Husejeren.dk

Dobbeltlåge

Plus Country Dobbeltlåge 300x96 cm HVID
2.199 kr.
Læs mere
Plus Skagen Lux stakit Dobbelt havelåge 300x120 cm grundmalet hvid 13662-13
1.829 kr.
Læs mere
Plus Vinesse Dobbelt havelåge 300x98 cm grundmalet Sort 13415-15
1.799 kr.
Læs mere
Plus Retro stakit Dobbelt havelåge 300x80 cm grundmalet hvid 13742-13
1.229 kr.
Læs mere
Plus Vinesse Dobbeltlåge 300x98 cm HVID
2.199 kr.
Læs mere
Plus Ligno Dobbeltlåge 300x88/118cm - Tryk Impr.
1.599 kr.
Læs mere
Plus Country Dobbelt Havelåge 300x98 cm grundmalet sort 13435-15
1.799 kr.
Læs mere
Plus Skagen Lux stakit Dobbelt havelåge 300x80 cm grundmalet hvid 13642-13
1.229 kr.
Læs mere
Plus Retro stakit Dobbelt havelåge 300x120 cm grundmalet hvid 13762-13
1.829 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot dobbeltlåge.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor bør du kende virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige dobbeltlåge fra webshop til webshop. En del har lave priser, hvorimod øvrige tilbyder service. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Det er specielt muligt i de store byggecentre.
For nogle er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, som kan give information omkring dobbeltlåge.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker nær dig, og i kraft af det har du mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. I kraft af det har du valget om at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af dobbeltlåge online.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker er små firmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du køber dobbeltlåge online på deres webshop.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem forventes det at du får endnu mere kompetent hjælp fra folk der er specialister i netop dobbeltlåge.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

dobbeltlåge jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

dobbeltlåge silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

dobbeltlåge bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

dobbeltlåge harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal ikke undvære udstyr. Tit vil det vise sig klogt at du har det klar akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de her omkostninger i dit budget.
2Der præsenterer sig ofte utidige bump på vejen når det kommer til store byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig af stor betydning at man afsætter god nok plads i planen, således at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
3Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ret så meget gavnlig information, i særlig grad såfremt man benytter den engelske version.
4Før du starter byggeprojektet kan det være temmelig betydningsfuldt at være sikker på, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til projektet, især ved krævende byggerier. Flere projekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig bliver det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
6Du bør tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en professionel til afslutningen af projektet. Ifald du sikrer dig assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at modtage prisoverslag fra flere virksomheder.
7Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
8Typisk vil det være af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive fordelagtigt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man bør notere mulige tilbud på dem én og én.
9For projekter udenfor kan vejret få stor betydning. Af den grund bør du regelmæssigt lægge mærke til vejrvarslen i forbindelse med projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du netop er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Det kan vise sig essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udarbejde en punktforms liste med det du har brug for, og efterfølgende granske listen, således at du er tryg ved at du har det hele.
11Du må aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
12Planlægning er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør overveje at lave en effektiv arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

En hel del byggecentre yder i vore dage en lang række forskellige billige fragtmetoder til dobbeltlåge. En der er meget almindelig er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Muligheden er jo ret så let gængelig, samt endda endvidere den billigste fragtmulighed.

Du kunne tillige vælge at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen bliver somme tider en tand mere omkostningsfuld, men ligeledes meget ligetil ift. dobbeltlåge online. Den billigste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket dog beroer på at du har bopæl med kort afstand til online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på dobbeltlåge er naturligvis ret vital hvis man har brug for produkterne nu og her, så med det formål er det utvivlsomt på sin plads at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på dobbeltlåge. De fleste internet varehuse – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig 1 dags fragt på en lang række produkter online, hvilket afhænger af at bestillingen køres igennem forud for et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få pakken pakket forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle få internet webshops garanterer gebyrfri levering på dobbeltlåge online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man handler for en fastsat pris. Ellers kan man udse dig den mest prisbevidste leveringsmodel, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop.

En lang række webshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig dobbeltlåge hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix. De tilbyder blandt andet afhentning af dobbeltlåge i disse områder:

Fredericia, Greve, Frederikshavn, Roskilde, Kalundborg, Gentofte, Ikast, Virum, Nyborg, Silkeborg, Odense, Taastrup, Ishøj, Svendborg, Lyngby, Gladsaxe, Varde, Korsør, Tårnby, Valby, Grenaa, Sønderborg, København, Holstebro, Hobro, Haderslev, Farum, Køge, Nykøbing Falster, Rudersdal, Risskov, Frederiksværk, Nørresundby, Haslev, Frederiksberg, Thisted, Brønshøj, Middelfart, Næstved, Viborg, Ølstykke, Randers, Rønne, Vallensbæk, Skive, Hjørring, Aalborg, Albertslund, Åbyhøj, Vejle, Frederikssund, Kolding, Ringsted, Birkerød, Struer, Hvidovre, Vordingborg, Charlottenlund, Hedehusene, Søborg, Holbæk, Aabenraa, Ballerup, Lystrup, Herlev, Esbjerg, Solrød Strand, Hedensted, Horsens, Værløse, Brabrand, Brøndby, Herning, Odder, Rødovre, Slagelse, Helsingør, Nærum, Højbjerg, Vanløse, Nakskov, Skanderborg, Hørsholm, Stenløse, Kokkedal, Dragør, Aarhus, Hillerød, Allerød, Brønderslev, Glostrup, Jyllinge, Lillerød, og Tilst, .

Afhentning af dobbeltlåge er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel kigger efter fx billig dobbeltlåge og køb dobbeltlåge. Man ser desuden tit internet shoppere søge bl.a. dobbeltlåge priser, dobbeltlåge online samt dobbeltlåge tilbud, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Spar penge på dobbeltlåge

Det er i dag vældig hensigtsmæssigt for alle at vurdere tilbud på billige dobbeltlåge online i blandt flere e-forhandlere, og så har langt de fleste online forhandlere været tvunget til at nedskære prisniveauet på dobbeltlåge enormt, og i øvrigt frembyde fragtfri levering.

Det kan dog til hver en tid vise sig smart at analysere diverse e-handler efter tilbud på dobbeltlåge online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at antage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Man bør ikke desto mindre være årvågen med, at hvis en online shop reklamerer billige dobbeltlåge online til salg for en pris der er utopisk billig, er det mange gange være et tegn på en uægte internet shop. Kortbestillinger er dog omfattet af en retningslinje, hvilket garanterer dig som køber overfor snydagtige online firmaer.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil betale beløbet til dobbeltlåge senere. Det foreslåes normalt ved niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og Davidsen.

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter bl.a. køb dobbeltlåge og billig dobbeltlåge. Foruden dette oplever man mange gange mennesker kigge efter for eksempel dobbeltlåge priser, dobbeltlåge tilbud og dobbeltlåge online.

Gennemsøg folks synspunkter

Trustpilot indebærer immervæk tiltalende muligheder for at finde ud af en række nuværende kunders erfaringer og af den grund anbefaler vi, at du undersøger e-shoppens ratings før du placerer din ordre på billige dobbeltlåge online.

Facebook præsterer desuden de facto fordelagtige genveje til at få indblik i online forhandlerens kundefokus. Desuden ses endda online forhandlere hvor folk kan offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan anvendes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige dobbeltlåge online på en webbutik kunne man altid få overblik over webbutikkens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende, især ved de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et andet alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, siden det længe har været et signal om at online forretningen retter sig efter de gældende danske regler, foruden at online shoppen ofte tilses af jurister som kender de gældende regulativer.

Det giver dig mulighed for hjælpende service, såfremt du bliver udsat for dilemmaer som følge af din bestilling af dobbeltlåge. I øvrigt anbefales det at køberen er på vagt for de vigtigste betingelser der har indflydelse på købet af dobbeltlåge online, fx den returrettighed e-forhandleren har.

I den relation er det tilmed relevant, at man stadigvæk opbevarer sin faktura, således man fremadrettet kan bevidne købet af dobbeltlåge, uanset om man har handlet ved XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma eller Harald Nyborg.

Karen M gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Else U gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Maria gav 5 stjerner

Fremragende service

Rasmus O gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot forærer dig sådan set fine genveje til at efterse en længere række øvrige køberes synspunkter og derved anbefaler vi, at du iagttager e-firmaets bedømmelser før du shopper billige dobbeltlåge online. Facebook byder på lige så vel flere tiltalende muligheder for at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed.
2Nogle internet virksomheder tilbyder fragt uden gebyr på dobbeltlåge, men for det meste er det betinget af at der købes for en konkret sum. Derudover skulle du udvælge den mest prisbevidste fragttype, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Leveringsformen er af og til samtidig ret så fleksibel. Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
3Den mest letkøbte leveringsversion vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til internet butikkens adresse. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være særligt aktuel såfremt man absolut skal bruge dobbeltlåge inden for kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere internet forhandlere portofri fragt, men undertiden afkræver det at du indkøber for en bestemt sum.
4Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er et fingerpeg om at internet butikken accepterer de danske regler, udover at internet firmaet ofte besøges af specialister som behersker vilkårene. Før folk shopper billige dobbeltlåge i en e-forretning kunne de på en vis måde gennemløbe e-shoppens handelsvilkår.
5En masse e-forretninger tilbyder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmidler til dobbeltlåge. En der er meget populær er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså vældig overkommelig, samt desuden også den mest prisbevidste mulighed for fragt.
6Det har vist sig at være ret enkelt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige dobbeltlåge på flere internet varehuse, og herved tilbyder en lang række internet forretninger i Danmark gratis levering. Derfor kan det stadigvæk blive fordelagtigt at checke indtil flere online forhandlere efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at antage den laveste pris.
7Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig når vi har behov for dine nye varer fluks, og med det formål er det aldeles på sin plads at man kontrollerer den estimerede leveringsdato på dobbeltlåge. En masse butikker på nettet tilbyder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, hvilket dog antager at bestillingen placeres forinden et givent tidspunkt.
8Før nogen bestiller billige dobbeltlåge i en online shop burde man reelt granske deres handelsvilkår, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave. Tilsvarende er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de fundamentale retningslinjer der gælder for handlen med billige dobbeltlåge online, for eksempel hvilken returrettighed hjemmesiden har.
9Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket garanterer kunden overfor svindlende webbutikker. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, når du vil afbetale betalingen over flere uger.