Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Læs mere
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Læs mere
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Læs mere
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Læs mere
Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Læs mere
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Læs mere
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Læs mere
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Læs mere
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Læs mere
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Læs mere
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Læs mere
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Læs mere
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Læs mere
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Læs mere
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Læs mere
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Læs mere
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Læs mere
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Læs mere
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment af produkter, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot donkraft.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Du bør derfor kende butikkens regningslinjer.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige donkraft fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have gode tilbud, imens andre giver service. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp til valg af donkraft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler varer fra alverdens producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af donkraft online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og som følge af det har de fleste adgang til at købe online og hente materialerne personligt. Derved er det muligt at slippe for fragten, og samtidig hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund forventes det at du får endnu mere brugbar vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis donkraft.
Forskellige webshops i små nicher er små firmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du handler donkraft online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
donkraft silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

donkraft bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

donkraft jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

donkraft harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at regne nøjagtig som du er midt i dit komplekse projekt.
2I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen kan det blive højst værdifuldt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
3Det kan vise sig at være fornuftigt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det vil være rationelt at notere samtlige udgifter, hvorefter man kan nedskrive omkostningen ved hver enkelt.
4Der findes rigelige mængder af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube supporterer dig med enormt meget gavnlig oplysning, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
5Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har alle materialer til disposition forud for at du begynder dit byggeprojekt. Du kunne udarbejde en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og som det næste eftergå hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at alt er på sin plads.
6Du skal for alt i verden ikke mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at du har grejet til disposition inden du går løs med byggeriet. Det er derudover afgørende at inkludere de her omkostninger i dit budget.
7Der viser sig som regel utidige vanskeligheder når det gælder større projekter, og ergo vurderes det vigtigt at der afsættes passende tid i handlingsplanen, så man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
8Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du skal udarbejde en velovervejet agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder køreplanen.
9I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
10Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til dele af projektet, især når det kommer til store byggeprocesser. Større ombygninger bør udføres af mere end en person. Derudover er det mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11Husk at tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør anskaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Såfremt du søger assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at tage imod tilbud fra flere leverandører.
12Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj bl.a. arbejdssko som beskyttelse overfor potentielle risici. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En hel del online outlets giver efterhånden en række forskellige billige fragtformer til donkraft. Førstevalget hos mange er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså rigtig ligetil, samt tit endda den billigste leveringsmulighed.

Du burde ydermere overveje at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver almindeligvis en lille smule mere pebret, men omvendt særdeles problemfri ved køb af donkraft online. Den mindst kostelige form for levering er utvivlsomt selv at hente pakken, som desværre forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på donkraft er naturligvis yderst væsentlig om vi skal bruge produkterne straks, og i det øjemed er det helt afgørende at vi kigger nærmere på leveringstiden ved donkraft. En stor portion internet butikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre online, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varerne distribueret forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

En række e-butikker byder på gratis fragt på donkraft online, men oftest kun når der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ kan man vælge den mest betalelige leveringstype, der oftest er at få dem til at levere ordren til en pakkeshop.

Temmelig mange webshops foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig donkraft online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og 10-4. De frembyder eksempelvis click-and-collect på donkraft i disse byer:

Nørresundby, Aarhus, Nyborg, Sønderborg, Nakskov, Vejle, Hillerød, Charlottenlund, Albertslund, Kolding, Hedensted, Rudersdal, Værløse, Ballerup, Horsens, Frederiksværk, Lyngby, Kalundborg, Tilst, Haslev, Herning, Hobro, Rønne, Lillerød, Thisted, Glostrup, Virum, Middelfart, Silkeborg, Hørsholm, Slagelse, Farum, Helsingør, Brøndby, Stenløse, Vallensbæk, Dragør, Ishøj, Haderslev, København, Herlev, Struer, Aabenraa, Rødovre, Næstved, Nærum, Lystrup, Risskov, Åbyhøj, Odder, Randers, Greve, Allerød, Jyllinge, Korsør, Frederikssund, Aalborg, Valby, Kokkedal, Gentofte, Tårnby, Holbæk, Roskilde, Ringsted, Brabrand, Svendborg, Fredericia, Skive, Hjørring, Brønshøj, Varde, Holstebro, Nykøbing Falster, Hvidovre, Esbjerg, Viborg, Vanløse, Skanderborg, Birkerød, Taastrup, Frederikshavn, Odense, Ikast, Vordingborg, Søborg, Ølstykke, Køge, Brønderslev, Frederiksberg, Gladsaxe, Højbjerg, Grenaa, Hedehusene, og Solrød Strand, .

Click-and-collect for donkraft er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker typisk leder efter bl.a. donkraft online og donkraft priser. Foruden dette oplever man typisk netshoppere kigge efter bl.a. billig donkraft, donkraft tilbud samt køb donkraft, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Find den bedste pris på donkraft

Det er jo ret simpelt for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige donkraft online i blandt forskellige webshops, og så har mange internet virksomheder været tvunget til at nedskære prisniveauet på donkraft eftertrykkeligt, og ydermere frembyde fragt uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre blive udbytterigt at granske visse e-butikker efter tilbud og udsalg på donkraft online inden du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

Du må bare være så påvagt, at i tilfælde af at en internet virksomhed udlover billige donkraft online på tilbud til en tilbudspris som anses for urealistisk god, så bør det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uoprigtig e-forretning. Betalinger med kort er på den anden side inkluderet i en lov, der sikrer køber imod falske online virksomheder.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at honorere beløbet til donkraft over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at internetbrugere ofte efterspørger blandt andet donkraft online og køb donkraft. Man ser desuden mange gange internet shoppere søge efter for eksempel donkraft tilbud, billig donkraft samt donkraft priser.

Læs tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot leverer temmelig værdifulde løsninger til at dechifrere en stor gruppe nuværende konsumenters observationer og derfor anbefaler vi, at du analyserer e-shoppens ratings før du færdiggør din shopping med billige donkraft online.

Facebook frembyder på samme måde regulære nyttige metoder til at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Desuden er der faktisk e-butikker hvor du kan sammensætte en omtale af deres køb, hvilket ligeledes bør drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige donkraft online på en e-handler burde de reelt få overblik over butikkens handelsaftale, dog er det i reglen ikke særlig interessant, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, fordi det er en tryghed om at webbutikken opfylder de danske love, og at butikken af og til kigges til af eksperter der har megen viden om lovene på området.

Dette er desuden din mulighed for at få bistand, hvis du bliver udsat for problemer som følge af din bestilling af donkraft. For øvrigt kan det være til hjælp at du er klar over de mest betydningsfulde vedtægter der kan have indflydelse på købet af donkraft online, fx hvilken returneringsret online virksomheden benytter.

I relation til det er det også afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens ordrekvittering, så man når som helst kan bevise sit køb af donkraft, uagtet om man køber fra Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg eller 10-4.

Hans U gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Anders gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Mette Andersen gav 5 stjerner

Hurtig

Lene gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til internetshopping
1En stor portion internet virksomheder tildeler til alt held mange forskellige billige fragtformer til donkraft. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt pakkeshops, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig ekstremt smart, og mange gange tilmed den prisbilligste fragtmulighed.
2Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en retningslinje, hvilket redder folk overfor uoprigtige internet shops. Alternativt bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at klare betalingen over en længere periode.
3Den billigste fragtmetode er dog selv at hente varerne, som jo nødvendiggør at du har bopæl nærved internet shoppens adresse. Den leveringsmulighed er selvfølgelig rigtig betydningsfuld såfremt du skal bruge donkraft omgående. Alternativt så præsterer nogle enkelte webshops fri fragt, men tit påkræves det at man handler for en konkret sum.
4Trustpilot fremskaffer ret fornemme chancer for at kigge på en række eksisterende brugeres opfattelser og af den grund tilråder vi, at du tager et kig på e-forhandlerens ratings forud for at du handler billige donkraft online. Facebook forærer dig ydermere uden sammenligning ærlige chancer for at få en idé om internet virksomhedens pålidelighed.
5Leveringstidspunktet kan være ultra aktuel i tilfælde af at du har behov for dine nye produkter omgående, så med det formål er det temmelig fornuftigt at vi finder det anslåede leveringstidspunkt på donkraft. En lang række forretninger på nettet stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange af deres varer, men husk at det beroer på at handlen gemmenføres forud for et fastslået tidspunkt.
6Forinden nogen køber billige donkraft i en e-handler burde de ideelt set tyde deres forretningsvilkår, dog er det bare en omfattende opgave. Tilmed stiller vi forslag om at køber er hensynstagende til de primære vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af billige donkraft online, som for eksempel hvilken returret webshoppen har.
7Generelt går vi ind for at tjekke om internet butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det er en tryghed om at webshoppen adlyder de officielle danske regler, foruden at e-forhandleren ofte overværes af specialister der har ekspertise inden for reglementet på området. Inden folk handler billige donkraft i en online forretning kunne de utvivlsomt have øje for virksomhedens forretningsaftale.
8Det er i dag rigtig smertefrit for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige donkraft hos forskellige netshops, og til gengæld præsterer utallige internet virksomheder gratis fragt. Dog kan det alligevel blive lønnende at prøve nogle e-forretninger efter tilbud og rabat forud for at du handler, så man er skråsikker på at antage den mest betalelige pris.
9Visse online varehuse lover levering uden omkostninger på donkraft, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man aftager for en præcis sum. Derudover burde du beslutte sig for den mest billige fragtmetode, som gerne er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig som oftest endda ret så ligetil. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv.