Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til lys

Varianter: klar guld hvid blå sort glas

Mængder: 25 kg 10 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 20 kg 1 ton 500 kg 800 kg 15 kg 1 m3 15 kg 1 kubikmeter

Levering: i løs vægt hent selv trailer i bigbag i poser løst leveret afhentning i sække vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige dekorationssten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er særligt en mulighed i de kendte byggekæder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, som tilbyder tips og tricks til valg af dekorationssten.
Flere byggekæder sælger et bredt produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare dekorationssten.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor skal man undersøge byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder køber varer fra alverdens producenter, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af dekorationssten online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derved har kunderne mulighed for at handle online og fragte varerne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, samt endda få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du få en høj grad af anvendelig sparring fra folk der er eksperter i netop dekorationssten.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe dekorationssten online på deres side.
Diverse niche webshops styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

dekorationssten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

dekorationssten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag over 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprojektet, specielt når det kommer til vigtige byggerier. Omfangsrige projekter kræver flere folk. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Forberedelse bliver metoden til succes med projektet. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Vær skarp i sammensætningen af agendaen.
3Husk at tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde købe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du får assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra forskellige entreprenører.
4Det kan vise sig at være vigtigt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det må være økonomisk at gennemgå samtlige udgifter, og så dokumentere mulige tilbud på dem én og én.
5Ved opgaver udenfor har vejret en afgørende rolle. Således kan du regelmæssigt tage notits af vejrvarslen i perioden for dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
6Forinden du indleder byggeprocessen kan det blive meget meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Det viser sig afgørende at du har alle byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du indleder arbejdet. Du har god gavn af at forfatte en hurtig indkøbsseddel med alt hvad der er nødvendige, og derefter efterse punkterne, så du føler dig sikker på at du har husket det hele.
8Man skal for alt i verden ikke fattes grej. Ofte vil det vise sig afgørende at du har det klar til brug når du tager fat på byggeriet. Du bør i øvrigt huske at påregne de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Der viser sig ofte utidige udfordringer når det gælder store byggeprojekter, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, som bidrager til at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
10Du må unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så husk påklædning inklusiv arbejdssko som beskytter dig imod hændelige uheld. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, især når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
11Der er stribevis af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube supporterer dig med temmelig meget konstruktiv oplysning, ikke mindst forudsat at man leder på engelsk.
12Du har mulighed for at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Det kræver altså at byggeprojektet har betydning for planeten.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål vedrørende dekorationssten

 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  En lang række internet selskaber foreslår efterhånden mange forskellige billige leveringsløsninger til dekorationssten. Førstevalget hos mange er efterhånden levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente din bestilling når det passer dig. Leveringstypen er altså ualmindeligt bekvem, og desuden tillige den mindst kostelige slags levering.

  Du bør ligeledes overveje at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver undertiden et hak mere omkostningsfuld, men også meget ukompliceret ift. dekorationssten online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som jo står og falder med at du opholder dig tæt på online firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på dekorationssten er selvfølgelig vældig udslagsgivende ifald du behøver din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det skam passende at du finder den anslåede leveringsdato for dekorationssten. Størstedelen af e-forretninger – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig levering på næste hverdag på en række produkter online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at ordren gennemføres før et konkret tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren ekspederet forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

  Indtil flere online virksomheder frembyder fragt uden omkostninger på dekorationssten online, men tit forudsætter det at du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt kan du snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop.

  Adskillige webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig dekorationssten online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. De giver blandt andet afhentning af dekorationssten i følgende byer:

  Herning, Kokkedal, Frederikshavn, Skanderborg, Frederiksberg, Køge, Nakskov, Kalundborg, Frederiksværk, Hjørring, Lyngby, Herlev, Holbæk, Næstved, Hedensted, Taastrup, Aabenraa, Tilst, Vallensbæk, Allerød, Nærum, Lillerød, Nørresundby, Stenløse, Gentofte, Søborg, Viborg, Tårnby, Haslev, Charlottenlund, Brønshøj, Ishøj, Virum, Nykøbing Falster, Randers, Skive, Grenaa, Nyborg, Albertslund, Frederikssund, Brønderslev, Birkerød, Silkeborg, Greve, Struer, Roskilde, Thisted, Hobro, Hedehusene, Farum, Haderslev, Værløse, Lystrup, Kolding, Holstebro, Rødovre, Åbyhøj, Odense, Hvidovre, Aarhus, Brabrand, Fredericia, Vanløse, København, Svendborg, Horsens, Aalborg, Ølstykke, Glostrup, Brøndby, Højbjerg, Solrød Strand, Rudersdal, Gladsaxe, Esbjerg, Ikast, Rønne, Odder, Vordingborg, Risskov, Slagelse, Dragør, Varde, Valby, Vejle, Hillerød, Korsør, Ballerup, Helsingør, Sønderborg, Middelfart, Hørsholm, Ringsted, og Jyllinge, .

  Klik-og-hent for dekorationssten er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland).

  Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at mennesker typisk søger eksempelvis dekorationssten online og billig dekorationssten. Man ser desuden jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel dekorationssten tilbud, dekorationssten priser samt køb dekorationssten, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

  Gode priser på dekorationssten

  Det har vist sig at være usædvanlig overkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige dekorationssten online fra forskellige internet virksomheder, og så har de fleste e-handler fundet det uundgåeligt at mindske prisen på dekorationssten betydeligt, og endda love gebyrfri levering.

  Trods dette kan det alligevel være smart at studere nogle enkelte internet forretninger efter tilbud på dekorationssten online inden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Du må imidlertid være obs på, at ifald en internet forhandler annoncerer billige dekorationssten online for en udsalgspris som virker mystisk billig, kunne det tit være et kendetegn på en uærlig e-shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en orden, hvilket beskytter køberen overfor svindlende online shops.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere regningen på dekorationssten i flere bidder. Dette foreslåes ofte i nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt søger bl.a. dekorationssten priser og billig dekorationssten. Derudover ser vi som regel folk søge blandt andet dekorationssten online, køb dekorationssten samt dekorationssten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til lys

  Varianter: sort glas klar guld hvid blå

  Mængder: 15 kg 1 m3 25 kg 10 kg 15 kg 1 ton 25 kg 500 kg 500 liter 1000 kg 1 kubikmeter 20 kg 800 kg

  Levering: i poser i bigbag vognlæs afhentning løst leveret trailer i løs vægt hent selv i sække

  Udforsk nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot resulterer i adskillige ærlige løsninger til at dechifrere en længere række forhenværende køberes vurderinger og derved er det prisværdigt, at du iagttager e-firmaets anmeldelser forinden du handler billige dekorationssten online.

  Facebook bringer dig ligeledes super uafhængige løsninger til at få kendskab til webbutikkens kundefokus. Tilmed ser vi nogle e-shops hvor kunder kan forfatte en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden burde benyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Forinden folk shopper billige dekorationssten online i en shop bør man utvivlsomt tyde e-shoppens vilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt, særligt hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

  En nemmere løsning er at efterse hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, da det ofte er en forsikring om at online shoppen respekterer de danske regler, tillige med at hjemmesiden undertiden overværes af fagmænd der er inde i lovene på området.

  Det er en rigtig god chance for bistand, når du udsættes for problemer som følge af din handel med dekorationssten. Foruden dette er det klogt at man er opmærksom på de mest relevante regler der kan influere på bestillingen af dekorationssten online, fx hvilken bytteret hjemmesiden lover.

  Derfor er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens kvittering, så man altid kan påvise sit køb af dekorationssten, uagtet om man køber ved Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus eller Silvan.

  Morten O gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Hanne Johansen gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Marianne gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Karen Sørensen gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  9 gode råd til internetshopping
  1Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af et regelsæt, som værner os imod snydagtige internet selskaber. Alternativt bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil dække beløbet ude i fremtiden.
  2Størstedelen af e-forretninger foreslår i vore dage flere billige leveringsmodeller til dekorationssten. En favorit er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter ordren når der er tid til det. Leveringstypen er jo super fleksibel, samt endda tilmed den mest prisbevidste leveringsmodel.
  3Det har vist sig at være temmelig smertefrit for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige dekorationssten i blandt forskellige online selskaber, og så frembyder flere online selskaber gratis levering. Trods dette kan det trods alt være lukrativt at granske indtil flere internet forretninger efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.
  4Inden folk handler billige dekorationssten på en forretning på nettet behøver man i og for sig skimme deres handelsvilkår, det er dog for det meste et omfattende arbejde. Dertil er det smart at køber er vaks omkring de mest basale regler gældende for shopping af billige dekorationssten online, eksempelvis den byttepolitik shoppen anvender.
  5Fragttiden kan vise sig at være særdeles aktuel såfremt vi behøver produkterne omgående, og derfor er det temmelig meningsfuldt at man finder tidshorisonten for levering ved dekorationssten. En række online virksomheder udlover billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen anbringes før et fast tidspunkt.
  6Generelt slår vi et slag for at efterse om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en forsikring om at internet shoppen respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren lejlighedsvis besigtiges af eksperter der kender til de gældende regulativer. Før nogen køber billige dekorationssten hos en online shop burde man på en vis måde gennemgå shoppens handelsvilkår.
  7Den billigste slags levering er dog at hente pakken selv, men det kræver at du befinder dig nærved e-forhandlerens lager. Den leveringsform kan vise sig at være rigtig udslagsgivende forudsat du har brug for dekorationssten lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online forhandlere fragt uden gebyr, men oftest afkræver det at man køber for en konkret sum.
  8Nogle få internet selskaber frembyder levering uden beregning på dekorationssten, men undertiden under forudsætning af at man bestiller for et fastsat beløb. Desuden bør man gribe den mest letkøbte leveringsform, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted. Muligheden er somme tider ydermere ret så let. Den mest letkøbte fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
  9Trustpilot forærer dig immervæk solide løsninger til at tyde adskillige forhenværende kunders vurderinger og derfor er det at foretrække, at du tolker internet butikkens anmeldelser inden du bestiller billige dekorationssten online. Facebook tilbyder på samme måde super gode løsninger til at få indsigt i e-shoppens troværdighed.