Husejeren.dk

Dørtvinge

BESSEY Dørtvinge TU
790 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge 80 cm
1.675 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge, let 120 cm
695 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge, let 180 cm
930 kr.
Læs mere
Dørtvinge med I-profil BS-TAN120
1.770 kr.
Læs mere
Dørtvinge med I-profil BS-TAN210
2.180 kr.
Læs mere
Dørtvinge med I-profil BS-TAN250
2.465 kr.
Læs mere
BESSEY Dørtvinge, let 90 cm
580 kr.
Læs mere
Dørtvinge med I-profil BS-TAN150
1.880 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige dørtvinge hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod andre satser på en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du købe fra en webshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af dørtvinge.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere produkterne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot dørtvinge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes nær dig, og dermed har mange adgang til at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at undgå fragten, og endda få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se en fordel i.
De store byggekæder udbyder produkter fra talrige producenter, og så kan du vælge fra et stort sortiment af dørtvinge online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af små butikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund vil du modtage endnu mere nyttig hjælp fra ansatte der er eksperter i netop dørtvinge.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du handler dørtvinge online på deres side.
De største byggekæder i Danmark
dørtvinge silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

dørtvinge bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

dørtvinge harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

dørtvinge jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig væsentligt at have de fornødne materialer til disposition før du tager fat på byggeriet. Du kan med fordel forfatte en simpel note hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og derefter gennemløbe oversigten, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
2Du kan finde alverdens instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er formidler af betydelige mængder almennyttig information, specielt såfremt man søger på engelsk.
3Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det er omfattende projekter. Enkelte byggerier behøver flere personer. Samtidig må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
4Husk at vurdere om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en professionel til områder af byggeriet. Såfremt du søger eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det kan blive økonomisk at dokumentere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne søge sig frem til beløbet for dem hver især.
6Der kommer næsten altid pludselige problemer i tilfælde med krævende byggeprojekter, og ergo vurderes det vigtigt at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
7Før du iværksætter byggeprocessen kan det blive vanvittigt afgørende at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
8For projekter udendørs har vind og vejr stor betydning. På grund af dette bør du løbende tage notits af vejrberetningerne lige før byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i det komplekse projekt.
9Forberedelse viser sig som kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at liste en klar agenda, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din agenda.
10Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det være meningsfuldt at du har det tilgængeligt inden du iværksætter byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at indregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
11Du skal ikke negligere dit eget ve og vel, så husk beskyttelse inklusiv arbejdssko som hjælper dig med henblik på potentielle skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
12Nogle gange kan man få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

Flere internet forretninger tildeler nu til dags en lang række forskellige billige leveringstyper til dørtvinge. En af de mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo yderst hensigtsmæssig, og typisk endda den mest billige fragtform.

Du bør endvidere foretrække at bestille levering hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen er ofte en lille smule mere omkostningsfuld, men endda rigtig let gængelig for dørtvinge online. Den mest betalelige leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det forudsætter at du bor nær e-forhandlerens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på dørtvinge kan være ultra essentiel hvis du har brug for produkterne inden for kort tid, så herved er det selvsagt vigtigt at du kontrollerer den anslåede leveringstid ved dørtvinge. De fleste e-firmaer i Danmark – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer online, som trods alt er betinget af at bestillingen laves før et bestemt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få pakken skippet afsted inden lagermedarbejderne får fri.

Nogle e-handler i Danmark garanterer fragt uden omkostninger på dørtvinge online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du handler for en fastsat pris. Derudover burde du tage den billigste leveringsmanér, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

De fleste netbutikker yder klik-og-hent hvor du bestiller billig dørtvinge på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan. De yder eksempelvis klik-og-hent på dørtvinge i følgende byer:

Næstved, Birkerød, Holstebro, Højbjerg, Frederiksværk, Struer, Ikast, Haslev, Solrød Strand, København, Holbæk, Ishøj, Frederikssund, Frederikshavn, Odense, Virum, Albertslund, Glostrup, Viborg, Risskov, Thisted, Vanløse, Helsingør, Korsør, Gladsaxe, Lillerød, Farum, Lystrup, Allerød, Ballerup, Brabrand, Esbjerg, Vallensbæk, Herlev, Hørsholm, Ringsted, Frederiksberg, Varde, Nykøbing Falster, Nærum, Nørresundby, Hedensted, Kolding, Odder, Værløse, Rønne, Hjørring, Middelfart, Aalborg, Søborg, Ølstykke, Jyllinge, Kalundborg, Taastrup, Vejle, Gentofte, Rudersdal, Dragør, Herning, Brønderslev, Rødovre, Skive, Haderslev, Hobro, Grenaa, Brønshøj, Fredericia, Slagelse, Greve, Charlottenlund, Stenløse, Brøndby, Nakskov, Roskilde, Sønderborg, Valby, Tårnby, Aarhus, Skanderborg, Vordingborg, Aabenraa, Hedehusene, Kokkedal, Horsens, Nyborg, Randers, Svendborg, Lyngby, Hillerød, Silkeborg, Åbyhøj, Tilst, Køge, og Hvidovre, .

Click-and-collect ift. dørtvinge er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland).

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at mennesker ofte søger efter for eksempel billig dørtvinge og dørtvinge online. Derudover oplever man mange gange online shoppere lede efter bl.a. dørtvinge tilbud, køb dørtvinge og dørtvinge priser, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Priser på dørtvinge

Det er usædvanlig smertefrit for internetbrugere at søge information om priser på billige dørtvinge online på forskellige internet virksomheder, og med det motiv har en lang række online outlets fundet det uundgåeligt at reducere prisen på dørtvinge kolossalt, og i øvrigt yde fri fragt.

Derfor kan det stadigvæk være rentabelt at tjekke flere netshops efter tilbud og rabatter på dørtvinge online forinden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at få den bedste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Du må alligevel være så påpasselig, at når en online butik forhandler billige dørtvinge online til salg for en pris der kan virke hamrende billig, så kunne det tit være en indikation på en fup webbutik. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af et regelsæt, som sikrer køber overfor uægte online outlets.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale prisen på dørtvinge ude i fremtiden. Det foreslåes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at mennesker jævnligt efterspørger bl.a. billig dørtvinge og køb dørtvinge. Man ser derudover ofte mennesker kigge efter bl.a. dørtvinge online, dørtvinge priser og dørtvinge tilbud.

Læs tidligere køberes synspunkter

Trustpilot leverer faktisk fordelagtige muligheder for at efterforske mange øvrige forbrugeres kritik og på grund af dette tilrådes det, at du ser nærmere på e-forretningens ratings forud for at du bestiller billige dørtvinge online.

Facebook medfører tillige uden sammenligning ærlige muligheder for at få indblik i webbutikkens popularitet. Tilmed er der en del internet webshops som tilbyder folk at frembringe en kritik af virksomhedens service, som også kan drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige dørtvinge online på en webshop burde man reelt betragte deres betingelser, men det er ofte ikke særlig sjovt, særligt med de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4 og Stark.

Et andet alternativ kunne være at undersøge hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, siden det typisk er et sympol på at webshoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, udover at online shoppen jævnligt kigges til af sagkyndige der er inde i bestemmelserne på området.

Dette er en god chance for at få hjælp, såfremt du forvoldes problemstillinger med dit køb af dørtvinge. Desuden foreslåes det at du er hensynstagende til de primære betingelser i forbindelse med bestillingen af dørtvinge online, som for eksempel den bytteret internet forretningen benytter.

I den relation er det tillige afgørende, at man når som helst sikrer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af dørtvinge, uanset om man har købt ved Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Mads N gav 5 stjerner

Fremragende!

Inge S gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lene S gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Anders Sørensen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 tips til indkøb via nettet
1Det er temmelig praktisk for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige dørtvinge fra forskellige online varehuse, og for det frembyder flertallet af online virksomheder fragt uden betaling. Dog kan det imidlertid vise sig gunstigt at inspicere nogle online selskaber efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
2Fragtperioden kan være særligt vital såfremt vi har brug for din pakke inden for få dage, og i det øjemed er det tydeligvis centralt at man checker den anslåede leveringsdato ved dørtvinge. Mange internet firmaer byder på billig 1 dags levering på mange varer, men som imidlertid betinges af at ordren aflægges forinden et fastsat klokkeslæt.
3Forud for at nogen bestiller billige dørtvinge på en e-butik kunne de når alt kommer til alt få overblik over forhandlerens forretningsaftale, det er dog undertiden et omfattende arbejde. Udover dette er det at foretrække at køber er klar over de mest vitale forhold der kan influere på købet af billige dørtvinge online, som eksempelvis hvilken returneringsret hjemmesiden anvender.
4Trustpilot yder ret hæderlige chancer for at analysere ret mange eksisterende konsumenters oplevelser og derved foreslåes det, at du eftergår netshoppens kritik før du bestiller billige dørtvinge online. Facebook forærer dig også ganske fortræffelige genveje til at få et kig ind i e-handlens popularitet.
5En lang række forretninger på nettet yder nu om dage alverdens billige muligheder for fragt til dørtvinge. En af de mest populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret problemfri, og ofte endvidere den mest betalelige leveringsmåde.
6Vi går generelt ind for at granske hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det typisk er et bevis på at netbutikken efterlever gældende dansk lovgivning, udover at e-forretningen undertiden gennemses af specialister som er meget fortrolige lovgivningen. Forud for at folk handler billige dørtvinge på en e-forretning burde man i virkeligheden tage stilling til dens forretningsaftale.
7Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en retningslinje, hvilket dækker en imod uoprigtige e-forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du vælge et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage omkostningerne i flere bidder.
8Den mest prisbevidste fragtform vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette betinges af at du bor lige ved internet butikkens lager. Den fragtmetode er selvfølgelig usædvanlig væsentlig om man står og skal bruge dørtvinge inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet outlets fragt uden gebyr, men for det meste kun såfremt du bestiller for et fastslået beløb.
9En hel del online shops byder på billig levering på dørtvinge, men i reglen forudsætter det at du indkøber for et konkret beløb. Som alternativ skulle man overveje den mest betalelige metode til levering, hvilket gerne vil være at få kørt dine varer til en pakkeshop. Fragttypen er godt nok lige så vel ret så praktisk. Den prisbilligste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.