Jasa Dørgreb L-form 19mm med bue - 10040
100 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb U-form 19mm - 10003
100 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 16 mm. B-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Saturn rustfri - 10024
350 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Coupe 19mm - 10062
100 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Mars rustfri - 10025
350 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 16 mm. L-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 16mm - skarp hj. bue op - 10005
95 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. L-rustfri
60 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. U-rustfri
60 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Saturn NOIR - 10056
339 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb U-form 16mm - 10002
95 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. V-rustfri
60 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 16mm - 10004
95 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. U-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. L-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Coupe 19mm NOIR - 10058
129 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm m. skarp hjørne - 10068
100 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm - skarp hj. bue op - 10018
100 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 16 mm. U-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. B-rustfri
60 kr.
Læs mere
Home-it Dørgreb 19 mm. B-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 16mm m. skarp hjørne - 10067
95 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm - 10017
100 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb Coupe 16mm - 10061
95 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 19mm Sirius NOIR - 10059
219 kr.
Læs mere
Jasa Dørgreb L-form 16mm med bue - 10060
95 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et bredt vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare dørgreb.
For en del er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor bør du vælge et online byggemarked, hvor du kan få sparring omkring dørgreb.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de kendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man læse virksomhedens regler.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige dørgreb fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode priser, hvorimod andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggekæder har butikker i det meste af landet, og herigennem har kunderne tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derfor kan man undvære leveringsomkostningen, og samtidig få varerne med det samme.
De store byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af dørgreb online.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der typisk har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at bestille dørgreb online på deres hjemmeside.
Forskellige nichefokuserede webshops er specialister i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor vil du modtage ekstremt informativ rådgivning fra folk som er specialister i netop dørgreb.
De største byggecentre i Danmark

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

dørgreb bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

dørgreb jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

dørgreb silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

dørgreb harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af cirka 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du finder utallige guides og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder overvældende meget udbytterig information, i særlig grad når du søger på engelsk.
2Man kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Det er altså betinget af at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
3Længe før du går i gang med byggeprocessen kan det blive højst centralt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Forberedelse er vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en struktureret agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Vær realistisk når du nedskriver din dagsorden.
5Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt ift. omfangsrige byggerier. Flere ombygninger stiller krav om flere mennesker. Desuden må det være bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
6Du bør gennemtænke hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Hvis du benytter eksperthjælp kan du spare penge ved at at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
7Typisk vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være en god idé at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kunne finde frem til ens købspris for dem en ad gangen.
8Det viser sig fundamentalt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind inden du tager fat på arbejdet. Du kunne med fordel notere en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
9Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med avancerede projekter, og på grund af det vil det vise sig essentielt at der afsættes en god portion plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
10For byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Således bør du tit holde øje med vejrprognosen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde det komplekse projekt.
11Man vil nødig mangle værktøj. Det er af stor betydning at du har grejet klar idet du starter arbejdet. Derudover er det vigtigt at tillægge disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Du bør på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beskyttelse herunder arbejdssko der sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er uundværligt at du husker sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er ekstremt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er smartest?

Adskillige internet webshops tilbyder nu til dags diverse forskellige billige leveringsmetoder til dørgreb. En der er meget anvendt er i dag afhentningssteder, hvor du selv kan hente dine varer når du har lyst. Den er jo vældig bekvem, samt desuden tillige den mindst kostelige leveringsmanér.

Du bør endvidere udse dig at få ordren leveret til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver sædvanligvis et hak mere omkostningsfuld, men lige så vel vældig praktisk med dørgreb online. Den mest letkøbte leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo forudsætter at du bor i kort afstand af internet webshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på dørgreb er naturligvis usædvanlig central i tilfælde af at man behøver din ordre omgående, og i det øjemed er det relativt essentielt at man finder den anslåede leveringstid for dørgreb. En stor portion byggeforretninger – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre online, hvilket dog tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet skippet afsted før logistikmedarbejderne tager hjem.

Flere byggemarkeder garanterer fragt uden gebyr på dørgreb online, men typisk er det under betingelse af at der erhverves for et fastsat beløb. Alternativt burde du udse dig den billigste form for levering, hvilket ofte er at få kørt din pakke til en pakkeshop.

En masse webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig dørgreb derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på dørgreb i følgende områder:

Brønderslev, Ishøj, Holstebro, Lyngby, Tårnby, Tilst, Nærum, Aalborg, Jyllinge, Rudersdal, Vordingborg, Korsør, Fredericia, Vejle, Hjørring, Hillerød, Brabrand, Skanderborg, Hedensted, Allerød, Risskov, Frederikshavn, Helsingør, Køge, Ølstykke, Esbjerg, Haslev, Frederiksværk, Hørsholm, Kokkedal, Rødovre, Albertslund, Søborg, Værløse, Roskilde, Kolding, Næstved, Svendborg, Taastrup, Højbjerg, Ikast, Brøndby, Hedehusene, Hvidovre, Rønne, Ringsted, Aabenraa, Dragør, Virum, Horsens, Lystrup, Charlottenlund, Greve, Birkerød, Aarhus, Nørresundby, Frederiksberg, Randers, Viborg, Grenaa, Struer, Skive, Sønderborg, Gentofte, Ballerup, Kalundborg, Thisted, Stenløse, Odder, Slagelse, Haderslev, Valby, Odense, Herlev, Farum, Middelfart, Hobro, Gladsaxe, Vanløse, Brønshøj, Lillerød, Nakskov, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Nyborg, Vallensbæk, Solrød Strand, Glostrup, Frederikssund, Silkeborg, Herning, København, Holbæk, og Varde, .

Klik-og-hent af dørgreb er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Falster, Lolland).

Ses der på søgedata bliver det klart, at internet shoppere tit leder efter eksempelvis billig dørgreb og køb dørgreb. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter blandt andet dørgreb online, dørgreb tilbud samt dørgreb priser, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Bedste tilbud på dørgreb

Det har vist sig at være meget simpelt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige dørgreb online hos diverse internet handler, og så har massevis af firmaer på nettet været presset til at at trykke udsalgspriserne på dørgreb betydeligt, og derudover frembyde billig fragt.

Dog kan det alligevel vise sig indbringende at prøve nogle få webbutikker efter tilbud på dørgreb online før du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Du bør dog være opmærksom på, at ifald en e-butik sælger billige dørgreb online på tilbud til en udsalgspris som kan virke uforståeligt billig, så kan det undertiden være et bevis på en snydagtig internet forhandler. Køb med betalingskort er i hvert fald dækket ind under et regulativ, hvilket redder dig som køber overfor svindlende forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afbetale omkostningerne til dørgreb over en længere periode. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter bl.a. dørgreb tilbud og dørgreb priser. Man ser derudover mange gange folk søge eksempelvis køb dørgreb, billig dørgreb samt dørgreb online.

Kig på eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot fremskaffer altid fortræffelige chancer for at eksaminere en lang række eksisterende konsumenters tanker og af den grund foreslåes det, at du udforsker e-forretningens omtaler forud for at du handler billige dørgreb online.

Facebook genererer lignende egentlig passende muligheder for at få indtryk af online forhandlerens troværdighed. Her ses faktisk firmaer på nettet som tilbyder kunderne at sammensætte en kritik af ordreforløbet, som lige så vel bør udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige dørgreb online hos en internet handler behøver man ideelt set få overblik over dens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl et omfattende arbejde, specielt hos de gængse byggecentre som Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

En anden mulighed er at granske om e-handlen er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en antydning af at internet forhandleren overholder de gældende danske regler, foruden at den regelmæssigt kontrolleres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig genvej til en håndsrækning, for så vidt du oplever besvær med din shopping med dørgreb. Ligeledes er det at foretrække at køberen er opmærksom på de primære regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af dørgreb online, som eksempelvis den returpolitik internet virksomheden tilbyder.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan bevidne sit køb af dørgreb, hvad end man har købt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan eller XL-Byg.

Lene Andersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Rasmus Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Inger gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Christian A gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til online indkøb
1Leveringstiden er selvfølgelig særligt aktuel om du har brug for pakken inden for kort tid, så i det øjemed er det sandelig meningsfuldt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt ved dørgreb. Mange online varehuse udlover billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, der dog tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres forinden et fastsat tidspunkt.
2Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af et regulativ, som redder dig imod falske online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du hellere vil betale prisen senere.
3Den billigste leveringstype vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du befinder dig i nærheden af netbutikkens bopæl. Den mulighed for fragt kan vise sig at være rigtig væsentlig forudsat vi har behov for dørgreb omgående. Alternativt så lover en hel del forretninger på nettet fragtfri levering, men oftest er det under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb.
4Vi slår generelt et slag for at tjekke om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det længe har været en antydning af at internet webshoppen understøtter de danske retningslinjer, udover at webshoppen tit revideres af fagmænd som er meget bekendte med de gældende vilkår. Forinden folk shopper billige dørgreb på en forhandler på nettet burde de helt sikkert gennemgå netbutikkens handelsaftale.
5En hel del internet forhandlere yder nu til dags alverdens billige leveringsmuligheder til dørgreb. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente produkterne når du har mulighed for det. Muligheden er altså særdeles ligetil, og i mange tilfælde endda den billigste mulighed for fragt.
6Det er usædvanlig hensigtsmæssigt for os alle at vurdere tilbud online på billige dørgreb fra flere forretninger på nettet, og derfor præsterer massevis af internet foretagender billig levering. Til gengæld kan det imidlertid være rentabelt at inspicere nogle forskellige online varehuse efter tilbud forinden du shopper, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.
7Trustpilot frembyder fuldstændig sikre chancer for at granske mange andre brugeres vurderinger og derfor er det en hjælp, at du udforsker e-shoppens omtaler forinden du shopper billige dørgreb online. Facebook indebærer også i højeste grad gode chancer for at få indsigt i internet webshoppens kundetilfredshed.
8En række online varehuse yder billig fragt på dørgreb, men i mange tilfælde kræves det at man shopper for en konkret pris. I øvrigt skulle du tage den mindst kostelige leveringsmulighed, der ofte er at få bragt ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden er sædvanligvis ydermere ultra hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente varerne.
9Inden folk køber billige dørgreb på en forhandler på nettet burde de til hver en tid tage stilling til netshoppens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig spændende. Ydermere foreslår vi at kunden er hensynstagende til de væsentligste vilkår gældende for shopping af billige dørgreb online, f.eks. hvilken ombytningsret internet forhandleren tilbyder.