Festool Diamantklinge ALL-D 230 Premium - Allround
1.160 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge ALL-D 125 Premium - Allround
630 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge ALL-D 125 Standard - Allround
195 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge TL-D125 Premium - Fliser
420 kr.
Læs mere
Festool diamantklinge C-D 125 Standard - Beton
550 kr.
Læs mere
Festool diamantklinge C-D 230 Premium 769159 - Beton
1.375 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge MJ-D125 Premium - Fuger
845 kr.
Læs mere
Festool Diamantklinge C-D 125 Premium - Beton
740 kr.
Læs mere
Diamantklinge Ø 178 mm - sten HERO 3208-178
159 kr.
Læs mere
Diamantklinger Laser 230 mm - granit KwB 7238-40
569 kr.
Læs mere
Diamantklinger til sten 125 mm - 3 stk Kreator
199 kr.
Læs mere
Diamantklinger 230 mm - beton med stål KwB 7228-40
658 kr.
Læs mere
Diamantklinger 230 mm - fliser KwB 7258-40
399 kr.
Læs mere
Diamantklinge til fuge fræsning, 125mm Bosch Expert
935 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige diamantklinge fra netbutik til netbutik. Enkelte giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er især en mulighed i de store byggecentre.
For de fleste er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af diamantklinge.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt varesortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot diamantklinge.
Du bør kende de regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
Det er absolut super vigtigt at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder køber produkter fra mange nicheshops, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af diamantklinge online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har de fleste mulighed for at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Derfor er der mulighed for at undgå leveringsgebyret, og sågar skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Herved kan du få ekstra anvendelig vejledning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis diamantklinge.
Størsteparten af niche webshops er små virksomheder, som tit drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber diamantklinge online fra deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online bør du få lavere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

diamantklinge silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

diamantklinge jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

diamantklinge bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

diamantklinge harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være afgørende at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det vil blive fordelagtigt at beskrive alle udgiftsposter, og dernæst finde frem til ens omkostning ved dem enkeltvis.
2Det er muligt at spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. Det forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
3Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk påklædning som hjelm og sko som sikring overfor potentielle risici. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
4Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er krævende arbejdsopgaver. Enkelte projekter stiller krav om flere personer. Ydermere er det hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
5Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemer når det handler om omfattende projekter, og herved viser det sig af stor betydning at man afsætter nok tid i arbejdsplanen, således at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
6Måske du burde tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør hente hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at søge tilbud fra flere selskaber.
7Der er en hel del instruktioner og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder anvendelig info, særligt hvis man søger på engelsk.
8Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du skal have en struktureret plan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du laver køreplanen.
9Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Du skal ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det være essentielt at have grejet klar til brug forinden du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at påregne de her udgiftsposter i budgettet.
11Det kan blive meningsgivende at have samtlige bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du iværksætter arbejdet. Du har god gavn af at notere en hurtig liste som indeholder det du får brug for, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at der ikke mangler noget.
12Forinden du igangsætter byggeriet må det være ganske værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Temmelig mange netshops frembyder nu et hav af forskellige billige leveringsmodeller til diamantklinge. Førstevalget hos mange er nu om stunder udleveringssteder, hvor du kan afhente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo særdeles nem, samt typisk ligeledes den mindst kostelige fragtform.

Du kan lige så vel vælge at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig desværre en anelse mere bekostelig, men desuden ualmindeligt problemfri ved køb af diamantklinge online. Den mindst kostelige fragtmulighed er uden tvivl selv at hente varerne, som jo kræver at du bor i kort afstand af online webshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på diamantklinge er selvfølgelig temmelig bestemmende når du har brug for dine nye varer med det samme, og af den grund er det selvsagt passende at vi gransker tidshorisonten for levering ved diamantklinge. Størstedelen af internet firmaer – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig levering på næste hverdag på utallige varenumre online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren placeres før et fast klokkeslæt, således at de kan nå at få varen betjent forinden medarbejderne drager hjemad.

Nogle få internet forretninger sikrer fragt uden beregning på diamantklinge online, men typisk kræves det at der handles for et bestemt beløb. Ellers skulle du beslutte sig for den mest betalelige fragtmetode, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

En del byggecentre giver click-and-collect hvor du handler billig diamantklinge online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan. Byggemarkederne giver fx afhentning af diamantklinge i følgende områder:

Randers, Brønshøj, Varde, Herlev, Aabenraa, Tilst, Frederikssund, Svendborg, Virum, Greve, Hørsholm, Skanderborg, Holbæk, Nærum, Jyllinge, Korsør, Hobro, Glostrup, Gladsaxe, Farum, Nykøbing Falster, Nakskov, Haslev, Sønderborg, Albertslund, Brønderslev, Frederikshavn, Vallensbæk, Ishøj, Stenløse, Værløse, Taastrup, Ikast, København, Brøndby, Køge, Nyborg, Haderslev, Risskov, Horsens, Ballerup, Birkerød, Aarhus, Lyngby, Middelfart, Åbyhøj, Slagelse, Tårnby, Hedehusene, Ringsted, Kolding, Kokkedal, Dragør, Hjørring, Valby, Frederiksværk, Rudersdal, Esbjerg, Ølstykke, Allerød, Hillerød, Roskilde, Thisted, Lystrup, Odder, Hedensted, Rødovre, Holstebro, Næstved, Højbjerg, Lillerød, Kalundborg, Søborg, Rønne, Herning, Solrød Strand, Brabrand, Gentofte, Vejle, Vordingborg, Skive, Grenaa, Odense, Charlottenlund, Silkeborg, Struer, Nørresundby, Hvidovre, Viborg, Aalborg, Helsingør, Frederiksberg, Fredericia, og Vanløse, .

Click-and-collect for diamantklinge er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at netshoppere tit søger efter fx diamantklinge online og diamantklinge tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. billig diamantklinge, køb diamantklinge og diamantklinge priser, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Priser på diamantklinge

Det er i dag i høj grad gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige diamantklinge online på forskellige firmaer på nettet, og af den grund har adskillige internet handler i Danmark været presset til at at stampe prisen på diamantklinge markant, og ydermere sikre levering uden betaling.

Men det kan imidlertid være rentabelt at sammenligne et par e-butikker efter tilbud og udsalg på diamantklinge online før du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4 og Bygma.

Du må blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet forhandler forhandler billige diamantklinge online på tilbud til en salgspris der anses for hamrende billig, så burde det tit være et bevis på en uoprigtig webbutik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid inkluderet i et lovbud, som passer på køber imod uægte internet forretninger.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en løsning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at honorere prisen på diamantklinge senere. Dette fås normalt hos online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel billig diamantklinge og diamantklinge tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter bl.a. diamantklinge priser, diamantklinge online samt køb diamantklinge.

Gennemsøg folks oplevelser

Trustpilot fremskaffer de facto passelige løsninger til at granske en stor gruppe andre kunders iagttagelser og derved er det godt, at du eftergår webbutikkens anmeldelser inden du bestiller billige diamantklinge online.

Facebook bringer dig derudover regulære nyttige løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. I øvrigt ser vi en del e-firmaer som tilbyder kunderne at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere må drages fordel af til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige diamantklinge online på en butik bør man i og for sig overveje netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog oftest en tidskrævende opgave, især med de velkendte byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne være at undersøge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, da det typisk er et sympol på at online firmaet overholder dansk lovgivning, foruden at webshoppen hyppigt besøges af fagfolk som kender til de gældende love.

Derudover giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du får dilemmaer i processen med din bestilling af diamantklinge. Ligeså anbefaler vi at du er opmærksom på de væsentligste forhold der kan have indflydelse på købet af diamantklinge online, f.eks. den returneringsret internet selskabet garanterer.

Derfor er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af diamantklinge, uagtet om man har købt hos Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Anders gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Kim gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Marianne Nielsen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Pia gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til din online shopping
1Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som jo kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets hjemsted. Den form for levering er naturligvis ret så væsentlig hvis man absolut skal bruge diamantklinge fluks. Alternativt så sikrer nogle butikker på nettet levering uden gebyr, men undertiden er det under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat sum.
2Før nogen køber billige diamantklinge hos en internet shop bør de faktisk bese deres handelsvilkår, dog er det bare en tidskrævende opgave. Herudover er det en hjælp at man er påpasselig med de fundamentale forhold der kan have indvirkning på shopping af billige diamantklinge online, som eksempelvis den bytteret internet butikken tilsikrer.
3Masser af internet varehuse frembyder efterhånden en række forskellige billige fragtmetoder til diamantklinge. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Metoden er nemlig rigtig overkommelig, samt desuden derudover den prisbilligste metode til levering.
4Det er efterhånden yderst smart for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige diamantklinge fra forskellige online webshops, og altså tilbyder de fleste online firmaer levering uden beregning. Derfor kan det til hver en tid blive gavnligt at udforske et par forskellige forretninger på nettet efter tilbud og rabat forud for at du køber, sådan at du er skråsikker på at antage den billigste pris.
5Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en regel, der støtter folk imod fup internet firmaer. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage prisen ude i fremtiden.
6Trustpilot genererer temmelig nyttige chancer for at efterse diverse eksisterende kunders betragtninger og herved anbefaler vi, at du iagttager internet selskabets kritik forud for at du shopper billige diamantklinge online. Facebook leverer for øvrigt forholdsvis sikre genveje til at få en idé om internet webshoppens troværdighed.
7Enkelte online forretninger byder på portofri fragt på diamantklinge, men i de fleste tilfælde kun hvis man køber for en præcis sum. Desuden kan man tage den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtformen viser sig sædvanligvis ligeledes ultra bekvem. Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld ifald du absolut skal bruge varerne omgående, så med det formål er det ret centralt at vi finder den estimerede leveringstid på diamantklinge. Størstedelen af internet butikker præsterer billig 1 dags levering på mange af deres varer, som alligevel forudsætter at bestillingen gennemføres inden et fastslået tidspunkt.
9Generelt anbefaler vi at granske om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et bevis på at online virksomheden overholder de danske retningslinjer, samt at online webshoppen undertiden overvåges af specialister som kender til lovgivningen. Inden nogen køber billige diamantklinge på en shop behøver man på en vis måde få overblik over dens vilkår.