RESPONSE trådløs dørklokke, Brite white.
179 kr.
Læs mere
Ring Doorbell Pro Dørklokke
1.973 kr.
Læs mere
TREND - Dørtryk DESIGN - Hvid
84 kr.
Læs mere
TREND MAGNET sensor for BLUU1 dørklokke
109 kr.
Læs mere
TREND Dørklokke Value - batteri
101 kr.
Læs mere
RESPONSE ringetransformer (til varenr. 822094 og 822095).
229 kr.
Læs mere
TREND Dørklokke PREMIUM BLUU1 - hvid - batt.
254 kr.
Læs mere
TREND - Dørklokke DESIGN - Sort - Batt.
186 kr.
Læs mere
TREND Dørtryk BLUU1 - Koksgrå
109 kr.
Læs mere
TREND - Dørklokke DESIGN - Sort - Plug in
175 kr.
Læs mere
RESPONSE Ambience trådløs dørklokke.
199 kr.
Læs mere
TREND - Dørklokke DESIGN - Hvid - Plug in
165 kr.
Læs mere
RESPONSE trådløst ringetryk Bright White.
90 kr.
Læs mere
RESPONSE Midi trådløs dørklokke.
129 kr.
Læs mere
TREND Dørklokker PREMIUM BLUU1 - Koksgrå - batt
254 kr.
Læs mere
Ring Doorbell 2 Dørklokke
1.409 kr.
Læs mere
TREND - Dørtryk BLUU1 - Hvid
109 kr.
Læs mere
TREND - Dørtryk DESIGN - Sort
84 kr.
Læs mere
TREND - Trådløs dørklokke BLUU1 - plug in
169 kr.
Læs mere
TREND PIR sensor for BLUU1 dørklokke
109 kr.
Læs mere
RESPONSE Micro trådløs dørklokke.
80 kr.
Læs mere
TREND - Dørklokke DESIGN - Hvid - Batt
186 kr.
Læs mere
Ensonordic Dørklokke Trådløs - Sort/hvid/sølv
200 kr.
Læs mere
RESPONSE Flash trådløs dørklokke.
249 kr.
Læs mere
RESPONSE Bell trådført dørklokke
100 kr.
Læs mere
TREND - Trådløs dørklokke BLUU1 - batt.
169 kr.
Læs mere
TREND Dørklokke - Value - plug in
101 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Der vil være forskel på priserne på billige dørklokke hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt hos de store byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Man bør derfor tjekke forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre fremviser et bredt varesortiment, imens andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare dørklokke.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, som giver tips og tricks til valg af dørklokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder udbyder produkter fra mange nicheshops, og så kan du handle fra et bredt udvalg af dørklokke online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og dermed har kunderne chancen for at købe online og hente produkterne personligt. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Mange små butikker har en stor passion for deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund kan du forvente ekstra kyndig assistance fra mennesker som er specialister i netop dørklokke.
De fleste nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller dørklokke online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
dørklokke silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

dørklokke bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

dørklokke jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

dørklokke harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at få assistance til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af krævende projekter. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Ydermere bliver det bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
2Det er muligt at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes når renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på klimaet.
3Godt forarbejde vil altid være vejen til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at liste en struktureret agenda, som dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp i sammensætningen af din tidsplan.
4Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så glem ikke påklædning som eksempelvis arbejdssko der skåner dig mod eventuelle risici. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
5I god tid inden at du iværksætter arbejdet er det ekstremt fundamentalt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6For byggeprojekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund må du løbende lægge mærke til meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
7Der præsenterer sig typisk uforudsigelige bump på vejen når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det være væsentligt at man har afsat betragtelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
8Måske det ville være relevant at overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde få hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Såfremt du benytter assistance fra en fagperson er det lukrativt at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
9Der er mange forskellige artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til enormt meget udbytterig information, ikke mindst hvis du bruger den engelske version.
10Typisk vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en god idé at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende tjekke online tilbud på dem slavisk.
11Måske kan det blive væsentligt at have de relevante bygningsmaterialer disponible forinden du begynder projektet. Du kan med fordel nedskrive en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og som det næste eftergå listen, således at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
12Man må aldrig undvære værktøj. Ofte kan det være vigtigt at du har grejet klar til brug når du påbegynder byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at påregne de her udgifter i byggeriets budget.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er absolut flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket altså er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

Mange byggeforretninger yder i øjeblikket diverse forskellige billige løsninger til levering til dørklokke. En af de mest almindelige er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter når du har lyst. Metoden er altså vældig fleksibel, og endda endvidere den billigste fragtmulighed.

Du kunne derudover planlægge at bestille produkterne til levering hjem til dig eller til når du er på job. Denne er almindeligvis en sjat mere pebret, men ydermere yderst praktisk med dørklokke online. Den mest billige leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du opholder dig i kort afstand af online firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på dørklokke er naturligvis virkelig vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge ordren om kort tid, og med det formål er det utvivlsomt meningsfuldt at man ser nærmere på leveringstidspunktet for dørklokke. En hel del e-forhandlere – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på en masse varenumre online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren gennemføres før et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forinden de pakkeansatte drager hjemad.

En række forretninger på nettet sikrer fragtfri levering på dørklokke online, men tit gælder det kun hvis der aftages for et bestemt beløb. Desuden burde man vælge den billigste leveringsløsning, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

Adskillige byggecentre udlover afhentning hvor man køber billig dørklokke på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af dørklokke i følgende byer:

Brabrand, Haslev, Grenaa, Frederiksværk, Ringsted, Slagelse, Frederikssund, Hørsholm, Virum, Stenløse, Charlottenlund, Aalborg, Rudersdal, Glostrup, Skanderborg, Silkeborg, Hillerød, Kokkedal, Allerød, Højbjerg, Skive, Vallensbæk, Rødovre, Odense, Tårnby, Roskilde, Herning, Lystrup, Struer, Randers, Greve, Thisted, Horsens, Åbyhøj, Esbjerg, Hjørring, Lillerød, Gentofte, Brønderslev, Kolding, Lyngby, Ikast, Hedehusene, Dragør, Farum, Vordingborg, København, Haderslev, Vejle, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Sønderborg, Frederiksberg, Jyllinge, Nærum, Aabenraa, Svendborg, Køge, Hobro, Værløse, Korsør, Brønshøj, Tilst, Holstebro, Birkerød, Viborg, Kalundborg, Odder, Nakskov, Næstved, Fredericia, Gladsaxe, Vanløse, Middelfart, Ølstykke, Hvidovre, Solrød Strand, Holbæk, Helsingør, Aarhus, Valby, Ballerup, Søborg, Nørresundby, Herlev, Varde, Hedensted, Risskov, Ishøj, Taastrup, Nyborg, Albertslund, Brøndby, og Rønne, .

Klik-og-hent for dørklokke er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden).

Når der ses på data står det klart, at mennesker jævnligt kigger efter fx dørklokke tilbud og køb dørklokke. Foruden dette ser vi som regel online shoppere søge bl.a. billig dørklokke, dørklokke priser samt dørklokke online, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Gode priser på dørklokke

Det er jo efterhånden temmelig uproblematisk for folk at finde information om priser på billige dørklokke online på forskellige internet handler, og til tak har en lang række webbutikker været tvunget til at mindske udsalgspriserne på dørklokke eftertrykkeligt, og endda love fri fragt.

Dog kan det alligevel være smart at efterprøve forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud på dørklokke online før du køber, således at man er sikker på at opnå den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark.

Du bør bare huske på, at hvis en e-butik udbyder billige dørklokke online for en pris der anses for kolossalt billig, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk e-forretning. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en vedtægt, som værner folk imod svindlende internet selskaber.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at finansiere omkostningerne til dørklokke over tid. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere typisk leder efter for eksempel dørklokke tilbud og dørklokke priser. Man ser desuden jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. køb dørklokke, dørklokke online samt billig dørklokke.

Gennemsøg nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot forærer dig uden sammenligning værdifulde løsninger til at eftergå en stor portion eksisterende konsumenters omtaler og af den grund stiller vi forslag om, at du tager et kig på netshoppens kritik før du placerer din ordre på billige dørklokke online.

Facebook forærer dig derudover visse pæne løsninger til at få indtryk af e-handlens popularitet. I øvrigt er der nogle online webshops som tilbyder kunderne at tilkendegive en vurdering af købsoplevelsen, hvilket også må anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige dørklokke online på en webbutik burde man principielt løbe igennem webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl et omfattende projekt, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

Et andet forslag kunne være at tjekke hvorvidt internet forretningen er støttet af e-mærket, siden det længe har været en tilkendegivelse af at e-forretningen adlyder de danske retningslinjer, tillige med at online forretningen lejlighedsvis efterses af fagmænd som er indført i reglementet på området.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, ifald du oplever udfordringer i forbindelse med din shopping med dørklokke. Tilsvarende anbefaler vi at køber er hensynstagende til de mest essentielle regler gældende for bestillingen af dørklokke online, som fx hvilken byttepolitik e-handlen tilsikrer.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man permanent bevarer sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne påvise sin bestilling af dørklokke, hvad end man har købt ved 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Kirsten Pedersen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Anne gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Charlotte Andersen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Susanne Olsen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til din online shopping
1Leveringstiden kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig forudsat vi har behov for pakken inden for kort tid, så i det øjemed er det ret så passende at du kontrollerer den estimerede leveringstid på dørklokke. En lang række online butikker reklamerer med billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men som trods alt er forudsat at bestillingen indsendes forud for et fastsat tidspunkt.
2Mange online outlets foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsudgaver til dørklokke. Et hit er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså særdeles smart, samt desuden endvidere den mest prisbevidste slags levering.
3Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, som garanterer os overfor snydagtige e-firmaer. Som en anden løsning burde du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du vil dække beløbet over en længere periode.
4Forud for at nogen bestiller billige dørklokke på en internet butik kunne man for at være på den sikre side gennemlæse webshoppens regler, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende. Derudover er det godt at køberen er obs på de mest aktuelle retningslinjer der gælder for købet af billige dørklokke online, til eksempel hvilken returneringsret webbutikken anvender.
5Vi foreslår generelt at kontrollere om e-butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er en sikring om at online virksomheden efterlever de gældende danske regler, foruden at shoppen en gang i mellem vurderes af specialister som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Forud for at folk køber billige dørklokke på en internet shop bør man faktisk have øje for webbutikkens handelsaftale.
6En hel del netbutikker byder på gratis levering på dørklokke, men ofte er det så præmissen at du køber for en fastsat sum. Desuden skulle man udse dig den mest betalelige leveringsmanér, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Den bliver sædvanligvis desuden usædvanlig ligetil. Den mest billige leveringsmodel vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
7Trustpilot genererer faktisk gode muligheder for at kortlægge en hel del forhenværende køberes vurderinger og derfor går vi ind for, at du efterforsker online shoppens bedømmelser før du bestiller billige dørklokke online. Facebook præsterer på samme måde regulære habile chancer for at få kendskab til webshoppens pålidelighed.
8Det har vist sig at være ret så problemfrit for internetbrugere at sammenligne priser online på billige dørklokke hos forskellige online firmaer, og af den grund præsterer flere online forretninger fragt uden gebyr. Det kan immervæk blive fordelagtigt at kigge forbi enkelte internet forretninger efter tilbud og rabat før du køber, således at man er på den sikre side med at indhente den mest betalelige pris.
9Den billigste løsning vil til enhver tid være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du bor i kort afstand af online butikkens bopæl. Den fragtløsning er selvfølgelig yderst betydningsfuld såfremt vi står og skal bruge dørklokke om kort tid. Alternativt så yder en hel del e-handler i Danmark fragtfri levering, men tit er det under betingelse af at man køber for en fastsat sum.