennemstøve diverse tidligere køberes anmeldelser og derfor er det at foretrække, at du ser nærmere på online shoppens kritik forud for at du handler billige drængrus online. Facebook resulterer i ligeledes fuldt ud gunstige genveje til at få en idé om online butikkens troværdighed.